Her şeyle giyebileceğiniz son derece romantik, seksi ve eğlenceli diz altı ve diz üstü çoraplar...
John Galliano, Christian Dior için tasarladığı koleksiyonunda kendi konteslerini yarattı ve bu yeni nesil kontesler için diz üstü fırfırlı çoraplar tasarladı. Miuccia Prada, Prada koleksiyonu için 60'lı yılların filmlerinden ilham aldı. Yün elbiseleri, desenli tüvid kumaşları hatta kısa paça pantolonları dahi diz altı çoraplarla birleştirdi. Çoraplar, birlikte kullandıkları giysilere şıklık katan tasarımlar halini aldı. Sportmax'in yaz sezonunda da gördüğümüz ve kışa uyarladığı spor, yüksek topuk, bağcıklı botları diz üstü çoraplarla gözümüze bambaşka göründü.
Tavsiyeler
* Rihanna kadar cesurum diyorsanız jartiyeri andıran delikli, dizüstü çorapları mini şortlarla giyin.
* Agyness Deyn sokak modasını şıkdavetlere taşıyor. Christopher Bailey imzalı Burberry elbisesini diz altı çorap ve makosenle birleştirerek erkeksi tavrından ödün vermiyor.
* Lake Bell diz altı çorapları botların içine büzüştürerek kullanıyor. Soğuk kış günleri için doğru bir tarz. Hem ayaklarınız ve bacaklarınız daha da ısınacak hem de şıklığınızdan ve tarzınızdan şaşmayacaksınız.