KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2022 yıllık burç yorumları! Yeni yılda hangi burcu neler bekliyor? İşte 2022 burç yorumları...

    Koronavirüs pandemisinin gölgesinde 2021 yılı pek çok kişi için oldukça zor geçti. Kimileri için karamsar ve umutsuz bir yıl olurken, kimileri için ise sevinçli haberlere gebe oldu. 2022 yılına kısa bir süre kala yeni yılda nelerin beklediği merak konusu oldu. Peki 2022 yılında burçları neler bekliyor? 2022 yılının önemli astrolojik olayları nelerdir? İşte 2022 yıllık burç yorumları...

    Uzmanlar 2022 yılının astrolojik açıdan daha pozitif bir hava estirdiğini söylese de retrolar, gezegen buluşmaları, ay düğümleri ve tutulmalar insanlığın peşini bırakmayacak. Peki astrolojik olaylar burçları nasıl etkileyecek? İşte 2022 yılının önemli astrolojik olayları ve 2022 burç yorumları...

    VENÜS RETROSU

    2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Venüs Dünya’nın ters yönünde hareket ettiği için gezegendeki yavaşlama aşk ve finansal konularda sorunlara yol açacak. 2022 yılındaki retro döneminde kalp kırıklıkları, güven problemleri ve finansal sıkıntılar etkili olacak.

    VENÜZ YILDIZ NOKTALARI

    Güneş ve Venüs gökyüzünde hizalandığında bu noktalar meydana gelir. Bu noktalar ikili ilişkileri doğrudan etkiler. 2022 yılının ilk Venüs yıldız noktası, 8 Ocak'ta Venüs retrosu sırasında oğlak burcunda gerçekleşecek. 2022'deki ikinci Venüs yıldız noktası ise 22 Ekim'de, sonbahar ekinoksu sırasında terazi burcunda yaşanacak.

    VENÜS VE MARS BULUŞMASI

    Venüs ve Mars 2022 yılında iki kez karşılaşacak. Dünya’ya yakın olan bu iki gezenin tek burçta birleşmesi romantizm ve finansal konularda pozitif bir hava esmesini sağlayacak. Venüs ve Mars’ın ilk karşılaşması 12 Şubat’ta, ikincisi ise 12 Mart’ta yaşanacak.

    MERKÜR RETROSU

    2022 yılında dört Merkür retrosu yaşanacak. Bu retro dönemleri iletişim problemlerinin, seyahat sorunlarının ve teknolojik aksaklıkların gereğinden daha fazla yaşanmasına neden olacak. 14 Ocak - 3 Şubat kova ve oğlak burcundaki ilk gerilemeyi işaret ediyor. 10 Mayıs – 3 Haziran tarihleri arasında ikizler ve boğa burcunda ikinci retro hareketi gerçekleşecek. Üçüncü retro 9 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında terazi burcunda olacak. Dördüncü ve son retro ise 29 Aralık’tan 18 Ocak 2023 tarihine kadar oğlak burcunda olacak.

    ÖNEMLİ TUTULMALAR

    30 Nisan'da boğa burcunda bir güneş tutulması meydana gelecek. 16 Mayıs’ta akrep burcunda ay tutulması yaşanacak. 25 Ekim’de akrep burcunda güneş tutulması olacak. 8 Kasım’da boğa burcundaki ay tutulmaması yaşanacak.

    MARS RETROSU

    30 Ekim’de ikizler burcunda başlayacak Mars retrosu 12 Ocak 2023 tarihinde sona erecek. Dürtüler, enerjiler ve tutkular üzerinde etkili olan retro, normalden daha kırılgan ve pasif olmanıza neden olacak.

    Vitrin

    İŞTE 2022 YILLIK BURÇ YORUMLARI

    En Çok Aranan Haberler