Eda Karabulut Nayir Haberleri

Esra Erol kardeşleriyle davette! Üçü de birbirinin kopyası...

Uzun yıllardır ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Esra Erol, gerek özel yaşamı gerek sunuculuğuyla sık sık gündeme geliyor. Erol, son olarak kız kardeşleri Eda ve Bihter ile bir etkinliğe katıldı. Erol'un kardeşleriyle olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-21 14:52:22

Taze anne Eda Ece kızı Mina İpek'i paylaştı! O kareye beğeni yağdı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği 'Yıldız' karakteri ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Eda Ece şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor. Nisan ayının ilk günlerinde kızını kucağına alan Eda Ece, kızı Mina İpek ile poz verdi. Ünlü oyuncunun o karesine beğeni yağdı.

Magazin 2024-05-16 16:11:18

Eşi ve oğlu yer gösterdi... Ceset Müge Anlı canlı yayınında battaniyeye sarılı halde bulundu! İtirafları kan dondurdu

Muğla'da 22 Mart tarihinde ortadan kaybolan Şaban Ataş'ın korkunç bir cinayete kurban gittiği Müge Anlı canlı yayınında ortaya çıktı. Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, "Kocamı en yakın arkadaşı, benim de sevgilim olan Burhanettin öldürdü" itirafı sonrası canlı yayında ceset bulundu.

Kulis 2024-05-14 12:38:22

Anneannesini gece kulübüne götürdü! O anlar TikTok'ta viral oldu: Kullanıcılar yorum yapmadan duramadı

TikTok'ta Eda Çelik kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın anneannesini gece kulübüne götürdüğü anları sosyal medyadan gösterince bir anda viral oldu. Tekerlekli sandalyedeki anneannenin gece kulübündeki şaşkın bakışları sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Trend 2024-05-10 08:00:01

Rezan Epözdemir paylaştı! Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerini inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili iddialar sürüyor. Son olarak Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri inceleyerek rapor hazırlayan bilirkişinin trafik polisi olduğu iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir bilirkişinin trafik polisi olduğuna dair bir belge yayınladı.

Haber 09-05-24 17:38

Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntülerindeki o detay merak konusu olmuştu! İşte ellerindeki ‘morarmanın’ nedeni…

Cem Garipoğlu’nun otopsi raporları ve görüntüleri gündem yarattı. 2009'daki kan donduran Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde ellerindeki morarmalar da en çok dikkat çeken detaylardan biri oldu. Her iki el parmaklarında görülen morarmanın nedeni ise ortaya çıktı. İşte Garipoğlu’nun otopsi raporu ile ilgili son detaylar…

Haber 08-05-24 08:14

Küçükçekmece'de Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada firari şüpheli adliyeye geldi

Küçükçekmece'de Eda Nur Gezer'in ölümüne ilişkin soruşturmada firari şüpheli adliyeye geldi

Yurthaber 06-05-24 15:28

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları ortaya çıkmıştı! Rezan Epözdemir'den 'fethi kabir' talebi

Münevver Karabulut’u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu’nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı. Gündem olan olayın ardından yeni bir gelişme yaşandı. Otopsi görüntülerine ilişkin hazırlanan rapora karşı dilekçe sunan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir, fethi kabir (mezarının açılması) taleplerinin olduğunu belirtti.

Haber 02-05-24 21:20

'Dublörünü yapar yollarlar' Münevver Karabulut’un babası Cem Garipoğlu’nun ortaya çıkan otopsi fotoğrafları sonrası ilk kez konuştu 'İnanmıyorum'

Yıllar önce tüm Türkiye'nin kanını donduran Münevver Karabulut cinayeti, yaşanan gelişmelerle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Son olarak; cezaevinde öldüğü açıklanan Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorumladı. Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu’na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyledi. "İnanmıyorum" diyen Karabulut "Fotoğraflarla bu iş olmaz" dedi.

Haber 02-05-24 16:33

Bahar ayları vakaları artırıyor! Şanslı bir grup var 'Sakın çıkarmayın' dedi ve ekledi... 'Tetikte olmamız gerek'

Manisa’da yaşanabilecek kene vakalarına karşı uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Çağdaş Can "Kimseye keneyi çıkarmasını önermiyoruz. Üzerine kesinlikle sigara bastırma, çakmakla yakma, iple çekme, kazıma kesinlikle önermiyoruz" derken Halk Sağlığı Uzmanı Cevriye Ceyda Karabulut ise "Geçtiğimiz yıl 2023 yılında 1 vakamız olmuş. Bu yıl henüz vakamız mevcut değil. Tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar, pikniğe gidenler, bağ bahçe işleriyle uğraşanlar, ormanlık alanlara gidenler muhakkak dikkatli olmalı" dedi.

Haber 02-05-24 15:09

Sosyetik güzel Eda Taşpınar'dan Marakeş pozları! İddialı tarzı dikkat çekti

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, Marakeş seyahatinde iddialı tarzıyla kameralar karşısına geçti. Taşpınar, pozlarını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 01-05-24 23:30

Dikkat çeken 'morarma' detayı! Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı

Yaşandığı dönem tüm Türkiye'nin kanını donduran ve uzun süre gündemden düşmeyen Münevver Karabulut cinayetinin yankıları, yaşanan yeni gelişmelerle sürüyor. Karabulut'u vahşice öldüren ve cezaevinde intihar ettiği açıklanan Cem Garipoğlu'nun, ölüp ölmediği uzun süredir tartışma konusuydu. Garipoğlu davasında yaşanan gelişmeye göre Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları yıllar sonra ortaya çıktı. Garipoğlu'nun sağ ve sol el parmaklarındaki morarmalar dikkat çekti.

Haber 01-05-24 12:50

Eda Erdem ünlü oyuncuyu tanımadı mı? O anlar sosyal medyanın diline fena düştü

Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşırken maç sonunda kaptan Eda Erdem büyük ilgi gördü. Gibi' dizisinde ‘Ersoy’ karakterini canlandıran oyuncu Ahmet Kürşat Öçalan, Fenerbahçe voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar ile şampiyonluk kürsüsünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Magazin 22-04-24 15:02

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 16-04-24 08:55

AK Parti'deki 'ıstakoz' krizinde Özgür Özel detayı: Şebnem Bursalı'ya destek veren isim tehditle gündeme gelmişti!

Türkiye günlerdir AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'yı konuşuyor. Bursalı, Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşınca eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Partisinden de sert tepki çeken Bursalı için istifa çağrıları da yükselmişti. Bursalı özür diledi, bu sırada destek paylaşımları da yapıldı. Destek verenlerden Eda Soyak Serbest ismi ve Özgür Özel detayı dikkatlerden kaçmadı.

Haber 15-04-24 09:00

Eda Ece anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu

2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik müjdesi veren ünlü oyuncu Eda Ece, bebeğine kavuştu. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Eda Ece'nin seçimi şaşırttı.

Magazin 04-04-24 16:24

Üç Kız Kardeş dizisinin finaline geri sayım! Tarih belli oldu

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş final yapıyor. Yönetmenliğini Eda Teksöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Sevgi Yılmaz'ın kaleme aldığı Üç Kız Kardeş dizisi her cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. 3 sezondur ilgiyle izlenen dizi yakın zamanda son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Magazin 03-04-24 18:36

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri yeniden incelenecek! Ölüp ölmediği yıllardır tartışma konusuydu... 'Bir sonraki aşama mezarın açılması' diyerek açıkladı

Türkiye'nin yıllarca konuştuğu Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili gündem yaratan yeni bir gelişme yaşandı. 2009 yılındaki cinayetten 197 gün sonra teslim olan ve cezaevindeki koğuşunda intihar eden katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun ölüp ölmediği tartışma konusu olmuştu. Karabulut ailesinin başvurusuyla gündeme gelen Garipoğlu'nun mezarının açılması talebiyle ilgili dava sürerken savcılık da harekete geçti. Dosyaya bilirkişi atayan savcılık, Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerini istedi.

Haber 12-03-24 13:48

Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu! 'Işıklandırma' gerçeği sonradan ortaya çıktı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ve Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar'ın heykeli Ülker Stadyumu önünde yapılan törenle açıldı. Eda Erdem'in heykeli sosyal medyada gündem oldu. Erdem'in heykeli sosyal medya kullanıcıları tarafından erkek heykeline benzetilirken gerçek ise ortaya çıktı. Eda Erdem'in heykelinin yanlış ışıklandırma kurbanı olduğu ortaya çıktı.

Spor 08-03-24 17:45

Ünlü şarkıcı Fedon Kalyoncu 'Karısını üzen adam değildir dedi... Ardından bomba itiraf geldi

Ünlü şarkıcı Fedon, katıldığı bir programda 2. kez evlendiği Eda Kalyoncu hakkında açıklamalarda bulundu. Fedon'un açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-03-24 17:21

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-24 13:22

Türkiye, Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u konuşurken... Avukat Dr. Rezan Epözdemir, Cem Garipoğlu ve ailesini hatırlatarak TBMM'ye çağrı yaptı: Aksi halde...

16 yaşındaki Timur Cihantimur'un yol açtığı kaza Türkiye'nin gündemine oturdu. Evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan kaza sonrası yazar Eylem Tok'un oğlu Cihantimur'la birlikte Mısır'a kaçtığı tespit edildi. Tok, yaptığı açıklamada teslim olacaklarını duyururken, Avukat Dr. Rezan Epözdemir'den önemli bir çıkış geldi. Münevver Karabulut cinayeti sonrası oğullarını kaçıran Garipoğlu ailesi için yaşanan süreci hatırlatan Epözdemir, TBMM'ye çağrıda bulundu.

Haber 06-03-24 14:58

Mucizevi çiçek: Eski çağlardan beri biliniyor! Kuru öksürük ve boğaz ağrısına birebir faydalı

Ünlü Tıbbi Biyokimya Profesörü ve bitkilerin uzmanı olarak tanınan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, boğaz ağrılarına karşı bitkisel yöntemler hakkında bilgiler verdi. Boğaz ağrıları için Hatmi Çiçeğinin birebir fayda sağladığını söyleyen Karabulut, hatmi kökünden yapılan karışımın da tarifini verdi.

Kadin 05-03-24 15:12

Bitkilerin profesöründen şifa dolu ot! Tam bir antioksidan deposu... Sindirim sistemini destekler, bağışıklığı güçlendirir!

Türkiye’nin önde gelen tıbbi biyokimya uzmanlarından biri olan ve aynı zamanda bitki bilimi alanında da uzmanlaşan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Türkiye’nin doğal zenginliklerinden biri olan madımak otunun gizemli dünyasına ışık tuttu.

Haber 27-02-24 10:17

Ters lalenin bilinmeyen yararları 'Asya tıbbında öksürük kesici ve balgam söktürücü olarak kullanılmıştır'

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, son araştırmalar ve gözlemler üzerine Ters Lale hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kadin 21-02-24 17:23

Aras Bulut İynemli'nin oyuncu abisi Orçun İynemli'nin eşinden şoke eden sözler: Kulağıma tokat attı

Geçtiğimiz günlerde Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunmuştu. Olayın yankıları hala devam ederken Eda İynemli yaşadıklarını anlattı.

Magazin 21-02-24 16:53

Mahallesindeki kadınlara 5 yıldır sağlık taraması yaptırıyor

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

Yurthaber 16-02-24 12:04

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 18:16

Sürekli yeme isteğiniz varsa dikkat! Uzman isim sık acıkmanın sebeplerini sıraladı

Gün içinde sıklıkla yemek yeme ihtiyacı duyanlara uyarılarda bulunan Uzm. Diyetisyen Eda Mancoğlu, sık yeme isteğinin kişilerin öğünlerinde yeterli enerjiyi alamamasından kaynaklı olabileceğini belirtti.

Kadin 14-02-24 11:13

Ölümden başka her şeye deva: 'Kutsanmış tohum' olarak biliniyor, antikanser etki gösteriyor! Hipokrat'ın tedavilerinde kullandığı şifa kaynağı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, çörekotunun antioksidan özellikleriyle dikkat çeken timokinon adlı bileşeni içermesi nedeniyle güçlü bir kanser önleyici besin olarak kabul edildiğini söyledi.

Haber 12-02-24 10:05

Beşiktaş imza törenine 2010 doğumlu isim damga vurdu! Siyah-beyazlıların 10 numarası...

Beşikttaş kadrosuna kattığı 4 isim ve sözleşme uzattığı 2 isimle imza töreni düzenledi. Yapılan imza törenine 2010 doğumlu Yağız Karabulut damga vurdu.

Spor 10-02-24 17:12

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Kırışıklık, kabızlık, adet sancısı, saç dökülmesi... Konfüçyüs'ün 'çiçeklerin kralı' dediği bitki her derde deva

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, orkide bitkisinin karbon temizleme aktivitesi nedeniyle tabiatı da temizlediğini belirterek insan sağlığına da birçok faydası olduğunu söyledi.

Kadin 06-02-24 17:53

Pendikspor ligin tozunu atmaya başladı! Son 5 maçta yenilgi yüzü görmediler! Umut Nayir damgasını vuruyor...

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Adana Demirspor’u sahasında 2-1 mağlup eden Pendikspor, son 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puan topladı.

Spor 04-02-24 16:45

Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner kocaman oldu! Defne Joy Foster paylaşımı dikkat çekti

'Sihirli Annem' dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile hafızalara kazınan ve çok genç yaşta hayatını kaybeden Defne Joy Foster ölüm yıl dönümünde anıldı. Sihirli Annem dizisinde kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner de yaptığı paylaşımla ve değişimiyle gündeme geldi.

Magazin 04-02-24 13:26

Değişimiyle gündemdeydi! Pis Yedili'nin Karabiber'i Bükre Atala'nın babası bakın kim çıktı! Meğer Yaprak Dökümü'nün yıldızıymış...

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç ve Halil Babür gibi isimlerin yer aldığı Pis Yedili dizisinde hayat verdiği 'Karabiber' karakteriyle adından söz ettiren Bükre Atala son dönemde değişimiyle gündemdeydi. Genç oyuncunun babası da Yaprak Dökümü'nün usta oyuncusu çıktı...

Magazin 31-01-24 15:08

Kepçeciyle yasak aşk suçlaması: Canlı yayında ipleri kopardı! Karımın ihanetini tüm köy biliyor

Eski karısının kepçeciyle yasak aşk yaşadığını öne süren Sadık bey, Zahide Yetiş'le Yeniden Başlasak'a damgasını vurmuştu. Sadık bey, iddialarının odağındaki Şirin hanım ve kızları Eda programda bugün bir daha yüzleşti. Canlı yayında tansiyon yine yükseldi.

Magazin 30-01-24 16:39

Lokman Hekim'in tavsiyesi! 'Yılda en az 1 kez yiyin ya da tarlasının yanından geçin' Mucize yiyecek! Kansere karşı, gribe birebir, kilo vermeye yardımcı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, sofraların vazgeçilmezi olan şalgamın insan sağlığına da birçok etkisinin olduğunu söyleyerek özellikle bağışıklık seviyesini arttırdığı için gribal enfeksiyona karşı birebir olduğunu söyledi. İşte Lokman Hekim'in yılda en az bir kez yenilmesi ya da bu mümkün olmazsa hiç değilse şalgam tarlasını yanından geçilmesi şeklinde bir tavsiyesinin bulunduğunun geleneksek halk anlatılarında belirtildiği mucize besin şalgamın faydaları...

Kadin 29-01-24 12:43

Kan donduran olay! Evinin yakınında başından vurulmuş halde bulundu

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Mehmet Karabulut (77), evinin yaklaşık 100 metre yakınında silahla başından vurulmuş halde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Karabulut, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 21-01-24 17:25

Beşiktaş'ı eski golcüsü Umut Nayir vurdu! Tecrübeli golcü Pendikspor formasıyla 2. maçında da gol atmayı başardı

Süper Lig'de heyecan 21. hafta mücadeleleri ile sürüyor. 21. hafta karşılaşmasında Pendikspor sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken mücadelenin henüz 4. dakikasında ev sahibi ekip Umut Nayir ile öne geçti. İşte detaylar...

Spor 20-01-24 20:19

Güreşçiden acı haber geldi! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Manisa'nın Selendi ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan yağlı güreş sporcusu Burhan Karabulut tedavi gördüğü hastanede 37 gün sonra yaşamını yitirdi. 21 yaşındaki Karabulut, memleketi Kula’da toprağa verildi.

Haber 19-01-24 18:30

Zehra Güneş Ebrar Karakurt ile pozlarını paylaştı! Canımın içi...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Zehra Güneş son olarak yine sık sık adından söz ettiren arkadaşı Ebrar Karabulut ile pozlarını paylaştı.

Magazin 17-01-24 11:13

Bitkilerin profesöründen bin bir derde faydalı öneri: Tarih boyunca birçok hastalığa derman oldu! Duyan soluğu markette aldı

Bitkilerin Profesörü Aysun Bay Karabulut, kış aylarının vazgeçilmezlerinden olan pırasanın tarih boyunca birçok hastalığa derman olarak kullanıldığını ifade etti.

Haber 17-01-24 09:58

Fenerbahçe'nin forveti Umut Nayir, Pendikspor'a imza attı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Umut Nayir’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Spor 16-01-24 13:26

Fenerbahçe'de sezon başında takımdan ayrılan Serdar Dursun geri dönüyor!

Fenerbahçe'de devre arası gündemi hareketli geçecek. Milli takımda forma giyebilmek için ilk 11'de oynayabileceği bir takıma transfer olmak isteyen Umut Nayir, sarı-lacivertlilerden ayrılmayı kafasına koymuştu. Umut Nayir'in yerine forvet bakan Fenerbahçe yönetimi çareyi eski öğrencisinde buldu.

Spor 09-01-24 10:57

Fenerbahçe'de Umut Nayir takımdan ayrılmak istiyordu! Süper Lig ekibi 6 aylık teklif yaptı

Milli takımda oynayabilmek için Fenerbahçe'den ayrılıp düzenli forma giymek isteyen Umut Nayir'a Süper Lig'den talip çıktı.

Spor 06-01-24 18:59

Eda Taşpınar karlar üstünde şezlonga uzandı... Giydiği minicik elbisesiyle poz vermekten kaçınmadı

Moda ikonu sosyetik güzel Eda Taşpınar sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü isim, daha önce yılbaşına özel olarak yaptırdığı saçını paylaşmış saçlarındaki detaylar dikkat çekmişti. Taşpınar'ın son pozları da gündem oldu. Eda Taşpınar bu kez karlar üstünde şezlonga uzandı.

Magazin 06-01-24 15:27

Fenerbahçe'nin yıldızı Umut Nayir yönetime ayrılık talebini iletti, Sarı-Lacivertli kurmaylar bu talebi uygun gördü!

Fenerbahçe'nin sezon başında Eyüpspor'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Umut Nayir, istediği süreyi bulamayınca yönetim ile görüşerek ayrılma talebini iletti. İşte detaylar...

Spor 04-01-24 16:06