HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor

Bitlis'in Adilcevaz ilçesindeki evinden iki gün önce ayrılan 84 yaşındaki Mehmet Emin Emen kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Aydınlar beldesinin Budaklı Mahallesi'nde yaşayan M. Emin Emen, evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisine ulaşılamadı. Emen'in çocukları Hikmet ve Orhan Emen, babalarının iki gün önce evden ayrıldığını ve kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi. 84 yaşında olan babasının herhangi bir rahatsızlığının bulunmadığını ifade eden Orhan Emen, "Babam 84 yaşında olmasına rağmen tüm işlerini kendisi yapabiliyordu ve herhangi bir rahatsızlığı ve hastalığı yoktu. İki gün önce evden çıkan babamdan haber alamıyoruz. Tüm yakın köylerimizi jandarma ile birlikte aramamıza rağmen şu ana kadar sonuç alamadık. Bunun üzerine gerekli mercilere başvurularımızı yaptık. İnşallah kısa sürede babamızı sağ salim buluruz" dedi.

Orhan Emen, babasını görenlerin insanlık namına 0555 838 17 95 ve 0535 955 96 88 numaralı telefonlara bilgi vermelerini istedi.

Yaşlı adamı arama çalışmalarına jandarmanın yanı sıra Aydınlar Belde Belediye Başkanı Arif Tusun, eski belediye başkanı Bahattin Alageyik ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İHA

En Çok Aranan Haberler