Ceylan Kac Kez Evlendi Haberleri

Mehmet Ali Erbil, Arap turistlerden para toplamak için dans etti!

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan yaşadıkları aşkla gündemden düşmüyor. Erbil, bu kez farklı bir konu ile gündeme geldi. Erbil, gittiği bir kafede dans ederek Arap turistlerden para topladı.

Magazin 2024-05-06 14:45:35

Sık sık imaj değiştiren Türkücü Ceylan yeni halini paylaştı!

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan şarkıcı Ceylan, bu kez yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Yeni halini paylaşan şarkıcıya sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-27 14:18:04

Türkücü Ceylan Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı! Sadece bahçesi bile olay

İddialı pozları ve yüzündeki değişimle sık sık gündem olan Türkücü Ceylan son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Türkücü bu kez Bodrum'daki evinin manzarasını paylaştı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

Magazin 2024-04-14 14:33:22

Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı! Yatak odasındaki o detay dikkat çekti

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu kez farklı bir konuyla gündeme geldiler. Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı.

Magazin 2024-03-22 16:51:20

Bomba iddia: Ebru Gündeş ve Murat Özdemir evlendi! Balayında...

Daha önce 3 kez evlenen şarkıcı Ebru Gündeş, Murat Osman Özdemir ile aşk iddialarıyla gündemdeydi. Ebru Gündeş iddialara göre geçtiğimiz gün Dubai'de evlendi.

Magazin 26-02-24 13:42

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 17:11

200 TL'ye alıp 20 milyon TL'ye satıyorlar! Akılalmaz yöntem: İnternet ilanlarla dolu... O dükkana akın akın gitmelerinin sebebi buymuş

Akılalmaz dolandırıcılık yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. Bu kez de dolandırıcılar davul derisine dadandı ve türlü yöntemlerle dönüştürdükleri derileri tarihi belgeymiş gibi satmaya çalıştıkları ortaya çıktı. Antalya Valiliği Kültür Varlıkları Birim Yetkilisi Koruma ve Restorasyon Uzmanı Cemil Karabayram, dolandırıcıların 200 TL'ye satın aldığı eskimiş davul derilerini, üzerine işlem yapıp '10 sayfalık ceylan derisinden İncil' şeklinde verdikleri ilanla 15-20 milyon TL'ye sattığını söyledi.

Finans 24-01-24 11:49

'Bir tane tokat atmak istedim' Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la aralarında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu 'Cannes Film Fesitvali'nin muhtarı mısın?'

Türk Sineması'nın ünlü yönetmenleri Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan arasındaki soğukluk uzun yıllardır iki yönetmeni ilgiyle takip edenler arasında konuşuluyor. Bir dönem yakın arkadaş olan iki ismin arasındaki yaşananlara ilişkin Zeki Demirkubuz ilk kez açıklama yaptı. Demirkubuz'un "Cannes Film Festivali'nin muhtarı mısın?" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-12-23 09:40

Kızıl Goncalar'ın Levent'i Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi? Şarkıları ve dizileri

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde Levent karakterine hayat veriyor. Kızıl Goncalar dizisi Özgü Namal'ın canlandırdığı Meryem karakteri ile Levent'in farklı yaşamlarına karşın kesişen hayatlarını ve sonrasında gelişen olayları konu edinecek. Yönetmenliğini Ömür Atay'ın üstlendiği, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı Kızıl Goncalar bugün saat 20.00'de Fox Tv'de ekrana gelecek. Peki, Özcan Deniz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Özcan Deniz kaç kez evlendi?

Magazin 18-12-23 20:54

Mehmet Ali Erbil'in kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle ayrılığı olay olmuştu! Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! 'Elini üzerimden çekmedi'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan çift ani ayrılık kararıyla da uzun süre gündem olmuştu. Ayrılık sonrası ilk kez konuşan Gülseren Ceylan açıklamalarıyla yine şaşırttı.

Magazin 17-11-23 16:08

'Evlilik' iddialarıyla gündem olan tartışmalı vekil 4. kez dünyaevine girdi

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 4. kez evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan yaptı. 74 yaşındaki vekil hakkında çıkan 'evlilik' iddialarıyla bir dönem kamuoyunda sıkça tartışılmıştı.

Haber 28-10-23 22:08

İkinci kez baba oluyor... Beşiktaş'ın efsanesi İlhan Mansız evlendi! İşte nikahtan kareler

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından İlhan Mansız iki senedir aşk yaşadığı Azerbaycanlı Lela Leyla ile nikah masasına oturdu. İkinci kez baba olmaya hazırlanan İlhan Mansız nikahtan ilk karelerini sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Magazin 26-10-23 17:19

Ev istediği için ayrıldıkları iddia edilmişti! Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi Gülseren Ceylan sessizliğini bozdu! 'Evlilik sözleşmesi...'

Son yıllarda adı taciz iddialarıyla gündeme gelen usta şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile yeni bir aşka yelken açtı. Kasım ayında evlenecekleri konuşulan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın ayrıldığı iddia edilmişti. Mehmet Ali Erbil'in genç sevgilisi ortaya atılan iddialar hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 11-10-23 14:56

Manisa’da ilk kez içme suyu barajdan karşılanacak

Manisa’da bir ilke imza atıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Devlet Su İşleri İzmir 2. Bölge Müdürü Saadettin Ceylan, Manisa’ya ilk kez içme suyu sağlayacak olan Gürdük Barajı ve Şehit Piyade Teğmen Osman Alp Göleti’nin protokolünü imza altına aldı. Akhisar ilçesinin içme suyu ihtiyacının yapılacak barajdan karşılanacağı öğrenildi.

Yurthaber 14-09-23 14:14

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil İtalya'da evlendi! Nikah öncesi gözyaşları sel oldu! Aşk bu olsa gerek

Ünlü manken ve sunucu Burcu Esmersoy, yaklaşık iki yıldır aşk yaşadığı iş insanı Nazım Akmandil ile İtal'da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlar görenleri oldukça duygulandırdı.

Magazin 03-09-23 09:37

Karne almak için okula gitti, öğretmeniyle kaçıp evlendi! Ailesi gelen mesajla bir kez daha şoke oldu

Manisa'da B.A. (18), karne almak için okula gidip bir daha eve dönmedi. Kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kızlarının kendisinden 30 yaş büyük 2 çocuk babası muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığını öğrendi. B.A.’nın ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 11:55

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı! Bodrum'daki villasından paylaştı, dansıyla olay oldu

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı. Daha önce geçirdiği estetik operasyonlarla gündem olan şarkıcı bu kez dansıyla olay oldu. Bodrum'daki villasında tatilin keyfini süren Ceylan havuz başında göbek attığı anları Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 06-08-23 12:11

Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kim? Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şair, oyun yazarı ve tiyatro yönetmeni Yılmaz Gruda 94 yaşında hayata gözlerini kapadı. Yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Yılmaz Gruda'nın hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Yılmaz Gruda kaç kez evlendi, kaç çocuğu var? Ayşen Gruda'nın eski eşi Yılmaz Gruda'nın çocukları ve torunu kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı.

Magazin 27-07-23 17:24

İlginç ritüel: Belediye başkanı timsahla 2'nci kez evlendi! Birbirimizi çok seviyoruz...

Meksika'da küçük bir köyün belediye başkanı olan Victor Hugo Sosa, 'eşsiz bir törenle' timsahla ikinci defa evlendi. Düzenlenen törende timsaha gelinlik giydirildiği görülürken damat, birbirlerini çok sevdiklerini söyledi.

Haber 03-07-23 09:39

Ceylan'ın yeni imajı yine olay oldu! Bu defa öyle bir isme benzetildi ki... Görenler inanamadı

Geçirdiği estetik ameliyatlar ve imaj değişiklikleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Ceylan, "Yüzümü o kadar değiştirdim ki telefonum tanımıyor" açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Ceylan, yeni şarkıcı ile birlikte bir kez daha imaj değiştirdi. Ceylan, bu kez dünyaca ünlü sanatçı Madonna'ya benzetildi.

Magazin 23-06-23 11:03

Damat adayı Caner Toygar evlendi! Nikah şahidi olan Esra Erol'un kocası Ali Özbir bakın ne taktı

"Gelinim Olur Musun?" yarışmasının unutulmaz damatlarından Caner Toygar, bir kez daha evlendi. Bir süredir sunucu Esra Erol ile çalışan Toygar'ın nikah şahitleri de Esra Erol ile eşi Ali Özbir oldu. Ali Özbir'in takı töreninde taktıkları ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 13-06-23 15:21

Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? Kim der 48 yaşında, yıllara meydan okuyor!

Şarkıcı Ceylan 7 Haziran 2023 Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Son dönemde yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ünlü şarkıcı ilk albümünü 10 yaşında çıkarmıştır. Peki, Ceylan kimdir, nereli ve kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu şarkıcı Ceylan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 07-06-23 09:28

Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Çağlar Ökten'in eşi Seda Sayan kaç kez evlendi? Ünlü çift 2. Sayfa'da!

Seda Sayan eşi Çağlar Ökten ile 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü çift, Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in soruları doğrultusunda magazin gündemini değerlendirdi. Daha önce 6 kez nikah masasına oturan Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz yıl evlenmişti. Ünlü isim son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme geliyor. Peki, Seda Sayan kimdir, kaç yaşında? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 11-05-23 10:23

Taze anne Hazal Kaya setlere geri döndü

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, meslektaşı Ali Atay ile 2019 yılında evlendi. Fikret Ali adında bir çocukları olan ünlü çift, geçen aylarda ikinci bebekleri Leyla Süreyya'yı kucaklarına aldılar. İkinci kez anne olan Hazal Kaya, iş hayatına geri döndüğünü duyurdu.

Magazin 29-03-23 15:59

Ay'a ayak basan astronot Buzz Aldrin 93 yaşında dördüncü kez evlendi

Ay'a ayak basan ikinci ABD'li eski astronot Buzz Aldrin, 93 yaşında dördüncü kez evlendi. Los Angeles'ta küçük bir tören ile evlendiklerini belirten Aldrin, "Aşığı ile kaçan gençler kadar heyecanlıyız." ifadesini kullandı.

Haber 22-01-23 00:18

Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? Cennet Mahallesi'nin Pembe'si Melek Baykal Şarkılar Bizi Söyler'de!

Cennet Mahallesi'nin Pembe'si olarak hafızalarımıza yer eden Melek Baykal bu akşam Kanal D'nin sevilen müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Melek Baykal kimdir, kaç yaşında, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları da yeniden araştırılmaya başlandı. Melek Baykal, 7 Ağustos 1954 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen İstanbul'ludur. Babası bir bürokrat olduğu için Ankara-İstanbul arasında mekik dokudu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-23 12:16

Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte eşleri ve çocukları

Ekranların sevilen programlarının yapımcısı Acun Ilıcalı'nın kim olduğu merak ediliyor. Özel hayatı ve serveti ile gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ACUNMEDYA Grubu ile Exxen platformunun kurucusu, TV8 televizyon kanalı ve Hull City AFC futbol takımının da sahibidir. Peki, Acun Ilıcalı kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Acun Ilıcalı serveti ne kadar, kaç kez evlendi? İşte eşleri ve çocukları...

Magazin 15-01-23 14:51

Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Şarkıcı Yeliz, bu akşam Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Güçlü sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Yeliz hakkında araştırmalar hız kazandı. Şarkıcı Yeliz kimdir, gerçek ismi ne? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeliz kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 14-01-23 10:34

Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi?

Taçsız Prenses dizisi bu akşam ilk bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Hikayesi ve oyuncu kadrosu ile büyük dikkat çeken dizide öğretmen Evgin karakterine İsmail Hacıoğlu hayat verecek. Peki, Taçsız Prenses Evgin kimdir? Taçsız Prenses'in Evgin'i İsmail Hacıoğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kez evlendi? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-01-23 20:02

Nükhet Duru kimdir, nereli ve kaç yaşında? Nükhet Duru Şarkılar Bizi Söyler'de!

Nükhet Duru, Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel programına konuk oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler, programında birbirinden ünlü isimler yer aldı. Peki, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru kaç yaşında, kaç kez evlendi? İşte ünlü sanatçının hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:51

Sokak ortasında eski eşi tarafından vurulmuştu! Pelin'den acı haber geldi

Ankara'da, eski eşinin tabancayla vurup bir süre başında beklediği 3 çocuk annesi Pelin Ceylan'dan acı haber geldi. Doktorların, 3 kez cerrahi müdahale yaptığı Ceylan, tedaviye olumlu yanıt vermedi ve tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Haber 24-12-22 20:15

Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç kez evlendi? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev'in hayatı!

Hakan Aysev, bugün 2. Sayfa magazin programında Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile birlikte magazin gündemini değerlendirdi. Ünlü opera sanatçısı, canlı yayın nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Hakan Aysev kimdir, nereli, kaç yaşında? 2. Sayfa konuğu opera sanatçısı Hakan Aysev kaç kez evlendi?

Magazin 16-12-22 09:51

İnternetten tanışıp evlendi, hayatı kabusa döndü! 'Çetenin ağına düştüm'

Ankara'da bir kişi internetten tanıştığı kadınla evlendi. Kendisinin üzerine 29 ayrı hat çıkan kadın, eşiyle birlikte yaşadığı evi soydu. Bu olay sonrası Murat Alparslan açtığı boşanma davasında verilen kararla ikinci kez hayatının şokunu yaşadı. Mahkeme Alparslan'ın her ay bin TL nafaka ödemesine karar verdi.

Haber 03-12-22 07:51

Yeşilçam'ın Sezercik'i Sezer İnanoğlu 4. kez evlendi! Çocukluk aşkı güzelliğiyle büyüledi

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde çocuk oyuncu olarak 'Sezercik' lakabıyla rol alan Sezer İnanoğlu 4. kez nikah masasına oturdu. Çocukluk aşkıyla evlenen Sezer İnanoğlu'nun eşi güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 21-11-22 18:52

Aydemir Akbaş'tan yıllar sonra gelen acı itiraf! Bunu kimse bilmiyordu

Türk sinemasının 86 yaşındaki usta ismi Aydemir Akbaş, konuk olduğu programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydemir Akbaş ilk kez 1964 yılında nikah masasına oturdu ve 3 kez Beyhan Benek'le evlendi. Yeşilçam'ın efsanelerinden olan Aydemir Akbaş, yıllar önce 11 günlükken kaybettikleri bebeklerini anlattı. Bebeklerinin doktor hatası yüzünden öldüğünü söyleyen oyuncu, "Şimdi de iyi ki yaşamamış diyorum..." diyerek dikkat çekti.

Magazin 02-11-22 13:55

2. Sayfa'nın konuğu Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? Ne iş yapıyor?

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, ünlü oyuncunun 5 Ekim Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk olmasının ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aydemir Akbaş, 2. Sayfa'da magazin gündemini yorumlayıp Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtladı. Peki Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi?

Magazin 05-10-22 10:36

Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Suat Suna, Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtladı ve hayat hikayesini anlattı. 'Aramızda Uçurumlar', 'O Lelli', 'Yalan Değil', 'Bir Ben Yapamam Sensiz' gibi seslendirdiği şarkılarla bir döneme damga vuran ünlü şarkıcının biyografisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette ünlü şarkıcı hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Suat Suna kimdir? Armağan Çağlayan'ın konuğu Suat Suna nereli ve kaç yaşında, kaç kez evlendi?

Magazin 27-09-22 14:40

'Yüzyılın çok eşlisi'! 43 yılda 53 kadınla evlendi: ''Mükemmel eşi arıyordum''

'Yüzyılın çok eşlisi' olarak adlandırılan 63 yaşındaki Suudi erkek Ebu Abdullah, 43 yılda toplam 53 kez evlendiğini iddia etti. Abdullah, sayısız evliliklerini 'kişisel zevk' uğruna değil 'istikrar ve iç huzuru' peşinde olduğu için gerçekleştirdiği konusunda ısrar etti. Ancak tek bir eşiyle bile bağlı kalamaması kafalarda soru işaretleri yarattı. Ancak şimdi aradığını bulduğunu ve yeniden evlenme planı olmadığını açıkladı.

Trend 19-09-22 16:32

Umut Kurt’tan müjdeli haber! Ünlü oyuncu evlendi

Umut Kurt, Beynelmilel filmi ve Hatırla Sevgili dizisiyle adını geniş kitlelere duyurdu. Kariyeriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, bu kez özel hayatıyla çok konuşuldu. Kurt, dün akşam gerçekleşen bir törenler dünyaevine girdi.

Magazin 13-09-22 14:29

Durak durak gezdirip 9 milyon lirasını aldılar! Dolandırıcılar bu kez onu hedef aldı...

Dolandırıcıların son kurbanlarından biri, Mimarlar Odası'na bağlı Mimarlık Vakfı Başkanı 71 yaşındaki Bülend Ceylan oldu. Sık sık kullanılan "FETÖ" yalanıyla kendisine ulaşan şebekeye inanan Ceylan, toplamda 500 bin dolarını kaptırdı. Farklı ilçelerdeki otobüs duraklarını gezerek parçalar halinde paraları teslim eden Ceylan'a evlerini sattırmaya bile çalıştılar. Geçtiğimiz yıl yaşanan olay sonrası Ceylan'ın şikayeti üzerine çeteye bağlı 5 kişi tutuklanırken başka kurbanlar olduğu da öğrenildi...

Haber 25-08-22 07:32

Petek Dinçöz'ün kocası kesenin ağzını açtı! Düğün hediyesine bakın kaç para verdi

8 yıllık evliliğinin ardından üçüncü kez nikah masasına oturan Petek Dinçöz bu sefer gençlik aşkı işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlendi. Petek Dinçöz'ün 25 yıl önceki sevgilisi düğünde kesenin ağzını açtı. Dinçöz'ün yeni kocası düğün hediyesine bakın kaç para verdi.

Magazin 19-08-22 15:50

Kanseri aşklarıyla yendiler! Mehmet - Bahar Karacan çiftinin yaşadıkları inanılmaz…

Kanser hastalığı ile ilgili herkesi duygulandıran bir haber geldi. Mehmet Karacan 2011’de hayatının aşkı Bahar’la evlendi, 2 ay sonra kanser olduğunu öğrendi. Sevginin gücüyle iyileşti. 11 yıl sonra ise bu kez eşi meme kanserine yakalanınca çift adeta şok geçirdi. Oğulları Sabri ile birlikte hayata sarılan ikilinin yaşam mücadelesi herkese hem umut verdi hem de duygulandırdı.

Haber 01-08-22 08:06

Evlenmeden duramıyor! 12. nişanlısı tarafından terk edilen kadın hayal kırıklığına uğradığını anlattı

TLC’in “Evlenme Bağımlıları” şovunun 12. sezonuna katılan 52 yaşındaki Monette Dias isimli bir kadın şimdiye kadar 11 kez evlendi. 12. nişanlısının düğün hazırlıkları sırasında kendisini terk ettiğinden bahseden Dias, gerçek aşkı aradığını söyleyerek yaşadığı hayal kırıklığından söz etti.

Trend 02-07-22 14:42

77 yaşındaki Lucien Arkas 4. kez evlendi! Eşinin yaşı gündem oldu

İzmirli iş insanı Lucien Arkas evliliğiyle gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin en zengin iş insanları arasında yer alan 77 yaşındaki Lucien Arkas, 35 yaşındaki Merve Sakallı ile evlenince merak konusu oldu. Bu Arkas'ın dördüncü evliliği...

Magazin 30-06-22 11:51

Aydemir Akbaş kimdir? Aydemir Akbaş ve Beyhan Benek kaç kez evlendi? Nereli, kaç yaşında?

Aydemir Akbaş, 2. Sayfa magazin programına 14 Haziran Salı günü konuk oldu. Kutsal Damacana 2: İtmen, Kolpaçino: Bomba, Alemde 1 Gece gibi filmlerle adından söz ettiren usta oyuncu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemine ve Beyhan Benek'e ilişkin konuştu. Peki Aydemir Akbaş kimdir? İşte Kolpaçino ve Kutsal Damacana filmlerinde canlandırdığı karakterlerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Aydemir Akbaş'ın hayatı, biyografisi ve son hali...

Magazin 15-06-22 08:04

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? Ne iş yapıyor?

Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek, ünlü oyuncunun 14 Haziran Salı günü 2. Sayfa magazin programında yaptığı açıklamaların ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Aydemir Akbaş, 2. Sayfa'da magazin gündemini yorumlayıp özel hayatına ilişkin konuştu. Peki Aydemir Akbaş'ın eşi Beyhan Benek kimdir? Beyhan Benek ve Aydemir Akbaş kaç kez evlendi? İşte detaylar...

Magazin 15-06-22 08:03

Seray Sever kimdir? Seray Sever kaç kez evlendi, Eray Sünbül ile hangi yıl evlendi?

Seray Sever, 8 Haziran Çarşamba günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. TV 8'in sevilen programı 2. Sayfa'da Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncunun biyografisi ve eşi Eray Sünbül de dahil olmak üzere özel hayatına ilişkin detaylar programın ardından merak konusu oldu. Peki Seray Sever kimdir? İşte Seray Sever'in hayatı ve biyografisi ve Eray Sünbül'e ilişkin bilgiler...

Magazin 08-06-22 13:38

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar... Nişandaki kıyafeti çok konuşulmuştu, bakın bu kez ne giydi

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve evlilik haberleri heyecanla beklenen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi. Çift, sosyal medya hesaplarından evlilik cüzdanlarını paylaştı. Melis Sütşurup'un Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda nikahtan ilk görüntüler de yer aldı. Sade bir nikahla dünyaevine giren çift, önümüzdeki günlerde ise Marmaris'te ailelerinin ve dostlarının katılacağı bir düğün gerçekleştirecek. İşte Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un nikah töreninden kareler...

Magazin 03-06-22 19:22

Yeşim Salkım kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Yeşim Salkım ve Hakan Uzan kaç yıl evli kaldı, kaç kez evlendi?

Yeşim Salkım; Şarkılar Bizi Söyler programının 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen bölümüne konuk oldu. Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun’un sunduğu Şarkılar Bizi Söyler'in diğer konukları ise Yonca Evcimik, Metin Özülkü, Ferda Anıl Yarkın. Ünlü şarkıcı Şarkılar Bizi Söyler programında sevilen şarkılarını seslendirdi. Peki Yeşim Salkım kimdir? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Yeşim Salkım ve Hakan Uzan kaç yıl evli kaldı, kaç kez evlendi? İşte ayrıntılar...

Magazin 28-05-22 20:55