HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polis cinneti

Tekirdağ’da kredi kartı borcu nedeniyle tartıştığı eşini iki çocuğunun önünde öldüren 16 yıllık polis memuru canına kıydı.

Polis cinneti

Annesini 1 ay önce kaybeden polis memurunun “Annemi para bulup iyileştiremedim” dediği öğrenildi

Tekirdağ'da 16 yıllık polis memuru Gürkan Dümen (42), kredi kartı borcu nedeniyle tartıştığı eşi Lütfiye Dümen'i (41), iki çocuğunun gözleri önünde beylik tabancasıyla öldürdü, ardından da intihar etti. Dümen'in borçları nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği, bir ay önce kanserden ölen annesinin ardından da "Güzel anneciğimi para bulup da iyileştiremedim" diyerek kendisini sorumlu tuttuğu öğrenildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi’ne bağlı olarak valilik polis noktasında görev yapan Dümen, Altınova Mahallesi Gözde Sokak Omca Sitesi 3. kattaki evinde dün sabah işe gitmek için hazırlanmaya başladı. Bu sırada Dümen ile 11 yıllık eşi, kredi kartı borçları nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma sesleri üzerine Batuhan ve Sudenaz da uyandı.

Dümen işe gitmek için evin dış kapısını açtığı sırada tartışma iyice büyüdü ve kavgaya dönüştü. Dümen beylik tabancasıyla eşi Lütfiye'nin başına bir el ateş etti. Ardından da kendini vurdu. Anne ve babalarının ölümüne tanık olan ve ağlayan Batuhan ve Sudenaz’ı açık olan kapıdan içeriye giren komşuları, hemen evden uzaklaştırdı. Gelen sağlık ekipleri de çiftin öldüğünü belirledi.

KAYINVALİDE MERDİVENDE BAYILDI

Aynı apartmanda oturan Lütfiye Duman'ın annesi Yaşariye Öner, üst kattan gelen silah sesleri üzerine merdivenlerden yukarıya çıktığında kızı ve damadının öldüğünü görünce baygınlık geçirdi.

Dümen'in kredi kartları borcu nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği ve bir ay önce kanserden annesini kaybettiği öğrenildi. Arkadaşlarına annesini para bulamadığı için tedavi ettiremediğini söyleyen Dümen'in bu yüzden kendisini sorumlu tuttuğu belirtildi. Gürkan'ın meslektaşlarına sık sık "Güzel anneciğimi para bulup da iyileştiremedim. Bu kredi kartı borçları beni öldürecek” dediği öğrenildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler