Kucak-Dansi Haberleri

Sosyal medya fenomeni iç çamaşırıyla restoranın ortasında sevgilisine kucak dansı yaptı! 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya

Dünyanın en popüler YouTube canlı yayıncılarından biri olan “Ice Poseidon” isimli fenomen Tayland’daki bir restoranda iç çamaşırlarıyla sevgilisine kucak dansı yaptı. O anları sosyal medyadan paylaşan fenomen isim kamu ahlakını ihlal etme suçundan 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya. Aynı zamanda fenomene 2024 yılına kadar ülkeden çıkış yasağı getirildi.

Trend 07-07-2023 10:29

Konserin ortasında bir anda kucak dansı yapmaya başladı! Çevresindekilere aldırış dahi etmedi

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in konseri sırasında bir çiftin çevresindekilere aldırış etmeden yakınlaştıkları anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyadan ifşa edildi. Çiftin kendilerinden geçercesine dans ettiği anlar sosyal medyada kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 04-04-2023 14:49

Davetlilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden kucak dansı yaptı! “Misafirler utandı ama buna bayıldı”

İngiltere’de bir düğünde gelin Natalie Sanders konukları şaşkına çeviren bir dans gösterisine imza attı. Kocasını sandalyeye oturtan kadın pistin ortasında ilginç figürlerle dans etmeye başladı. Şimdilerde üç çocuk annesi olan Sanders’in kendi düğün görüntülerini TikTok’a yüklemesinden sonra kısa sürede ilgi çekti.

Trend 26-11-2022 11:58

Kucak-Dansi

Kucak-Dansi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kucak-Dansi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.