HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Öldürüp yol kenarına attılar!

Kocaeli Kandıra yolu üzeri Çubuklu mevkiinde sabah saatlerinde 20-25 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesedi bulundu.

Öldürüp yol kenarına attılar!

KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde sabaha karşı yol kenarında ölü bulunan kadın cesedinin Körfez'de bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlendi.

Kandıra yolundan geçen sürücülerin ihbarı ile olay yerine giden jandarma ekipleri, yol kenarında darp edilerek öldürülmüş bir kadının cesedi ile karşılaştı. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan ceset, incelenmek üzere Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Yapılan ön incelemede kadının yüzünde neyle açıldığı belirlenemeyen bir yara, iki kolunda ve bir bacağında kırık, kafatasında ise çeşitli çatlaklar bulunduğu belirlendi. Yüzündeki egzoz izi dikkat çeken kadının ciğerlerinde oluşan iç kanama sonucu öldüğü öne sürüldü.

Polis ve jandarma ekiplerinin yaptığı kimlik belirleme çalışmaları sonucu cesedin Körfez ilçesinde öğretmenlik yapan Serpil Kömürcü'ye ait olduğu belirlendi. 25 yaşındaki Serpil Kömürcü'nün Körfez İlimtepe İlkokulu'nda henüz bir hafta önce göreve başladığı öğrenilirken, Derince'de oturan genç kadının iki otobüs değiştirdiği için genç kalınca birkaç defa okul yönetimiyle tartıştığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde iş çıkışı İzmit merkezde yengesi ile dolaşan Serpil Kömürcü, gelen bir telefon sonrası sinirle çantasını fırlatarak yengesinin yanından ayrıldı. Kendisinden haber alamayan ailesi, kızlarını merak ederek Pendik'ten Kocaeli'ne geldi.

Karakola giden aile, burada cesedin kimliğini tespit etmek için kayıp bürosuna gelen jandarma ekipleri ile karşılaştı. Korkunç olayı böyle acı bir tesadüfle öğrenen baba Temel Kömürcü fenalaştı.

Ekipler genç öğretmeni hunharca öldürdükten sonra yol kenarına bırakan katil zanlılarını arıyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler