HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tuğla ve saman yüklü kamyonlardan uyuşturucu çıktı

ADANA'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı operasyonlarda saman ve tuğla yüklü 2 ayrı kamyonla bir otomobilin bagajında 844 kilo esrar ele geçirildi.

Tuğla ve saman yüklü kamyonlardan uyuşturucu çıktı

(DHA) - Operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu illerden gelen bir kamyonda yüklü miktarda uyuşturucu olduğu ihbarı aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Adana'nın merkez Sarıçam İlçesi'nin Tarsus-Adana Gaziantep Otoyolu'nda kontrol noktası oluşturdu. Saman yüklü 47 KV 703 plakalı kamyonu durduran ekipler, yaptıkları aramada saman çuvalları arasına saklanmış 389 kilo esrar ele geçirdi.

Ekipler, bir diğer operasyonda ise D-400 Karayolu'nda tuğla yüklü kamyonu şüphe üzerine durdurdu. Tuğlalar arasında uyuşturucu olduğunu saptayan ekipler, aracı detaylı arama için Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürdü. Burada kamyondaki tuğlaları tek tek kaldıran polis, spor çantalar içerisine 378 kilo esrar buldu.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Türkocağı Mahallesi'nde de uygulama yapan ekipler bir otomobili durdurmak istedi ancak kaçtı. Kovalamaca sonunda yakalanan otomobilde arama yapan polis, bagajda 77 kilo esrar ele geçirdi. 1 günde yaptığı 3 ayrı operasyonda toplam 844 kilo uyuşturucu ele geçiren Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlarda M.G., S.S., T.U., U.D., F.A. ile M.B.'yi de gözaltına aldı.

Emniyete götürülen 6 kişi, sorgularının ardından sevk edildiği adliyede teşekkül halinde uyuşturucu ticareti yapmak, taşımak ve bulundurmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler