HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Terörden kaçan eniştesini öldürdü

Kahramanmaraş'ta, psikolojik tedavi gören 33 yaşındaki Eyüp Dikici, tartıştığı öğretmen eniştesi 34 yaşındaki öğretmen Veysel Çetin'i bıçaklayarak öldürdü.

Terörden kaçan eniştesini öldürdü

Olay, gece saatlerinde Osmangazi Mahallesi'nde meydana geldi. Mardin'in Nusaybin ilçesinde öğretmenlik yapan Eyüp Dikici, yaşanan terör olayları nedeniyle eşi Selamet Çetin ve 2 çocuğuyla birlikte geldiği kaynanası Fatma Dikici'nin evinde kayınbiraderi, evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici ile tartıştı. Tartışma sırasında öfkelenen Eyüp Dikici, bıçakla eniştesi Veysel Çetin'e saldırdı. Eyüp Dikici, eniştesi Çetin'i boyun ve göğüs kısmından 6 bıçak darbesiyle yaraladı. Çetin kanlar içerisinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, Çetin'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay sonrası kaçan Eyüp Dikici, Eskişehir'deki ağabeyinin yanına gitme planları yaparken yakalanak gözaltına alındı. Veysel Çetin'in cesedi ise yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

KAZA GEÇİREN BABASINI ZİYARETE GELMİŞ

Ağabeyinin yaşadığı Eskişehir'de, Devlet Hastanesi'nde uzun süreden beri psikolojik tedavi gören evli ve 2 çocuk babası Eyüp Dikici'nin, 5 gün önce trafik kazası geçiren babasını ziyaret etmek için Kahramanmaraş'a geldiği belirtildi.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler