Ekmek Makinesi Haberleri

Ekmek alırken son görüntüsü ortaya çıktı! Berra'nın hayatını kaybettiği kazada yürek yakan kare

Ankara'da seyir halindeki TIR’ın fırlayan tekerinin çarpması sonucu hayatını kaybeden 18 yaşındaki Berra Eraslan'ın kazadan birkaç dakika önce bakkaldan ekmek alırken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı. Kahreden kazada yerinden çıkan TIR'ın tekeri 1 km savrulup bakkaldan aldığı ekmekle evine giden Berra'ya çarpmış, Berra hayatını kaybederken elindeki ekmekler de çevreye yayılmıştı.

Haber 2024-07-26 14:18:09

Çöpten çıkanlar akıllara durgunluk verdi! Altın, dolar... 'Sektör çok büyük' deyip açıkladı: İkinci el pazarı bile var

Her gün tonlarca atığın toplandığı Antalya’da çöpe atılanlar geri dönüşüm işçilerini dahi şaşırtıyor. Elbiseden ayakkabıya, elektronikten ziynet eşyasına kadar akla gelebilecek her şeyle karşılaşan çalışanlar, kentte en çok israfın ekmek ve gıda ürünlerinde yaşandığını belirtti. İşçiler "Çöpten cüzdan, altın, dolar dahi çıkıyor" dedi. Antalya Geri Dönüşüm Çalışanları Derneği Başkanı Kemal Şentürk geri dönüşümün 2. el pazarına dönüştüğünü ve haftada 1 kurulan bir pazarları dahi olduğunu belirtti.

Haber 2024-07-23 12:22:27

Ekmek almaya giderken kanala düşen çocuğun ölümünde köpek şüphesi

Adana’da ekmek almaya giderken kanala düşerek hayatını kaybeden çocuğun son görüntüleri ortaya çıkarken, yakınları çocuğun köpeklerin kovalaması sonucunda kanala düşmüş olabileceğini iddia etti.

Yurthaber 2024-07-23 08:57:57

Gerçek kahve tutkunları bu fırsatı kaçırmak istemez! Philips'in çok satan kahve makinesi indirimde

Mükemmel bir kahve makinesi, her kahve severin hayali! Evinizde barista kalitesinde kahve yapmanın hayalini kuruyorsanız şanslı gününüzdesiniz! Tam otomatik kahve makinesi deyince akla gelen ilk modellerden biri olan Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi, Prime Day'e özel indirime girdi. Eğer lezzet dolu bir kahve deneyimi yaşamak istiyorsanız bu makine tam da size göre! İşte detaylar...

Haber 2024-07-19 11:12:50

Bu da bayat ekmek husumeti: Yaşlı adamı gözünü kırpmadan dövdü! İzmir'den vicdanları sızlatan görüntüler

İzmir'de güvenlik kamerasına yansıyan bir görüntü vicdanları sızlattı. İddiaya göre bastonlu yaşlı adam, çöpün yanına atılan bayat ekmekler dolayısıyla çıkan husumette sopayla dövüldü. Kameralara yansıyan görüntülerde, yaşlı adamın sopa darbelerinden çaresizce kaçmaya çalıştığı anlar herkesi kahretti. Saldırgan daha sonra tutuklandı.

Manşet 17-07-24 12:15

Kocasının hesap makinesi uygulamasını karıştıran kadın 7 aydır aldatıldığını öğrendi! Hayatının şokunu yaşadı

Bir kadın, kocasının yedi aydır başka bir ilişkisi olduğunu öğrenmesiyle sarsıldı. Kadın daha sonra boşanma evraklarını tebliğ etti. Kadının aldatıldığını öğrenme hikayesi ise oldukça beklenmedik bir telefon uygulaması aracılığıyla gerçekleşti.

Kadin 05-07-24 10:48

ŞOK'a Philips Tam Otomatik Kahve Makinesi geliyor! 3 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

ŞOK Çarşamba Fırsatları'nı merak eden alışveriş tutkunları sizi buraya alalım! Şok Aktüel Ürünler Kataloğu'nun 3 Temmuz Çarşamba 2024 tarihli bu haftaki yeni sayısı yayınlandı. Şok'ta bu hafta neler var? Gelin 3 Temmuz - 9 Temmuz 2024 ŞOK Aktüel listelerindeki indirimli ürünleri birlikte keşfedelim.

Haber 02-07-24 16:29

Ekmek ve su zammı polemiği! Muhalefete yüklenen Erdoğan'a Altaylı sert çıktı: Onun için hala kuyruklar oluşuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da seçimlerden sonra yapılan zamlara gönderme yaparak isim vermeden muhalefeti eleştirmişti. "Bugün ekmekten suya ellerinin altındaki her şeye zam yapıyorlar" diyen Erdoğan'a Fatih Altaylı'dan ses getirecek bir yanıt geldi.

Finans 02-07-24 10:16
Zam

Askıda ekmek, askıda yemek derken... Şimdi de onun için başladı! 'Herkes göğsünü gere gere gelsin yesin'

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, askıda ekmek, askıda yemek ve askıda kırtasiye derken, şimdi de askıda dondurma uygulaması başlatıldı. Ören Meydanında yiyecek servisi yapan Adem Teslim askıda dondurma uygulamasını başlattı.

Finans 28-06-24 13:45

Ekmeğe zam geldi! Gramaj düştü fiyat 1 lira artı: İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren İZTO üyesi fırınlarda 200 gram ekmek 10 TL'den satılmaya başlanacak.

Finans 27-06-24 08:33

40 derecelik sıcağa çıktıklarında hava onlara serin geliyor 'Klimalı odaya girmiş gibi oluyorum'

Tarihin en eski mesleklerinden biri olan kalaycılık mesleğini devam ettiren İzmirli iki kardeş, zamana direniyor. Çırak yetişmeyen meslekte yaklaşık 70 derecelik sıcaklıkta ekmek parası kazanan kalaycılar, 40 derecelik İzmir sıcağına çıktıklarında serinlediklerini söylüyor. Kalaycı ustası Aziz Bartık, "Dışarıda hava 40 derece de olsa ben klimalı bir odaya girmiş gibi oluyorum" dedi.

Haber 25-06-24 09:55

'Dur yapma' diye bağırsalar da... Eski sevgilisini kurşun yağmuruna tutup katletti! Sonra da intihar etti

Konya'da Arafa Yıldırım (44), marketten ekmek alıp, evine dönen eski sevgilisi Ümmü Döğer'i (42), apartman girişinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 çocuk annesi Döğer kurtarılamadı. Aynı silahla intihara kalkışan Yıldırım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-06-24 13:10

Fırıncıdan ilginç kampanya 'Ne kadar süreceğini soruyorlar' Kendi poşetini getirene indirim

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı. Fırıncı yaptığı açıklamada "Kampanyamızı duyan müşterilerimiz bize sordular, memnun kaldılar ve teşekkür edip bu kampanyanın ne kadar süreceğini soruyorlar" ifadelerini kullandı. İlçede 200 gram ekmek 8 TL'den satılırken fırıncı, kendi poşetini getirene ekmeği 7 TL'den sattıklarını söyledi.

Finans 21-06-24 10:22

İstanbul'da ekmek fiyatı için zam kararı! Yüzde 60 arttı: 1 ekmek artık 8 lira

İstanbul'da Halk Ekmek fiyatlarına zam geldi. Buna göre satışa sunulan 250 gramlık ekmeğin fiyatı yüzde 60 arttı. Böylece ekmek fiyatları 5 liradan 8 liraya yükseltildi.

Finans 20-06-24 14:01

Mayasız pişi tarifi: Mayasız pişi nasıl yapılır?

Kahvaltıların, kandillerin, pikniklerin en gözde yiyeceklerinden pişi hem yapımı oldukça kolay hem de çabucak tüketilen bir Türk mutfağı lezzetidir. Ekmek hamuru ile yapılan pişi genelde mayalanarak yapılır. Ancak aşağıdaki tarifle mayasız olarak ve çok daha hızlı bir şekilde lezzetli pişiler hazırlayabilirsiniz.

Yemek 16-06-24 15:33

Ekmek bıçağını fırlatıp... 8 yaşındaki oğlunu bıçakla yaraladı! O anne gözaltına alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde annesinin fırlattığı bıçakla yaralanan 8 yaşındaki çocuk hastanede tedavi altına alındı. Çocuğun, oğlunun bacağından yaralandığını gören babanın olay yerine çağırdığı polis ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Anne ise gözaltına alındı.

Haber 16-06-24 11:41

Tüm Türkiye günlerdir bu vahşeti konuşuyor... Ceset çekildiği iddia edilen kıyma makinesi canlı yayına getirildi! 'Demir kaşık bile çekiliyor'

Müge Anlı'da geçtiğimiz hafta herkesi şok eden bir olay gündeme geldi. Bir ailenin evde bir adamı öldürüp kıyma makinesinde çektirip lavabodan akıttığı iddiası adeta kan dondurdu. Günlerdir konuşulan kıyma makinesi Müge Anlı canlı yayına getirildi...

Magazin 13-06-24 12:51

Türkiye'nin konuştuğu cinayet! Televizyonu açanlar şaştı kaldı, Müge Anlı inanamadı: Adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar

Türkiye'nin konuştuğu 'kıyma makinesi' cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert'te gündeme gelen korkunç olayla ilgili Mehmet Taşpınar'ın eski komşusu Hatice Ekizli yeni açıklamalarda bulundu. Ekizli, "2018 yılında eşimin beni aldattığını öğrendim Mehmet'e anlattım, onu dövdürmek için bir şeyler yapıp yapamayacağımızı sordum. Mehmet ise bana 'Ne adamlar var, adamı kıyma makinesine koyup biber salçası gibi çekiyorlar' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 12-06-24 13:37

Çekiciyle gitti çekiciyle geldi... Lüks otomobili villanın önünden böyle çaldılar! Suç makinesi çıktı

Bursa’da villanın önünde park halindeki lüks otomobili çekiciye yükleyerek çalan hırsızlar, polisin kurduğu özel ekip tarafından yakalandı. Lüks otomobilin çekiciyle götürüldüğü anlar kameralara yansırken hırsızların çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Çalınan lüks otomobil ise yine çekiciye konularak sahiplerine teslim edildi.

Haber 07-06-24 11:05

Şanlıurfa'da acı olay! Mercimek hasadı yapan iş makinesi yüksek gerilim hattına takıldı: 2 ölü, 3 ağır yaralı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde bir tarlada mercimek hasadı yapan iş makinesinin yüksek gerilim hattına takıldı. Feci olayda elektrik akımına kapılan çiftçiler Fatih (26) ile ağabeyi Ozan Baytuğ (29) hayatını kaybetti, 3 kişi de ağır yaralandı.

Haber 01-06-24 20:20

Başına geleceklerden habersizce yürüyordu! Jandarma bir anda düğmeye bastı, suç makinesi böyle yakalandı

11 yıldır tam 45 suçtan aranan suç örgütü üyesi Engin A. (48) nefes kesen bir operasyonla yakalandı. JASAT Diyarbakır'da düğmeye bastı, suç makinesi adam evden çıktığı sırada gözaltına alındı. Operasyondan kameraya yansıyan hareketli anlar dikkat çekti.

Haber 01-06-24 14:52

Kardeşini bıçaklayarak katletti, sebebi 'yok artık' dedirtti: Ekmek almaya kim gitsin?

Adana'da ağabeyini bıçaklayarak öldüren sanık hakkında "kardeşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede, sanığın aynı evde kaldığı ağabeyinden markete gidip ekmek almasını istemesi nedeniyle kardeşler arasında kavga çıktığı belirtildi. İşte detaylar...

Haber 30-05-24 13:50

Ukrayna'dan Türkiye'ye geldi! En çok yemek yeme alışkanlıkları konusunda şaşırdı... Bu nasıl bir şey?

Ukrayna'dan Türkiye'ye taşındığında kendisinin en çok yemek yeme alışkanlıkları konusunda şaşırdığını dile getiren bir kadının paylaşımı gündem yarattı. Genç kadın paylaşımında "Türkiye’ye geldiğimde en şaşırdığım şey, insanlar ekmek ile makarna, ekmek ile patates, pilav yiyorlar. Bu nasıl bir şey?” ifadelerini kullandı.

Trend 30-05-24 08:06

Yok böyle lezzet: Fodula (Ekmek dolması) tarifi! Evde fodula nasıl yapılır?

Fodula tarifi Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. Ekmek dolması olarak da bilinen fodula yemeği hem göze hitap etmesi hem de doyurucu lezzetiyle özellikle misafir sofralarında tercih ediliyor. Peki, fodula nasıl yapılır? Ekmek dolması yapımı için gerekli malzemeler neler?

Yemek 30-05-24 00:18

Belediyeye ait fırının görüntüleri büyük tepki çekti! ‘Pislik içinde, rezalet’ diyerek paylaştılar…

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde faaliyeti durdurulan 'Halk Ekmek Fabrikası'nın paylaşılan fotoğrafları tepki topladı. Koçarlı belediyesine ait ekmek fırınının, sağlıksız ve adeta harabeyi andıran bina koşullarında ürettiği ekmekleri halka yedirdiği ortaya çıktı. 31 Mart seçimlerinde CHP'den Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Özgür Arıcı, "Bütün bu pislik içinde, bu berbatlık içinde Koçarlı halkına ekmek yedirmişler." diyerek fırını kapattıklarını duyurdu.

Haber 25-05-24 14:08

120 gram altınını alıp, evini de 2 milyon 250 bin liraya sattırdılar! Öğretmen oğlumla korkuttular, ekmek almaya giderken bile izin aldık

Adana'nın Kozan ilçesinde Dilber Berkbasan (58), kendisini 'savcı' olarak tanıtan, kuyumcu soygununa karıştıklarını ve gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyen dolandırıcılara, 120 gram altınını kaptırdı. Berkbasan, evini de 2 milyon 250 bin TL'ye satıp, parayı kuyumcuda altına çevirerek dolandırıcılara verdi Tüm birikimlerini kaptıran Berkbasan, "Beni Gaziantep'teki öğretmen oğlumla korkuttular. Ekmek almaya giderken dolandırıcılardan izin aldık. Telefonu hiç kapattırmadılar." dedi.

Haber 22-05-24 21:47

Ekmeğe gramaj oyunuyla gizli zam!

Bursa’da ekmeğe gizli zam geldi. 250 gramlık ekmeğin gramajı 200 grama düşürüldü. Tek zam gelen ise roll ekmek oldu. 50 gramı 3,5 liradan satılan roll ekmek, 4 lira oldu.

Finans 21-05-24 10:35

Kıymalı ekmek kebabı tarifi: Kıymalı bayat ekmek kebabı nasıl yapılır?

Hem israfı engellemek hem de farklı lezzetler üretebilmek için birçok tarif ortaya çıkartılmıştır. Bunlardan biri de bayat ekmekleri değerlendirmek amacı ile ortaya çıkmış olan kıymalı ekmek kebabı tarifidir. Son derece kolay olan bu tarif sadece birkaç malzeme ile kısa süre içinde hazırlanabilir.

Yemek 21-05-24 04:22

Bayat ekmek köftesi tarifi: Bayat ekmek köftesi nasıl yapılır?

İsraf karşıtı kültürümüz sayesinde zengin Türk mutfağı daha da zenginleşmiştir. Örneğin, bayatlayan ekmeklerden çeşitli tarifler üretilmiştir. Birbirinden lezzetli bu tariflerden biri de bayat ekmek köftesi tarifidir. Bayat ekmek köftesinin yapımı ise son derece kolaydır. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 20-05-24 22:22

Türkiye'nin en ucuzuydu, bundan sonra ücretsiz dağıtılacak

Türkiye'nin en ucuz ekmeğini satan Kestel Belediyesi'nden yeni karar. Ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere artık ücretsiz dağıtılacak. Belediye başkanı ekmek dağıtımına ilişkin olarak, "Bu ücretsiz ekmeklerimizi Kesteliz kart ile dağıtacağız. İhtiyaç sahibi ailelere bunları dağıtacağız” açıklamasını yaptı.

Finans 16-05-24 11:19

İGDAŞ, İSPARK, Halk Ekmek… 10 milyar dolarlık adım! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden halka arz hamlesi

Yıllar önce planlanan ama hayata geçirilemeyen İGDAŞ’ın halka arzında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Finansman Şube Müdürü Neslihan Vural, İGDAŞ'ın 10 milyar dolar değerlemeyle halka arzını planladıklarını açıkladı. Bunun yanında İSPARK ve Hamidiye ve Halk Ekmek’in de satış için potansiyel varlıklar arasında olduğunu dile getirdi.

Finans 16-05-24 09:15

Bulaşık makinesi deterjanlarının bilinmeyen bir zararı ortaya çıktı! İşte çözümü

Günlük hayatta kolaylık sağlayan ev aletlerinden biri de bulaşık makinesi. Yığınlarca bulaşığı tek seferde yıkayan bulaşık makineleri kendilerine özel üretilen deterjanlar eşliğinde çalışıyor. Araştırmalara göre bulaşık makinesinde kullanılan deterjanların içeriğindeki alkol etaksilat maddesi adeta zehir saçıyor.

Kadin 16-05-24 01:10

Bingöl'den Suriye'ye 5 tır ile ekmek gönderildi

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı tarafından hayırseverlerin desteğiyle alınan ekmekler, 5 tır ile Bingöl'den Suriye'ye doğru yola çıktı.

Yurthaber 14-05-24 14:52

Ekmeleddin İhsanoğlu 10 yıl sonra ilk kez açıkladı: Bana teklif MHP'den geldi

2014'te CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkan ve 'Ekmek için Ekmeleddin' sloganıyla yüzde 38.44 oy alan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. 2014'te yaşanan sürece değinen İhsanoğlu, "‘Çatı aday’ işinin mimarı Bahçeli'ydi" diye konuştu.

Haber 13-05-24 08:04

Yine bir gıda skandalı daha! Ekmeklerin içinden çıkanlar şaşkına çevirdi: O ülke ayağa kalktı

Dünya genelinde gıda skandallarının ardı ardı arkası kesilmezken bu seferki olayın adresi Japonya. Ülkeyi ayağa kaldıran olayda ekmek paketlerinin içerisinden çıkanlar şaşkına çevirdi. Skandal sonrası 104 bin paket ekmek tedbiren toplatıldı.

Haber 10-05-24 16:58

Arapgir peynirli ekmek coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Malatya'nın yöresel lezzetlerinden "Arapgir peynirli ekmek", coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Yemek 09-05-24 00:43

Sivas'ta 3,8 metrelik ekmek yapan fırıncı sosyal medyadaki yorumlardan sonra daha uzun ekmek üretti

Sivas'ın Zara ilçesinde fırın işleten Erdoğan Çiçek, daha önce ürettiği 3 metre 80 santimetrelik ekmeğe sosyal medyadaki "neden 4 metre değil" yorumlarının ardından 4 metrelik bir ekmek daha yaptı.

Yemek 09-05-24 00:34

Arapgir peynirli ekmek coğrafi işaret tescil belgesi aldı

Malatya'nın yöresel lezzetlerinden "Arapgir peynirli ekmek", coğrafi işaret belgesiyle tescillendi.

Yurthaber 08-05-24 12:22

Önce yol kenarında ekmek satarak başladı sonra kendi işinin patronu oldu! 71 yaşındaki kadın 22 yıldır hizmet veriyor

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi Gülsüm Yalazı, 22 yıldan beri Kazdağları'nda konuklarını ağırlıyor. Gözlemeden ev yemeklerine kadar değişik yiyecekler hazırlayan Yalazı, hayatı ve doğayı çok sevdiğini söyledi. Gelenlerinin kendisini sürekli takip ettiğini söyleyen 71 yaşındaki kadın "Her yerden arayanım çok." dedi.

Kadin 07-05-24 15:57

Suç makinesi babası tarafından öldürülen kadın toprağa verildi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde38 suç kaydı olan babası tarafından bıçaklanarak öldürülen kadın, toprağa verildi.

Yurthaber 07-05-24 15:55

Başka mahallelerden bile almaya geliyorlar! Ekmeğin fiyatını 8 TL'den 5 TL'ye düşürdü 'Talep fazla, yetişemiyoruz'

Çankırı’da bir fırın işletmesi, 200 gram ekmeği piyasanın altında satarak vatandaşların yüzünü güldürüyor. Başka mahallelerden bile vatandaşların ekmek almaya geldiğini belirten fırın işletmecisi, "Uygun verdiğimiz için taleplerimiz fazla, üretime yetişemiyoruz" dedi. Öte 5 TL'lik ekmeğin öğrenciler ve emeklilerden yoğun talep gördüğü aktarıldı.

Haber 06-05-24 17:57

Skandal hamle! ''5 aydır kaşar ekmek yiyoruz'' diyen Hatayspor'a haciz davası açtılar! ''Depremzede olarak gittik, 5 milyon TL istediler''

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde tesisleri büyük zarar gören Hatayspor, çalışmalarını TFF'nin Riva Tesisleri'nde sürdürüyordu. Ekonomik olarak da zor günler geçiren Hatayspor'a gönderilen haciz futbolseverleri bir hayli sinirlendirdi. Sosyal medyada tepki gösteren taraftarlar verilen bu kararın geri çekilmesini istiyor. Bu hamlenin ardından Kulüpler Birliği, Hatayspor’un konaklama bedelinin ödenmesi ve icra dosyasının kapatılması için resmi görüşmelere başladı.

Spor 06-05-24 17:04

Sivas'ta bir fırıncı 8 saatte devasa ekmek üretti! Boyunu duyan çok şaşırdı

Sivas'ta bir fırıncı 3 metre 80 santimetre uzunluğunda ekmek üretti. Ekmeği yapan fırıncı Erdoğan Çiçek, "Ürettiğim ekmek, en az 10 gün taze kalır. 130 civarı tekli ekmek kadar malzeme gitti." dedi.

Yemek 06-05-24 16:00

Boyundan büyük! 7 saatte tek başına yaptı... Devasa somun ekmek

Sivas’ta bir fırıncı 3 metre 80 santim uzunluğunda, boyundan uzun somun ekmeği üretti. Fırıncı ekmeği 7 saatte tek başına yaptığını söylerken 130 tekli ekmeğe karşılık geldiğini ve 30 kilo unla hazırladığını söyledi. Fırıncı, ekşi mayalı olan bu ekmeğin 10 gün boyunca taze kalacağını da belirtti.

Haber 06-05-24 15:39

Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler'den hem itiraf hem sitem! '5 aydır kaşar ekmek yiyoruz' dedi, ilk kez anlattı... Volkan Demirel için övgü dolu sözler

Atakaş Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in Gaziantep maçı sonrası canlı yayında yaptığı açıklama, 6 Şubat depremlerinin yıkımını bir kez daha hatırlattı. Zor günlerin devam ettiğini belirten Kardeşler, "Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz." dedi. Kardeşler'in Volkan Demirel'le ilgili sözleri de dikkat çekti.

Spor 06-05-24 09:45

Ekmeğe zam iddiası! Sendika başkanı tarih ve rakam verdi

Gıdada pek çok ürüne peş peşe zamlar gelirken İstanbul’da ekmek fiyatlarının iki hafta içinde artması bekleniyor. Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Cihan Kolivar tarih verdi, ekmek fiyatlarının 15 TL'ye çıkabileceğini söyledi.

Finans 05-05-24 08:02

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 03-05-24 14:41

BİM'e şarjlı dikey süpürge, çay makinesi, airfryer geliyor! 3 Mayıs 2024 BİM Aktüel Kataloğu burada

BİM Aktüel Ürünler İndirim Kataloğu'nun 3 Mayıs Cuma tarihli yeni sayısını merak edenler buraya! Sizin için BİM raflarında bir hafta boyunca yer alacak indirimli ürünleri içeren BİM Cuma Aktüel Kataloğu'na bu içeriğimizde yer verdik. Gelin bakalım Bim'de bu hafta neler var? İşte detaylar!

Haber 02-05-24 17:15

Denizli'deki KYK yurdu ile ilgili skandal iddia! Yemeklerden çıkanlar mide bulandırdı! Öğrenciler tek tek paylaştı...

Denizli'deki KYK yurdunda kalan bir öğrenci, "Yemekhanede yemek yiyemiyoruz, bize yardımcı olun" diyerek yemeklerin fotoğraflarını paylaştı. Paylaşılan fotoğraflarla, ekmek içinden vida, sulu yemeklerden kıl ve salyangoz çıktığı iddia edildi. İşte sosyal medyanın konuştuğu skandal iddiaya ilişkin tüm detaylar…

Haber 02-05-24 09:02