HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öğrenciye asma kilitle dayak iddiası

17 yaşındaki Tamer K., iddiaya göre beden eğitim dersinde meyve suyu içmesine sinirlenen öğretmeni Osman Y. tarafından asma kilitle dövüldü.

Öğrenciye asma kilitle dayak iddiası

Antalya'nın Kepez İlçesi'ndeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Mobilya İç Mekan Tasarımı Bölümü öğrencisi 17 yaşındaki Tamer K., iddiaya göre beden eğitim dersinde meyve suyu içmesine sinirlenen öğretmeni Osman Y. tarafından asma kilitle dövüldü.

Öğretmenin elinden koşarak kaçan 10'uncu sınıf öğrencisi, okul müdürüne giderek durumu anlattı. Elleri ve yüzü yıkanan Tamer K., bayılınca okula ambulans çağrıldı. Götürüldüğü hastanede dudağının patladığı anlaşılan öğrenciye iki gün rapor verildi.

Polis merkezine giden liseli genç ile kendisine çanta fırlattığını ileri süren öğretmeni Osman Y., birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu. Öğle arasında eşofmanlarını giymekle uğraştığı için yemek yemeye zaman bulamadığını belirten Tamer K., "Öğleden sonra ilk ders beden eğitimi olduğu için bahçeye çıktık. Kantinden aldığım meyve suyunu içmek istedim. Tam birkaç Yudum almıştım ki öğretmenimle karşılaştık. Sinirli bir şekilde ağza alınmayacak küfürler edip tekme tokat vurmaya başladı. Dudağımın içi patladı ve dişlerim zarar gördü. Öğrendim ki bana, halı sahaya ait asma kilit ile vurmuş" dedi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler