HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yağlı güreşlerde kavga

Harmancık ilçesinde bu yıl 65. düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerinde güreşçiler ile tertip komitesi arasında yaşanan tartışmalar kavgaya dönüştü.

BURSA (İHA) Harmancık Kültür Şöleni kapsamında bu yıl 65. düzenlenen Yağlı Pehlivan Güreşleri, çekişmeli başladı. Baş ve Başaltı müsabakalarında güreşen güreşçiler, iddiaya göre tertip komitesinin önerdiği parayı beğenmeyerek itiraz etti. Yaklaşık yarım saat duran güreşler sonucunda güreşçiler birbirine girdi. Harmancık Kaymakamı Kemal Karahan ve Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya güreşçileri sakinleştirirken, İlçe Emniyet Amirliği ekipleri olaya müdahale etti. Emniyetin tarafları güçlükle yatıştırmasının ardından güreş müsabakaları, kaldığı yerden devam etti.

Daha sonra, baş müsabakasında mücadelenin devam ettiği sırada güreş hakeminin ve tertip komitesinin yanlış puanlama ile birlikte hatalı karar verdiği öne sürülerek, güreşçiler arasında tartışma çıktı. Olaya seyirciler de karışınca tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Seyircilerin büyük bir bölümü protesto amaçlı er meydanını terk ederken, bir bölümü de tertip komitesinin üzerine yürüdü. Emniyet amirliği ekipleri olaya güçlükle müdahale etti.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler