HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sarıyer'de kaza: 2 ölü 8 yaralı

Sarıyer Araba Yolu Caddesi üzerinde seyreden İstanbul Büyükşehir Belediye Kuruluşu Otobüs AŞ'ye ait halk otobüsü çok sayıda araca çarparak kaza yaptı

Sarıyer Tarabyaüstü’nde şoförün kalp krizi geçirmesi nedeniyle kontrolden çıktığı iddia edilen özel halk otobüsü caddedeki araçları biçerek kaldırıma çıktı. Kazada otobüsün altında kalan iki kişi öldü, yaralanan 8 kişi hastanelere kaldırıldı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Tarabyaüstü Arabayolu Caddesi’nde meydana geldi. Hacıosman-Kabataş seferini yapan özel halk otobüsü, iddialara göre sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki ve karşı yönden gelen araçlara çarptı. Hızı azalmadan onlarca araca çarpan otobüs daha sonra kaldırıma çıkarak bir iş yerine çarptı. Bu sırada kaldırımda bulunan iki kişi otobüsün altında kaldı. Otobüste ve çarptığı araçlarda yaralanan 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle araç ve yaya trafiğine kapanan Arabayolu Caddesi'nde, önce halk otobüsünün çarptığı araçların, en son da kaza yapan otobüsün çekici ile kaldırılmasından sonra trafik normale döndü.

ŞOFÖR KALP KRİZİ GEÇİRMEMİŞ
Sarıyer Tarabyaüstü’nde 2 kişinin öldüğü, 8 kişinin de yaralandığı trafik kazasına halk otobüsü şoförünün kalp krizi geçirmesinin neden olmadığı anlaşıldı.

Otobüs sürücüsü Fikret Gülbahar’ın hastanedeki tedavisi sürüyor. Kazanın, sürücünün kalp krizi geçirmesi sonucu meydana geldiği öne sürülüyordu. Ancak hastanede yapılan sağlık kontrollerinde Fikret Gülbahar’ın kalp krizi geçirmediği tespit edildi.

Soruşturmayı sürdüren polis yetkilileri, otobüsün gaz pedalında kilitlenme ihtimali üzerinde durulduğunu, ancak kesin sonucun teknik incelemelerin ardından ortaya çıkacağını belirtti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler