Nasa Ufo Goruntuleri Haberleri

Kuzey yarım kürede şiddetli 3 gün sürecek şiddetli jeomanyetik fırtına! NASA Güneş'teki büyük patlamanın fotoğrafı paylaştı

Güneş'te 10 Mayıs'ta güçlü bir patlama meydana geldi. NASA da güneş patlamasının fotoğrafını paylaştı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi, Güneş yüzeyindeki patlamalardan kaynaklı kuzey yarım kürede 3 gün sürmesi beklenen şiddetli "jeomanyetik fırtına" yaşanacağını belirtti. Jeomanyetik fırtınadan dolayı uydu navigasyon sistemlerinde saatler sürecek kesintiler yaşanabileceği, bazı aletlerin hiç çalışmayabileceği kaydedildi.

Haber 2024-05-10 22:26:07

ABD'de UFO paniği! Bu görüntüler sonrası yetkililer harekete geçti: 'Gerçek olmadığın dair bir kanıt bulamadık'

ABD'de Michelle Reyes ismindeki bir kişi 25 Mart tarihinde Facebook üzerinden bir fotoğraf paylaştı. ABD'li yetkililer havada süzülen ve bir UFO'yu andıran görüntüleri gördüğü anda harekete geçti. La Guardia Havaalanı üzerinde kaydedildiği öğrenilen görüntülerdeki 'uçan silindir' hakkında yetkililer henüz bir açıklama yapmazken, görüntüler ülke gündemine bomba gibi düştü. UFO dedektifi Ben Hansen konuyla ilgili, "gerçek olmadığına dair bir kanıt bulamadık" dedi.

Haber 2024-04-29 11:35:10

Nemrut Krater Gölü NASA astronotlarının gözdesi oldu

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü’nün NASA astronotları tarafından uzaydan fotoğrafı çekildi.

Yurthaber 2024-02-28 08:29:41

NASA'dan Nemrut Krater Gölü paylaşımı! Astronotlar uzaydan böyle görüntüledi

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki NASA astronotları Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü'nün uzaydan fotoğrafını çekti. NASA'nın resmi X hesabından yapılan paylaşımda "Nemrut Dağı'nın karla kaplı kalderasının bu fotoğrafını bir Space Station astronotu çekti." ifadeleri yer aldı.

Haber 2024-02-27 23:49:18

NASA duyurdu! En güçlü kara delik patlamalarından biri tespit edildi: Devasa bir boşluk oluştu

Gökbilimciler, Dünya'dan 3,8 milyar ışık yılı uzakta bulunan ve SDSS J1531 olarak bilinen galaksi kümesinde şu ana kadar kaydedilen en güçlü kara delik patlamalarından birini tespit etti. NASA'dan yapılan açıklamada patlama sonucu devasa bir boşluğun oluştuğunun tespit edildiği belirtildi.

Haber 22-02-24 20:48

NASA 'İlk kez gerçekleşti' dedi! Defalarca denenmişti sonunda başarılı oldu... Ay'daki nesneler artık izlenebilecek

NASA'nın Lunar Reconnaissance Orbiter (Ay Keşif Aracı), gelecekteli ay inişlerinin hassasiyetini büyük ölçüde arttırabilecek deneyde lazer ışınlarının başarılı bir şekilde geri yansıtılması sağlandı. Işığın geri yansıtılmasına dayanan prensip Ay'ın yüzeyindeki nesnelerin daha kolay bir şekilde takip edilmesini sağlayacak.

Trend 23-01-24 10:31

ABD'de gündem olan görüntüler! UFO tartışmaları...

ABD'de kaydedilen görüntüler büyük ses getirdi. Gündem olan videodaki alev topuna dönmüş cismin havai fişek gösterisi olduğu iddia edildi.

Trend 21-01-24 09:35

Meksika'daki uzaylı cesetleri dünyayı sarsmıştı! NASA olaya el atmıştı... Meksika'nın 'uzaylı cesetlerinin' gizemi Peru yetkilileri tarafından çözüldü

NASA'nın araştırmasına yol açan Meksika'daki 'uzaylı cesetleri' gizeminin, figürlerin aslında hayvan kemiklerinden yapılmış oyuncak bebekler olduğunu söyleyen Perulu yetkililer tarafından 'çözüldüğü' iddia edildi. Tüm dünyanın yakından takip ettiği olaydaki yeni gelişme herkesi şaşırtmaya yetti.

Trend 13-01-24 08:22

NASA'nın Ay'a gönderdiği Peregrine adlı uzay aracında sorun çıktı! Bir anormallik meydana geldi diyerek açıklama yaptılar

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) "Ticari Ay Yükü Hizmetleri (CLPS) Programı" kapsamında Ay'a iniş için fırlatılan “Peregrine” adlı uzay aracının teknik bir sorunla karşı karşıya kaldığı bildirildi. NASA'dan yapılan açıklamada, uzay aracında daha sonra, güneş panellerini sabit şekilde Güneş'e doğrultmasını engelleyen bir "anormallik" meydana geldiği bilgisi paylaşıldı.

Haber 08-01-24 20:30

Bu duyguyu tarif etmek imkansız NASA'dan 50 yıl sonra bir ilk! Dikkat çeken 'Star Trek' detayı

Özellikle uzay ve uzay araştırmalarında ilklere imza atmak konusunda uzun bir geçmişe sahip olan ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), 1972 yılından bu yana ilk Ay misyonuna başlıyor. Hatta ilk ticari iniş aracını taşıyan Vulcan Centaur roketi bugün Florida'dan fırlatıldı! Roketin 23 Şubat Cuma günü Ay’a inmesi planlanırken, ABD bilim kurgu dizisi "Star Trek" ilgili detay da dikkat çekti.

Haber 08-01-24 18:21

NASA duyurdu: Güneş'te yaşanan son yıllardaki en güçlü patlama, Dünya'daki radyo sinyallerini geçici olarak devre dışı bıraktı

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Güneş'te yaşanan son yıllardaki en güçlü patlamanın, Dünya'daki radyo sinyallerini geçici devre dışı bıraktığını duyurdu. NOAA tarafından yapılan açıklamaya göre pilotların birçoğu iletişim hattında aksaklıklar yaşadıklarını bildirdi.

Trend 17-12-23 16:13

NASA GÜNEŞ PATLAMASI GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI! Güneş patlamasının etkileri nelerdir, ne zaman oldu? Son altı yılın en güçlüsü!

Güneş patlaması etkileri merak edildi. Son altı yılın en güçlü patlaması bugün akşam saatlerine doğru gerçekleşti. 1859 Güneş fırtınası etkileri halen konuşulurken, önümüzdeki yıllarda gerçekleşmesi beklenen Güneş patlaması tüm Dünya'yı etkileyebilir. Elektronik aletlere zarar verebileceği söylenen patlamanın etkileri sorgulanıyor. NASA patlamanın görüntülerini paylaştı. Peki, Güneş patlamasının etkileri nelerdir, ne zaman oldu? Son altı yılın en güçlüsü!

Haber 16-12-23 21:27

Ürkütücü görüntüleri NASA paylaştı: Son 6 yılın en büyük Güneş patlaması saniye saniye kaydedildi! Yarın dünyayı etkilemesi bekleniyor

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, geçtiğimiz günlerde Güneş'te meydana ürkütücü patlamalarla ilgili açıklama yaptı. 6 senenin en büyük güneş patlaması olduğu öğrenilen olayın yarın dünyayı etkilemesi bekleniyor. Patlamanın yol açacağı olumsuzluklar konusunda bilgilendirme yapıldı.

Trend 16-12-23 16:55

Dünya'dan tam 60 kat daha büyük! Güneş'te açılan karanlık delik gündem oldu... 24 saatte 800 kilometre genişledi, radyoaktif dalgalar Dünya'ya yayılıyor

Güneş'in Dünya'ya bakan yüzeyinde devasa büyüklükte bir karanlık delik açıldı. Bilim insanlarının gözlemlediği karanlık deliğin dünyadan tam 60 kat daha büyük olduğu belirtiliyor. Sadece 24 saatte 800 bin kilometre genişliğe ulaşan delikten doğrudan Dünya'ya doğru radyoaktif dalgalar yayıyor. NASA, Güneş'in şu anda hareketli bir dönemden geçtiğini belirtirken, bilim insanları Güneş'in bu döngüsünün beklenenden hareketli geçeceğine inanıyor.

Trend 06-12-23 16:25

İngiltere'deki TikTok yıldızının viral videosu UFO spekülasyonlarına yol açtı! Sosyal medyadan yorum yağdı... Sonra birden kayboluyor

İnternette GK Barry olarak bilinen Britanyalı TikTok kullanıcısı Grace Eleanor Keeling'in yaptığı son paylaşım kullanıcılar arasında UFO spekülasyonlarına neden oldu. Keeling'in videosunda gökyüzünü aydınlatan yuvarlak bir nesnenin birkaç saniye göründükten sonra aniden ortadan kaybolduğunu iddia eden hayranlarını endişelendirdi. Hayranları fenomen ismin güvenliğinden şüphelendiklerini söyleyerek adeta yorum bölümüne akın etti.

Trend 02-12-23 13:50

NASA astronotu uzaydan Nemrut ve Tatvan’ı fotoğrafladı, kaymakam çağrı yaptı: Herkesi davet ediyoruz

Amerika Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotlarından Andreas Mogensen, uzaydan Bitlis’in Tatvan ilçesi, Nemrut Krateri ve Van Gölü’nün aynı karede yer aldığı bir fotoğraf çekti. Fotoğraf ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Kaymakamı Dr. Remzi Demir'den ise 'ilçenin doğal güzelliklerini yerinde görme çağrısı' geldi. Kaymakam Demir, "Herkesi ilçemizin bu doğal güzelliklerini yerinde görmeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Haber 29-11-23 13:10

Şişedeki Mesaj NASA, uzaya 'isminizi' götürecek! İşte yapmanız gerekenler ve kaydolabileceğiniz son tarih...

2024'te Europa Clipper adlı bir uzay aracının Jüpiter'in uydusu Europa'ya doğru bir yolculuğa çıkması planlanıyor. Bu yolculuk, Europa hakkında heyecan verici yeni bilgiler elde etmemizi sağlayacak. Ancak bununla da sınırlı kalınmayacak ve aynı zamanda dünyanın dört bir yanından NASA'nın ücretsiz "Şişedeki Mesaj" programına kayıt yaptıranların isimleri uzaya taşınacak. İsminiz, Jüpiter'in uydusu Europa'ya yapacağı yolculukta uzun bir yol kat edecek olan Europa Clipper'ın üzerinde yer alacak.

Haber 27-11-23 18:28

Okul bahçesindeki gizemli nesne hareketli dakikalara neden oldu! Sosyal medyadan yorum yağdı... UFO mu kurgu mu?

Sosyal medya kullanıcıları İspanya'nın Madrid şehri yakınlarındaki Alcalá Üniversitesi Çevre Bilimleri Fakültesi'nin bahçesindeki gizemli nesneyi görünce şaşkına döndü. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları nesnenin UFO olduğunu iddia ederken bazıları ise olayın sosyal medyada dikkat çekmek için yaratılan bir kurgu olduğu söyledi.

Trend 26-10-23 08:34

NASA'dan çarpıcı karar! 1,2 milyar dolarlık görev ertelendi

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Psyche asteroid görevini bir hafta erteledi. 5 Ekim'de yapılması planlanan görev 12 Ekim'e ertelendi. 1,2 milyar dolarlık görev Mars ve Jüpiter arasında bulunan Psyche asteroidini inceleyecek.

Haber 02-10-23 15:55

Uzaydan gelen kapsülde siyah renkli gizemli toz! Araştırmalar durduruldu

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) uzay aracı Osiris-Rex'in Bennu isimli asteroitten aldığı moloz örneklerinin bulunduğu kapsülde ne olduğu henüz tespit edilemeyen siyah renkli toz bulundu. Kapsülde siyah renkli toz bulunmasının ardından araştırmalar durduruldu.

Haber 28-09-23 12:32

Dünya'ya çarpacağı öne sürülmüştü! Osiris-Rex, Bennu asteroidinden topladığı örneklerle döndü

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) uzay aracı Osiris-Rex, Bennu isimli asteroitten moloz örnekleri aldıktan sonra 7 yıl süren yolculuğunu tamamlayarak Dünya'ya döndü. Toplanan örneklerle, bilim insanlarının Dünya'nın ve yaşamın nasıl oluştuğunu daha iyi anlamalarına yardımcı olacağı belirtiliyor. Osiris-Rex ekibindeki bilim insanları, Bennu’nun Dünya'nın yörüngesine sürüklenebileceğini ve Eylül 2182'ye kadar gezegene çarpabileceğini öne sürmüştü.

Haber 24-09-23 19:31

Meksika'daki uzaylı görüntüleri gündem olmuştu! NASA Başkanı 'evet' diyerek merak edilen soruya yanıt verdi

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), UFO'lara ilişkin yeni bir rapor açıkladı. NASA Başkanı Bill Nelson yaptığı açıklamada evrende başka bir yaşam formu olduğuna inandığını belirtti. Ayrıca, Nelson Meksika'da bulunan ve uzaylıya ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili de açıklamada bulundu.

Haber 14-09-23 21:17

1000 yaşında oldukları tahmin ediliyor! Uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki cesedi ilk kez gösterdiler 'Gezegenimize ait değiller'

Uzun süredir devam ancak son dönemde artış gösteren uzaylı ve UFO tartışmalarında meraklılarının dikkatini çekecek bir gelişme yaşandı. Meksika meclisinde düzenlenen oturumda uzaylılara ait olduğu iddia edilen iki ceset gösterildi. Uzaylı cesedinin 1000 yaşında olduğunun tahmin edildiği aktarılırken oturuma çok sayıda bilim insanı da katıldı. Bilim insanları "DNA testi yaptık ve bu canlıların bizim gezegenimize ait olmadığını tespit ettik" dedi.

Haber 13-09-23 13:10

NASA duyurdu: Nishimura 430 yıl sonra yeniden geliyor! Dünya'nın yakınından geçen kuyruklu yıldız çıplak gözle izlenebilecek

En son yaklaşık 430 yıl önce Dünya'nın yakınından geçen Nishimura isimli yeşil kuyruklu yıldız, uzun yıllar sonra insanlara kendini gösterecek. Kuzey Yarımküre'de gün doğumundan önce yıldızın ışığı sönük de olsa çıplak gözle izlenebilecek. Nadir görülen kuyruklu yıldızı, Japon amatör gökbilimci Hideo Nishimura geçen ay keşfetmişti. NASA'nın Dünya'ya Yakın Gökcisimleri Araştırma Merkezi (CNEOS) yöneticisi Paul Chodas, bunun alışılmadık bir durum olduğunu söyledi.

Haber 06-09-23 23:57

NASA duyurdu! Dünya'nın yakınından geçecekler: 3'ü uçak, 1'i ev ve sonuncusu otobüs büyüklüğünde!

Dünya'ya yakın mesafeden geçen ve Dünya'ya yakın mesafeden geçecek meteorlar dikkatle takip edilirken, ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'ndan (NASA) çarpıcı bir duyuru geldi. NASA'nın duyurusuna göre, bugünden başlamak üzere 5 meteor Dünya'ya yakın mesafeden geçecek. Bu meteorların 3'ü uçak, 1'i ev ve sonuncusu ise otobüs büyüklüğünde! İşte detaylar...

Haber 06-09-23 16:58

NASA ve SpaceX'in Crew-6 görevi tamamlandı: 4 astronot, Dünya'ya döndü!

NASA ve Elon Musk'ın sahibi olduğu uzay taşımacılığı şirketi SpaceX tarafından ortaklaşa yürütülen "Crew-6" görevinde yer alan 4 astronot, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki (UUİ) 6 aylık görevlerinin ardından Dünya'ya döndü.

Haber 04-09-23 17:58

James Webb Teleskobu yakaladı! İşte SN1987A adlı süpernovanın yeni detaylı görüntüleri... 1987'de keşfedilmişti

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) James Webb Uzay Teleskobu, Büyük Macellan Bulutu'nda yer alan ve 1987'de keşfedilen "Supernova 1987A (SN1987A)" adlı gök cisminin inciden yapılmış bir gerdanlığı andıran yeni detaylı görüntülerini kaydetti.

Haber 04-09-23 17:13

Birçok ilde görülen gökyüzündeki parlak ışığın nedeni belli oldu! Araştırmalar hızlandı

Türkiye'de gökyüzünde aynı anda birçok ilde görülen parlak ışık vatandaşlar tarafından tesadüfen görüntülenmiş ve büyük heyecana neden olmuştur. Herkesin merak ettiği konuyla ilgili akademisyenlerden ilk açıklamalar geldi. Uzmanlar parlak ışığın 'meteor'dan kaynaklandığını ve NASA, Bingöl Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve çeşitli üniversitelerdeki araştırmacılar tarafından araştırmalara başlandığını bildirdi.

Haber 03-09-23 17:21

NASA Milyarlarca insanın hissettiği şeyi doğruluyoruz diyerek açıkladı: 1880'den itibaren kaydedilen en sıcak ay

Dünya küresel sıcaklıklarla boğuşurken NASA'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) New York'ta bulunan Goddard Uzay Araştırmaları Enstitüsü (GISS) bilim insanları, temmuz ayında küresel sıcaklık rekorunun gerçekleştiğini bildirdi. Temmuz 2023'ün, 1880'den itibaren kaydedilen en sıcak ay olduğu açıklandı. 1880'den bu yana en sıcak beş Temmuz ayının da son beş yıl içinde yaşandığı da vurgulandı.

Haber 15-08-23 19:46

Webb Teleskobu belirledi: 'En uzak yıldız Earendel, Güneş'ten bir milyon kat parlak'

ABD Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) James Webb Uzay Teleskobu, şimdiye kadar keşfedilen en uzak yıldız Earendel'in, Güneş'ten yaklaşık bir milyon kat daha parlak olduğunu tespit etti. Öte yandan, Webb'in NIRCam görüntülerinin, evrenin ilk milyar yılında şimdiye kadar tespit edilen en yüksek oranda büyütülmüş gök ada olan Sunrise Arc'ın diğer önemli ayrıntılarını da gösterdiği belirtildi.

Haber 10-08-23 17:51

NASA'dan Mars açıklaması: Daha hızlı dönmeye başladı, günleri kısaldı

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) bilim insanları, Mars'ın giderek daha hızlı dönmeye başladığını, bunun da bir Mars gününün daha kısa sürmesine yol açtığını keşfetti. Peki Mars'ın dönüşü neden hızlandı?

Haber 09-08-23 15:54

Türkiye'den anlık olarak NASA'ya... Bu sistem, dünyada sadece 20 ülkede var!

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde kurulan sistemle meteor hareketleri kaydedilerek ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'na (NASA) bildiriliyor. Sistemde 16 kamera ile gözlemlenen ve kayda alınan meteor hareketleri, anlık olarak NASA'ya aktarılıyor. Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taha Niyazi Karaca, meteor takip sisteminin dünyada 20 ülkede bulunduğunu söyledi.

Haber 09-08-23 15:27

Sansasyonel açıklamaları büyük yankı bulmuştu! UFO ifşacısından çok konuşulacak sözler: Anlattıklarım buzdağının görünen kısmı

Geçtiğimiz ay ABD Kongresi'nde UFO ve UAP'lere ilişkin düzenlenen oturumda bazı isimler yeminli ifade vermiş ve yaptıkları sansasyonel açıklamalar tüm dünyada yankı bulmuştu. Bu isimlerden biri olan Ryan Graves, anlattıklarının buzdağının görünen kısmı olduğunu söyledi.

Haber 09-08-23 11:16
ufo

Yozgat ve Kayseri'de kurulan sistemle gözlemlenen meteor hareketleri NASA'ya aktarılıyor

Yozgat Bozok Üniversitesi ve Kayseri Erciyes Üniversitesinde kurulan sistemle meteor hareketleri kaydedilerek ABD Havacılık ve Uzay Ajansına (NASA) bildiriliyor.

Yurthaber 09-08-23 10:47

Saniyeler içinde geçip gitti! Gökyüzünde süzülen gizemli nesne gündem yarattı... “UFO mu?”

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Carmen Rich isimli bir kişi tarafından çekilen görüntülerde fırtına sırasında denizin üzerinde süzülen bir hareketlilik kaydedildi. Rich görüntüde aniden beliren ışık hüzmesini “Şimdiye kadar gördüğüm en hızlı şey” diyerek tanımlarken sosyal medya kullanıcılarının büyük bir kısmı UFO yorumunda birleşti.

Trend 03-08-23 14:11

Mustafa Topaloğlu canlı yayında ışınlanma gösterisiyle hayretler içinde bıraktı! Dünyaya müjdeyi verdi: 'Biz Mars'ta şehir kurduk'

Dünya ABD Kongresi'nde askerlerin yaptığı uzaylı ve UFO itirafıyla sarsılırken tartışmalara uzaylı olduğunu iddia eden ünlü sanatçı Mustafa Topaloğlu da katıldı. İtiraf için geç kalındığını söyleyen Topaloğlu, İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde gerçekleşen söyleşi sırasında canlı yayında ışınlanma olduğunu öne sürdüğü bir performans da sergiledi: "Şu an Amerika'dayım. Hop gittim geldim! Gördün mü?"

Magazin 01-08-23 11:12

Dünya, ABD'li istihbarat görevlisinin uzaylı itirafını konuşuyor! 'Enkazlardan insanlara ait olmayan...', Pentagon'dan açıklama geldi

Dünya, ABD'de 14 yıl istihbarat görevlisi olarak çalışan David Grusch'ı ifadelerini konuşuyor. ABD Kongresi'nde Grusch, UFO hakkında hükümetin yıllarca bilgi sakladığını iddia etti. Hükümetin yıllardır UFO'larla ilgili enkaz toplama programı yürüttüğünü ileri süren Grucsh, bu enkazlardan uzaylılara ait cansız bedenlerin çıktığını ifade etti. Öte yandan konuyla ilgili Pentagon'dan açıklama geldi.

Haber 27-07-23 09:18

NASA'dan Ay'a gidecek astronotlar için özel araçlar: Astrovanlar

ABD Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Ay'a gidecek Artemis astronotlarını uzay araçlarına taşıyacak ve ajansın tarihine de saygı duruşunda bulunacak özel araçları tanıttı. NASA'dan yapılan açıklamada, "çevre dostu" araçların, gelişmiş Orion mürettebat yaşam sistemi uzay giysileri içindeki dört astronotun yanı sıra bir uzay giysisi teknisyeni de dahil olmak üzere destek personelini taşıyacak şekilde tasarlandığı ifade edildi.

Haber 17-07-23 10:13

NASA'dan Mars'ta heyecanlandıran keşif! Yaşam olasılığına işaret sayılıyor

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), Mars'ta heyecanlandıran bir keşfe imza attı. NASA, Mars yüzeyinde gezegende yaşam olasılığına işaret sayılan organik moleküller buldu. Organik moleküllerin, Mars'ta daha önce yaşam olabileceğine dair ipucu verdiği söyleniyor.

Haber 13-07-23 15:58

NASA'nın James Webb Uzay Teleskobu görüntüledi! Bilinen en yaşlı süper kütleli kara delik

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), James Webb Uzay Teleskobu ile bir başarıya daha imza attı. NASA, CEERS 1019 galaksisinin merkezinde konumlanan bugüne kadar tespit edilmiş "en yaşlı süper kütleli kara deliğin" keşfedildiğini açıkladı.

Haber 07-07-23 17:10

NASA duyurdu! James Webb ilk kez tespit etti

NASA, ilk kez James Webb uzay teleskobuyla uzayda ‘Methyl Cation’ olarak bilinen karbon molekülü tespit edildiğini duyurdu.

Haber 27-06-23 10:54

Bilim kurgu filmlerinden fırladığını zannedebilirsiniz ancak gerçek! İşte Çin'de tanıtılan insanlı 'uçan daire'

Çinli bir teknoloji girişimi, Çin'de turistleri taşımak üzere tasarlanan insanlı bir 'uçan daire' uçağını tanıttı. UFO benzeri uçan daire, Çin'in Shenzhen kentinde düzenlenen bir forumda yapılan test uçuşu sırasında sergilendi. Söylendiği kadarıyla yapımı üç yıl süren uçan daire, 15 dakikalık bir uçuş kapasitesine sahip ve saatte 50 km/s hıza ulaşabiliyor.

Haber 12-06-23 17:58

Şimdiye kadar uzay görevlerinde kaç kişi öldü? NASA açıkladı!

ABD Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA) ve Sovyetler Birliği'nin uzay görevlerinde bugüne kadar kaç kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Buna göre; şimdiye kadar uzay görevlerinde 21 kişi hayatını kaybetti.

Haber 12-06-23 16:58

Tarlasında tesadüfen buldu, arkadaşının yardımıyla evine taşıdı! Komşuları ona artık milyonersin diyor: NASA ile irtibata geçeceğiz

Tokat'ta yaşayan Ergin Say, geçtiğimiz yıl arkadaşıyla beraber mantar toplamaya çıktı. Say, tarlasında garip bir taş buldu. Söz konusu taşı arkadaşının yardımıyla evine taşıyan Say, göktaşı olabilme ihtimaline karşı bulduğu taşı analize gönderdi. Ancak komşuları 60 kilodan ağır olan taşın analiz sonucunu bekleyen Say'a "artık milyonersin" diyor. Vatandaşların gök taşından dolayı milyoner olarak gördüğü Say ise "Bu taş göktaşı çıkarsa NASA ile irtibata geçeceğiz." diye konuştu.

Haber 12-06-23 15:33

Yaklaşık 100 yıllık! Balçık temizliği sonrası tamamen ortaya çıktı

Küresel iklim değişikliği ABD Havacılık ve Uzay Ajansı'nın (NASA) düzenlediği uzay fotoğraf yarışmasıyla adını dünyaya duyuran Van Gölü'nü de etkiledi. Van Gölü'nde küresel iklim değişikliğinin etkisiyle yaklaşık 100 yıllık balıkçı iskelesi, büyük ölçüde su kaybından dolayı suların çekilmesiyle çamur içerisinde kaldı... Yaklaşık 100 yıllık balıkçı iskelesi, göldeki balçık temizliğinden sonra tekrar su yüzeyine çıktı.

Haber 07-06-23 16:32

“Astral seyahatle uzaya gittim” demişti! Yusuf Güney'den şoke eden açıklama! “Uzaylılarla savaşacağız”

Geçtiğimiz yıllarda "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, NASA'nın UFO görüntüleri hakkında konuştu. “Geçen sene söyledim zaten, şubat ayından itibaren başlayacaklarını ve dünyaya geleceklerini ben söyledim” diyen ünlü ismin açıklamaları çok şaşırttı.

Magazin 05-06-23 17:59

NASA'nın UFO açıklaması sonrası Aleyna Tilki bakın ne dedi! Hepimiz bir bütünüz...

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), tarihinde ilk kez "tanımlanamayan hava olayları" olarak adlandırılan ve genellikle UFO olarak bilinen nesneler üzerine yaptığı açıklamayla dünya gündeminde. Konu sosyal medyada da konuşulurken bir süreliğine ülkeden giden Aleyna Tilki bakın ne dedi.

Magazin 01-06-23 07:38

NASA UFO GÖRÜNTÜLERİ: Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

ABD'nin başkenti Washington'da bir toplantı düzenleyen NASA, toplantının ardından bir görüntü yayınlayarak uzaylılar ile ilgili yeni bir gelişme paylaştı. NASA yaptığı paylaşımla uzaylıların varlığını kabul ettiğini açıkladı. Peki, Uzaylılar var mı? Nasa ufo görüntüleri gerçek mi? İlk kareler geldi!

Haber 01-06-23 00:18

Dünyanın gözü bu toplantıdaydı! NASA'dan kritik açıklama: Dünya dışı yaşam için pek çok potansiyel var

NASA'dan gelen açıklama tüm dünyayı heyecanlandırdı. UFO'larla ilgili tarihi bir açıklamanın beklendiği toplantı sona erdi. 4 saat süren toplantıda NASA yetkilileri dünya dışı yaşam hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. İşte bütün detaylar...

Haber 31-05-23 18:21