Mehmet Ergün Turan Haberleri

Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Zam maratonu bitti sırada yerel seçim var

Asgari ücretin ardından memur ve emekli zammının da belirlenmesinden sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

Zam ve maaş maratonu bitti şimdi tüm gözler İstanbul adayında! Pazar günü için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasında 3 isim kaldı! Bir Konya bir Ankara bir de Trabzon...

Asgari ücretin belirlenmesi enflasyonun açıklanmasından sonra siyasetin nabzı yine yerel seçime doğru evrildi! Özellikle AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarının kim olacağı büyük bir merak konusu. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP, mevcut belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile yola devam dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın masasındaki isim sayısı ise üçe indi. İşte AK Parti'nin İstanbul adayı olması beklenen üç isim.

Finans 04-01-2024 09:32

Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası başladı

Uluslararası İstanbul Açık Satranç Turnuvası başladı

Yurthaber 11-08-2022 15:17

Tartışma yaratan inşaat için Fatih Belediye Başkanı'ndan dikkat çeken sözler! 'İstanbul'a en büyük haksızlık'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı yapıldı. Toplantıda Süleymaniye Camii yakınlarındaki İlim Yayma Vakfı'na ait yurdun inşaatı konusu da tartışıldı. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, "Yüzde 100 yasal bir bina üzerinden siyasi münazara İstanbul'a en büyük haksızlık" dedi.

Haber 14-02-2022 18:00