Aydemir Akbas Ne Kanseri Haberleri

Ege Üniversitesinde borik asidin akciğer kanseri tedavisine yönelik etkisi araştırılacak

Ege Üniversitesinde (EÜ) akciğer kanseri tipleri içerisinde en fazla görülen tür olan "küçük hücreli dışı akciğer kanseri"ne karşı borik asit molekülünün iyileştirici etkileri incelenecek.

Yurthaber 2023-12-11 10:47:16

'Cinsel organımı çıkardım ve...' Yoğun bakımdaki kanser hastasına iğrenç cinsel saldırıda yeni gelişme! 'Sıkıntılı bir ruh hali içerisindeydim'

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına, cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan hemşire E.K. (29), 40,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Psikolojik ve ailevi sıkıntılarım vardı. Evliyim, olay sırasında herhangi bir cinsel açlığım söz konusu değildi. Sadece sıkıntılı bir ruh haliyle hareket ettim ve bazen ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

Haber 2023-12-01 10:10:29

Güneş lekelerine iyi gelen yöntemler: Güneş lekelerine ne iyi gelir?

Güneşin etkileriyle birlikte cildimiz zamanla çeşitli zararlarla karşılaşabilir. Ultraviyole (UV) ışınları, güneşin cilde zarar veren başlıca faktörlerdir. Bu zararlar, cilt kanseri, erken yaşlanma belirtileri ve pigmentasyon problemleri gibi çeşitli sorunlara neden olabilir. UV ışınları cildin üst tabakasına derinlemesine nüfuz ederek DNA'ya zarar verebilir. Bu cilt hücrelerinin anormal büyümesine ve hastalıkların gelişimine yol açabilir.

Haber 2023-11-30 22:17:28

Yumurtalık (over) kanseri nasıl anlaşılır? Yumurtalık kanseri ne zaman belirti verir?

Yumurtalıklar kadın üreme sisteminin önemli bir parçasını oluşturan iki küçük organdır. Bu organlar yumurta hücrelerini üretir ve kadın vücudundaki hormonal dengenin sağlanmasına katkıda bulunur. Ne yazık ki yumurtalıkların da içinde bulunduğu sistem, kadınlarda karşılaşılan bir sağlık sorunuyla karşı karşıya bırakabilir: yumurtalık kanseri. Peki, yumurtalık kanseri nedir ve nasıl anlaşılır?

Haber 2023-11-21 23:43:30

Diğer Haber Etiketleri

kanser cinsel saldırı İzmir cilt lekesi yumurtalık kanseri Meme kanseri Resim Tekirdağ Oyuncu Pınar düğün dernek 2 düğün dernek star tv canlı izle Atla Gel Şaban filmi Kemal Sunal Nevra Serezli show tv yayın akışı ışın tedavisi ışın tedavisi nedir ışın tedavisinin yan etkileri ele Star TV Ahmet Kural Murat Cemcir hülya söyledi yaşında hülya bozkaya Flash TV Hüsnü Şenlendirici Kanal D Şarkılar Bizi Söyler kanser belirtileri yürümek akciğer kanseri lenfoma tedavi istedi sosyal medya ünlü oyuncu Aydemir Akbaş aydemir akbaş kimdir Armağan Çağlayan işaret belirti yemek borusu kanseri yemek borusu kanseri belirtileri özofagus özofagus nedir araştırma patates kemoterapi kemoterapi tedavisi patlıcan Polonya zarar Bilim insanı bilim insanları yaban mersini bitki ilaç akciğer kanseri belirtileri sarımsak sarımsak faydaları nelerdir lösemi lösemi belirtileri Mamografi mamografi sonucu edevlet Asuman Dabak batuhan piatti karakteri asuman dabak kimdir Masterchef masterchef türkiye Tatlı Hayat dizisi atan beşiktaş paylaşım Christoph Daum Teknik Direktör fenerbahçe bağırsak kanseri bağırsak kanseri belirtileri bağırsak kanseri belirtileri nelerdir hematokezya nedir Billur Kalkavan kalkavan billur kalkavan kimdir billur kalkavan kaç yaşında Hamdi Alkan Buğra Bahadırlı hamdi pembe sakarya il sağlık müdürlüğü orgazm mastürbasyon meyve Sebze Beyhan Benek 2. sayfa 2. Sayfa programı müge ve gülşen'le 2. sayfa vahide gördüm Vahide Perçin Altan Gördüm atv Edirne EKPSS Müzik sınav trafik kazası Yenikapı İETT Hilal Cebeci rüyada kanser olduğunu görmek Müge Dağıstanlı Gülşen Yüksel sözlük mide kanseri cilt kanseri antalya Otomobil Bahar Öztan kolon kanseri Yeşilçam Sineması Recep Tayyip Erdoğan

Tekirdağ'da kadınlar, meme kanserine mutlu anne resmi çizerek dikkati çekti

Tekirdağ'da kadınlar, "meme kanseri"ne dikkati çekmek amacıyla bebeğini emziren mutlu anne yağlı boya resmi çizdi.

Yurthaber 04-10-23 13:18

Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? Düğün Dernek 2 Sünnet ne zaman ve nerede çekildi?

Düğün Dernek 2 Sünnet filminin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. En sevilen Türk komedi filmlerinden biri olan Düğün Dernek 2 Sünnet filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir üstlenmiştir. Düğün Dernek 2 Sünnet filmi 19 Eylül 2023 Salı akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet oyuncuları kimdir, konusu nedir? Düğün Dernek 2 Sünnet ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 19-09-23 19:34

Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Atla Gel Şaban filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. Kemal Sunal ve Nevra Serezli'nin başrolde olduğu komedi tarzındaki Yeşilçam filminin yönetmenliğini ünlü yönetmen Natuk Baytan yapıyor. 1984 yılı yapımlı olan Atla Gel Şaban filminin senaryosu ise Aydemir Akbaş'a ait. Peki, Atla Gel Şaban filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Atla Gel Şaban filmi ne zaman ve nerede çekildi? Show TV yayın akışı

Magazin 08-09-23 19:46

Işın tedavisi kanseri yok eder mi? Akciğer kanserinde ışın tedavisi ne kadar sürer?

Kanserli hastalara uygulanan ışın tedavisi modern tıbbın kanserle mücadelesinde önemli bir adımdır. Kanser, kontrolsüz hücre büyümesi ve yayılmasıyla karakterize bir hastalıktır. Işın tedavisi, yüksek enerjili ışınların kullanılmasıyla kanser hücrelerini hedef almayı amaçlar. Bu tedavi yöntemi, kanser hücrelerinin DNA'sını hasara uğratarak çoğalma yeteneklerini engeller. Peki, kanserli hastalara uygulanan ışın tedavisi işe yarar mı?

Haber 31-08-23 18:59

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:59

Şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor! Son halini paylaştı Kaç günüm var bilmiyorum

Bir dönem Flash Tv'de yayınlanan Ne Çıkarsa Bahtına isimli programın sunuculuğunu yapan şarkıcı Hülya Bozkaya kanserle savaşıyor. Yumurtalık kanseri ile mücadele eden sanatçıya sevenlerinden destek yağıyor. Şarkı söylediği anları sosyal medyada paylaşan sanatçı "Kaç günüm var bilmiyorum" diye not düştü.

Magazin 04-05-23 00:40

Hüsnü Şenlendirici kanser mi oldu, ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Hüsnü Şenlendirici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Klarnet sanatçısı Hüsnü Şenlendirici'nin sağlık durumu merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler programında sunuculuk yapan ünlü sanatçının kansere yakalandığı ortaya çıktı. Hayranlarını üzen bu haber sonrası Hüsnü Şenlendirici hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Hüsnü Şenlendirici kanser mi oldu, ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Hüsnü Şenlendirici kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-23 15:21

Kanserin ilk belirtisi olarak biliniyor! Her şey yürürken ortaya çıkıyor

Kanser her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan çağımızın en tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Kanseri erken teşhis etmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Erken teşhis için kanserin ilk belirtilerine dikkat etmek gerekiyor. Yürüme sırasında ortaya çıkan bir durumun üç tehlikeli kanserin ilk belirtisi olduğu öğrenildi.

Haber 02-03-23 16:59

Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Aydemir Akbaş, Instagram hesabında yaptığı paylaşımda kansere yakalandığını açıkladı. Ünlü oyuncunun sevenleri bunun üzerine geçmiş olsun mesajları yayımlamaya başladı. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Aydemir Akbaş kanser mi oldu, ne kanseri? Aydemir Akbaş kimdir, kaç yaşında? İşte kansere yakalanan ünlü oyuncunun sağlık durumu...

Magazin 25-01-23 11:46

Armağan Çağlayan'dan üzen haber! Ne beter bir şeymiş...

Armağan Çağlayan sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Akciğer kanseri tedavisi gören ve sevenlerine sık sık sağlık durumu hakkında bilgi veren Armağan Çağlayan, Twitter hesabından "Bu hastalık ne beter bir şeymiş" dedi.

Magazin 13-01-23 13:32

Kanserin ilk uyarıcı işareti: Her şey bu belirtiyle başlıyor! Hastalığı teşhis etmek oldukça zor...

Uzmanlar hastalıkları erken teşhis etmenin ne kadar önemli olduğunu her fırsatta belirtiyorlar. Özellikle kanseri erken teşhis etmek tedavisi için büyük önem taşıyor. Özofagus kanseri riskli kanser türleri arasında yer alıyor. Bu kanser türünün ilk belirtisi boğazda yaşanan değişimlerde başlıyor.

Haber 19-12-22 09:36

Yemek borusu kanserinin ilk belirtisidir! 'Gecikmeden doktorunuza görünün'

Kanser belirtileri ne kadar erken tespit edilirse hayat kalma oranı da o kadar artar. Bu da semptomların farkında olmanın ne kadar önemli olduğu durumunu ortaya çıkarır. Bu farkındalık sayesinde on binlerce hayat kurtulabilir. Yemek borusu kanseri, birçok kanser türü gibi tespit edilmesi zor belirtilere sahiptir. İngiliz bir doktor yemek borusu kanseri belirtisi olabilecek ilk önemli semptomun ne olduğunu paylaştı.

Haber 14-12-22 07:24

Yıllarca zararlı olduğunu düşündük ama öyle bir faydası çıktı ki... Bilim insanlarına göre kanseri tedavi edebilir

Yıllar boyunca yediğimiz karbonhidratların vücudumuz için ne kadar zararlı etkiler yaptıklarını paylaştılar. Zararlarına rağmen oldukça sevilen karbonhidratlardan olan patatesin öyle bir faydası çıktı ki duyanlar şaştı kaldı. Polonyalı bilim insanlarına göre patates yemek kanseri tedavi edebilir.

Haber 08-12-22 09:25

Bu kanser türü en çok erkeklerde görülüyor

Akciğer kanserine bağlı ölümler ne yazık ki hem ülkemizde hem de dünyada kanserden ölümler arasında ilk sırada yer alıyor. Konuya dikkat çekmek üzere, içinde bulunduğumuz “Akciğer Kanseri Farkındalık Ayı” kapsamında açıklamalarda bulunan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Aygün Gür, akciğer kanserinin yüzde 80’inin sigara içimiyle ilgili olduğunu belirterek, erkeklerde görülen kanserler içinde ilk sırada olduğunu ifade etti.

Haber 26-11-22 12:45

Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Gör Beni sunucusu Armağan Çağlayan ne kanseri? Üzücü haber geldi

Popstar’ın efsane jürisi ve şimdilerde Gör Beni programı ile adından söz ettiren Armağan Çağlayan’dan üzen haber geldi. Son dönemde Youtube’da yaptığı programlar ile adından sıkça söz ettiren Armağan Çağlayan, “Sizinle özel bir şey paylaşmak istiyorum..” dedi ve hastalığını açıkladı. Peki, Armağan Çağlayan kaç yaşında, ne kanseri?

Magazin 22-11-22 09:03

Bu şekilde yemek hiçbir işe yaramıyor! Sarımsağın iyileştirici gücünden yararlanmak için...

Sarımsak, doğal antibiyotik olarak adlandırılan doğadaki en güçlü besinlerden biridir. Tansiyona iyi gelir, soğuk algınlığına karşı savaşır, kanseri önler ve daha bir sürü sağlık yararı sağlar. Peki, sarımsağın iyileştirici gücünden yararlanmak için ne kadar ve nasıl sarımsak yemek gerekir? Uzmanlar bu sorunun cevabını verdi.

Haber 17-11-22 07:36

Her morluğu çocuğun hareketliliğine bağlamayın! Lösemide bu belirtiler ihmale gelmez

Halk arasında ‘kan kanseri’ olarak bilinen lösemi çocukluk çağının en sık görülen kanserlerinin başında geliyor. Lösemi teşhisindeki en büyük sorun erken tespit edilememesi. Tanısı zor olan lösemi, ne kadar erken teşhis edilirse tedavi aşamasının zamanında başlamasına yardımcı olur.

Haber 03-11-22 21:11

Mamografi sonuç sorgulama: Mamografi sonucu ne zaman çıkar, mamografi e-Nabız'a düşer mi?

Her kadın 35-40 yaşlarından itibaren düzenli olarak mamografi çektirmelidir. Bu sayede meme kanseri erken teşhis edilebilir ve kanserin önüne geçilmesi planlanabilir. Bu nedenle düzenli bir şekilde kontrol yaptırmak ve mamografi çektirmek önemlidir. Çekilen mamografinin sonucunu almak, hangi amaçla mamografi çekildiğine göre değişiklik gösterir. Peki, mamografi sonuç sorgulama işlemi nasıldır, mamografi sonucu ne zaman çıkar?

Haber 25-10-22 10:55

Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat'ın Menekşe'si Asuman Dabak MasterChef'te!

MasterChef Türkiye'nin konuğu Asuman Dabak programın 107. bölüm fragmanı sonrası vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın diğer konukları ise ünlü programcı ve yemek yazarı Sahrap Soysal ile aerobik jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı oldu. Peki MasterChef'in konuğu Asuman Dabak kimdir, ne kanseri oldu, kaç yaşında? Tatlı Hayat dizisinde canlandırdığı Menekşe karakteriyle hafızalara kazınan Asuman Dabak'ın hayatı...

Magazin 21-10-22 15:01

Christoph Daum kimdir, kaç yaşında? Christoph Daum ne kanseri? Hastalığını duyurup çağrıda bulundu!

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe’de görev yapan ünlü teknik direktör Christoph Daum sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda takipçilerine üzücü bir haber verdi. Kendisine kanser teşhisi konulduğunu belirten Alman teknik direktör, futbolseverlere ve takipçilerine çağrıda bulundu. Peki, Christoph Daum kimdir, kaç yaşında? Christoph Daum ne kanseri?

Spor 21-10-22 14:51

Bağırsak kanserinin ilk belirtisi: Hematokezya! Tuvaletten çıkmadan önce mutlaka kontrol edin

Bağırsak kanserinin 'ilk göze çarpan' semptomu hematokezyadır. Hematokezya hastaların %90'ında görülür. Bağırsak kanseri vakası ile bağırsak hareketlerinize dikkat etmek, durumu belirlemede ilk adım olabilir. Kanserin uyarı işaretlerini hemen tespit edebilmek, kanserli hücrelerin vücudunuzun diğer bölgelerine yayılmasını durdurmak için size değerli zaman kazandırabilir. Dahası, durumu ne kadar erken yakalarsanız, başarılı tedavi şansınız o kadar yüksek olur.

Haber 20-10-22 06:53

Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni ne zaman? Detaylar netleşti

Billur Kalkavan ile ilgili bilgiler araştırılıyor. Ünlü isim Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Kalkavan bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. Eyvah Babam, Ihlamurlar Altında gibi dizilerde rol alan ünlü ismin cenaze töreni bugün düzenlenecek. Peki, illur Kalkavan kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? Billur Kalkavan’ın cenaze töreni saat kaçta?

Magazin 17-10-22 11:14

Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri belirtileri nelerdir? Akciğer kanseri yaşam süresi ne ve tedavisi nasıl yapılır? Billur Kalkavan'dan acı haber!

Billur Kalkavan akciğer kanseri sebebiyle yaşamanı yitirdi. 59 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncunun ölümü sonrası birçok kişi hastalığın evrelerine ve tedavisine ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Sürekli olan ve giderek daha kötü hale gelen öksürük, bu hastalığın en büyük belirtilerinden biridir. Peki, Billur Kalkavan'ın ölüm nedeni olan akciğer kanseri nedir, belirtileri nelerdir? İşte ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın ölüm sebebi olan akciğer kanserinin belirtileri...

Haber 15-10-22 13:33

Billur Kalkavan son dakika ölüm nedeni ne? Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? İşte oynadığı diziler ve filmler

Billur Kalkavan'ın ne kanseri olduğu merak edilen konular arasında. Ünlü isim Billur Kalkavan'ın hastalığı sosyal medyada Hamdi Alkan'ın paylaşımının ardından gündem olmuştu. Kalkavan daha sonra son sağlık durumu hakkında bilgi vermeye devam etti. Peki, Billur Kalkavan öldü mü, ne kanseriydi? Billur Kalkavan ölüm nedeni ne?

Magazin 15-10-22 12:34

Sağlık meslek lisesi öğrencileri pembe mektuplarla meme kanserine dikkati çekiyor

Sakarya'da pembe elbise giyip pembe çiçekli taçlar takan sağlık meslek lisesi öğrencileri, pembe kağıtlara yazdıkları ve aynı renkteki zarflara koydukları mektupları vatandaşlara dağıtarak meme kanseri konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor - İl Sağlık Müdürü Aziz Öğütlü: - "Vatandaşlarımızdan özellikle şunu istiyoruz; Sağlık Bakanlığımız bunun farkına varalım diye canla başla çalışıyor. Farkındalık daha evde muayeneyle başlıyor ve erken teşhiste yüzde 100 tedaviye kadar gidiyoruz, ne olur farkında olalım"

Yurthaber 14-10-22 09:49

Dudak uçuklatan etki: Bağışıklık sistemini güçlendirir, prostat kanseri riskini azaltır... Orgazmın faydaları

Mastürbasyon veya bir partnerle seks yoluyla orgazm, stresi azaltabilir ve uyku kalitesini iyileştirebilir. Minimum stres ve kaliteli uyku, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanıza yardımcı olabilir. Orgazm olmak ister mastürbasyon ister partnerle seks olsun, bağışıklık sisteminiz üzerinde olumlu bir etkisi olabilir. Yine de bunun ne kadar etkili olabileceğini ve sonuçları görmek için kaç tane orgazm gerektiğini belirlemek için daha fazla araştırmaya ihtiyaç var.

Haber 08-10-22 17:00

Herkes kulak arkası yapıyor ama... Ömrü uzatır, kanseri def eder, kalbi korur...

Herkes sebze ve meyve yemenin ne kadar faydalı olduğunun farkında ama genelde yapmıyor. Beslenme dünyasında her geçen gün insan sağlığına nelerin faydalı olup olmadığı konusu daha derinlikli bir şekilde tartışılıyor. Ancak herkesin hemfikir olduğu bir şey var: Hepimiz daha fazla meyve ve sebze yemeliyiz. Büyüklerimizin sürekli yememiz için uyardığı meyve ve sebze uyarılarının aynısını uzmanlar söylüyor. Peki, günde beş porsiyon meyve ve sebze tüketince vücudumuza ne oluyor?

Haber 07-10-22 21:25

2. Sayfa'nın konuğu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? Ne iş yapıyor?

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, ünlü oyuncunun 5 Ekim Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aydemir Akbaş, 2. Sayfa'da magazin gündemini yorumlayıp Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi?

Magazin 05-10-22 10:36

Meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor

Prof. Dr. Gamze Varol: - "Meme kanseri erken tanıyla tamamen iyileşebilen, tedavisi olan bir hastalık. Kadınlarımızın 'taramaya gidersem kanser çıkarsam ne olacak" korkusu ileride daha kötü sonuçlara neden oluyor" - "Her kadın 20 yaşından sonra her ay kendi kendine meme muayenesi yapması gerekir. 40 yaşına gelenlerin de yılda bir kere mamografi kontrolünden geçmesi önemli"

Yurthaber 04-10-22 11:28

Aldatmak dizisinin Hakim Güzide'si Vahide Perçin kimdir? Vahide Perçin ne kanseri oldu, eski eşi Altan Gördüm ile ne zaman boşandı?

Aldatmak dizisinin Hakim Güzide'si Vahide Perçin merak konusu oldu. Usta oyuncu, ATV'nin yeni dizisinde 30 yıllık evliliği olan ve iki çocuğuyla birlikte herkesin gıpta ile baktığı Güzide Yenersoy karakterine hayat veriyor. Dizide Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin gibi oyuncular oynuyor. Peki, Aldatmak dizisinin Hakim Güzide'si Vahide Perçin kimdir? Vahide Perçin ne kanseri oldu, eski eşi Altan Gördüm ile ne zaman boşandı?

Magazin 22-09-22 14:47

Müzikle hayata bağlanan genç kız kanseri yenerek EKPSS'de birinci oldu

Edirne'de girdiği Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda müzik alanında 1. olan Melis Aracı: - "Müzik bana ilaç gibi geldi. Müzik sayesinde yeniden yürümeye başladım. Tamamen felç olmuştum. Ne zaman üzgün olsam sevdiğim müzikleri dinledim"

Yurthaber 19-09-22 11:20

Erken ölüm, kanser, kalp hastalıkları... Olmaz olsun böylesi: Yemek değil adeta zehir

Hazır çorba, konserve ürünler, aşırı işlenmiş gıdaların bir kez daha ne kadar ölümcül olduğu kanıtlandı. Bu zararlı gıdalar erken ölüm riskini artırıyor, kanser ve kalp hastalıklarına davetiye çıkarıyor. ABD ve İtalya’da yapılan büyük ölçekli araştırmaların sonuçlarına göre, aşırı işlenmiş zararlı gıdalar, başta kalın bağırsak kanseri olmak üzere kalp hastalıkları ve erken ölüme yol açıyor.

Haber 10-09-22 07:09

İçindekileri bir bilseniz... Bağırsak kanserinin bir numaralı nedeni: Zehirden de beter

Dünya çapında en yaygın kanser türlerinden biri olan bağırsak kanseri hakkında uzmanlar önemli uyarılarda bulundu. Yapılan çalışmalar sonucu pizza ve tahıl gevreği gibi çok tercih edilen yiyeceklerin bağırsak kanseri riskini artırdığı ortaya çıktı. Günlük hayatın bir parçası haline gelen bu yiyecekler her ne kadar pratik olsa da sağlık üzerinde düzeltilmesi imkânsız zararlar veriyor.

Haber 10-09-22 07:05

Son Dakika: Yenikapı'da feci kaza! İETT otobüsü çok sayıda araca çarptı

Son dakika haberi: Yenikapı Sahil Yolunda feci bir trafik kazası meydana geldi. Sirkeci yönüne giden İETT otobüsü 7 araca çarptı. Kazada otobüs şoförünün de içlerinde olduğu 13 kişi yaralandı. Görgü tanığı Aydın Aydemir, "Ben şoförle konuştum. Şoför 'fren patlamış galiba, ben ne kadar frene bastıysam da bir türlü aracı kontrol altına aldıramadım' dedi" diye konuştu.

Haber 06-09-22 13:12

Hilal Cebeci ne kanseri, sağlık durumu nasıl? Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında?

Hilal Cebeci sosyal medya hesabında patoloji raporunu paylaştı. Sağlık durumuna ilişkin detayları aktaran ünlü şarkıcı günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Vatandaşlar, basında yer alan haberlerin ardından arama motorlarında "Hilal Cebeci ne kanseri, sağlık durumu nasıl?", "Hilal Cebeci kimdir, kaç yaşında?" gibi soru ve konu başlıklarını sorguluyor. Detaylar haberimizde...

Magazin 05-08-22 16:58

Rüyada kanser olduğunu görmek ne anlama gelir? Rüyada yumurtalık, akciğer kanseri olduğunu görmek ne demek?

Rüyada kanser olduğunu görmek, rüyanın nasıl görüldüğüyle ilişkilendirilerek yorumlanır. Kanser türü ve ne boyutta olduğu da rüya tabini etkiler. Rüya sahibinin kayıplar vereceği bir mücadeleden geçeceğini anlatan kanser rüyaları gören kişilere, daha dikkatli ve programlı yaşaması tavsiye edilir. Rüyada cilt kanseri olduğunu gören kişinin iş hayatında zor zamanlar geçireceği alamet olur. İşte detaylı kanser rüyaları yorumları...

Trend 24-06-22 16:50

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? Ne iş yapıyor?

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, ünlü oyuncunun 14 Haziran Salı günü 2. Sayfa magazin programında yaptığı açıklamaların ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aydemir Akbaş, 2. Sayfa'da magazin gündemini yorumlayıp özel hayatına ilişkin konuştu. Peki Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 15-06-22 08:03

Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl?

Billur Kalkavan'ın hastalığı, ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın 23 Mayıs Pazartesi günü Instagram hesabının story kısmında yaptığı paylaşım sonrası merak edildi. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaşarak her zaman destekçisi olduğunu vurgulamıştı. Peki Billur Kalkavan'ın hastalığı ne? Billur Kalkavan ne kanseri? Son durumu ve son hali nasıl? İşte ünlü oyuncunun hastalığı, sağlık durumuna ilişkin bilgiler, biyografisi ve oyunculuk kariyeri...

Magazin 24-05-22 08:54

Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl?

Billur Kalkavan'ın kanser olup olmadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımın ardından merak konusu oldu. Hamdi Alkan, meslektaşının son halini paylaştı. Pınar Altuğ da yorum yaparak destek verdi. Peki Billur Kalkavan kanser mi? Hamdi Alkan'ın kötü haberini duyurduğu Billur Kalkavan ne kanseri? Sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 23-05-22 13:34

Kan kanseri ne demek? Kan kanseri birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Bazı isimler, sıfatlar veya eylemler iki farklı kelime içerirler. Bu kelimeler bazen birleştirilirken değişime uğrar. Birleşirken harf ve hece kaybeden, hatta bazı harfleri değişen bu sözcükler yeni bir anlam kazanırlar. Bu dönüşüm bazen Türkçenin yapısı gereği meydana gelirken bazen zamanla ortaya çıkar. Birleşik kelimelerin hangi farklı sözcüklerle oluştuğu ve anlamı merak edilir. Kan kanseri birleşik kelimesi de bunlardan biridir. Kan kanseri ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 20:35

Aydemir ne demek? Aydemir kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız kelimenin bir arada kullanıldığı zengin bir dildir. Bu zenginliğin oluşması için de Türk Dil Kurumu tarafından birçok yetkili görevlendirilmiştir. Kelimelerle ilgili yapılan incelemeler sonucunda, sözcüklerin anlamları ile ilgili bilgiler paylaşılmıştır. Dile merakı olan kişiler, yayımlanan bilgilerle kafalarındaki sorulara cevap bulabilir. Aydemir kelimesi de anlamı araştırılan kelimeler arasında yer alır. Aydemir ne demektir?

Egitim 17-05-22 21:20

Mide kanserine ne iyi gelir? Mide kanseri için yemek sonrası belirtileri görmezden gelmeyin!

Mide kanseri belirtileri şiddetli ağrı ve halsizlikle anlaşılan bir hastalıktır. Hazımsızlık ve kusma gibi belirtileri de bulunan mide kanserine ne iyi gelir? Konuyla ilgili bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Fahri Yetişir, mide kanserine iyi gelen yöntemleri anlatırken tedaviyle ilgili bilgiler de paylaştı. Ayrıca mide kanseri belirtilerini fark etmek için yemek sonrası yaşanan sorunlara dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Haber 13-05-22 18:14

Herkesi açık açık uyardı: Asit saldırısı kurbanı gibiyim

Kanadalı bir anne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi güneş kremi kullanmanın ne kadar önemli olduğu konusunda uyardı. Yıllarca güneş kremi kullanmadığı için cilt kanseri olduğunu söyleyen talihsiz kadın, kemoterapi tedavisine başladıktan sonra vücudunun daha çok reaksiyon gösterdiğini dile getirdi. İhmalkarlığının onu bu hale getirdiğini söyleyen kadın, herkesin mutlaka güneş kremi kullanması gerektiğini vurguladı.

Haber 11-05-22 09:39

Aldığı sıfır lüks otomobil yüzünden hayatı kabusa dönünce bakın ne yaptı! “Yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım”

Antalya’da bir vatandaşın 5 yıl önce sıfır aldığı lüks otomobil yüzünden hayatının şokunu yaşadı. Aracın sık sık arıza yapması sonucu firma ile davalık olan Mustafa Aydemir, aracı işyerinin önüne çekerek, üzerine de “Markanın ayıplı malıdır, 5 yıldır yatmakta” yazdı. Aydemir, yaşadıklarını "Benim bu yaşadıklarımı normal bir vatandaş yaşasa ben inanmazdım. Yaşanmaması gereken her şeyi yaşadım. Değiştirmemek için ellerinden geleni yaptılar” diyerek anlattı.

Haber 08-05-22 12:40

Bahar Öztan kimdir? Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan ne kanseri, sağlık durumu nasıl?

Bahar Öztan, dördüncü kez kansere yakalandı. 'Orta Direk Şaban', 'Doktor Civanım', 'Dostlar Sağolsun' gibi filmlerde oynayan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli sosyal medya hesabında konuya ilişkin paylaşımda bulundu. Peki Bahar Öztan kimdir? Yeşilçam'ın gamzeli güzeli Bahar Öztan ne kanseri, sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

Magazin 06-05-22 15:19