KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2024'te ev sahibi olacak burçlar belli oldu! Şans onlara gülecek

    Astrologlara göre bazı burçlar; 2024'te diğerlerine oranla daha şanslı olacak. 3 burç önümüzdeki sene tutumlu davranıp mali durumlarını iyi yönlendirdikleri taktirde ev sahibi olabilecekler. İşte astrologlara göre 2024 yılında ev sahibi olma ihtimali yüksek olan burçlar...

    2024'te ev sahibi olacak şanslı burçlar belli oldu. Onlar hem gayrimenkul alımı konusunda hem de maddi kazançta bereketli bir sürece girecekler. O burçlar harcamalarına dikkat edip mali durumlarını kontrol altına aldıkları takdirde konforlu bir yılın kapılarını aralamış olacaklar. İşte detaylar...

    BOĞA BURCU

    BOĞALAR DİKKAT! KONUT ALMAK İÇİN EN DOĞRU DÖNEM

    Boğalar pozitif gelişmelerin yaşanacağı bir döneme girecekler. 2024 yılında aşk konusunda belki yüzleri gülmeyecek ama konfor ve lüks içinde bir yaşam sürme şansını yakalayabilecekler. Boğalar astrologlara göre konut satın alma konusunda şanslı oldukları bir dönemdeler.

    YENGEÇ BURCU

    YENGEÇLER İSTİKRARLI BİR HAYAT İÇİN FIRSATI DEĞERLENDİRMELİ!

    Yengeçler ise 2024 yılında maddi açıdan ferahlayacakları bir döneme girecek. Bilhassa ev ya da arsa gibi mali yatırımlar konusunda pozitif gelişmeler yaşayabilirler. Fakat onların istikrarlı bir gelecek için harekete geçmeleri gerekiyor.

    KOVA BURCU

    KOVALAR İÇİN ŞANSLI DÖNEM!

    Kovalar ise hem finansal açıdan rahat edecekleri hem de hayallerini gerçekleştirebilecekleri bir döneme giriyorlar. Önümüzdeki yıl miras ya da diğer finansal kazançlar, onları düşledikleri hayata kavuşturabilir. Öte yandan onların bu süreçte harcama ve birikimlerine önem vermeleri gerekiyor. Parayı har vurup harman savurdukları takdirde olumsuz gelişmeler yaşayabilirler.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler