Kimlik Başvuru Haberleri

Kimliğini yenileyecekler dikkat! Nüfus Müdürlüklerinde yeni uygulama: Randevu alamayacaklar

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren yeni uygulama başlıyor. Yıl sonuna yaklaşırken nüfus müdürlüklerine randevu taleplerinde artış yaşandı. Bununla beraber Nüfus Genel Müdürlüğü'nden vatandaşlara önemli uyarı geldi. Yeni uygulamaya göre, randevu alıp gitmeyenlere, bir sonraki randevu iki hafta sonra verilecek. İşte kimlik yenileme hakkında son dakika gelişmesinin detayları…

Finans 31-10-2022 12:10

Yeni kimlik kartı ve ehliyeti birleştirmek için randevu nasıl alınır, ücreti ne kadar? Ehliyet ve kimlik birleştirme nasıl yapılır?

Yürürlüğe giren yeni kanunlarla birlikte ehliyet kimlik kartı üzerine entegre edilerek tek bir kart üzerinden takip edilebiliyor. Ehliyeti kimlik kartı üzerine entegre edebilmek için her ikisinin de yenilenmiş olması gerekiyor. Peki, ehliyet ve kimlik birleştirme nasıl yapılır?

Haber 19-10-2022 21:28

Yeni kimlik için gerekli belgeler nelerdir? Kimlik değiştirme için hangi evraklara ihtiyaç var?

Sahip olunması ve taşıması her Türk vatandaşı için zorunlu olan kimlik kartları uzun bir süredir çipli olarak kullanılıyor. Eski tip iki renkli nüfus cüzdanı kullanan vatandaşlar devletin belirlediği bazı gereklilikleri yerine getirdikten sonra kısa süre içinde yeni kimlik kartlarını kullanmaya başlayabiliyor. Kimlik kartlarının yenilenmesi için son tarih ise 2023. Yeni kimlik için gerekli belgeler nelerdir? Konuyla ilgili detayları topladık.

Haber 10-10-2022 18:58

Kimlik yenileme ücreti ödeme nasıl yapılır? Kimlik yenileme ücreti nereye yatırılır, online ödenir mi??

Kimlik ya da diğer adıyla nüfus kağıdı yenilemeleri için devlet tarafından belirlenen süre azalıyor. Vatandaşlar eski iki renkli kimlikleri yerine yenilenen çipli kimlikleri kullanmaya başlıyor. Kimlik değişimi yapabilmek için bazı şartları yerine getirme zorunluluğu bulunuyor. Devlet yetkililerinin yaptığı açıklamalara göre ise tüm Türk vatandaşlarının kimlik yenileme işlemlerini 2023 yılına kadar yapmış olmaları gerekiyor. Kimlik yenileme ücreti nereye ve nasıl yapılır?

Haber 10-10-2022 18:58

Kimlik Başvuru

Kimlik Başvuru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kimlik Başvuru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.