HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TIR belediye otobüsüne çarptı: 2 ölü, 10 yaralı

Kayseri'de bir TIR, Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 10 kişi de yaralandı.

TIR belediye otobüsüne çarptı: 2 ölü, 10 yaralı

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Kayseri-Sivas karayolunun 21'nci kilometresindeki Sarımsaklı Mahallesi'nde meydana geldi. 35 yaşındaki Tuncay Tanbay yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi'ne ait 30 LN 641 plakalı yolcu otobüsü, yolcu almak için yol kenarındaki durağa yanaştı. Bu sırada arkadan gelen 53 yaşındaki Selman Akyüz yönetimindeki 38 YT 523 çekici ve 38 ZU 456 dorse plakalı TIR, arkadan çarptı. Kazada, otobüste yolcu olarak bulunan 77 yaşındaki Zümrüt Ulusoy ve 65 yaşındaki Ömer Taştan öldü. Otobüs sürücüsü Tuncay Tanbay, TIR sürücüsü Selman Akyüz, TIR'da bulunan 50 yaşındaki Rahmi Sun ile otobüs yolcularından Kadir Erdoğan (50), Mustafa Koçyiğit (69), Niyazi Karamercan (70), Hidayet Ulusoy (73), Hamit Öztürk (29), Şahinur Kolisen (65) ve İnan Gelmez (39) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölenlerin cenazeleri, otobüsten çıkarıldıktan sonra tabutlara konularak cenaze nakil aracıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre tek yönlü ulaşıma kapanan Kayseri-Sivas yolu da TIR ve otobüsün çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.

OTOMOBİL, KAMYONLA ÇARPIŞTI

Merkez Kocasinan İlçesi'nde Oymaağaç Mahallesi Zafer Caddesi’nde29 yaşındaki Hakan Karayeğen kontrolündeki 38 RZ 504 plakalı otomobil ile sürücü ve plakası tespit edilemeyen kamyon, kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin haber verilmesi üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Otomobil sürücüsü Karayeğen sıkıştığı yerden çıkarılarak, 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğer sürücü ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servis’ine kaldırıldı. Tedaviye alınan sürücülerin sağlık durumları ciddiyetini korurken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

(DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler