Fc Inter Turku Haberleri

Dev maça saatler kaldı! Mourinho'lu Fenerbahçe 21:30'da sahaya çıkıyor!

Fenerbahçe, 2 kez Devler Ligi şampiyonluğu kazanan yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile Avrupa arenasına çıkıyor. Sarı Kanarya’nın Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme turunda İsviçre temsilcisi FC Lugano ile bu akşam 21:30’da oynayacağı maç, D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak.

Spor 2024-07-23 13:08:59

Scoutium, İngiliz Ekibi FC St Helens ile anlaşma imzaladı!

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, 2014 yılında kurulan ve North West Counties League Premier Division’da mücadele eden FC St Helens ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-07-19 12:42:55

Copa America finalinde Messi'ye olanlar oldu! Kulübü Inter Miami'den sakatlık açıklaması

Inter Miami, Copa America finalinde sakatlanan Lionel Messi için bir sakatlık açıklamasın bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-07-17 08:39:21

Messi yeni kurala isyan etti! Kimse beklemiyordu, maç sırasında bir anda kameraya döndü: Yanlış yapıyoruz!

Inter Miami'de oynayan yıldız futbolcu Lionel Messi, MLS'nin yeni kuralından rahatsızlık duyduğunu söyledi. Montreal Impact ile oynanan maç sırasında kenarda bulunduğu anda bir anda kameralara dönen Messi, "Bu tür bir kuralla yanlış yöne gidiyoruz" dedi. O anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Spor 2024-05-12 13:59:48

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla İtalya'da şov yapıyor!

İtalya Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gollerle Torino'yu 2-0 mağlup etti.

Spor 28-04-24 16:23

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tarih yazdı ve İtalya'da şampiyon oldu!

Inter, derbide Milan'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti ve bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Milli futbolcumuzun formasını terlettiği Inter, 3 yıl aradan sonra ipi yeniden göğüsledi.

Spor 22-04-24 23:47

Scoutium’dan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 60 yıllık futbol tarihi olan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 17-04-24 18:33

Messi'nin takımı Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Spor 11-04-24 16:07

Ses kaydı ortaya çıktı, Lionel Messi için soyunma odasında söylenen sözleri duyanlar inanamadı!

Inter Miami'nin yıldız ismi Lionel Messi son dönemde yaşadığı sakatlıklarla boğuşan Lionel Messi ile ilgili şok ses kaydı ortaya çıktı. Rakip takım antrenörü, Arjantinli yıldıza dair inanılmaz sözler söyledi. İşte detaylar...

Spor 10-04-24 18:18

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Icardi'nin eşi Wanda Nara, giydiği eşofmanla Inter taraftarını çileden çıkardı!

Daha önce Serie A ekibi Inter'de uzun yıllar forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, katıldığı bir reklam filminden önce sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla Inter taraftarını çileden çıkardı. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 17:55

Scoutium, Hollanda'daki ilk işbirliğini gerçekleştirdi! Dordrecht ile anlaşma sağlandı

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, Avrupa'da büyüme operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Hollanda'nın 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 29-03-24 16:37

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-24 15:38

Messi'nin şutu bebeğe isabet edince yürekler ağza geldi! Ufaklığın babasının tepkisi ise şaşkınlık yarattı

Inter Miami forması giyen Messi'nin dün oynadığı maçta çektiği şut tribündeki bebeğe geldi.

Spor 04-03-24 14:29

Kim Kardashian Lionel Messi'yi paylaşmaya doyamadı: O bir rüyayı yaşıyor

Ünlü futbolcu Lionel Messi, başarıdan başarıya koşuyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde MLS'in ikinci haftasında Messi'nin takımı Inter Miami, LA Galaxy'e konuk oldu. 1-1 biten maçı izleyenler arasında Kim Kardashian da vardı.

Magazin 28-02-24 13:09

Inter’e, Hakan Çalhanoğlu’ndan kötü haber

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun sağ uyluğunda kas gerilmesi olduğunu ve durumunun önümüzdeki günlerde tekrar değerlendireceğini açıkladı.

Spor 26-02-24 16:36

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçları sona erdi! Hakan Çalhanoğlu'nun takımı Inter, Atletico Madrid'i evinde 1-0 mağlup etti

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları bu gece oynanan müsabakalarla devam etti. PSV Eindhoven ile Borussia Dortmund 1-1 berabere kalırken, Inter, sahasında Atletico Madrid'i 1-0 mağlup etti.

Spor 21-02-24 01:01

Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız'ın mücadelesinde kazanan Inter! Galibiyet golü bir Juventuslu'nun ayağından geldi, 17 maçlık seri sona erdi

İtalya Serie A'nın 23. hafta karşılaşmasında Inter ile Juventus karşı karşıya geldi. Milli yıldızlarımızın da forma giydiği dev mücadelede kazanan 1-0 skorla Inter olurken, konuk ekibin 17 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. İşte detaylar...

Spor 05-02-24 08:17

Lionel Messi'nin takımı Inter Miami'ye Al Nassr'dan tarihi fark... Talisca hat-trick yaptı maç tam 6-0 bitti

Riyad Sezon Kupası'nda Messi'nin forma giydiği Inter Miami ile Ronaldo'nun forma giydiği Al-Nassr kozlarını paylaştı. Ronaldo'nun sakatlığı nedeniyle tribünden izlediği mücadelede Messi daha sonra oyuna dahil olurken, Talisca hat-trick yaptı. Karşılaşma Al-Nassr'ın 6-0'lık tarihi galibiyetiyle sona erdi. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 07:54

Al-Hilal, Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'yi 4-3 yendi

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Arjantinli yıldız golcü Lionel Messi'nin formasını giydiği ABD ekibi Inter Miami'yi Riyad Sezon Kupası hazırlık maçında 4-3 mağlup etti.

Spor 30-01-24 08:55

Futbolda 2023'ün en iyileri belli oldu

FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu Ödülü'nü, Inter Miami'nin Arjantinli oyuncusu Lionel Messi kazandı.

Spor 16-01-24 07:18

Hakan Çalhanoğlu'nun bu hareketi İtalya'da rekora koşuyor! Şortu açılan takım arkadaşına yaptığı hamleyle gündemdeydi

Hakan Çalhanoğlu'nun 90 dakika forma giydiği maçta Inter, sahasında Verona'yı 2-1 mağlup etmişti. 90+4'üncü dakikada Davide Frattesi'nin attığı golle galibiyeti alan Inter'de büyük sevinç yaşamış ve Hakan Çalhanoğlu'nun takım arkadaşının başına talihsiz bir olay gelmişti.

Spor 08-01-24 08:13

Sergen Yalçın'a Messi'nin takım arkadaşından yeşil ışık! Devre arasında transfer ediliyor

Antalyaspor yönetimi, ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin takım arkadaşı İsveçli stoper Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki 1.92'lik stoperin kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi de Kırmızı-beyazlı yönetimin transfer görüşmelerinde elini güçlendiriyor.

Spor 05-01-24 16:19

Süper Lig'de Galatasaray, Göztepe ve Ankaragücü'nde forma giymişti! Eren Derdiyok futbolu bıraktı, yeni mesleği belli oldu

Son olarak İsviçre 2. Lig ekibi FC Schaffhausen'de forma giyen Eren Derdiyok, aktif futbol kariyerini noktaladığını duyururken 35. yaşındaki oyuncunun yeni mesleği belli oldu. İşte detaylar...

Spor 04-01-24 14:08

Messi'nin lüks evinin görüntüleri ortaya çıktı: Görenler gözlerine inanamadı: Yok yok...

Ünlü futbolcu Lionel Messi, başarıdan başarıya koşarken büyük kazançlar sağlıyor. Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi'nin ABD'nin Fort Lauderdale şehrinde yaşadığı evin fotoğrafları çıktı. Sarayları aratmayan evin görüntüsü kendisine hayran bıraktı. Messi, deniz kenarındaki yeni yalısı için 10.75 milyon dolar ödedi.

Magazin 01-01-24 14:15

EA FC 24 sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? EA FC 24 kaç GB?

EA FC 24, bir futbol oyunu olarak oyun kütüphanelerinde yerini alan bir oyundur. EA SPORTS tarafından geliştirilen bu oyun, futbolseverlere gerçekçi bir saha deneyimi sunuyor olmasının yanı sıra, dikkat çeken grafikler sunar. Oyuncuların severek oynadığı EA FC 24'ü tam kapasite oynayabilmek için bazı sistem gereksinimlerinin olması ve bilgisayarın bu özellikleri karşılaması gerekir. EA FC 24 sistem gereksinimleri nedir?

Haber 26-12-23 13:39

EA FC 24 nedir? EA FC 24 nasıl oynanır?

FIFA ile olan lisans anlaşmasının bitmesi EA Sports'un futbol oyunları serisinde yeni bir dönemin başlaması için kapılarını aralamıştır. Artık piyasaya EA FC 24 olarak çıkmaya başlayan seri, futbolseverlere yeni bir macera sunmaktadır. Ancak bu yenilik sadece isim değişikliğiyle sınırlı değildir. Sadece isim değişikliğiyle sınırlı kalmayan bu başlangıç, oyunun bazı önemli özelliklerinde yeniliklere ve düzeltmelere de ev sahipliği yapar. Peki, EA FC 24 nedir ve nasıl oynanır?

Haber 26-12-23 13:28

FIFA 24 neden yok? EA FC 24 ile FIFA 24 aynı mı?

FIFA futbol tutkunları için dikkat çekici bir oyun deneyimi sunan ve yıllardır spor oyunları kategorisinde önemli bir konumda bulunan bir video oyun serisidir. Her yıl yeni bir sürüm ile oyuncuların karşısına çıkan FIFA oyun serisi, futbolun heyecanını bilgisayar ekranlarına ve oyun konsollarına taşır. FIFA 24 ise bu serinin son halkası olarak futbol tutkunları tarafından beklenmiştir. FIFA oyun serisinin yayımcısı EA Sports ise 2023 yılında EA Sports FC 24 isimli oyunuyla karşımıza çıkmıştır.

Haber 26-12-23 12:51

İtalya Hakan Çalhanoğlu'nun füzesini konuşuyor! 44. dakikada attığı golle kilidi açtı, takımına galibiyeti getirdi

İtalya Serie A'da heyecan 14. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Napoli sahasında Inter ile karşı karşıya geldi. Mücadele Inter'in 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken karşılaşmada 90 dakika forma giyen Hakan Çalhanoğlu 44'te attığı müthiş golle adından bahsettirmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 04-12-23 07:55

Muhteşem Koleksiyon: Lionel Messi'nin 2022 Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma, New York'ta rekor fiyatla açık artırmada!

Kariyerine ABD ekiplerinden Inter Miami'de devam eden yıldız oyuncu Lionel Messi'nin 2022 Dünya Kupası'nda giydiği 6 forma New York'ta gerçekleştirilen bir açık artırmayla satışa sunuldu. İşte detaylar...

Spor 01-12-23 10:30

Messi ile Ronaldo yeniden buluşuyor! Yıldız oyuncuya 6 aylık kiralama teklifi yapıldı...

Inter Miami, MLS playoff turuna katılma şansını kaybetti. MLS'de sezon 21 Ekim'de sona erecek. Messi, 2024 Şubat sonuna kadar forma giyemeyecek. Bu gelişmenin ardından Suudi Arabistan ekipleri Messi'yi kiralamak için harekete geçti.

Spor 10-10-23 07:43

Lıonel Messi'ye hayatının şoku! İlk kez bu kadar uzun süre sahalardan uzak kalacak

Inter Miami, MLS playoff turuna katılma şansını kaybetti. MLS'de sezon 21 Ekim'de sona erecek. Messi, 2024 Şubat sonuna kadar forma giyemeyecek.

Spor 08-10-23 11:14

MLS ekibi Chicago Fire'dan Inter Miami maçı öncesi olay yaratan karar! Messi oynamazsa paralar iade...

MLS takımlarından Chicago Fire, Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'nin sakatlığı nedeniyle oynamama sonrası karşılaşmaya bilet alan taraftarlar için beklenmedik bir karara imza attı. İşte detaylar...

Spor 04-10-23 17:11

Inter, Salernitana engelini Martinez'in 4 golüyle aştı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 7. haftasında Inter, deplasmanda Salernitana'yı 4-0 yendi.

Spor 01-10-23 10:35

Jorge Jesus'un koltuğu sallanmaktan kırılmak üzere! Neymar, tecrübeli hocanın kovulmasını istiyor

Al-Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus'un takımdan gönderileceği öne sürüldü. Al-Hilal yönetiminin, Damac FC maçı sonrası toplandığı ve Jorge Jesus'u görevden alacağı öğrenilirken, takımın yıldızı Neymar'ın da Jorge Jesus'u istemediği ortaya çıktı.

Spor 23-09-23 08:45

FENERBAHÇE FC NORDSJAELLAND MAÇ SONUCU! Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı canlı yayını için geri sayım sona erdi. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. hafta maçında Danimarka ekibini konuk etti. Bu organizasyona 2. eleme turundan başlayan İsmail Kartal yönetimindeki ekip Zimbru’yu eleyip üçüncü eleme turunda Maribor’u saf dışı bırakmayı başarmıştı. Play-off turunda da Twente’yi yenen sarı lacivertliler adını gruplara taşıdı. Peki, Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 21-09-23 21:42

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçının hakemi Gergo Bogar kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hakem Gergo Bogar'ın biyografisi!

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçının hakemi Gergo Bogar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. hafta maçında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Danimarka ekibi FC Nordsjaelland'ı konuk ediyor. Peki, Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçının hakemi Gergo Bogar kimdir? Gergo Bogar nereli ve kaç yaşında?

Spor 21-09-23 19:45

Interli Hakan Çalhanoğlu, Real Sociedad maçında forma giyemeyecek!

Inter, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun sol uyluk kasındaki sakatlık nedeniyle Real Sociedad ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçında forma giyemeyeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 19-09-23 19:11

Milano derbisinde tarihi fark! Çalhanoğlu attı; Inter, Milan'ı ezdi geçti...

İtalya Ligi Serie A'nın 4. haftasında oynanan Milano derbisinde gülen taraf 5-1’lik skorla Inter oldu. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, mücadeleyi 1 golle tamamladı.

Spor 16-09-23 22:27

Inter, Inzaghi ile 2025'e kadar devam dedi

İtalya Serie A ekiplerinden Inter, teknik direktör Simone Inzaghi'nin sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı.

Spor 05-09-23 15:42

Lionel Messi'nin yakın koruması gündem oldu! Maç sırasında sahaya bile girdi...

MLS ekiplerinden Inter Miami'de forma giyen Lionel Messi'nin yakın koruması sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 25-08-23 17:22

Messi için kıta fark etmiyor! Kupasını aldı, tarihe geçti! Törendeki Galatasaray detayı ise gündem oldu...

Inter Miami, ABD Ligler Kupası finalinde normal süresi 1-1 biten maçta Nashville'i penaltılarla 10-9 yendi ve şampiyon oldu.

Spor 20-08-23 09:55

SON DAKİKA: Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Siyah-Beyazlılar Berkay Vardar’ın sezon sonuna kadar FC Sheriff Kulübü’ne kiralandığını duyurdu

Son dakika... Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Beşiktaş'ta bir ayrılık yaşandı. Siyah-Beyazlılar 20 yaşındaki genç oyuncu Berkay Vardar'ın Sheriff Kulübü’ne kiralandığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 11-08-23 16:18

Ankaragücü, Renaldo Cephas'ı açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü FC Shkupi forması giyen 23 yaşındaki Jamaikalı hücum oyuncusu Renaldo Cephas ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 08-08-23 19:34

Inter Miami'nin yıldızı Lionel Messi'den imza alan temizlik görevlisi kovuldu! Sebebi herkesi şaşkına çevirdi

Messi'nin takımı Inter Miami'nin stadyumunda temizlik görevlisi olarak çalışan Cristian Salamanca, son oynanan mücadelenin ardından Arjantinli futbolcudan imza aldığı için işten kovuldu. Messi'den imza almak pahasına kovulan görevli Salamanca konuyla ilgili bir açıklama da yaptı. İşte detaylar...

Spor 06-08-23 17:01

Tarihi transfer açıklandı! Haji Wright, rekor kırarak Antalyaspor'dan İngiltere'ye gitti...

FTA Antalyaspor’un ABD’li golcü oyuncusu Haji Wright, İngiltere Championship takımlarından Coventry City FC Kulübü’ne 9 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Wright, bu transferle kulüp tarihinin en çok bonservis bedeli kazandıran oyuncusu olarak tarihe geçti.

Spor 04-08-23 21:37

Atalanta hocası kampa götürmemişti... Merih Demiral için transfer yarışı! Inter ve Nottingham Forest...

Yeni sezon öncesi gerçekleştirilen kampa götürülmeyen Merih Demiral için transfer iddialarının ardı arkası kesilmezken, milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen takımlar Atalanta'nın kapısını çalmaya devam ediyor. İşte detaylar...

Spor 04-08-23 13:45

Amerika'da Lionel Messi çılgınlığı devam ediyor! Yine maça damga vurdu...

MLS ve Meksika Ligi takımlarının yer aldığı Leagues Cup'ın son 32 turunda Lionel Messi'nin formasını giydiği Inter Miami ile Orlando City karşı karşıya geldi. Müsabaka; Inter Miami'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, Lionel Messi attığı 2 golle karşılaşmaya damgasını vuran isim oldu. İşte detaylar...

Spor 03-08-23 09:35