HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Teröristlerin çaldığı kepçeye şüpheli paket bırakıp terk etti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde YDG-H'liler tarafından bir hafta önce çalınarak sokaklarda hendek kazmada kullanılan belediyeye ait bir kepçe içerisine şüpheli bir paket bırakılarak terk edildi.

Teröristlerin çaldığı kepçeye şüpheli paket bırakıp terk etti

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'nın Gençlik yapılanması YDG-H'liler tarafından yaklaşık bir hafta önce çalınarak sokaklarda hendek kazmada kullanılan belediyeye ait bir kepçe, çatışma sırasında lastikleri patlatılınca içerisine şüpheli bir paket bırakılarak sokak ortasında terk edildi.

Nusaybin'de YDG-H'liler, yaklaşık bir hafta önce belediyeye ait bir kepçeyi çalarak sokak ve caddelerde hendek kazmak için kullanmaya başladı. Abdulkadir Paşa Mahallesi Kanarya sokakta dün kepçe ile hendek kazan YDG-H'liler, kendilerine müdahale eden polisle çatışınca kepçenin lastikleri patladı. Kaçan YDG-H'liler, terk ettikleri kepçeye bir paket bıraktı. Polis, üzerinde kablo bağlı paketin bomba olma ihtimali üzerine Mardin'den bomba imha uzmanı istedi.

Sokağın başında bekletilen bir polis aracından, vatandaşların kepçeye yaklaşmaması yönünde uyarı yapıldı. Müdahale için Mardin'den bomba imha uzmanı istendi.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler