Frederico Rodrigues De Paula Santos Haberleri

15 yaşındaki yeğeniyle aldattığı için sevgilisinin cinsel organını kesmişti! Barışma kararı herkesi şaşkına çevirdi

34 yaşındaki Daiane dos Santos geçtiğimiz yıl sevgilisi 39 yaşındaki Gilberto Nogueira de Oliveira'nın 15 yaşındaki yeğeniyle ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra öfkeden deliye dönmüştü. İhaneti hazmedemeyen kadın sevgilisinin cinsel organını kestiği için manşetlerdeki yerini almıştı. Şu anda cezaevinde olan Santos ve tedavisi devam eden sevgilisi Oliveira'nın barıştığı ifade edildi.

Trend 2024-04-09 10:32:57

Beşiktaş'ta Fernando Santos depremi! Son maçı ve tazminatı belli oldu bile...

Beşiktaş'ta alınan peş peşe kötü sonuçların ardından başkan Hasan Arat dün tesislere giderek sert bir konuşma yaptı. Hem oyuncularla hem de Fernando Santos ile görüşen Hasan Arat'ın bir hayli sinirli olduğu gözlendi. Santos'a ültimatom veren Arat, Ankaragücü ile oynanacak Türkiye Kupası maçında alınacak herhangi bir kötü sonucun ardından yolların ayrılacağını kendisine bildirdi.

Spor 2024-04-06 07:40:18

Beşiktaş'ta Aboubakar ve Ghezzal gelişmesi!

Beşiktaş'ta kadro değişiyor. Sakatlığını atlatan Al-Musrati, 4 Nisan'da oynanacak RAMS Başakşehir maçında 11'de yer alacak. Bunun yanında Aboubakar ve Ghezzal'ı lig sonuna kadar ilk 11'de oynatmayı düşünen Fernando Santos, kadro planlamasını sil baştan yaptı.

Spor 2024-03-30 17:43:53

Fernando Santos, iç sahada 7 puan kaybetti

Beşiktaş’ta göreve geldikten sonra Süper Lig’de iç sahada 6 maça çıkan Teknik Direktör Fernando Santos, 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı. Tüpraş Stadyumu’nda 9 puan kazanıp, 7 puan kaybeden Portekizli, yenilgileri de son 2 maçta yaşadı.

Spor 2024-03-16 22:53:07

Maç bitti, Beşiktaş taraftarı istifa kampanyası başlattı! Siyah-Beyazlılar'da Şenol Güneş sesleri yeniden yükselmeye başladı

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, Siyah-Beyazlı taraftarlar Gaziantep FK karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından sosyal medyada Portekizli çalıştırıcı için istifa kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Spor 11-03-24 23:11

3 haftadır galibiyet alamayan ve rakiplerine gol dahi atamayan Beşiktaş'ta taraftar artık isyan etti! Futbolcu mu dövelim, tesis mi basalım!

Beşiktaş kötü gidişe Fernando Santos ile de dur diyemezken, son oynanan Sivasspor mücadelesinde alınan 1-0'lık mağlubiyet taraftarın sabrını taşırdı. Siyah-Beyazlı taraftarlar maçın bitiş düdüğünün ardından takıma ve yönetime tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 28-01-24 23:12

Beşiktaş'ın yeni hocası Fernando Santos'tan Türk halkına başsağlığı!

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, Süper Lig'in 20. haftasında takımına başında çıkacağı ilk maç olan Fatih Karagümrük maçı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, şehitlerimiz için de baş sağlığı diledi.

Spor 13-01-24 18:41

PELE: BİR EFSANENİN DOĞUŞU KONUSU VE OYUNCULARI! Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Pele: Bir Efsanenin Doğuşu konusu ve oyuncuları merak edildi. Kevin de Paula ve Leonardo Lima Carvalho'nun başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Pele: Bir Efsanenin Doğuşu filmi, heyecanla bekleniyor. Peki, Pele: Bir Efsanenin Doğuşu(Pele: Birth of a Legend) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 23-12-23 19:43

Kritik maç öncesi Lüksemburg'da kriz! Futbolcular kazan kaldırdı, milli takım kampını terk etti...

EURO 2024 Elemeleri J Grubu dördüncü maçında Bosna Hersek'i konuk edecek olan Lüksemburg'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geride kalan 3 maçta topladığı 4 puanla 3. sırada yer alan Lüksemburg'da teknik direktör Luc Holtz ile futbolcular arasında gerilim yaşandı. Daha önce de birçok futbolcunun Holtz'dan memnun olmaması nedeniyle bıraktığı Lüksemburg Milli Takımı'nda yıldız isimler Gerson Rodrigues ve Vincent Thill de kamptan ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 19-06-23 20:04

Tolunay Kafkas, 12 yıl sonra yine aynı senaryoyu yaşadı! 2011'de Andre Santos, 2023'te Miguel Crespo...

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Galibiyeti 87. ve 90+6. dakikalarda bulduğu gollerle alan sarı - lacivertliler, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü. Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise 12 yıl sonra yine aynı senaryoyu yaşamış oldu. 2010/11 sezonunda Gaziantepspor'un başında yer alan Kafkas, yine son dakika golüyle Fenerbahçe'ye mağlup oldu.

Spor 15-04-23 23:17

Süper Lig'in yıldız ismi, dinini değiştirdi ve Müslüman oldu!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Adana Demirspor takımının sol bek oyuncusu Kevin Rodrigues de ortaya koyduğu oyunla dikkat çekmişti. 29 yaşındaki Portekizli futbolcunun dinini değiştirerek Müslüman olduğu öğrenildi.

Spor 03-04-23 23:18

Sosyal medya fenomeni Susie De Los Santos’un transparan tulumuna yorum yağdı! “Amacı ne?”

Sosyal medya fenomeni Susie De Los Santos, turuncu transparan tulumuyla poz verdiği gönderisiyle sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başardı. Sosyal medya kullanıcıları tulumun tasarımı karşısında şaşkınlığını gizleyemezken eleştiriler de peşi sıra geldi.

Trend 10-08-22 14:50

Bu çözüm çok konuşulur! Karısı biseksüel olduğunu söyleyince ilişkilerine üçüncü kişiyi davet ettiler

31 yaşındaki Diego Rodrigues de Souza ve 28 yaşındaki Sanny Karen Rodrigues de Souza 13 yıl boyunca mutlu bir evlilik sürdürdü. Ancak ilişkilerinde radikal bir karar alan çift, Sanny’in biseksüel olduğunu kocasına açıklamasından sonra üçüncü bir kişiyi davet ettiklerinde geldi. Toplumsal olarak dışlandıklarını ifade eden çift hayatlarındaki bu yeni dönemle beraber daha mutlu olduklarını söyledi.

Trend 17-06-22 11:02

Saniye saniye kamerada! Bagaja kapattılar yetmedi, gaz bombasıyla boğdular

Brezilya’da gerçekleştirilen bir gözaltı inanılmaz görüntülere sahne oldu. Dünya basınında tepki çeken anlar saniye saniye kameraya çekilirken, polislerin gözaltına almaya çalıştığı 38 yaşındaki şüpheli Genivaldo de Jesus Santos feci bir şekilde hayatını kaybetti.

Trend 27-05-22 15:13

Düğün pastasına uyuşturucu madde koydu! Davetliler kendinden geçti, o anları bir de kaydetti

Şili’de yaşayan Alvaro Rodriguez isimli bir adam sosyal medyadan yaptığı paylaşımla bir anda popüler oldu. Kız kardeşinin düğün pastasına uyuşturucu madde ekleyen Rodrigues konukların zor anlar yaşamasına neden oldu. Pastadan yiyen konuklar kendinden geçerek dans etmeye başladı. Rodriguez o anları kayıt ederek sosyal medyadan paylaştı.

Trend 26-03-22 10:14

Cristiano Ronaldo’nun tek gecelik aşkı Natacha Rodrigues, Georgina Rodriguez'i uyardı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kısa süreli aşk yaşadığı Natacha Rodrigues, iki yıl boyunca ünlü futbolcunun kendisine mesaj attığını ve şu an birlikte olduğu Georgina Rodriguez'le tanıştıktan sonra da bu tutumuna devam ettiğini açıkladı. Ronaldo’nun sevgilisi Rodriguez’i uyaran kadın, "Gözünü ondan ayırma, seni de bir kenara bırakır!" diye seslendi.

Magazin 08-09-21 11:15

Dehşete düşüren cinayet! Kocasını öldürdü, penisini de tavada kızarttı

Kocası ile boşanma aşamasında olan ve aralarında yaşanan anlaşmazlık yüzünden kocası Andre'yi öldürdüğünü itiraf eden Brezilyalı kadın yaptıklarıyla dehşete düşürdü. Dayane Cristina Rodrigues adındaki kadın kocasını bıçak darbeleriyle öldürdükten sonra cesedini parçalara ayırdı. Penisini ise tavada kızarttığı esnada gözaltına alındı.

Haber 11-06-21 07:48

The Walking Dead’i karıştıran paylaşım! 2021'de döneceğinin ilk sinyalini verdi

The Walking Dead dizisinin yönetmenlerinden Rosemary Rodrigues, Rick Grimes'ın 2021'de döneceğinin sinyalini verdi. Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln 9. sezonda diziden ayrılmıştı.

Magazin 30-12-20 08:17

Garry Rodrigues, Suudi Arabistan'da şov yapıyor

Fenerbahçe'den Al-Ittıhad'a geri dönen Garry Rodrigues, çıktığı 6 maçta 3 kez ağları havalandırdı ve 1 de asiste imza attı.

Spor 08-12-20 13:47

Fenerbahçe'den ayrılan Garry Rodrigues Galatasaray'a gidiyor!

Süper Lig'de bu sezon tek hedef şampiyonluk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu transferde birçok ismi kadrosuna katarken bazı isimlerle de yollarını ayırdı. Fenerbahçe'den ayrılan Garry Rodrigues'in Galatasaray'a dönme hazırlığında olduğu iddia ediliyor. İşte detaylar...

Spor 20-10-20 17:32

Garry Rodrigues Galatasaray'a geri mi dönüyor? Açıkladı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor... Sarı kırmızılıların kısa süre önce de gündemine geldiği iddia edilen eski yıldızı Garry Rodrigues için bir girişiminin olup olmadığı belli oldu.

Spor 06-09-20 18:50

Ç.Rizespor, Baiano'yu transfer etti

Çaykur Rizespor, geçen sezon Gençlerbirliği'nde kiralık olarak forma giyen Fabricio Santos De Jesus'u (Baiano) 3 yıllığına kadrosuna kattı.

Spor 25-08-20 13:55

Giuliano Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Daha önce Fenerbahçe'de forma giyen 30 yaşındaki Giuliano de Paula, sarı-lacivertli takıma önerildi. Brezilyalı futbolcu, Al Nassr ile olan sözleşme fesih görüşmelerinde sona geldi. Gelirse bedelsiz olacak. Menajeri ile başkan Ali Koç, birkaç gün önce İstanbul’da özel bir görüşme yaptı.

Spor 25-07-20 08:51

Süper Lig'in 16'ncı haftasında sakat ve cezalı oyuncular

ANTALYASPOR SAKAT: Bahadır, Harun  CEZALI: Ufuk  MKE ANKARAGÜCÜ SAKAT: Canteros, Yalçın, Mehmet  CEZALI: Orgill  ---------------------------------------------------- BTC TURK YENİ MALATYASPOR SAKAT: Eren CEZALI: Chebake ÇAYKUR RİZESPOR  SAKAT: Mykola Morozyuk, Nill De Pauw CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- KASIMPAŞA SAKAT: Pavelka, Ramazan, Veigneau, Yusuf, Veysel  CEZALI: Sadiku, Hajradinovic, Youssef  GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ  SAKAT: Furkan, Muğdat CEZALI: Chibsah ---------------------------------------------------- GÖZTEPE SAKAT: Poko  CEZALI: Berkan GALATASARAY SAKAT: Seri, Andone, Luyindama  CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Ahmet CEZALI: Yok  DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Rybalka CEZALI: Emre Kılınç, Fatih Aksoy ---------------------------------------------------- İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR SAKAT: Eray, Alpay, Levent, Henrique, Mensah     CEZALI: Yok   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR  SAKAT: Arda, Gulbrandsen, Skrtel  CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- FENERBAHÇE SAKAT: Sadık, Victor Moses, Zajc, Hasan Ali Kaldırım     CEZALI: Rodrigues     BEŞİKTAŞ SAKAT: Dorukhan, Víctor Ruiz, Nkoudou, Douglas CEZALI: Yok ---------------------------------------------------- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR SAKAT: Yok  CEZALI: Anicic TRABZONSPOR SAKAT: Abdülkadir Ömür CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- YUKATEL DENİZLİSPOR SAKAT: Bergdich, Sapunaru*     CEZALI: Mustafa Yumlu AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Lokman Gör, Juanfran, Tayfur Bingöl CEZALI: Siopis

Spor 19-12-19 10:30

THY - Ibsa Cv Coo 7 Palmas: 3-0

SALON: Burhan Felek HAKEMLER: Lisa Danica Viktorini (Slovakya), Kristaj Vanaveski (Estonya) TÜRK HAVA YOLLARI: Şeyma Ercan, Büşra Şahin, Aneta Havlickova, Elise Anne Buijs, Freya Aelbrecht, Özge Kırdar (Berin Yıldırım, Ceylan Arısan, Yasemin Özel, Gökbudak Aydınlar) IBSA CV CCO 7 PALMAS: Ja Souza de Rodrigues, Sara Manzano, Wiwi Gadelha, Erika Mercado, Raquel Brun, Lydia Alonso (Claudia Caballero, Cla Hernandez, Javie Plasencia, Fernandez Folgueira) SETLER: 25-22, 25-21, 25-15 SÜRE: 71 dakika (25, 25, 21) CEV Challenge Kupası 16’lı final turu ilk maçında Türk Hava Yolları (THY) evinde konuk ettiği İspanyol temsilcisi Ibsa CV CCO 7 Palmas’ı 25-22, 25-21 ve 25-15’lik setlerle 3-0 mağlup etti.

Spor 03-12-19 18:25

Trump'ın Evanjelik kişisel papazına Beyaz Saray'da görev

ABD Başkanı Donald Trump'ın kişisel papazı olan Evanjelik Paula White'a Beyaz Saray'da Kamu İrtibat Ofisi'nde görev verilmesi Amerikan basınında gündeme oturdu - Trump hakkındaki açıklamaları ile daha önce de ABD basınının gündemine gelen White'ın yeni görevi ülke basınında, "Trump'ın 2020 seçimleri öncesi Evanjelik kesimden oy kapma çabası" olarak yorumlandı

Haber 05-11-19 20:00

Yukatel Denizlispor-Fenerbahçe maçından notlar

Sarı-lacivertli ekip, Antalyaspor maçına göre 3 değişiklikle sahaya çıktı - Sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Max Kruse kadroda yer almazken, Jailson yedek soyundu - Bu futbolcuların yerine ilk 11'de Hasan Ali Kaldırım, Rodrigues, Serdar Aziz görev yaptı

Yurthaber 20-10-19 19:36

Fernando: Alanyaspor maçı zor geçecek

Sivasspor'un Brezilyalı forveti Fernando Andrade dos Santos, ligde oynayacakları Alanyaspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Alanya’nın da çok iyi hazırlandığını biliyoruz ama biz de çok iyiyiz" dedi.

Spor 25-09-19 19:12

Fernando: “Alanyaspor maçı zor geçecek

Sivasspor’un Brezilyalı forveti Fernando Andrade dos Santos, ligde oynayacakları Alanyaspor maçının zor geçeceğini belirterek, "Alanya’nın da çok iyi hazırlandığını biliyoruz ama biz de çok iyiyiz" dedi.Süper Lig’in 6.

Haber 25-09-19 18:03

F.Bahçe'de derbi öncesi sakatlık şoku!

Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü ağırladığı maça 11'de başlayan Garry Rodrigues, karşılaşmayı sakatlandığı için tamamlayamadı.

Spor 21-09-19 20:51

GRAFİKLİ - Kolombiya'da yarım asırlık iç çatışmanın kısa süren barış süreci

Latin Amerika'nın en eski silahlı örgütü Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) Manuel Marulanda Velez adıyla tanınan Pedro Antonio Marin'in liderliğinde 1964'te ülkenin Tolima yönetim bölgesinde kuruldu - Kolombiya hükümetiyle, FARC arasında çatışmaya siyasi çözüm bulmak için ateşkes anlaşmasına kadar gidilen ilk barış görüşmeleri 1984'te yapıldı - FARC ile Kolombiya hükümeti arasında yapılan ikinci barış görüşmeleri 1991-1992 yıllarında ülkenin eski Devlet Başkanı Cesar Gaviria döneminde gerçekleşti - 1998'de dönemin Devlet Başkanı Andres Pastrana'nın girişimleriyle tekrar başlayan müzakereleri 2002'ye kadar sürdü - FARC ile Kolombiya hükümeti arasında 2012'de başlayan barış anlaması görüşmeleri başarılı oldu ve 24 Kasım 2016'da eski Devlet Başkanı Juan Manuel Santos ile eski FARC lideri Rodrigo Londono arasında 52 yıllık iç çatışmayı bitiren barış anlaşmasını imzaladı

Haber 04-09-19 11:02

Fenerbahçe 1 - 1 Trabzonspor

Süper Lig'de 3. haftanın en önemli maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Temponun bir an olsun düşmediği maçta iki takım kalecisi de yaptıkları kurtarışlarla yıldızlaştı. Fenerbahçe'nin golünü Garry Rodrigues atarken, Trabzon'un sayısı ise Ekuban'dan geldi.

Spor 01-09-19 23:44

Kadıköy’de yeniler ilk 11’de

Fenerbahçe’nin yeni transferlerinden Altay, Zanka, Kruse, Vedat ve Rodrigues ilk kez resmi bir maçta Kadıköy’de ilk 11’de yer aldı.Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’nin Gazişehir Gaziantep’i ağırladığı müsabakada yeni transferler ilk kez resmi bir maçta ilk 11’de yer aldı.

Haber 19-08-19 20:27

Carlos Ponck, Başakşehir’de

Başakşehir Kulübü, Portekizli futbolcu Carlos Ponck le 4 yıllık sözleşme imzaladıBaşakşehir Kulübü, Portekiz ekibi Desportivo Aves Kulübü’nde forma giyen Carlos dos Santos Rodrigues ‘Ponck’ ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.Defans oyuncusunun imza törenine yönetici Mustafa Eröğüt de katıldı.

Haber 29-07-19 18:58

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan idmanda milli takımlarında yer aldıkları için takıma geç katılan futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Eljif Elmas ve Miha Zach ile yeni transferler Vedat Muriqi ve Garry Rodrigues de yer aldı.U19 Takımı oyuncularının da yer aldığı antrenman saat 10.00’da koşu, ısıma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Haber 16-07-19 13:02

Garry Rodrigues, resmen Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, bir dönem Galatasaray’da da oynayan Garry Rodrigues’i kadrosuna kattı.Sarı-lacivertli kulüp, Al Ittihad takımından 28 yaşındaki kanat oyuncusu Garry Rodrigues’i satın alma opsiyonu ile 2 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.Garry Rodrigues, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gece 02:00’de gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üye Selahattin Baki ve Sportif Direktör Damien Comolli hazır bulundu.Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu geçtiğimiz sezon Al Ittihad takımıyla 12 resmi maça çıkarken, 1 gol atıp bir de asist yaptı.

Haber 13-07-19 09:47

Cenk Ergün'den Garry Rodrigues, Badou Ndiaye ve Dorukhan Toköz sözleri

Galatasaray'ın eski futbol direktörü Cenk Ergün, Garry Rodrigues'in Fenerbahçe'ye çok yakın olduğunu belirtirken "Fenerbahçe'den Badou Ndiaye'ye de bir teklif ulaştı. Onunla konuştum. Fenerbahçe'ye transfer olabilir" dedi. Ergün, Dorukhan Toköz - Udinese transfer iddialarına da değindi.

Spor 11-07-19 17:02

Kulüplerden 5 yılda 187 milyon dolarlık bonservis geliri

Finansal fair play uygulamalarına uyum sağlamaya çalışan Türk futbol kulüplerinin, son 5 yılın transfer gelirleri 187 milyon dolar oldu - Türkiye'de kulüp bütçeleri bonservis geliri açısından, bu dönemde, 102 milyon dolarlık fazla verdi - Bu dönemde, Galatasaray'dan Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis, Fenerbahçe'den Josef de Souza, Giuliano ve Fernandao Suudi Arabistan takımlarına transferleri ön plana çıktı - Beşiktaş'tan Cenk Tosun'un İngiltere'nin Everton kulübüne, Ryan Babel ve Fabricio Ramirez aynı ülkenin Fulham kulübüne, Cengiz Ünder'in İtalya'nın Roma kulübüne, Altınordu'dan Çağlar Söyüncü'nün Almanya'nın Freiburg kulübüne transferleri dikkati çekti

Spor 07-07-19 11:10

Adana'da Portekiz Ülke Günü Toplantısı

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva: - "Portekiz'deki Türk yatırımları giderek arttı. Karşılıklı ticaret hacmi de yine aynı şekilde artarak devam ediyor"

Haber 20-05-19 16:29

Adana'da Portekiz Ülke Günü Toplantısı

Portekiz'in Ankara Büyükelçisi Paula Leal Da Silva: - "Portekiz'deki Türk yatırımları giderek arttı. Karşılıklı ticaret hacmi de yine aynı şekilde artarak devam ediyor"

Yurthaber 20-05-19 16:28

(Özel) Brezilya’dan eğitim için gelen öğrenci ilk defa kar gördü

Dünyanın en büyük karnavallarından Rio Karnavalı, Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde başlarken, eğitim için Türkiye’ye gelen Brezilyalı Rodrigues ilk defa gördüğü kar üstünde güreş tuttu, capoeira yaptı.1.5 ay önce Brezilya’nın Salvador şehrinden ERASMUS ile Eskişehir Anadolu Üniversitesine gelen Rafael Rodrigues, hafta sonu tatilini değerlendirmek için sınıf arkadaşı Gürkan Dinçer ile birlikte Bursa’ya geldi.

Haber 07-03-19 08:45

Kolombiya-Venezuela sınırında tansiyon düştü

İki ülke sınırındaki Simon Bolivar ve Francisco de Paula Santander köprülerinde önceki gün yaşanan yoğun çatışmalar yerini küçük gruplar ve Venezuelalı güvenlik güçleri arasında kısa süreli gerginliklere bıraktı

Haber 25-02-19 04:46

Portekiz Guaido'yu geçici devlet başkanı olarak tanıdı

Portekiz Dışişleri Bakanı Augusto Santos Silva: - "Venezuela'da özgür ve adil bir seçim ilan etmek için meşruluğa sahip tek kişi Guaido'dur" - "Venezuela'daki durum ne iç çatışmayla ne de dış müdahale ile çözülür"

Haber 04-02-19 16:11

Galatasaray derbideki olaylar için verilen cezalar için Tahkim Kurulu'na başvuracak

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasındaki olaylı G.Saray - F.Bahçe derbisinin ardından verilen cezalara tepki gösteren Galatasaray'da son olarak başkan Mustafa Cengiz 60 gün hak mahrumiyeti ve Fatih Terim'e 7 maça ilaven 3 maç ceza verilmişti. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in TFF'ye karşı sert bir çıkış yapacağı öğrenildi. Diğer bir yandan daha önce Donk ve Rodrigues için Tahkim'e giden ancak umduğunu bulamayan sarı-kırmızılılar, diğer cezalar için de aynı yolu izleyerek itirazda bulunacak.

Spor 14-11-18 11:09

Garry Rodrigues, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor!

Galatasaray'da gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi olan Garry Rodrigues için İspanyol devi Villarreal kulüple temasa geçti. Garry Rodrigues'in de İspanya'ya gitmek istediği öğrenildi.

Spor 12-10-18 23:07

İzmir’den Portekiz’e eğitim hattı

Yaşar Üniversitesi ile Portekiz Camoes Enstitüsü arasında imzalanan akademik işbirliği protokolü kapsamında, üç öğrenci, burslu olarak Portekiz’e gidip hem dil öğrenme hem de Portekiz kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.Geçtiğimiz yıl Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Portekiz’in İzmir Fahri Konsolosu Ahmet Yiğitbaşı’nın ev sahipliğinde Portekiz’in Türkiye Büyükelçisi Paula Leal da Silva ile beraberindeki heyeti ağırlayan Yaşar Üniversitesi, iki ülke arasındaki eğitim alanındaki işbirliğine de katkı sağlamaya devam ediyor.

Yurthaber 10-10-18 09:40

Garry Rodrigues'e Villarreal kancası

Daha önce İngiliz ekipleriyle adı anılan Garry Rodrigues için bu kez de La Liga iddiası ortaya atıldı.

Spor 01-10-18 04:10

Galatasaray'da Garry Rodrigues, ilk 11'de oynayınca tutulmuyor

Garry Rodrigues, Süper Lig'de ilk 11'de oynadığı son 6 maçta 7 gole katkı yaptı.

Spor 15-09-18 05:50

Giuliano'dan Fenerbahçe'ye veda mesajı

Fenerbahçe'den Suudi Arabistan'ın El Nassr takımına transfer olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Giuliano Victor de Paula, sarı-lacivertlilere veda etti.

Spor 20-08-18 21:45