HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Polisin vurduğu zanlının durumu ciddi!

İzmir'de bir kişiyi öldürüp bir kişiye de yaraladıktan sonra kaçarken polis ekipleri tarafından vurulan zanlı, hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

Olay, saat 01.10 sıralarında Bornova ilçesi Manisa yolu 57. Topçu Tugayı karşısındaki seyyar dürümcüde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, dürümcüye gelen Hayri K. (32), henüz tespit edilemeyen bir nedenle silahıyla ateş açtı. H.K'nın silahından çıkan kurşunlar, dürümcüde çalışan Onur Çetinkaya ile o sırada yemek yiyen kamyon şoförü İsmail Balta'ya isabet etti. Balta, olay yerinde hayatını kaybederken, Çetinkaya başından ağır yaralandı. Balta'nın kamyonunu gasp ederek olay yerinden ayrılan Hayri K., yaklaşık bir kilometre ileride polis takibine yakalanınca, kamyondan inerek kaçmaya çalıştı. Polislerin 'dur' ihtarına uymayan şüpheli vurularak etkisiz hale getirildi. Zanlı Hayri K. ile ağır yaralanan Çetinkaya, Ege Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Hayri K.'nin 5 Temmuz gecesi Basmane semti 1039 Sokak, 61 numarada hurdacılık yapan 54 yaşındaki Yüksel Tıkıroğlu'nu da silahla öldürdüğü iddiasıyla arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma halen devam ederken, polisin silahla yaraladığı Hayri K., Ege Üniversitesi Hastanesinin yoğun bakım servisinde yaşam savaşı sürüyor.

İHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler