Jodie Whittaker Haberleri

Jodie Turner-Smith'i Vogue gecesinde görenler Altını unutmuş dedi

Jodie Turner-Smith, Vogue World Show'da kırmızı halıda siyah bir tanga ve büyük bir fiyonk dışında hiçbir şey giymeyerek çok cüretkar görünüyordu. Ancak güzel oyuncunun tarzı sosyal medyada dile düştü.

Magazin 2023-09-15 12:34:25

Tüm dünya bu aileyi konuşuyor! Hastalıkları yüzünden havlayarak iletişim kuruyorlar

Amerika'da yaşayan Whittaker ailesi bu hafta yayınlanan belgesel ile gündem haline geldi. Oldukça kalabalık olan bu ailenin birçok üyesinin doğuştan gelen hastalıkları nedeniyle sadece havladığı ve homurdandığı öğrenildi. Olayı araştıran uzmanlar havlamalarına neden olan hastalığı açıkladı.

Haber 2023-04-06 16:40:53

Palyaço maskeli kadın külotu giymiş sapık dehşet saçtı! Tüm bakımevlerini tek tek gezip önlerinde mastürbasyon yaptı

İngiltere'de yaşayan 53 yaşındaki Paul Whittaker, işlediği suçla herkesi şaşkına çevirdi. Palyaço maskesi ya da kadın külotu giyerek bakımevlerini gezen Whittaker, bakımevindeki yaşlıların ve çalışanların gözleri önünde kendisini teşhir edip mastürbasyon yaparak her birini travmatize etmekten tutuklandı.

Trend 2022-11-05 11:30:46

Güzellik uğruna başına gelenleri paylaştı! Hayatımı mahvetti

Güzellik uğruna çok çeşitli uygulamalar bulunuyor. Hem kadınlar hem de erkekler estetik operasyonları sık sık tercih ediyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan çene dolgusunu yaptıran Jodie, başına gelenleri TikTok hesabı üzerinden paylaştı.

Kadin 2022-11-03 14:33:23

'Dünyanın en iyi işi!' Seks oyuncaklarını kullanana kadar...

27 yaşındaki Jodie Nokes, ünlü bir seks oyuncağı firması için çalıştığını açıkladı. Firmanın seks oyuncaklarını test ederek geçinen ve tam zamanlı bir çalışan olarak görev yapan genç kadın, yaptığı şeyin 'dünyanın en iyi işi' olduğunu iddia etti. Nokes, deneyimlerine ve işine ilişkin yaptığı açıklamalarla şaşkına çevirdi.

Trend 21-09-22 15:34

Aile köpekleri 2 yaşındaki çocuklarına saldırınca dehşeti yaşadılar! “Her yer kan içindeydi”

İngiltere’de yaşayan 35 yaşındaki Jodie Griffiths ve 32 yaşındaki Daniel Griffiths çifti dehşeti yaşadı. 2 yaşındaki Romy ismini verdikleri çocuklarına aile köpeklerinin saldırması üzerine yaşadıklarını sosyal medyadan anlatan çift diğer ebeveynleri uyarmak istediğini söyledi. Köpeklerinin çocukları çok sevdiğini anlatan çift, oğullarına saldırması üzerine büyük şaşkınlık yaşadıklarını ifade etti.

Trend 19-04-22 10:57

Uçuş Planı konusu nedir? Uçuş Planı oyuncuları kimlerdir? Uçuş Planı nasıl bir film?

Uçuş Planı filmi son derece akıllarda kalan bir yapımdır. Jodie Foster'ın başrolünde olduğu Uçuş Planı konusu ile izleyicilerin dikkatini çeken bir filmdir. Uçuş Planı her yayınlandığında izleyicide farklı duygular uyandırmaktadır. Gerilim ve gizem türünde bir film izlemek isteyenler Uçuş Planını kaçırmasın. İşte Uçuş Planı filmine dair detaylar!

Magazin 29-03-22 09:59

Sevgililer Günü’ne isyan etti! Yasaklanması için kampanya başlattığını duyurdu! “Bekarken aşağılayıcı...”

Rich Kids Go Skint şovuna katıldıktan sonra popülerliğini arttıran Jodie Weston, Şubat ayının gelmesiyle beraber Sevgililer Günü’nü anımsatan renklerin ve şekillerin ortaya çıkmaya başlamasından şikayet etti. Özellikle bekarlar için durumun küçümseyici olduğunu dile getiren Weston, Sevgililer Günü’nün yasaklanması için kampanya başlattı.

Trend 04-02-22 11:07

Elysium Yeni Cennet konusu nedir? Elysium Yeni Cennet oyuncuları kimler?

Vizyon tarihi 9 Ağustos 2013 olan Elysium Yeni Cennet filmini Neill Blomkamp yönetti. Bilim kurgu türündeki filmin oyuncu kadrosunda ise Matt Damon, Jodie Foster ve Sharlto Copley gibi dünya çapında tanınan insanlar yer aldı. İşte detaylar...

Trend 10-01-22 00:19

Doctor Who 13. sezon ilk fragmanı yayınlandı

Doctor Who’nun merakla beklenen 13. sezonu izleyiciyle buluşmaya hazır! Jodie Whittaker’ı son kez Doktor rolüyle izleyeceğimiz yeni sezona dair ilk fragman yayınlandı.

Magazin 12-10-21 15:47

Killing Eve 4. sezon için heyecanlandıran paylaşım

Phoebe Waller-Bridge’in yaratıcısı olduğu, Jodie Comer ve Sandra Oh’un başrollerini paylaştığı Killing Eve dizisinin yeni sezonundan yeni bir klip yayınlandı. Killing Eve 4. sezon, 2022 yılında izleyiciyle buluşacak.

Magazin 07-10-21 17:28

Sosyal medya fenomeni kendisini damgalayanlara sert cevap verdi

‘Rich Kids Go Skint’ programında ünlendikten sonra sosyal medyada fenomene dönüşen Jodie Weston, kendisini damgalayanlara sert cevap verdi. Instagram’da 117 bin takipçisi bulunan Weston, geçtiğimiz yıllarda DJ olmak için girişimde bulunduğu ancak insanların onu yeteneksiz olarak nitelendirdiğini söyledi.

Trend 27-08-21 13:51

Bulduğu her şeyi yalayan sosyal medya kullanıcısının paylaşımı olay yarattı

Teknolojin gelişmesiyle beraber sosyal medya hayatın her alanına girdi. Özellikle tüm dünyada etkili olan sosyal medya platformlarındaki kullanıcılar birbirinden ilginç paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyorlar. Bu kullanıcılardan bir tanesi de Jodie Meschuk oldu. Koronavirüs pandemisinin etkili olduğu günlerde markette bulduğu her şeyi yaladığı videosunu yayınladı ve tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-08-21 17:01

Jodie Turner-Smith'in Cannes'da mücevherleri çalındı

2021 Cannes Film Festivali'ne katılan Jodie Turner-Smith'in mücevherleri çalındı. Ünlü oyuncunun Cannes'daki son gününde 2,5 saat polis merkezinde kaldığı öğrenildi.

Magazin 12-07-21 10:41

74. Cannes Film Festivali tüm hızıyla başladı! ‘Annette’ filmiyle açılış yaptı

74. Cannes Film Festivali, jüri başkanı Spike Lee, Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho, ABD'li oyuncu Jodie Foster ve İspanyol yönetmen Pedro Almodovar'ın sahnede yaptığı Korece, İspanyolca, Fransızca ve İngilizce duyurularla başladı.

Trend 07-07-21 17:08

Cannes’dan Jodie Foster’a özel ödül! Onursal Altın Palmiye Ödülü’nün sahibi olacak

6-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 74. Cannes Film Festivali’nde Onursal Altın Palmiye Ödülü'nün Jodie Foster’a verileceği açıklandı.

Trend 03-06-21 14:36

Ünlü oyuncu Jodie Foster’ın dikkatini çekmek için ABD Başkanına suikast düzenlendi

Aşk kimileri için hastalıklı bir forma dönüşebiliyor. Sevdiği kişiyle beraber olmak adına sınırları zorlayan pek çok insana rastlamışsınızdır. Ancak John Hinckley’in hikayesi tarihe damga vuracak bir ilgi çekme operasyonuydu. Sevdiği kadının kendisini tanıması için ABD başkanı Ronald Reagan’a bir suikast düzenlendi.

Trend 01-04-21 09:36

Napoleon Bonaparte’u anlatan film Kitbag’ın dev oyuncu kadrosu! Joaquin Phoenix ve Jodie Comer bir arada

İki Oscar ödüllü oyuncu Joaquin Phoenix Arthur Flecek karakteriyle dünya çapında büyük ses getirmeyi başarmıştı. Joker’deki başarısının ardından usta oyuncu Napoleon Bonaparte'ın canlandıracağı Kitbag filmi için Killing Eve'in yıldızı Jodie Comer ile görüşmelere başlandı.

Trend 05-03-21 14:40

Michelle Pfeiffer, Kuzuların Sessizliği filmindeki rolü 'şeytanice' diyerek reddetti

Jodie Foster’a Oscar ödülü kazandıran Kuzuların Sessizliği filminin yönetmeninin ilk tercihi Michelle Pfeiffer’dı. Michelle Pfeiffer, Kuzuların Sessizliği'nden gelen teklifi "şeytani" senaryo yüzünden reddettiğini söyledi.

Trend 04-02-21 14:40

Merakla beklenen The Witcher: Blood Origin dizisinde başrol belli oldu

Netflix, The Witcher: Blood Origin dizisinde Éile karakterine hayat verecek kişinin Jodie Turner-Smith olduğunu duyurdu.

Magazin 26-01-21 07:26

Jodie Whittaker, Doctor Who’ya 3 yıl ömür biçti

İlk bölümü 1963 yılında yayınlanan efsane dizi Doctor Who’nun ilk kadın doktoru Jodie Whittaker, üç yıl sonra Doctor Who rolünü bırakacağını söyledi.

Magazin 04-01-21 09:48

İnternetten tanıştığı adamla buluşunca olanlar oldu!

Instagram ile ünlenen fenomen ve model Jodie Weston, yaşadığı hoş olmayan tecrübeleri anlattı. İşte o vahim olaylar...

Trend 23-09-19 10:06

Jodie Comer: Kötü karakteri oynamaktan zevk alıyorum

Psikopat bir suikastçi Villanelle ve onu yakalayıncaya kadar peşini bırakmamaya niyetli Eve Polastri'nin hikayesini ekranlara getiren Killing Eve'in başrol oyuncusu Jodie Comer "İnsanların seyrettiklerine inanmalarını görmek çok komik. Ben bu durumdan ve kötü karakteri oynamaktan zevk alıyorum" dedi.

Magazin 24-04-19 11:56

Baş ağrısı deyip geçmeyin! Migreni var sanıyordu beyinciği sarktı!

Yıllardır baş dönmesi ve baş ağrısı yaşayan 24 yaşındaki Jodie Baitson-Horrocks, migreni olduğunu sanarken büyük şok yaşadı. Son konulan teşhise göre genç kızın beyinciği sarkmıştı. Giderek artan şikayetleri üzerine başka doktora yönlendirilmesiyle ortaya çıkan hastalık genç kızın ailesini şaşkına çevirdi. Çünkü yapılan araştırmalar sonucu Jodie doğduğundan beri farkında olmadan bu hastalıkla savaşıyordu.

Haber 22-10-18 15:51

KKTC'de yaşayan İngiliz aile, 'hayvanlara eziyet'ten yargılanacak

İNGİLTERE'de evcil hayvan dükkanı işletirken, 160 köpek ile kediye işkence yaptığı belirlenen ve yaşamını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sürdüren 3 kişilik İngiliz aileye 'hayvanlara zulmetmek' suçundan dava açıldı.  İngiltere'de yaşayan Jodie Fairbrother, kocası Paul ve kızı Libby-Jo, bir süre önce KKTC'ye gelip, Girne şehrine yerleşti. İngiliz polisi, ülkelerinde evcil hayvan dükkanı işleten ailenin mart ayında 160 köpek ile kediye işkence yaptığını belirledi. İngiliz aile hakkında, 'hayvanlara zulmetmek' suçundan dava açıldı.

Haber 21-10-18 14:09

İnternette para karşılığı soyunurken bunu hiç tahmin etmemişti!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), internette erkeklerle para karşılığı görüntülü cinsel içerikli görüşmelerde bulunduğu ve bu sırada 16 aylık kızı ile 4 yaşındaki oğlunu da kullandığı iddiasıyla tutuklanan İngiliz vatandaşı Jodie Victoria Little (28), İngiltere'ye iade edildi.

Haber 01-09-18 14:28

Çocuklarını cinsel içerikli görüşmelerde kullanan anne İngiltere'ye iade edildi

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), internette erkeklerle para karşılığı görüntülü cinsel içerikli görüşmelerde bulunduğu ve bu sırada 16 aylık kızı ile 4 yaşındaki oğlunu da kullandığı iddiasıyla tutuklanan İngiliz vatandaşı Jodie Victoria Little (28), İngiltere'ye iade edildi.

Haber 01-09-18 12:40

Böyle anne olmaz olsun! Çocuklarını cinsel içerikli görüşmelerde kullandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan İngiliz vatandaşı Jodie Victoria Little (28), internette erkeklerle para karşılığı, görüntülü cinsel içerikli görüşmelerde bulunduğu ve bu sırada 16 aylık kızı ile 4 yaşındaki oğlunu da kullandığı iddiasıyla tutuklandı.

Haber 30-08-18 16:14

Çocuklarını cinsel içerikli görüşmelerde kullandı

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan İngiliz vatandaşı Jodie Victoria Little (28), internette erkeklerle para karşılığı, görüntülü cinsel içerikli görüşmelerde bulunduğu ve bu sırada 16 aylık kızı ile 4 yaşındaki oğlunu da kullandığı iddiasıyla tutuklandı.

Haber 30-08-18 16:02

Balayında bisikletle dünya turu

Kanada'da evlenen İrlandalı Paul Lyttle ile Kanadalı eşi Mary Jane Whittaker, balayı için geçen yıl ağustos ayında çıktıkları bisikletle dünya turunda Kastamonu'ya ulaştı

Haber 19-05-18 14:35

Doctor Who'da doktoru ilk kez bir kadın canlandıracak

BBC'nin dünyaca ünlü bilimkurgu dizisi Doctor Who'nun yeni doktorunu, serinin 1963'te başlamasından bu yana ilk kez bir kadın, 35 yaşındaki İngiliz oyuncu Jodie Whittaker canlandıracak.

Haber 17-07-17 08:01

'IŞİD'in Medya Propagandası Büyük Hasar Aldı'

Siber terörizm uzmanı Joe Whittaker IŞİD'in batı ülkelerinde ikinci ya da üçüncü nesil göçmen gençleri üye yapmaya çalıştığını belirten Whittaker, yeni dönemde kadın cihatçıların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.

Haber 05-07-17 14:45

Jodie Marsh'tan en doğal doğum günü pozu

Sıra dışı davranışlarıyla bilinen İngiliz model Jodie Marsh, yeni yaşını kutlamak için şaşırtıcı bir paylaşımda bulundu.

Magazin 24-12-16 10:33

Anoreksiya hastası kızın büyük başarısı

18 yaşındaki Jodie-Leigh Neil, trajik bir kazada arkadaşını kaybettikten sonra anoreksiyaya yakalanıp 34 kiloya kadar düşmüş bir genç kız.

Kadin 02-11-16 07:02

Doğduğu Günden Bugüne Ekranlardan Düşmeyen Jodie Foster'ın Değişimi

Sinema tarihinin kuşkusuz gelmiş geçmiş en iyi kadın oyuncularından olan Hollywood'un tanıdık yüzü Jodie Foster, televizyon hayatına tam olarak 3 yaşında başlamış ve bir daha bırakamamış...

Trend 11-02-16 04:08

Jodie Foster kız arkadaşı ile evlendi

Oscar ödüllü aktris, bir yıldır beraber olduğu fotoğrafçı Alexandra Hedison ile dünya evine girdi. Foster'ın yaşadığı ABD'nin California eyaletinde eşcinsel evlilikler yasal olarak tanınıyor.

Haber 24-04-14 14:45

Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi

Oscar ödüllü ABD'li yıldız Jodie Foster'ın, 44 yaşındaki kız arkadaşı Alexandra Hedison ile evlendiği açıklandı.

Haber 24-04-14 10:07

Jodie Foster evlendi

Oscar ödüllü ABD'li yıldız Jodie Foster'ın, 44 yaşındaki kız arkadaşı Alexandra Hedison ile evlendiği açıklandı.

Magazin 24-04-14 07:45

ABD'li oyuncu Jodie Foster evlendi

ABD'li oyuncu Jodie Foster dünya evine girdi.

Haber 24-04-14 00:04

Hayali Özgürlük Anıtı'yla evlenmek!

Cansız varlıklara aşık olan 27 yaşındaki Amanda Whittaker New York’un simgesi olan Özgürlük Anıtı'yla evlenmek istiyor.

Trend 05-03-12 15:32

Kendimi bakire gibi hissediyorum

Eski manken yeni vücut geliştirme sporcusu Jodie Marsh kendini bakire gibi hisstettiğini söyledi.

Magazin 20-12-11 14:26

Bakire gibi hissediyorum

Eski manken yeni vücut geliştirme sporcusu Jodie Marsh kendini bakire gibi hisstettiğini söyledi.

Magazin 17-12-11 17:18

Türkiye'de hacı oldu

Ünlü Hollywood yıldızı Jodie Foster Türkiye'ye geldi.

Magazin 28-06-11 11:33

Çılgın model vücutçu oldu!

Jodie Marsh şimdi de vücut gelişirmeci olmaya karar verdi. Şimdi silikonlu göğüsleriyle değil biraz daha geliştirmeye karar verdiği kaslarıyla konuşulacak.

Haber 05-12-09 19:29