Garry Rodrigues Haberleri

Garry Rodrigues geri dönüyor! Konyaspor'un her konuda anlaşma sağladığı yıldız oyuncu Türkiye'ye geliyor...

Kısa süre önce Yunan ekibine transfer olan Konyaspor'un yıldızı Bytyqi'nin boşluğu çabuk doluyor. Ligimizde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen Garry Rodrigues ile anlaşan Konyaspor, yıldız oyuncuyu Türkiye'ye getiriyor.

Spor 02-02-2023 16:16

Son dakika: Galatasaray'a geri dönüyor! Şampiyonluğu getiren isimlerdendi...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi sonrasında sarı - kırmızılı camia tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı almıştı. Yaşananların ardından Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk, adaylıklarını resmen açıklamıştı. Eşref Hamamcıoğlu, seçim öncesinde çok çarpıcı ifadeler kullandı. Hamamcıoğlu, daha önce Galatasaray'da görev yapmış olan Cenk Ergün'ün sportif direktör olarak geri döneceğini duyurdu.

Spor 15-04-2022 15:36

Garry Rodrigues'in yeni takımı Olympiakos'ta

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Olympiakos, Garry Rodrigues transferinde mutlu sona ulaştı.

Spor 18-09-2021 10:31

Transfer sezonu sonunda boşta kalan yıldız futbolcular

Fenerbahçe ve Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen yıldızlar boşta kaldı. Süper Lig ve Avrupa'nın bir çok liginde transfer dönemleri sona erdi. Birçok yıldız takım değiştirirken bazı futbolcularda kulüpsüz kaldı. İşte dünya futbolunun çok yakından tanıdığı ve bu tranfser dönemi sonrası kulüpsüz kalan futbolcular...

Spor 10-09-2021 14:10

Garry Rodrigues

Garry Rodrigues Hakkındaki Haberler Mynet'te. Garry Rodrigues Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Altay, Garry Rodrigues'in peşinde

Altay'ın transfer listesinde deneyimli sol kanat Garry Rodrigues'in olduğu öğrenildi. İzmir ekibi, başarılı oyuncuyu kiralamak istiyor.

Spor 28-06-2021 11:28

Garry Rodrigues bombası! Olympiakos...

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Galatasaray formaları giyen Yeşil Burun Adalı Garry Rodrigues'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Yıldız oyuncunun yeni adresi netleşti. İşte detaylar...

Spor 02-04-2021 18:07