14 Gram Altin Haberleri

Sıcak hava kısa bir süre gidiyor; İstanbul ve Ankara dahil 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı! Sel ve su baskınlarına dikkat…

Türkiye bir süredir yüksek sıcaklıkların etkisi ile adeta kavrulurken sıcak havaya kısa bir mola geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonuna ilişkin yaptığı açıklamasında 14 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaparak sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu. Bugünden itibaren serin hava etkisini göstermeye başlayacak. İşte sağanak yağış beklenen iller ve hava durumu haberinin detayları…

Haber 2024-07-27 07:43:38

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını… Kapalıçarşı bu hafta karıştı! Yüzde 1’e yakın düşüş sonrası İslam Memiş açıkladı: Önce Ağustos sonra Aralık için rakam verdi

Gram altın fiyatı yüzde 1’e yakın değer kaybetti. Çeyrek altın ve Cumhuriyet altını fiyatı da düşüş gösterdi. Ons altın ile yön bulmaya devam eden yurt içi piyasada altın için yeni tahmin geldi. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın grafiğini yorumladı. Önce Ağustos ayını işaret etti. Ardından yıl sonu için altın gram fiyatı öngörüsünü paylaştı. Memiş, “Altın fiyatlarını bugünkü koşullarda değerlendiriyoruz” yorumunu yaptı.

Finans 2024-07-27 07:23:09

Şüphe üzerine durduruldu! 86 kilo uyuşturucu çıktı

Niğde'de durdurulan bir TIR'dan 23 paket halinde 86 kilo 950 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Haber 2024-07-26 23:28:50

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu ele geçirildi

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-07-26 08:48:45

Türkiye'nin konuştuğu Seçil Erzan olayından yeni bir dava daha çıktı! 2 kişinin adını verdi 'O büyük bir tefecidir'

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık olayına ilişkin Seçil Erzan, Süleyman Aslan ve "Moci" olarak bilinen Mojtaba Haghani hakkında yeni dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, Seçil Erzan'ın savcılıkta alınan ifadesinde, "Süleyman Aslan büyük bir tefecidir. Benden bu zamana kadar defalarca para karşılığı faiz almıştır. Süleyman Aslan isimli tefeciden Moci ile 10 milyon lira para aldım, 14 milyon lira olarak geri ödedim" dediği aktarıldı.

Haber 25-07-24 15:30

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 25-07-24 10:35

Sıcaktan bunalanlar bu haberi bekliyordu! Yağmur uyarısıyla birlikte bir de çağrı yapıldı! Bu illerde yaşayanlar dikkat

Aşırı sıcaklar, nem rekorları derken soğuk havaları sevenlerin beklediği haber geldi. Meteoroloji 14 il için sarı kodlu uyarı verirken vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyardı. Gök gürültülü sağanak yağışlar yolda. Üstelik bazı bölgelerde kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'da ise öğle saatlerinden sonra Avrupa Yakası'nda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İşte detaylar...

Haber 25-07-24 08:25

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 24-07-24 15:14

Boşanacakları söyleniyordu! Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel lüks tekneleriyle tatilde

Geçtiğimiz aylarda boşanma haberleri çıkan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarındaki bu iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Son olarak bebek bekledikleri iddia edilen ünlü çift lüks tekneleriyle tatile çıktı. Zeynep Demirel'in paylaştığı o karelere kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 24-07-24 12:50

Arka Sokaklar'da yaprak dökümü! 14 yıl sonra o isim de veda ediyor

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ayrılık rüzgarı esiyor. Geçtiğimiz günlerde diziden yönetmen Orhan Oğuz ayrılmış ve vedası herkesi üzmüştü. Şimdi de 14 yıldır projede olan ve keskin nişancı Arda Atik karakterini canlandıran Tunç Oğuz ayrılığı duyurdu.

Magazin 24-07-24 08:54

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber 23-07-24 08:51

TFF'den yabancı kuralı sonrası bir hamle daha! 'Mavi Kart' uygulaması kalkıyor! Kerem Demirbay ve Zaynutdinov gibi isimlere kötü haber...

TFF'den peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ediyor. Yabancı kuralını değiştirip mevcut sayıyı 14'e yükselten TFF, geçtiğimiz yıllarda Türk futboluna dahil olan 'mavi kart' ayrılacağını tamamen kaldırıyor.

Spor 22-07-24 22:59

Meriç Nehri'nde acı olay! İki genç boğularak öldü: Yakınlarının feryatları yürekleri dağladı!

Edirne'deki bulunan Meriç Nehri'nin kıyısına gelen dört kişilik bir arkadaş grubundan 14 yaşındaki Sanem Yağmur Demir'in ayağı kayınca nehre düştü. Suda çırpınan Demir'in yardımına 18 yaşındaki Mert Tutuşturan yetişti fakat iki genç gözden kayboldu. Boğulan iki gencin cansız bedenleri dalgıç polisler tarafından bulunarak nehirden çıkarıldı.

Haber 22-07-24 21:02

TFF Yönetim Kurulu Toplantısı sona erdi! Süper Lig'de yabancı sınırı tekrar değişti...

Türkiye Futbol Federasyonu'nda yönetim kurulu toplantısının sona erdi. Tüm kurulların istifa ettiği öğrenilirken yabancı kuralı konusunda da flaş gelişmeler yaşandı. TFF, yeni sezonda kulüplerin kadrolarında 14 yabancı bulundurabileceklerini ve maç kadrolarında 12 yabancının yer alabileceğini açıkladı.

Spor 22-07-24 18:57

İstanbul'daki barajlarda kritik veri! Doluluk oranı sıcakların etkisiyle 14 günde ortalama yüzde 5 düştü

Aşırı sıcakların etkisiyle İstanbul'da bulunan barajların ortalama doluluk oranı yüzde 61.42'ye düştü. Barajlar geçen yılın aynı dönemine göre daha dolu olsa da önceki 8 yılın ortalama doluluk değerlerinin altında kaldı. Ortalama doluluk oranı sıcak havaların etkisiyle son 14 günde ortalama yüzde 5 düştü. Barajların yağış takviyesi almaması durumunda doluluk oranındaki düşüşün daha da hızlanacağı öngörülüyor.

Haber 22-07-24 16:35

Umumi tuvalette küçük çocuğa yaptığını duyanlar koşup dövmeye geldi: İstanbul'da taciz iddiasına meydan dayağı!

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da iddiaya göre bir sapık, erkekler tuvaletinde 14 yaşındaki çocuğu taciz etti. Olayı duyanlar tacizciyi meydan dayağına tuttu. Şüpheli şahsı dayaktan polis kurtardı.

Haber 22-07-24 11:34

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

Bankacılık sektörünün kredi hacmi 14 trilyon lira oldu

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bültenine göre, sektörün kredi hacmi 12 Temmuz itibarıyla 118 milyar 559 milyon lira arttı. Söz konusu dönemde kredi hacmi 13 trilyon 838 milyar 499 milyon liradan 13 trilyon 957 milyar 58 milyon liraya yükseldi.

Finans 19-07-24 14:39

Osmaniye'de tıra yüklü asfalt silindirinde 77 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi

Osmaniye'de tır dorsesine yüklü "asfalt silindiri"nde 77 kilo 650 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, araç sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 19-07-24 10:05

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan zanlının çantasından uyuşturucu çıktı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak motosikletiyle kaçarken kaza yapan yabancı uyruklu şüphelinin çantasında 1 kilo 54 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 18-07-24 09:06

Çin’de alışveriş merkezinde yangın faciası: 6 ölü

Çin’in Sichuan eyaletinde 14 katlı bir alışveriş merkezinde çıkan yangın faciayla sonuçlandı. Yüzlerce itfaiyecinin müdahale ettiği yangında 6 kişi hayatını kaybetti.

Haber 17-07-24 21:34

Kırklareli'nde fuhuş operasyonu: 14 şüpheli gözaltına alındı

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde özel harekat timlerinin de katıldığı 129 polisle eğlence mekanı ve belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Polisin düzenlediği fuhuş operasyonunda 11'i kadın, 14 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 17-07-24 18:39

Bir ülke bu olayı konuşuyor 'Süper acılı' cips yiyen öğrenciler hastanelik oldu! 18 yaşından küçüklerin tüketmemesi gerekiyor

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir lisedeki 14 öğrenci "süper acılı" patates cipsi tükettikten sonra hastaneye kaldırıldı. Sosyal medyadaki tepkiler sonrası üretici firma kamuoyundan özür dilerken firmanın internet sitesinde, oldukça acılı olduğu bilinen "18+ körili cipsleri" 18 yaşından küçüklerin tüketmemesi konusunda uyarılar yer aldığı öğrenildi.

Haber 17-07-24 16:33

Son dakika | Yüklü miktarda dövizle altına el konmuştu! Eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu hakkında tutuklama kararı

Son dakika haberi: Diyarbakır'da eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için tutuklama kararı çıkarıldı. Karar bugün görülen ikinci duruşmada açıklandı. Geçtiğimiz günlerde aralarında Beyoğlu'nun bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alınmış, yapılan aramalarda yüklü miktarda döviz ve altına el konmuştu.

Haber 17-07-24 11:00

Arabasına astığı yazı hayatını değiştirdi! 14 yıl sonra... 'Gerçekten işe yaradı'

Hatay’da 14 yıldır ehliyeti olmasına rağmen korkusunu yenemeyerek trafiğe çıkamayan Pelin Tuzluoğlu, arabasının arka camına astığı "Acemiyim. Lütfen anlayışlı olur musunuz" yazısının yer aldığı not sayesinde 10 gündür trafikte araç kullanıyor. Tuzluoğlu "Trafiğe çıkalı bir hafta oldu. 10 gündür bu yazı arabamın arkasında. Çok faydası oldu. Yazı gerçekten işe yaradı. Kendimi daha güvende hissediyorum. Etrafımdaki insanlar en azından daha anlayışlı karşılıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 17-07-24 09:30

Sınav sorularını önceden dağıtmışlar! FETÖ'cüler için harekete geçildi: Ankara merkezli 3 ilde operasyon

FETÖ/PDY'nin Askeri Liselere Giriş Sınavı, Jandarma Astsubay Temel Eğitim Kursu ve Jandarma Astsubay Meslek Yüksekokulu mülakatlarına ilişkin usulsüzlükleri nedeniyle 7 şüphelinin yakalanması için Ankara merkezli 3 ilde operasyon başlatıldı. Öte yandan aralarında 1 binbaşı, 1 üsteğmen ve 1 astsubayın da bulunduğu 14 şüpheli/sanık/hükümlü yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 17-07-24 08:57

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütüne darbe! MSB açıkladı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerinde 14 PKK’lı terörist, Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 15-07-24 14:13

Yer: Adıyaman! Eve geldiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar: 14 yaşındaki kızları kendini astı

Adıyaman'da düğünden gelenler evde korkunç bir manzarayla karşılaştı. 14 yaşındaki kızları kendini asarak yaşamına son verdi. Henüz nedeni bilinmeyen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 14-07-24 22:23

Meteoroloji ‘sarı kod’la uyardı! 9 il için sağanak yağış bekleniyor

Yazın en sıcak günlerini yaşadığı son günlerde Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9 ili ‘sarı kod’la uyardı. Daha çok sağanak yağışların Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu bölgelerinde etkili olması beklenirken Marmara Bölgesi’nde hava nasıl olacak? İşte, 14 Temmuz Pazar günü için beklenen hava durumu detayları.

Haber 14-07-24 09:45

Kapalıçarşı kuyumcularından gram altın fiyatı tahmini! 'Altın almalı mı, satmalı mı?' sorusuna yanıt verdiler: Eylül ayı itibarıyla...

Altın fiyatı ons başına 3 haftadır yükseliyor. Gram altın fiyatı ise haftanın son işlem gününde ABD ve Fed etkisini üzerinde hissetti. Altının gram fiyatı rekor kırdı. Peki yükseliş devam edecek mi? Kapalıçarşı kuyumcu esnafları gram altın tahminini açıkladı. Altın gram fiyatı için 3000 TL öngörüsünde bulundular. İşte detaylar...

Finans 13-07-24 08:53

Galata Köprüsü nerede? Galata Köprüsü'ne nasıl gidilir?

İstanbul'da yaşayanlar ve yolu İstanbul'dan geçenler için Eski Galata Köprüsü'nün özel bir anlamı vardır. 14 Nisan 1912'de hizmete açılan bu köprü, Osmanlı İmparatorluğu'nun son yıllarından genç Cumhuriyet'in ilk dönemlerine kadar birçok önemli olaya tanıklık etmiştir. Peki, tarihi önemi açısından ilgi çeken Galata Köprüsü’ne nasıl gidilir?

Haber 12-07-24 17:04

SON DAKİKA: Altın tarihi zirvesine koşuyor! İslam Memiş, Dananın kuyruğu koptu, coşku başladı dedi, rekor için tarih verdi!

Son dakika haberi... ABD'den gelen peş peşe veriler sonrası ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi ihtimali arttı. Piyasalarda pozitif seyir hakimken altın da tarihi zirvesine koşmaya başladı. Altın fiyatları haftanın son gününde ABD ÜFE verisini bekliyor. Altın yatırımcıları altındaki son gelişmeleri takip ederken 12 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları da belli oldu. İşte rakamlar...

Finans 12-07-24 10:53

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

Boşanacakları söylenmişti... Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel'den 3. bebek müjdesi

Geçtiğimiz ay boşanma aşamasında oldukları konuşulan Volkan Demirel ile Zeynep Demirel çifti haklarında çıkan iddiaları kesin bir dille yalanlamış ve Volkan Demirel "Bundan sonra bir 14-15 yıl daha gider diye düşünüyoruz" demişti. Ünlü çiftin şimdi de bebek beklediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre; Zeynep Sever Demirel 3. kez hamile...

Magazin 11-07-24 09:07

İstanbul'da bu saatlere dikkat: AKOM'dan kuvvetli sağanak uyarısı! Yarın da devam edecek (10 Temmuz Meteoroloji hava durumu)

AKOM'dan bugün İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi, saat de verildi. Belirtilen saatlerde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava durumu raporuna göre ise Türkiye'de iç kesimlerin tamamında gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Peki önümüzdeki 5 gün hava nasıl olacak? İşte bugün (10 Temmuz) ve 11, 12, 13, 14 Temmuz hava durumu detayları...

Haber 10-07-24 11:06

Gram altın, ons altın… İslam Memiş, ‘Dananın kuyruğu yarın kopacak’ diye uyardı: Piyasalarda haftanın en önemli günü…

Altın fiyatları bugün dar bir bant aralığında işlem görüyor. Piyasalarda ise tüm gözler ABD'de. Fed Başkanı Powell dünün ardından bugün de piyasaya kritik mesajlar verecek. Yarın ise haftanın en önemli günü. ABD enflasyon verisi açıklanıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 'dananın kuyruğu yarın kopacak' diyerek yatırımcıları uyardı. İşte 10 Temmuz Çarşamba Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları ile altın grafiği ekranı...

Finans 10-07-24 08:59

14 yaşındaki kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Ölümünden saatler öncesinde sosyal medyadaki paylaşımı ortaya çıktı

İngiltere'nin Darlington şehrinde 14 yaşındaki Scarlett Vickers isimli bir kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Küçük kızın cansız bedeni aile evindeki odasında bulundu. Göğsüne aldığı bir bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edilen Vickers'in ölümünden sadece saatler öncesinde aynı odadan sosyal medya paylaşımı yaptığı belirtildi.

Trend 10-07-24 08:49

İstanbul ve Ankara dahil 12 ilde düğmeye basıldı! Narkoçelik-26'da çok sayıda tutuklama var

"Narkoçelik-26" operasyonlarında 57 uyuşturucu satıcısı yakalandı. Gözaltına alınanlardan 28'i tutuklandı, 14'ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

Haber 10-07-24 08:40

Yer: İstanbul! Film gibi olayda 14 milyonluk vurgun yaptılar: Tek gecelik ilişkimiz oldu

İstanbul'da bir emlakçı 140 milyon lira değerindeki lüks evi satmaya çalışırken 14 milyon lira dolandırıldı. Almanya'ya kaçmak üzereyken Münih uçuşunda yakalanan bir şüphelinin üzerinde 15 bin euro bulundu. Şüpheli bu paranın kendisinin olduğunu ve olayın organizatörü olduğu iddia edilen kadını ise daha önceden tanımadığını sadece bir gecelik ilişki yaşadığını iddia etti. İşte film gibi olayın detayları!

Haber 09-07-24 15:58

SHP 14 yıl sonra yeniden kuruldu, Kılıçdaroğlu ve Karayalçın cephesinden açıklama geldi! Kurucu isimler belli oldu genel merkez detayı dikkat çekti

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP) 14 yıl aradan sonra siyaset sahnesine geri döndü. Partinin genel merkez adresi Çankaya, Ankara olarak bildirilirken, ortaya çıkan detay dikkat çekti. SHP'nin yeniden kuruluşu gözleri bir anda Murat Karayalçın ve Kemal Kılıçdaroğlu'na çevirirken, açıklamalar da peş peşe geldi. Öte yandan partinin kurucu isimleri de kulislere sızdı.

Manşet 09-07-24 15:24

Altın piyasasının beklediği gün geldi çattı! Fed Başkanı'nın fiyatları değiştirecek sunumu! İpucu verecek, sadece saatler kaldı! (9 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son dakika haberi... Gram altın, çeyrek altın, ons altın hepsini etkileyecek... Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell'ın sunumu önümüzdeki dönem faiz sürecine ilişkin ipuçlarını verecek. Altın fiyatları Fed Başkanı'nın açıklamalarının ardından yönünü bulacak. Powell'ın açıklamaları öncesi 9 Temmuz Salı günü gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 09-07-24 10:23