Çam Terebentin Haberleri

Saç dökülmesine son! Şampuana eklenen tek malzeme yeni saç çıkarıyor

Saç dökülmesi derdine çözümler aranıyor. Günümüzde genç, yaşlı fark etmeksizin bir çok insanın karşı karşıya kaldığı bir problem olan saç dökülmesi, mevsim geçişleri, saçı çok sık boyamak ve saça çok sık kimyasal uygulamak, genetik faktörler ve stres gibi durumlar sonucu ortaya çıkıyor. İşte saç dökülmesine kesin çözüm getiren tek malzemeli yöntem...

Kadin 28-10-2023 09:46

Şampuana kattığınız anda saç dökülmesini durduruyor! Dökülen yerlerden yeni saç çıkartıyor

Saç dökülmesi nasıl durdurulur sorusu oldukça fazla aratılıyor. Saç dökülmesini önlemek adına farklı şampuanlar ve bakım ürünleri kullanılıyor. Ancak tüm bunlara para vermeye gerek kalmadan şampuanınıza ekleyeceğiniz tek malzeme ile saç dökülmesi durdurabilir, dökülen yerlerden yeni saç çıkartabilirsiniz.

Kadin 31-05-2023 16:55

Saçlarınız hiç olmadığı kadar gürleştirecek! Şampuanınıza katın

Saç bakımı ve görünümü çok büyük önem taşıyor. Saçların gür, parlak görünmesi tüm görünüşü değiştirerek bambaşka bir etkileyebiliyor. Saç bazı zamanlarda çeşitli etkenlere bağlı olarak dökülebiliyor. Bunu önlemek ve saçınızı çok daha fazla gürleştirmek adına şampuanınıza ekleme yapabilirsiniz. Çam terebentin sayesinde gür, uzun, sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Kadin 08-04-2022 14:33