Hadise Ve Reza Zarrab Beraber Mi Haberleri

Sosyal medyadaki bank paylaşımına belediyeden Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz yanıtı

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımına "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." mesajıyla yanıt verdi.

Yurthaber 2024-04-24 13:35:04

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 2024-03-31 20:48:34

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans 2024-03-31 16:23:48

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da AK Parti'nin adayı Murat Aydın mı yoksa CHP'nin adayı Alaattin Köseler mi önde?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 2024-03-30 22:31:28

Diğer Haber Etiketleri

bank Eskişehir sosyal medya tepebaşı belediyesi Kocaeli Seçim 2024 yerel secim sonuclari Beykoz Fatih İstanbul Yerel seçim en düşük emekli maaşı emekli maaşı cem küçük emekli zam Ebru Gündeş evlilik Hadise ünlü şarkıcı nasıl yazılır tdk yazım kuralları aktan harutyan dalga Bircan Bali Seren Serengil Söylemezsem Olmaz Arto granit tost makinesi en iyi tost makinesi schafer tost makinesi arzum tost makinesi döküm tost makinesi ele Reyting sonuçları mandıra filozofu zengo Tanju Özcan Zafer Partisi Ümit Özdağ hal ekleri ek çekim ekleri gram altın yks tercihleri ne zaman yks sonuçları ne zaman açıklanacak? yaşında günel işçi emekli zammı memur emekli maaş zammı Hamza Dağ magazin Kurban Bayramı kıyma ayak dudak siyah taht makyaj yaz makyaj trendleri makyaj trendi reza zarrab ayaklar Göz güzellik sırt Rihanna makyaj malzemeleri makyaj fırçaları makyaj seti makyaj ürünleri benzin motorin benzin zammı Motorin zammı benzin fiyatı Motorin fiyatları son dakika seçim Cemal Enginyurt CHP demokrat parti istedi Oyuncu sevgilisi Eda Ece meb ara tatil Altın AÖL Milli Eğitim Bakanlığı reytingler Murat Boz Ayça Ayşin Turan Umut Evirgen cinsi hamilelikte kahverengi akıntı idrar yaparken ağrı iltihap mon hamilelikte adet olacakmış gibi ağrı olur mu hamilelikte akıntı rengi kasık ağrısı kasık ağrısı neden olur kasık ağrısına ne iyi gelir hediye hediye kutusu hediye sepeti el yapimi hediyeler doğum günü hediyesi doğum günü hediyeleri arkadaşa doğum günü hediyesi hediyelik eşyalar hediyelik eşya Miraç kandili miraç kandili ne zaman hangi gün oruç tutulur miraç kandili ne zaman? miraç kandili oruç tutulur mu miraç kandili orucu Model Ebru Şancı söyledi İbrahim Tatlıses Ceyda Düvenci mehmet dinçer Isparta hadise hayatı asgari ücret

Gazeteci Cem Küçük en düşük emekli maaşı için rakam verdi, programdaki gazeteci böyle tepki gösterdi: İş mi bu yani? Ben de mağdurum...

3 Ocak'ta açıklanan enflasyon verileri ekonomideki hareketliliği artırdı. Milyonlarca emeklinin 2024 yılı maaşı bu rakamlardan sonra belli oldu. 6 aylık enflasyon farkı yüzde 37,56 olarak gerçekleşti. Bu durumla beraber memur ve memur emeklisi yüzde 49,25 zam alırken SSK ve Bağkur emeklisinin zam oranı yüzde 37,55'te kaldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Gazeteci Cem küçük canlı yayında oran verdi. Programındaki gazeteciden tepki geldi. İşte detaylar...

Finans 10-01-24 06:30

Ebru Gündeş'in son hali olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı: Dişler, çene ve dahası...

Reza Zarrab ile yaşadığı evlilik, şarkıcı Hadise ile dostluğunun bitmesi derken özel hayatıyla gündemden düşmeyen Ebru Gündeş değişimiyle şoke etti. Ebru Gündeş yeni imajını paylaşınca şarkıcıyı görenler tanımadı.

Magazin 15-12-23 15:08

Hadise pozlarını paylaştı! Göğüslerini mi büyütmüş? dedirten pozlar

Özel hayatı, sahne tarzı ve iddialı seçimleri ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise bu defa makyajsız pozlarıyla adından söz ettirmişti. En doğal hallerini takipçileri ile paylaşan güzel şarkıcı bu sefer de göğüs dekoltesiyle dikkat çekti.

Magazin 20-11-23 07:12

Ocak 2024’ten sonra yüzde 70’lik fark! Meclis düzenlemesi yolda: En düşük emekli maaşı 10 bin lirayı aşacak

Ocak 2024 ile beraber SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emekli maaşı artacak. Enflasyon rakamları ile şekil alacak emekli zammı için bir de refah payının eklenmesi gündemde. Merkez Bankası'nın enflasyon tahminini yüzde 68.01 olarak güncellemesi ile birlikte emekli maaşı zammı hesabı değişti. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Zammın kök aylık üzerinden mi yoksa kademeli bir artış mı yapılacağı önümüzdeki günlerde netleşecek. Daha sonra ise Meclis düzenlemesi yapılacak.

Finans 31-10-23 07:09

Bir ağızdan nasıl yazılır, bir ağızdan yazımı nasıl olmalıdır? Bir ağızdan ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bir ağızdan sözcük öbeği zarf türünde iken her beraber ve hep birlikte anlamında kullanılır. Günlük konuşmalarda sıklıkla yer verilen bu sözcük öbeğinin mecaz anlama sahip olduğu söylenmelidir. Birleşik kelime olmayan bir ağızdan ifadesinin doğru yazılışının açıklanabilmesi için bu sözcük öbeğinin Türk Dil Kurumu güncel çevrim içi sözlüğü üzerinden aratılması mümkündür. Peki, bir ağızdan yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 11-10-23 09:39

Hadise davayı kazandı! Göndermeli pozu olay oldu

Hadise, bir televizyon programında Reza Zarrab'la ilişki yaşadığını öne sürüp, kendisine hakaretlerde bulunduklarını iddia ettiği Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'ye açtığı davaya kazandı. Hadise gündem olunca bakın nasıl bir gönderme yaptı.

Magazin 05-10-23 09:51

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya büyük şok! Hadise'nin açtığı dava sonuçlandı

Şarkıları ve klipleriyle gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Hadise'nin açtığı davada ünlü isimler hakkında "Hakaret" suçundan 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi. Hadise’nin 3 program sunucusuna açtığı tazminat davasında karar çıktı.

Magazin 04-10-23 13:04

Yapacağınız tostları daha sağlıklı ve lezzetli hâle getirecek en iyi granit tost makinesi modelleri

Çeşitli ve pratik şekilde hazırlanabilen atıştırmalıklardan tost için kullanacağınız makinenin önemi oldukça büyük. Tost makinelerinin hangi malzemeden yapıldığına önem veriyor ve aklınızda "Tost makinesi granit mi döküm mü?" veya "Tost makinesi granit mi teflon mu?" gibi sorular beliriyorsa gelin, en iyi granit tost makinesi önerilerinin yer aldığı listeyi beraber inceleyelim!

Haber 20-09-23 17:12

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak edildi. 31 Ağustos Perşembe gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli olacak. BDün yeni bölümleriyle ekranlara gelen Kendi Düşen Ağlamaz, Mandıra Filozofu, Zengo, Adanış Kutsal Kavga, MasterChef All Star gibi yapımların reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 31 Ağustos 2023 Perşembe gününün reyting sonuçları açıklandı mı?

Magazin 01-09-23 08:20

Tanju Özcan Zafer Partisi'ne mi katılacak? Ümit Özdağ 'Beraber yürüyeceğiz' dedi, kulisler hareketlendi

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın, Özcan hakkında “Sayın başkan birlikte Atatürk ve Cumhuriyet için yürüyeceğiz” ifadelerini kullanması, “Özcan Zafer Partisi’ne mi yakınlaşıyor” sorularını akıllara getirdi.

Haber 23-08-23 09:12

Hâl ekleri nelerdir, hâl ekleri çekim eki mi? Örnek kullanım ile ismin hâl durum ekleri nasıl kullanılır?

Türkçede kelimenin anlamını, şeklini veya cümlenin yapısını değiştiren pek çok ek bulunur. Bu ekler taşıdıkları işlevlerle beraber kelime köklerine gelerek kelimenin anlam, yapı ve kullanımlarını değiştiren dilbilgisi ögeleridir. Bu eklerden biri olan hâl ekleri de isimlere gelerek ismin işlevlerini ve anlamlarını zenginleştirir. Peki, hâl ekleri nelerdir, hâl ekleri çekim eki midir?

Egitim 16-08-23 11:06

SON DAKİKA | ‘Hedefimiz 2000 TL…’ Gram altın fiyatı için Hatice Kolçak ve İslam Memiş’ten yeni tahmin! ‘Artık 100 lira koyabilirsiniz’

Son dakika… Altın gram fiyatı ons altın fiyatı düşüşünden etkilenmedi. Yurt içinde dolar/TL kurundan destek alan gram altın fiyatı yeşil bölgede kalmaya devam ediyor. Piyasada yaşanan bu hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasında başı çekiyor. Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte iki yeni tahmin ve piyasadan son dakika haberleriyle beraber canlı rakamlar…

Finans 09-08-23 07:41

Hadise Bircan Bali'nin beraatine itiraz etti! Hakim karşısına çıkacak

Hadise, Reza Zarrab ile arasında ilişki olduğu iddiaları doğrultusunda kasıtlı ve tahammül sınırlarını aşan şekilde ifadeler kullandığı iddiasıyla magazin programı yorumcusu Bircan Bali hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Hadise Bircan Bali'nin beraatine itiraz etti.

Magazin 26-07-23 15:00

YKS TERCİH TARİHLERİ 2023: YKS tercihleri ne zaman başlayacak, ÖSYM açıklama yaptı mı? Üniversite tercih süreci için geri sayım

YKS tercih günleri için geri sayım devam ediyor. YKS sonuçları 20 Temmuz 2023 tarihinde açıklanacak. Sonuçların ilanından sonra tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla beraber tercih dönemi de başlayacak. Üniversite adayları hayallerindeki okul ve bölüm için tercihlerini yapacaklar. Peki, YKS tercihleri ne zaman başlayacak, ÖSYM'den açıklama geldi mi? YKS tercih kılavuzu ve kontenjanlar yayımlandı mı? İşte ayrıntılar...

Egitim 18-07-23 07:52

Ebru Gündeş eski kocası Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel'in işlerini mi engelliyor? Sen kötü kalplisin

Reza Zarrab'ın eski nişanlısı Günel son paylaşımıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Azerbaycan'da vereceği bir konserinin Reza Zarrab'ın eski karısı Ebru Gündeş tarafından engellendiğini ileri süren Azeri kızı Günel, öfke kustu. 13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Günel ve Reza Zarrab'ın ilişkisi Ebru Gündeş yüzünden bitmişti.

Magazin 06-07-23 07:35

Asgari ücret ve memur maaşlarının ardından gözler oraya çevrildi! İşçi ve memur emeklilerine zam yapılacak mı? AK Parti'den açıklama geldi

Haziran ayına ait enflasyon verilerinin yayınlanmasıyla beraber memurların alacağı fark ve seyyanen zam duyuruldu. 6 aylık enflasyon rakamları ile Bağ-Kur ve SSK emekli zammı 2023 yılı ikinci yarısı için yüzde 19,77 olarak hesaplandı. Şimdi herkes 'emeklilere refah payı verilecek mi?' sorusunun yanıtını merak ederken AK Parti'den kritik bir açıklama geldi.

Finans 05-07-23 17:16

Hadise şikayetçi olmuştu! Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında karar çıktı! Ünlü sunucu mahkeme kararını yayınladı

Sosyal medya paylaşımları ve iddialı tarzıyla gündemden düşmeyen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Söylemezsem Olmaz'ın sivri dilli sunucusu Bircan Bali mahkeme kararını sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 04-07-23 12:12

Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, hemen çekilir mi? Kurbanlık etten kıyma çektirmek için et kaç gün dinlenmeli?

Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, sorusu Kurban Bayramı'nın gelmesiyle beraber merak edildi. Dini bayramlardan biri olan Kurban Bayramı'nda büyükbaş veya küçükbaş bir hayvan dualar eşliğinde kesiliyor. Dağıtılmak, pişirilmek ve buzlukta saklanmak üzere pay edilen etlerden kıyma çektirmek isteyen vatandaşlar etin dinlenme süresini sorgulamaya başladı. Peki, Kurban eti ne zaman kıyma çekilir, hemen çekilir mi? Kurbanlık etten kıyma çektirmek için et kaç gün dinlenmeli?

Haber 28-06-23 01:04

Siren Eyes'tan Clean Girl'e 2023'ün en yeni makyaj trendlerini inceliyoruz

Clean Girl'den Siren Eye'a, 2023'ün makyaj trendlerini denediniz mi? Denemediyseniz 2023 yılına damga vuran, TikTok'ta ortalığı kasıp kavuran bu makyaj trendlerini bir an önce öğrenmelisiniz. Böylece ister parlatıcılarla dudaklarınızı belirginleştirebilir ister simsiyah bir eyeliner yardımıyla buğulu bakışlar yaratabilirsiniz. Hazırsanız gelin, 2023'ün makyaj trendlerine ve dilediğiniz görünümü elde etmek için kullanabileceğiniz ürünlere beraber bakalım.

Kadin 22-06-23 15:31

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş arasında gerilim! 'Artık kızını göremeyecek' iddiası

Ebru Gündeş’in Amerika’da yaşayan eski eşi Reza Zarrab’la arasındaki gerginlik devam ediyor. Son olarak yeni albüm müjdesi veren Ebru Gündeş eski kocasıyla velayet davasında istediğini aldı. İddialara göre Reza Zarrab’ın artık 12 yaşındaki kızı Alara’yı göremeyeceği konuşuluyor.

Magazin 18-06-23 08:09

Makyaj fırçasına 1500 TL vermeye değer mi? Rihanna'nın viral olan güzellik markası Fenty Beauty'i inceliyoruz

Dünyanın en popüler güzellik markalarından biri olan Fenty Beauty'nin malzemeleriyle şahane makyajlara mı imza atmak istiyorsunuz? Rihanna'nın kozmetik markası olan Fenty Beauty'nin ürünleriyle hem günlük hem özel gün makyajlarınızı ve cilt bakımınızı yapabilirsiniz. Gelin, profesyoneller de dâhil olmak üzere çok sayıda kişinin hayatında yer edinen bu markanın ürünlerine beraber bakalım!

Kadin 15-06-23 17:42

SON DAKİKA | Benzin ve motorine zam geldi! Biri 2,70 diğeri 1,37 lira... Pompa fiyatlarına yansıdı (9 Haziran güncel benzin ve motorin fiyatları)

Benzin fiyatı ve motorin fiyatı araç sahipleri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Motorin ve benzin zam haberlerinin ardından son dakika gelişmesi de yaşandı. Peki, akaryakıta zam geldi mi? Dünden beri beklenen, benzinde 2,70 kuruş, motorinde 1,37 kuruş zam gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı. Peki, akaryakıt zammı ile beraber zamlı fiyatlar nasıl oldu? İşte 9 Haziran 2023 Cuma İstanbul, Ankara ve İzmir güncel benzin ve motorin fiyatları...

Finans 09-06-23 09:42

Hadise; Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun peşini bırakmıyor! Bakın ne kadar tazminat istedi

Son dönemde pozlarıyla gündeme gelen Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya ve televizyon programına 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

Magazin 01-06-23 09:23

CHP listelerinden İstanbul'da aday gösterilmişti! Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt milletvekili seçildi mi?

2023 seçim sonuçlarının büyük oranda belli olmasıyla beraber CHP'den İstanbul 1. bölge 9. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un milletvekili seçilip seçilmediği merak edilmeye başlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre, Cemal Enginyurt 28. dönemde milletvekili seçildi ve Meclis'e girdi.

Haber 15-05-23 08:08

Eda Ece düğünü kendi mi yapmak istedi? İddialara sitem etti... Aklım fikrim ülkemde...

Geçtiğimiz günlerde aile arasında nişan yapan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer çifti hakkındaki iddialar gündemdeydi. Eda Ece'nin düğün masraflarını kendisinin karşılamak istediği iddiası sonrası oyuncu açıklama yaparak "Biz her şeyi beraber yapıyoruz" dedi. İddiaları yalanlayan ve bu tarz haberlerden rahatsızlığını dile getiren Ece "Bu kadar önemli bir haftada gereksiz bir haberle gündem olmak istemezdim" dedi.

Magazin 09-05-23 13:59

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlarını canlı yayında okumuştu! Flaş hapis istemi

Hadise ile Reza Zarrab'ın mesajlarını Söylemezsem Olmaz canlı yayınında okuyan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında hapis istemi gündemde. Hadise hakkında sert ifadeler kullanan üç isim için 3 aydan 4 yıl 8 aya kadar değişen hapis istemiyle ayrı ayrı iddianame düzenlendi.

Magazin 26-04-23 13:25

Hadise ve Reza Zarrab’ın mesajlarını ifşa etti mi? 9 yıla kadar hapis istemi

Hadise’nin bir dönem yakın arkadaşı olan Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab’la arasında olduğu iddia edilen mesajları internet sitesinde olduğu gibi yayınladığı iddia edilen gazeteci hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede şüphelinin 2 ayrı suçtan toplamda 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Magazin 24-04-23 10:41

Okullarda 2. dönem ara tatili ne zaman, kaç gün sürecek? Nisan ayı ara tatili Ramazan Bayramı ile birleşecek mi?

Okullar ikinci ara tatil tarihleri merak ediliyor. Okullarda ikinci dönemin geç başlamasıyla beraber ara tatil tarihleri ve kaç gün süreceği gibi detaylar gündeme geldi. MEB 2022 2023 takvimine göre ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 2. dönem ikinci ara tatiline çıkacaklar. Ramazan Bayramı'nın da aynı döneme denk gelmesi ile beraber ara tatil araştırmaları hız kazandı. Peki, Okullarda 2. dönem ara tatili ne zaman, kaç gün sürecek? Nisan ayı ara tatili Ramazan Bayramı ile birleşecek mi?

Haber 11-04-23 19:09

Hava yolu nasıl yazılır, hava yolu yazımı nasıl olmalıdır? Hava yolu ayrı mı yazılır birleşik mi yazılır, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza girmiş olan ve çok sık bir şekilde kullanılan kelimeler vardır. Fakat bu tür kelimelerin yazımı sırasında insanların kafasında bazı soru işaretleri oluşabilir. Kelimelerin yazımı esnasında hataya düşmemek adına doğru yazım şekli araştırılmalı ve kelimeler doğru bir şekilde yazılmalıdır.

Egitim 10-04-23 14:36

Altın fiyatları için sıradaki hamle belli oldu! Uzman isim, ‘ihtimali yazı tura atmaya kadar düştü’ diyerek uyardı: O rakam aşılırsa yeni rekor yolda…

Altın fiyatları yeni rekorunu kırmasının ardından hareketli bir grafik çizmeye devam ediyor. Ons altın yükselişi ile rekor seviyeye ulaşan gram altın fiyatı ile çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını yatırımcılar tarafından en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Peki bu yükseliş devam edecek mi? Bu soruya dünyaca ünlü uzman isim Edward Moya yanıt verdi. İşte son dakika gelişmeleriyle beraber canlı rakamlar...

Finans 06-04-23 07:34

AÖL SINAV TAKVİMİ 2023: AÖL sınav tarihleri ne zaman? AÖL 2. dönem sınavları online mı yüz yüze mi olacak? MEB açıkladı!

AÖL sınav takvimi merak ediliyor. 3 Nisan 2023 Pazartesi günü AÖL kayıt yenileme sürecinin sona ermesiyle beraber sınav tarihleri ve detaylar gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) AÖL sınav tarihleri 2023 ve sınavların online mı yoksa yüz yüze mi olacağına dair açıklamada geldi. Peki, AÖL sınav tarihleri ne zaman? AÖL 2. dönem sınavları online mı yüz yüze mi olacak?

Egitim 05-04-23 21:34

17 Mart Cuma reyting sonuçları açıklandı! Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Ateş Kuşları reyting sıralaması

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 17 Mart Cuma gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film netleşti. Peki, Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı yoksa Ateş Kuşları mı birinci oldu? İşte 17 Mart Cuma gününün reyting sonuçları ile ilgili ayrıntılar...

Magazin 18-03-23 10:41

Ayça Ayşin Turan ve Umut Evirgen beraber mi? İlk kez açıklama yaptı

Alp Navruz ile ayrılığı çok konuşulan ve adı Murat Boz ile anılan Ayça Ayşin Turan’ın yeni sevgilisinin Umut Evirgen olduğu iddia edilmişti. Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan’dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 09-03-23 13:43

Hamilelikte kahverengi akıntı ve kasık ağrısı neden olur, ne zaman başlar? Hamilelikte sağ ve sol kasık ağrısı tehlikeli mi, kasık ağrısı neden olur?

Hamile olduğunu öğrenen kişiler, bu mutlu haberin heyecanı ile beraber gebelikte ortaya çıkabilecek sorunları araştırır. Anne adayı olan kişinin vücudunda fizyolojik olarak pek çok değişim meydana geleceği için bazı rahatsızlıkların da ortaya çıkması oldukça olağan bir durumdur. Hamilelikte en sık karşılaşılan rahatsızlıklar mide bulantısı, hâlsizlik, karın ağrısı ve kasık ağrısıdır. Peki, her kasık ağrısı hamilelik belirtisi midir, kasık ağrısı ne zaman başlar?

Kadin 07-03-23 17:56

Klasik hediyelerden sıkılanlara: Sevdiklerinize doğum günü ya da özel günlerde alabileceğiniz hediye kutuları

Doğum günlerinde ya da özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek isteriz. Bunun için aklımıza ilk olarak onlara hediye almak gelir. Hediye araştırmaları yaparken karşımıza genellikle kazak ve parfüm gibi klasik seçenekler çıkar. Fakat sevdiklerimizin kendilerini özel hissetmeleri için bu hediyeler yeterli olmayabilir. Siz de farklı bir seçim yaparak onlara verdiğiniz değeri göstermek mi istiyorsunuz? Öyleyse gelin, birbirinden güzel hediye kutularına beraber göz atalım!

Haber 07-03-23 16:34

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab arasında ipler gerildi! Kızı için harekete geçti

Ebru Gündeş ve eski kocası Reza Zarrab arasında ipler geriliyor. Şarkıcı Gündeş iddiaya göre, kendisine velayet davası açan eski eşi Reza Zarrab’a, kızları Alara’yla kişisel ilişkisinin kaldırılması için karşı dava açtı.

Magazin 03-03-23 07:37

17 Şubat 2023 kandil mi? Miraç Kandili ne zaman? Miraç Kandili'nde oruç tutulur mu? İşte Diyanet 2023 dini günler takvimi

17 Şubat Cuma gününün yaklaşmasıyla beraber çok sayıda vatandaş "Miraç Kandili" ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2023 dini günler takvimine yönelik arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Konuya ilişkin detaylar merak edildi. Peki, 17 Şubat 2023 kandil mi? Miraç Kandili ne zaman? Miraç Kandili'nde oruç tutulur mu? İşte, Diyanet'in yayımladığı 2023 dini günler takvimi ve detaylar...

Haber 14-02-23 08:22

Ebru Şancı'dan Hadise iddiası! Reza Zarrab'ın hediye ettiği otomobili 200 bin Euro'ya satmış

Eski model ve şimdilerde yorumcu olan Ebru Şancı, Söylemezsem Olmaz'da bir bomba daha patlattı. Şancı'nın iddiasına göre; Reza Zarrab Hadise'ye 5 milyon TL'lik otomobil hediye etti. Hadise ise geçtiğimiz günlerde o aracı 200 bin Euro'ya sattı.

Magazin 20-01-23 15:50

İbrahim Tatlıses kolluyor demişti! Hadise, Seren Serengil'den şikayetçi oldu! 3 saat ifade verip Ebru Gündeş'i tanık gösterdi

Sık sık Hadise'yi hedef alan Seren Serengil 3 saat ifade verdi. Ebru Gündeş'in boşanma nedenleri arasında Hadise'nin Reza Zarrab ile aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan Seren Serengil, Zarrab'ın eski avukatı ve Ebru Gündeş'i tanık olarak savcılığa bildirdiğini söyledi.

Magazin 06-01-23 09:32

Seren Serengil'den bomba iddia... İbrahim Tatlıses, Hadise-Reza ilişkisi konuşulurken bana mesaj atıp...

Seren Serengil, İbrahim Tatlıses konusu konuşulduğu anda bir anda söze girerek Tatlıse ve Hadise hakkında şaşırtıcı sözler sarf etti. Seren Serengil, İbrahim Tatlıses'in Hadise ile anılan Rıza Sarraf ile yakın dost olduğunu iddia etti ve "Haliyle yenge konumunda olduğu için kolluyor olabilir" dedi.

Magazin 05-01-23 13:39

Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab annesinin kopyası! İşte ünlüler ve çocukları...

Son zamanların popüler isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş'in, 2010'da dünya evine girdiği ve 2021'de boşandığı Reza Zarrab'tan olan kızı Alara Zarrab ile benzerliği dikkat çekti. Ebru Gündeş'in kızı Alara Zarrab 2011 doğumlu ve 9 yaşında. İşte ünlüler ve çocukları...

Magazin 01-01-23 00:50

Hadise 2023'e adım atıyorum diyerek kalça dansını yayınladı! Hep aynı hareketler

Şarkıcı Hadise son dönemde hem Reza Zarrab ile yazışmalarıyla hem de boşanmasıyla gündemdeydi. Kendisine bir yalı dairesi alan ve evine taşınmak için gün sayan Hadise kalça dansı yaptığı anları paylaşınca olay oldu. İşte Hadise'nin o dansı...

Magazin 20-12-22 13:26

40 milyon TL'ye yalı dairesi almıştı! Hadise yeni evine bakın kaç milyon TL masraf yaptı

Mehmet Dinçerler ile boşandıktan sonra Reza Zarrab ile aşk mesajları ifşa olan Hadise geçtiğimiz ay 40 milyon TL'ye bir yalı dairesi satın aldı. Hadise yeni evine masraf yapmaktan da çekinmedi ve kesenin ağzını açtı. İşte Hadise'nin yeni evi için harcadığı para...

Magazin 16-12-22 12:59

2 aylık hamile eşi Rabia'yı öldüren cani eş: Aramıza kayınvalidem girdi, 'Sen nasıl erkeksin?' deyince...

Haziran ayında 2 aylık hamile eşi Rabia Y.'yi öldüren ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan A.Y. ilk kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada söz alan cani eş, ''aramıza kayınvalidem girdi. eşimle de 6 yıldır beraber olmamız ve hiçbir doğum kontrol tedbiri uygulamamamıza rağmen çocuğum olmuyordu. Eşim hamile kalınca kayınvalidem 'Bu çocuk senden değil. Sen nasıl erkeksin? Bırak kızımı' gibi sözler söylüyor, gururumu incitiyordu. Kaç el ateş ettim, eşime denk geldi mi bilmiyor

Haber 15-12-22 17:44

Hadise yazı geri getirdi! O detaya yorum yağdı

Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanması ve Reza Zarrab ile mesajlaştığı yönündeki iddialarla gündeme gelen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 12-12-22 15:51