Benden Ne Olur Filmi Haberleri

Güzel oyuncu Selin Şekerci cesur pozuyla takipçilerini mest etti!

Ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Selin Şekerci, siyah beyaz pozuyla takipçilerini mest etti.

Magazin 05-02-2022 14:56

Bu hafta 8 film vizyona girecek! Bu hafta vizyonda neler var? (14-21 Ocak 2022)

Sinema salonlarında bu hafta üçü yerli, sekiz film vizyona girecek.

Trend 14-01-2022 11:33

Benden Ne Olur filmi oyuncuları kimler? Benden Ne Olur filmi konusu nedir?

İlgiyle takip edilen 'Benden Ne Olur?' filminin galası gerçekleşti. Başrollerde Hazal Kaya, Onur Tuna gibi pek çok başarılı ismin bulunduğu 'Benden Ne Olur?' filminin ne zaman çıkacağı ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki Benden Ne Olur filmi oyuncuları kimler? Benden Ne Olur filmi konusu nedir? İşte ayrıntılar...

Trend 12-01-2022 21:49

Benden Ne Olur filmi uyarlama mı? Benden Ne Olur konusu nedir, oyuncuları kimler?

Başrollerinde Hazal Kaya, Onur Tuna, Enis Arıkan gibi oyuncuların yer aldığı 'Benden Ne Olur' filminin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy oturuyor. Komedi filminin senaryosu Aslı T. Kızmaz ve Müge T. Öztürk tarafından kaleme alınmış. Peki Benden Ne Olur filmi uyarlama mı?

Trend 12-01-2022 13:22

Öpüşmeye ramak kala! Hazal Kaya ve Enis Arıkan'ın Genco dizisindeki görüntüleri şaşırttı!

Magazin aleminde dostluklarıyla örnek gösterilen Hazal Kaya ve Enis Arıkan ikilisinin, yıllar önce Genco dizisindeki samimi görüntüleri, sevenlerini şaşırttı.

Magazin 20-10-2021 11:31

Hazal Kaya'lı Benden Ne Olur filminden ilk fragman yayınlandı! Öpüşme sahneleri dikkat çekti

Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan'ın başrollerinde yer aldığı, romantik komedi Benden Ne Olur'un ilk fragmanı yayınlandı. Filmin fragmanına ünlü oyuncu Hazal Kaya ile Onur Tuna'nın öpüşme sahneleri damga vurdu.

Magazin 06-09-2021 20:30

Başrollerini Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın paylaştığı ‘Benden Ne Olur’ filminden ilk fragman geldi

Oyuncu İlker Kızmaz’ın eşi Aslı T. Kızmaz’ın ilk kitabı ‘Benden Ne Olur’ filminin çekimleri geçtiğimiz yıl başlamıştı. Romantik-komedi türündeki filmin vizyon tarihi büyük bir merakla bekleniyordu. Koronavirüs pandemisi nedeniyle gösterimi ertelenen filmden ilk fragman yayınlandı. Fragmana Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın öpüşme sahneleri damga vurdu.

Trend 06-09-2021 15:15