HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Telefonu kırdı 7,5 yıl hapis cezası aldı

Kayseri’de bir ekmek fırınından, cep telefonu çalıp yakalandıktan sonra kırdığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan 28 yaşındaki Yusuf Ö., 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

(DHA) – Olay, Develi İlçesi’nde bir ekmek fırınındageçen 2 Ağustos'da saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Ö. gece ekmek almak için fırına gitti. O sırada, fırında işçi olarak çalışan 22 yaşındaki Durmuş Gülce, Ö.'ye fırının ön tarafına geçmesini söyledi. Çıkışa doğru yönelen Yusuf Ö.’nün masada bulunan ve Gülce’ye ait olan telefonu alarak kaçtığı öne sürüldü. Ö.’nün peşinden koşan Gülce, kısa bir kovalamacanın ardından zanlıyı yakaladı. Tartışmaya başlayan ikili arasında kavga çıktı. Kavga esnasında, Ö. telefonu atarak kırdı. Olaydan sonra, polisler tarafından gözaltına alınan Yusuf Ö. hakkında, ‘Mala zarar verme’ ve ‘Gaspa teşebbüs’ suçlamasıyla dava açıldı.

2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, tutuksuz sanık Yusuf Ö. ve mağdur Durmuş Gülce hazır bulundu. Mahkemede, telefonu nişanlısını aramak için aldığını öne süren Yusuf Ö., tek suçunun kavga etmek olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, sanığı, mala zarar verme ve gaspa teşebbüsten 7,5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler