Ak Parti Olaganustu Kongresi Ne Zaman Haberleri

Özgür Özel sorusunda CHP'liler fire verdi! Seçmen ne AK Parti ne CHP dedi: Son ankete sitemli yanıt damgasını vurdu

CHP'nin yerel seçimlerde birinci çıkması sürpriz oldu ancak yapılan son ankette bambaşka bir tablo ortaya çıktı. Son seçimde aldığı oy oranının üzerine ekleyerek Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmayı hedefleyen CHP'nin lideri Özgür Özel hakkındaki soruya gelen yanıtlarda oran farkı dikkat çekti. Erken seçim istemediğini vurgulayıp 'sarı kart' çıkışıyla gündem yaratan Özel'in yorumunu anket sonuçları da haklı çıkardı.

Haber 2024-05-06 10:13:21

MYNET ÖZEL | AK Parti kongreye gidiyor, kabine değişiyor! Değişim isteyenleri nasıl bir kongre süreci bekliyor? MYK’dan neler çıktı?

31 Mart seçimlerinin ardından geçen bir aylık süre zarfında seçimden 2. parti olarak çıkan AK Parti kongreye gidiyor. Bugün yapılan MYK, değişimden önceki son MYK olarak tanımlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Mayıs'ta MKYK'yı toplayacak. Kabine değişikliği de öne çekiliyor. AK Parti'deki değişim bekleyen grubun rahatsızlığı ne? İşte detaylar...

Finans 2024-04-30 17:35:39

CHP birinci parti mi? Seçim sonrası yapılan bu anket dikkat çekti! İşte partilerin oy oranları…

2024 yerel seçim sonuçlarından CHP’nin birinci parti olarak çıkması ile birlikte Türkiye’de yeni bir dönemin başlayacağı tartışmaları da beraberinde geldi. Seçim sonrası sıralama değişti? CHP hala birinci sıradaki yerini koruyor mu? Partilerin oy oranları ne? Sorularına da seçim sonrası yapılan anketlerle yanıt aranıyor. İşte seçim sonrası CHP, AK Parti, MHP, DEM Parti, Yeniden Refah Partisi’nin oy oranlarındaki son durum…

Haber 2024-04-25 08:33:20

AK Partili vekil Şebnem Bursalı'nın Monaco'da 'ıstakoz' paylaşımı olay oldu! CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: Türkiye’den ucuz muydu bari?

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşması olay oldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Bursalı'nın paylaşımıyla ilgili olarak "Afiyet olsun Şebnem Hanım. Hesap ne geldi? Enflasyon malum. Türkiye’den ucuz muydu bari?" dedi.

Haber 2024-04-13 18:14:46

Bir şehir ne AK Parti ne CHP dedi! Yüzde 22'yle belediyeyi kazandı: Seçimde en yüksek ve en düşük oy oranları dikkat çekti

31 Mart'ın sandık sonuçlarında ilk iki sırada CHP ve AK Parti yer aldı ama bir ilin tercihi iki partiden yana da olmadı. CHP 15 ilde yüzde 50'nin üzerinde oy alırken AK Parti'nin yüzde 50'yi aştığı il sayısı çok daha sınırlı kaldı. Öte yandan CHP en düşük oyunu aldığı şehirlerde yüzde 1-2 bandını gördü, AK Parti'de bu oran daha yüksek oldu. Mansur Yavaş'ın yüzde 60,4 ile ile seçildiği seçimlerde bir ilçede ise adayın yüzde 21 alması seçilmesine yetti.

Haber 02-04-24 15:51

Van'da belediye başkanlığı DEM'den AK Parti'ye geçti! İl Seçim Kurulu kararı sonrası ortalık karıştı

DEM Parti'nin 'tulum çıkararak' tüm ilçeleri kazandığı Van'da yeni bir gelişme yaşandı. Van İl Seçim Kurulu, yüzde 55 oy alan Abdullah Zeydan'ın yerine ikinci sıradaki AK Parti adayı Abdulahat Arvas'ın belediye başkanı olmasına karar verdi. DEM Parti'den çok sert bir açıklama gelirken, Van sokakları ise karıştı. Polisin zaman zaman müdahalesi sürüyor.

Haber 02-04-24 14:42

CANLI | ÜSKÜDAR ve ÜMRANİYE seçim sonuçları! İstanbul'un bu iki ilçesinde seçim sonuçları kritik: Üsküdar ve Ümraniye'de seçimi kim kazandı?

Sandıkların kapanmasıyla gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçları kadar ilçelerden gelecek seçim sonuçlarına da çevrildi. 31 Mart'ta Üsküdar ve Ümraniye'de seçim heyecanı yüksekti. AK Parti halihazırda yönettiği Üsküdar'da Hilmi Türkmen ve Ümraniye'de İsmet Yıldırım ile 'yola devam' dedi. CHP ise Üsküdar ve Ümraniye'yi kazanmak için Sinem Dedetaş ve Aykut Erdoğdu'yu aday gösterdi. Peki Üsküdar'da seçimi kim kazandı, Ümraniye'de seçim sonucu ne oldu?

Finans 31-03-24 18:44

CANLI KONYA SEÇİM SONUÇLARI! Konya yerel seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay ve CHP adayı İsmail Sonkaya ne kadar oy aldı?

Konya 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları belli oldu! Türkiye genelinde sandıklar 17.00’da kapanıp, oy sayım işlemleri başlayacak. Konya seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Konya seçim sonuçlarında AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay mı CHP adayı İsmail Sonkaya mı kazandı? İşte Konya yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar...

Finans 31-03-24 18:32

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

Canlı Büyükçekmece seçim sonuçları! Büyükçekmece'de Recep Erol mu yoksa Hasan Akgün mü kazanıyor?

Yerel seçim heyecanında artık sona gelindi. Aylardır süren propanda döneminin ardından yeni başkanlar belli oluyor. Gözler ise hem İstanbul'a hem de en önemli ilçelerinden biri olan Büyükçekmece'ye çevrildi. AK Parti Recep Erol'u aday gösterirken CHP Hasan Akgün'ü yeniden sahaya sürdü. Büyükçekmece seçim sonuçlarında son durum ne? Erol mu önde Akgün mü?

Haber 30-03-24 22:43

CANLI Kırıkkale seçim sonuçları! Kırıkkale'de yerel seçim sonuçları belli oldu mu? Yeniden AK Parti'nin adayı Mehmet Saygılı mı seçilecek?

Kırıkkale'de 2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen yeniden sandık başına gidiyor. Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş Kırıkkale'de de devam ediyor. Peki Kırıkkale'de 2024 yerel seçimlerde sonuç ne olacak? AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile yola devam ediyor. CHP, İYİ Parti ve MHP'nin adayları kimler? Kırıkkale'de kim galip gelecek? Tüm yanıtlar Mynet'te...

Haber 30-03-24 00:10

Canlı Gaziantep seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü?

2024 yerel seçimleri tüm Türkiye’de büyük bir heyecan yarattı. Seçmen bir yıl sonra tekrar sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken yıllardır Gaziantep’te de yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak?

Haber 29-03-24 16:34

Böyle parti ne görüldü ne de duyuldu! Kendilerine tokat attırıp bir de üzerine para veriyorlar... Her zaman rızaya dayalı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Florida bölgesindeki bir partiden kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Görüntülerdeki 26 yaşındaki Aiyana Callas karşısındaki kişilere tokat attığı bir parti sayesinde internette yıldız haline geldi. Her tokat için 30 dolar (yaklaşık 972 TL) ücret alan Callas partisini savunmayı ihmal etmedi.

Trend 21-03-24 09:13

ABB adayı Turgut Altınok mal varlığını açıkladı: 'Ana sütü gibi ak ve helaldir'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, mal varlığını açıkladı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Altınok, "Ne yazık ki mal varlığım üzerinden bir süredir suni gündemler yaratılarak, Ankaralı hemşerilerimi incittiklerini hissettiğim için mal varlığımı açıklama vakti gelmiştir. Ekte sunduğum tüm mal varlığım ana sütü gibi ak ve helaldir" dedi. Altınok'un, mal varlığı listesinde 60 ayrı gayrimenkul yer aldı.

Haber 15-03-24 20:18

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-24 15:56

Murat Kurum'dan canlı yayında dikkat çeken sözler: Anketi soracaksınız ama seçim sonucunu açıklayayım...

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurum, "Birazdan soracaksınız anket sonucu ama ben size seçim sonucunu açıklayayım. 31 Mart'ta onlar ne derse desin ne yaparsa yapsın biz kazanacağız. Tüm İstanbul sevinecek, kaybeden kimse olmayacak." şeklinde konuştu.

Haber 13-03-24 00:01

AK Parti görevlisinin üyelik teklifine Ekrem İmamoğlu'ndan esprili yanıt! 'Ne kadar istiyorsunuz beni ya'

Sancaktepe'de halk buluşması öncesinde esnafı ve seçim çadırlarını ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, AK Parti'nin seçim çadırındaki bir görevli üye olmaya davet etti. Davete gülümseyen İmamoğlu, "Beni mi üye yapacaksın? Ne kadar istiyorsunuz beni ya. Her şeyin ötesinde sulh içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın" yanıtını verdi

Haber 23-02-24 19:49

Ne AK Parti ne CHP! Son ankete onlar damga vurdu: Yüzde 10,9'la hepsini solladılar

Yerel seçim öncesinde aday çalışmalarının yanı sıra vatandaşların hangi partiyi destekleyeceği de merak edilen konular arasında yer alıyor. HBS Araştırma Şirketi Şubat ayında partilerin son oy oranları görmek için bir çalışma yaptı. Ancak ankete damga vuranlar bu kez Ne AK Parti oldu, ne de CHP. İşte sonuçlar...

Haber 23-02-24 10:24

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'dan mal varlığı açıklaması! Ne zaman istiyorsanız, o zaman açıklarız

Ankara'nın Belediye Başkanı Mansur Yavaş internet sitesinden eşinin ve kendisinin mal varlığını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Yavaş'tan sonra Ak Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Murat Kurum ve İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da mal varlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 22-02-24 18:30

HATAY SEÇİM ANKETİ | Lütfü Savaş kesinleşti, 2019'a oranla yüzde 10'luk değişim çekti! TİP'in adayı Gökhan Zan ne kadar oy alıyor? AK Parti...

Yerel seçimlerde en çok merak edildiği illerin başında gelen Hatay'da son seçim anketinin sonuçları paylaşıldı. 6 Şubat depremlerinin en çok yıkıma neden olduğu kentte CHP Lütfü Savaş isminde karar kılarken, AK Parti Mehmet Öntürk'ü aday göstermiş, TİP ise Gökhan Zan ismini açıklamıştı. Seçimlere kısa bir süre kalırken Hatay'da kim önde? sorusunun yanıtı merak edilirken, adayların son oy oranları belli oldu. Son seçimlere göre yüzde 10'luk artış ise dikkat çekti.

Haber 20-02-24 09:09

Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı padişahları için olay sözler! 'Beyaz tenli karı almak için sefer yaptılar' dedi, AK Partili Hatipoğlu'ndan yanıt geldi: Terbiyesizlik

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den Osmanlı İmparatorluğu ve fetihlerle ilgili kullandığı ifadeler gündem oldu. Osmanlı padişahlarının, beyaz tenli, renkli gözlü kadınlar için Avrupa'ya sefer düzenlediğini belirten Büyükerşen, "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye." diye konuştu. AK Partili Nebi Hatipoğlu'ndan çok sert yanıt geldi.

Haber 12-02-24 14:55

Herkes seçim anketlerini konuşurken gözden kaçan detay! Aradan 9 ay geçti, AK Parti ile CHP arasında...

31 Mart yerel seçim için geri sayım devam ediyor. Partilerin belediye başkan adayları büyük oranda netleşirken, seçimlere 47 gün kala kritik hesaplamalar da başladı. 14 Mayıs'ta yapılan genel seçim sonuçlarını dikkate alarak çalışmalarını yürüten parti ve adaylar, il il son seçim sonuçlarını masaya yatırıyor. Peki 14 Mayıs'taki son seçimlerde hangi parti hangi ilde ne kadar oy aldı? Sizler için derledik...

Haber 12-02-24 08:25

Hatay'da kim önde? Lütfü Savaş ne kadar oy alacak? Mehmet Öntürk'ten iddialı sözler: Aramızdaki fark...

Lütfü Savaş'ın CHP tarafından yeniden aday gösterilmesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Hatay son seçim anket sonuçlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Öntürk, katıldığı canlı yayında Savaş ile aralarındaki oy farkıyla ilgili iddialı açıklamalarda bulunurken; oy oranlarını da açıkladı.

Haber 08-02-24 06:46

Dillerinden düşürmediği vaatler yerine geliyor mu? Tevfik Göksu, Kemal Deniz Bozkurt... AK Parti ve CHP'li belediyelerde ilginç tablo

Son günlerde siyasetin gündeminden vaatler düşmüyor! Adaylığı açıklanıp oy istemek için meydanlara inen belediye başkan adaylarının yanı sıra mevcut belediye başkanları da seçim dönemleri boyunca çokça vaat sıraladı. Vaatlerin ne kadarının yerine getirildiği ise merak konusuydu. 4 farklı belediyedeki AK Partili ve CHP'li belediye başkanlarının tablosu ortaya çıktı.

Haber 07-02-24 14:08

Ne AK Parti, ne CHP ne de İYİ Parti... Son ankette çok konuşulacak 'hayat pahalılığı' detayı! Her 5 kişiden 3'ü aynı düşünüyor

Adalet, terör, işsizlik, mülteci, ekonomi... Türkiye birçok sorun arasında en öne çıkan konusunda hemfikir oldu! Seçim anketlerinin sonuncusunda bu kez seçmene "Türkiye'nin en önemli sorunu" ve "Türkiye'nin sorunlarını çözebilecek parti" soruldu. Vatandaşın çoğunluğunun dert yandığı sorun şaşırtmadı. Ancak ankette çok daha ilginç bir detay ise "Hangi parti" sorusuna gelen yanıtla ortaya çıktı.

Haber 02-02-24 10:33

Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok, AK Parti'nin kalesi Mamak'ta umduğunu bulamadı! Görüntüler gündem oldu: 'O zaman metro istemiyorsun yani'

31 Mart'ta yapılacak seçimler için parti ve ittifakların belirlediği adaylar çalışmalarına başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Mamak'ta esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşlardan destek isteyen Altınok, aldığı cevaplar karşısında ise umduğunu bulamadı.

Haber 30-01-24 22:27

Kağıthane'de saldırıya uğrayan genç kız Murat Kurum'dan yardım istedi: Hayatım bitti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına Kağıthane'de devam etti. O sırada Kurum'un yanına gelen genç bir kız, bıçaklı saldırıya uğradığını belirterek Kurum'dan yardım istedi. 1 ay önceki olayın hayatını mahvettiğini belirten kız, "Ne okula gidebiliyorum, ne sokağa çıkabiliyorum" dedi.

Haber 27-01-24 14:45

AK Parti ne teklif etti? YRP ne istedi? Masada 1 büyükşehir, 4 önemli ilçe var: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da

AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki görüşmeler sekteye uğramış, seçim için ittifak görüşmelerinden netice alınamamıştı. AK Parti İstanbul ve Ankara başta olmak üzere 10 büyükşehirde destek istedi. YRP ise 'Her şey tek taraflı olmaz' diyerek kendi teklifini sundu. İstekler arasında bir büyükşehir ve 4 önemli ilçe yer aldı. Kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek. İşte detaylar...

Haber 26-01-24 07:51

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması! Kulisler hareketlendi... AK Parti ne teklif edecek bunu bilmiyoruz dedi, İmamoğlu için noktayı koydu: İstemiyoruz

Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) kulisleri hareketlendiren bir açıklama geldi. AK Parti heyeti ile bir araya geleceklerini duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Ne teklif edecek bunu bilmiyoruz" dedi. Kılıç'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-01-24 15:37

Ne İmamoğlu ne Murat Kurum! İsimleri yok, seçim sonuçları onların elinde: İBB anketine damgasını vuran adaylar

31 Mart'ta İstanbul'un kazananı kim olacak? İstanbul'a büyük önem atfettiği bilinen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğindeki AK Parti, 2019'da kaybettiği İBB'yi geri almak için Murat Kurum ile yarışa dahil oldu. Bu sırada ilk seçim anketleri gelmeye başladı. Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum'un arasındaki farkı ortaya koyan anket sonuçlarına Zafer Partisi'nin adayı Azmi Karamahmutoğlu ile henüz belirlenmeyen İYİ Parti ve YRP adayları damgasını vurdu.

Haber 22-01-24 14:24

AK Parti'nin masasındaki son anket! Adayın açıklanmasına 1 gün kala duyuruldu: Özellikle 'İstanbul' vurgusu

Türkiye adım adım seçime giderken yarın kritik bir eşik daha aşılacak. AK Parti, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile yarışacak adayını açıklayacak. Adayın açıklanmasına saatler kala AK Parti Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan gelen anket açıklaması dikkat çekti. İstanbul ve Ankara'da son durum ne? Son anketlerde ne değişti? İşte yanıtları...

Haber 06-01-24 11:54

SON DAKİKA: Asgari ücret 2024 rakamı için karar haftası: 'Maksimum' 18.245 bin TL'ye karşı 33 bin TL! En düşük memur maaşı ve asgari ücret arasındaki farka dikkat çekti: 'Önümüzdeki dönemde...'

Son dakika: Asgari ücret 2024 yılı için belli oluyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu yeni asgari ücret rakamının Cuma gününe kadar açıklanacağını duyurmasıyla heyecan daha da arttı. Gözler bir kez daha TÜRK-İŞ, TİSK ve hükümetin yapacağı asgari ücret 3. toplantısına çevrildi. Asgari ücret ne kadar olacak? sorusu merak edilirken dikkat çeken bir yorum geldi. Memur maaşı ile asgari ücret arasındaki farka dikkat çeken uzmanlar, vatandaşların kamuya yönelebileceğini kaydetti.

Finans 25-12-23 14:33

AK Partili Akbaşoğlu asgari ücret için tarih verdi: Cuma günü açıklanabilir

Milyonlarca çalışanı etkileyecek olan 2024 yılı asgari ücretin ne zaman açıklanacağı belli oldu. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanabileceğini söyledi.

Finans 24-12-23 16:32

Meral Akşener'e eski ortağı Ali Babacan'dan sert sözler! Dün 'adayımdır' dediğinize bugün...

Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yönelik 'Korkak' ifadesiyle ilgili açıklama yaptı. Babacan "Dün elini tuttuğuna bugün 'düşman' derseniz güveni oluşturamazsınız; dün 'adayımdır' dediğinize bugün 'korkak' derseniz güven oluşturamazsınız" dedi. Öte yandan Türkiye'de yakalanan çete lideriyle ilgili olarak Babacan "Bunlar niçin Türkiye'yi seçtiler, nasıl, ne zaman geldiler? Bu soruların hepsi Sayın Erdoğan'a sorulmalıdır" diye konuştu.

Haber 21-12-23 14:58

Akşener'in 'İmamoğlu ve Erdoğan' çıkışına 'zırva' deyip sert çıktı! Fatih Altaylı: Bazen insan korkularını bastırmak için efelenir

Yerel seçimler yaklaştıkça yükselen siyasi gerilimlerin sonuncusu Akşener ile İmamoğlu arasında oluştu. Akşener'in düne damgasını vuran "Sayın Erdoğan bilir, sayın İmamoğlu da öğrenecek" sözlerini ise gazeteci Fatih Altaylı "zırva" olarak yorumladı. "Erdoğan ne gördü" diye sorulsa Akşener'in cevap veremeyeceğini savunan Altaylı, İYİ Parti'nin AK Parti ve CHP ile beraber hareket etmesine dair çok ilginç bir senaryo da çizdi.

Haber 20-12-23 09:49

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar: 'AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifak'ı olarak büyük resme odaklanıyoruz. Cumhur İttifakı kararını vermiş ve mutabakata vararak 31 Mart için yola çıkmıştır. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır. Ne söz verdiysek tutarız" dedi.

Haber 16-12-23 14:03

Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan çıkış: AK Parti ile CHP arasında ne fark var? LGBT, Avrupa Birliği, borç faizi...

Yerel seçimler yaklaştıkça her siyasi partiden gündemi değiştiren çıkışlar geliyor. Son örnek ise Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz'e ait. Seçimlere Cumhur İttifakı'nı destekleyerek giren YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, iktidar partisiyle ana muhalefet partisini birbirlerine benzetmekten öte "hiçbir farkları olmadığını" savunarak ezber bozdu.

Haber 11-12-23 11:59

ÇALIŞAN EMEKLİKLERE 5000 TL İKRAMİYE 2023: Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye verilecek mi, ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Çalışmayan emeklilere ödenen 5000 TL ikramiyenin emeklilere ödenmesi için çalışmalar başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışan emeklilere ek ödeme yapılması için talimatı verdiği aktarıldı. Konuya ilişkin açıklama AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler tarafından yapıldı. Peki, Cumhuriyet'in 100. yılına özel bir defaya mahsus ödenen 5000 TL emekli ikramiyesi çalışan emeklilere de ödenecek mi, ne zaman ödenecek? Ayrıntılar haberimizde

Finans 24-11-23 18:28

Partisinin yetkililerini rezil etmek için hazırlanıyor! İYİ Parti'deki krizin odağındaki Ümit Dikbayır'dan zehir zemberek sözler: Anlattığımda Akşener ne yapacak?

Partinin kasasında eksik olduğu yönündeki iddialarla başlayan ancak bambaşka bir noktaya evrilen tartışmaların odağındaki İYİ Partili Ümit Dikbayır zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Partide taciz ve devamında işten çıkarma iddialarına ilişkin Dikbayır "Parti yetkililerimizin çok utanacağı bir şey var. Ben onu anlattığım zaman rezil, kepaze olacaklar" dedi. Olayın üstünün örtbas edildiğini öne süren Dikbayır, istifasıyla ilgili son kararını da açıkladı.

Haber 22-11-23 09:45

AK Partili isim yerel seçimde uygulanacak kuralı açıkladı! Adaylar ne zaman açıklanacak? MHP ile çalışmalar belki bize biraz zaman kaybettiriyor

AK Parti ve MHP'de yerel seçimlere yönelik ittifak çalışmaları sürüyor. AK Parti adaylarının ne zaman açıklanacağı merak konusu olurken Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, MHP ile yürütülen ittifak çalışmalarının bu açıdan zaman kaybettirdiği yönünde açıklamada bulundu. Yılmaz ayrıca üç dönem kuralının uygulanmasıyla ilgili de konuştu.

Haber 10-11-23 15:51

BÜYÜK FİLİSTİN MİTİNGİ nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Büyük Filistin Mitingi yer ve saat bilgisi merak ediliyor. İsrail'in Gazze'ye ilişkin yaptığı saldırılar nedeniyle İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi gerçekleştirileceğine dair açıklama AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılmıştı. Büyük Filistin Mitingi'ne katılmak isteyen vatandaşlar detaylı bigliye ulaşmak istiyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi nerede, ne zaman ve saat kaçta? Büyük Filistin mitingine nasıl gidilir, kimler katılacak?

Haber 28-10-23 17:25

Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta? İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek!

Büyük Filistin Mitingi ile ilgili araştırmalar AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklama sonrası merak konusu oldu. Gerçekleştirilmesi planlanan miting ile İsrail'in vahşetine dikkat çekilecek. Mitinge katılmak isteyenler arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, nerede yapılacak? AK Parti İstanbul Büyük Filistin Mitingi saat kaçta?

Haber 24-10-23 14:00

Tiyatrolar iptal mi edildi? Milli yas sonrası tiyatrolar kapandı mı, ne zaman açılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama!

Tiyatroların iptal edilmesi ile ilgili arama motorlarında yapılan sorgulamalar hızla devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, Gazze'de 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane saldırısı nedeniyle 3 gün süreyle milli yas ilan edileceğini açıkladı. Milli yas nedeniyle tiyatroların durdurulma durumuna dair Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Tiyatrolar iptal mi edildi? Milli yas sonrası tiyatrolar kapandı mı, ne zaman açılır? İşte detaylar...

Haber 19-10-23 07:12

Akşener 'gizli görüşme' sorusuna sert çıktı: Ne büyük saygısızlık!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İsrail'in Gazze'de hastaneye yönelik saldırısıyla ilgili olarak "Bunun adı, düpedüz terördür. Çünkü devletler, hastane bombalamaz. Devletler, sivilleri hedef almaz" dedi. Açıklamasının devamında Akşener Netanyahu için "O, 21'inci yüzyılın yeni Hitler’idir. Holokost'u yaşamış bir halkın, yüz karasıdır. Zaman farklı, zihniyet aynı zihniyettir. Ve derhal yargılanmalıdır" dedi. Akşener, Sinan Aygün'le gizli buluşma sorusuna ise sert bir yanıt verdi.

Haber 18-10-23 11:27

AK Parti'de kongre sonrası yeni görevlendirmeler! Genel Sekreter Fatih Şahin'den 'tebrik' mesajı

7 Ekim'de gerçekleşen AK Parti Büyük Kongresi sonrasında görevlendirmeler devam ediyor. Genel Sekreter Fatih Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı, Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu Başkanlığı, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanlığı görevlerine gelen isimleri duyurdu.

Haber 16-10-23 13:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'uçak gemisi' tepkisi: Ne işin var senin orada?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık ettikten sonra Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Buluşması'na katıldı. Dünyanın konuştuğu İsrail-Filistin çatışmasına da değinen Erdoğan, ABD'nin İsrail'e gönderdiği uçak gemisine tepki göstererek, "Senin ne işin var orada?" dedi.

Haber 12-10-23 19:00

Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5000 TL ikramiyede son durum

Emekli ikramiyesi her sene dini bayramlardan önce vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyenin Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği konusu gündem oldu. Konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni açıklama geldi. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi?

Finans 09-10-23 21:12

Erdoğan 'İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi açıklayacağız' demişti... Tarih belli oldu! Gözler emekli maaşlarıyla ilgili çalışmada

Milyonların gözü kritik Kabine toplantısına ve toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağı kararlara çevrildi. AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk kabine toplantısı sonrası emekli memurların maaşlarıyla alakalı bir müjde vereceklerini duyurmuştu. Açıklama toplantısı merakla Kabine toplantısı tarihi beklenmeye başladı. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte tüm detaylar...

Finans 08-10-23 14:18