HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ölünün kartıyla borcunu ödedi

Hastanede güvenlik olarak çalışan şahıs, acil servise getirilen hastanın ölmesi üzerine kartını alıp kendi borçlarını ödediği ortaya çıktı.

Ölünün kartıyla borcunu ödedi

Edirne’nin Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 23 yaşındaki C.K.’nin, servise trafik kazası sonucu ağır yaralı olarak getirilen ve daha sonra hayatını kaybeden 42 yaşındaki Cemal Bağçe’ye ait kredi kartını alıp bir akaryakıt istasyonuna olan 169 liralık borcunu ödediği ortaya çıktı. Polis tarafından gözaltına alınan C.K. işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece denetimli olarak serbest bırakılırken, hastanedeki işine son verildi.

Geçen Perşembe günü, Tekirdağ’ın Malkara İlçesi’nden Keşan yönüne giden 42 yaşındaki Cemal Bağçe idaresindeki 22 PE 592 plakalı hafif ticari araç, Yenimuhacir Kavşağı’nı geçtiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla attı. Kazada ağır yaralanan sürücü Bağçe, kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cemal Bağçe’ye ait kişisel eşyalar isesağlık ekiplerince serviste güvenlik görevlisi olarak çalışan C.K.’ya teslim edildi. İddiaya göre C.K., eşyalar arasında bulunan kredi kartını izinsiz alarak bir gün sonra daha önce çalıştığı akaryakıt istasyonuna olan 169 liralık borcunu şifreyi bilmediği için imza karşılığı ödedi.

İSTASYON GÖREVLİSİ FARK ETTİ

Olaydan bir süre sonra kredi kartıyla ödenen akaryakıt fişlerini kontrol eden bir istasyon görevlisi daha önce tanıdığı Cemal Bağçe’nin kredi kartıyla imza karşılığı C.K. tarafından 169 liralık ödeme yapıldığını fark etti. Bunun üzerine istasyon görevlisi Bağçe’nin ailesiyle iletişime geçti. İstasyon görevlisi, aileden Cemal Bağçe’nin trafik kazasında hayatını kaybettiğini ve kredi kartının kayıp olduğunu öğrenmesi üzerine durumu polise bildirdi. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarını inceleyen polis, kazada ölen Bağçe’nin kredi kartıyla Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan C.K’nin, ödeme yaptığını belirledi. Polis tarafından gözaltına alınarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen C.K., burada suçunu itiraf etti.

İŞİNE SON VERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan C.K. denetimli olarak serbest bırakılırken, hizmet alımıyla çalıştığı hastanedeki işine son verildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DHA

Manşet yönlendirme


En Çok Aranan Haberler