HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli ve memur maaşına zam! 3600 ek gösterge nedir, ne zaman çıkacak? Emekli maaşı ve ikramiyeleri artacak mı? Kim ne kadar alacak?

3600 ek gösterge konunda açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Mayıs ayında 3600 ek göstergenin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gidebileceğini ifade ederek çalışmaların sürdüğünü vurgulamıştı. Bakan Bilgin 3600 ek gösterge ile ilgili flaş bir açıklamada bulundu. Peki 3600 ek gösterge nedir, ne zaman çıkacak? Emekli maaşı ve ikramiyeleri artacak mı? Kim ne kadar alacak? Ayrıntılar haberimizde...

3600 ek gösterge ile ilgili bir süre önce açıklamada bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in son açıklaması sonrası memurların gözü 3600 ek gösterge çalışmalarına ve yapılacak açıklamalara çevrildi. Bakan Bilgin ilk olarak Mayıs'ta 3600 ek göstergenin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gidebileceğini belirtip çalışmaların sürdüğünü ifade etmişti. Şubat ayının gelmesinin ardından yeni bir açıklamada bulunan Bakan Bilgin'in sözleri sonrası 3600 ek gösterge nedir, ne zaman çıkacak? Emekli maaşı ve ikramiyeleri artacak mı? Kim ne kadar alacak? gibi soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. 3600 ek gösterge ile emekli maaşı ve ikramiyeleri artacak. Öğretmen, polis, din görevlisi ve hemşireler ne kadar alacak? 3600 ek gösterge ile ilgili detayları sizler için derledik.


Mynet Youtube

3600 EK GÖSTERGE NEDİR?

En Çok Aranan Haberler