HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Traktör kanala uçtu; abla öldü, kardeşi kurtarıldı

ESKİŞEHİR'in Sarıcakaya ilçesinde tarla dönüşü kanala uçan traktörün sürücüsü 26 yaşındaki Makbule Kurşun öldü, kardeşi 20 yaşındaki Medine Kurşun yaralı olarak kurtarıldı.

Traktör kanala uçtu; abla öldü, kardeşi kurtarıldı

(DHA) - Olay, dün akşam saatlerinde Sarıcakaya İlçesi'ne bağlı Beyköy'de meydana geldi. Kendilerine ait tarlayı ilaçladıktan sonra evlerine dönmekte olan Makbule Kurşun'un kullandığı traktör direksiyon hakimiyetinin kaybolması nedeniye su kanalına uçtu. Makbule Kurşun kanal suyunda kaybolurken, kardeşi Medine Kurşun, olayı gören bir kişi tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Medine Kurşun kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Kanal suyu seviyesinin düşülmesinin ardından Makbule Kurşun'un cesedi gece saat 01.00 sıralarında hidroelektrik santralinin girişindeki mazgallara takılı halde bulundu. Kurşun'un cesedini İlAfetve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ve Dorlion Arama Kurtarma Derneği (DAK) ekipleri çıkardı. Mukbule Kurşun'un cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler