Nayman Komutan Haberleri

'Nisan ayında öyle şeyler olacak ki kimse unutmayacak!' Astrolog Mine Ölmez üstüne basa basa uyardı! 'Liderin vefatı' detayı dikkat çekti

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, astrolojiye dair açıklamalarıyla gündemde yer alıyor. Son olarak Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Ölmez, nisan ayında olacakları anlattı. Ölmez, 8 Nisan'daki güneş tutulmasının da dünyada alanında çok ünlü, çok başarılı, lider, komutan ya da yöneticilerin dünyayı yöneten insanlardan birinin ya hastalanmasına ya vefatına işaret ettiğini belirtti.

Kadin 2024-04-05 09:16:16

Seçkin Özdemir 'Konstantinos' imajını paylaştı! Yorum yağdı

Kuruluş Osman dizisinde canlandırdığı 'Komutan Flatyos' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Seçkin Özdemir Mehmed: Fatihler Sultanı dizisi için kameralar karşısına geçti. Dizide 'Konstantinos' rolünü canlandıracak olan Seçkin Özdemir'in yeni imajı dikkat çekti.

Magazin 2024-02-21 22:28:42

Diyarbakır'da Komutan Ganem'in mektubu ahşaba işlenerek Küpeli Kapısı'na yerleştirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, İslam orduları komutanı İyaz bin Ganem'in Dariya Kraliçesi Meryem'e gönderdiği mektup Küpeli Kapısı'na yerleştirildi.

Yurthaber 2023-12-01 14:13:00

Beyoğlu'nda aile katliamı! 3 çocuğunu ve eşini öldürüp kendini vurdu! Sosyal medyadan o notu paylaşmış: Saatler süren aramada yatak odasında bulundu, o şüphe üzerinde duruluyor

İstanbul Beyoğlu'nda bir evde aile içinde çıkan tartışma katliamla sonuçlandı. Eşini ve 3 çocuğunu silahla vurarak öldüren Özgür Nayman, aynı silahla kendini vurdu. Özgür Nayman'ın ailesini öldürdükten sonra intihar edeceği bilgisini, sosyal medya hesabından uzun bir notla paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan evde saatlerce inceleme yapan polis ekipleri, yatak odasında kokain ele geçirdi.

Haber 2023-11-13 09:58:25

Arkadaşlık isteğini görünce şok yaşadı! Feci ölüm sonrası yaptığına kimse anlam veremedi: 'Dalga geçer gibi acımıza acı kattı'

Antalya'da Ömer Demiral (66) motosikletiyle yolun karşısına geçmek isterken K. Ö.'nün kullandığı cip motosiklete çarpınca Demiral hayatını kaybetmişti. Demiral'ın yakınları K. Ö.'nün serbest bırakılmasına tepki gösterirken kızı Zeliha Nayman, babasının telefonunu eline alınca ikinci şoku yaşadı. Demiral'ın ölümünden sonra K. Ö.'nün yaptığına kimse anlam veremedi!

Haber 23-10-23 12:26

Meksika'da kartel savaşları tüm şiddetiyle devam ediyor! Uyuşturucu çetesi liderinin kaçırılıp öldürülmeden önce gözleri yerinden söküldü

Komutan Fatso olarak bilinen bir uyuşturucu karteli liderinin korkunç ölümü Meksika'da gündem yarattı. Rakip kartel üyeleri tarafından kaçırılan Komutan Fatso işkence yapılarak öldürüldü. Uyuşturucu çetesi liderinin öldürülmeden önce gözleri yuvalarından çıkartıldı ve cansız bedeni parçalara ayrıldı.

Trend 28-09-23 07:49

Çanakkale'de jandarma ekipleri köyde yangından etkilenen hayvanları kurtardı

İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Kamil Türkdönmez ve askerlerin hayvanları kurtarma çabaları ile bir kedi ve köpeğin tahtaların arasına saklanmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada ilgi gördü.

Yurthaber 23-08-23 13:20

İki ay aradan sonra MGK toplanıyor: Kritik konu Putin'in ziyaretinden önce masada! İki komutan için son kez katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün başkanlık edeceği Milli Güvenlik Kurulu'nda (MGK) kritik konular masaya yatırılacak. Suriyeli sığınmacıların ülkelerine geri dönüşü değerlendirilecek. Öte yandan Erdoğan ile Rus lider Putin'in bu ay gerçekleşmesi planlanan görüşmesi öncesinde, tüm dünyanın akıbetini dikkatle takip ettiği tahıl koridoru da toplantının gündeminde olacak. Toplantıya iki komutan ise son kez katılım sağlayacak.

Haber 09-08-23 09:27

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'nın tanıtımı dalga konusu oldu! Gelinim askerde yarışıyor olmuş

Kanal D'nin fenomen yarışması Gelinim Mutfakta yeni tanıtımıyla gündemde. Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'nın komutan-asker temalı tanıtımı dalga konusu oldu. Ergin'in paylaşımına "Gelinim askerde yarışıyor olmuş" yorumları geldi.

Magazin 26-07-23 13:18

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'in sevgilisi ve ailesiyle pozu olay oldu! Duru Nayman aileye girdi

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olmasıyla dünya gündemine giren futbolcu Arda Güler sevgilisiyle de gündemde. Galatasaray'ın yıldızıyla aşk yaşayan Arda Güler sevgilisini aileye de soktu. Arda Güler ve ailesiyle birlikte İspanya'da olan Duru Nayman da sosyal medyanın gündeminde...

Magazin 13-07-23 12:11

Srebrenitsa soykırımının baş sorumlusu Ratko Mladiç kimdir? Bosna kasabı olarak bilinen Ratko Mladiç nasıl yakalandı, öldü mü?

Srebrenitsa katliamının 28. yıl dönümü sebebiyle, Sırp General Ratko Mladiç internette araştırılıyor. Binlerce Bosnalının öldürülmesi için emir veren ve 'Bosna kasabı' olarak anılan Mladiç ile ilgili detaylar merak edildi. Peki, Srebrenitsa katliamının baş sorumlusu Ratko Mladiç kimdir? Bosna kasabı Sırp komutan Ratko Mladiç öldü mü, nasıl yakalandı?

Haber 11-07-23 14:03

Arda Güler'in sevgilisi ortaya çıktı! Galatasaraylı basketbolcu Duru Nayman merak konusu oldu

Real Madrid’e transfer olması ile tüm dünyada gündem olan genç futbolcu Arda Güler’in sevgilisi de merak konusu oldu. Arda Güler'in sevgilisi iddialara göre Galatasaray basketbol takımındaki Duru Nayman...

Magazin 11-07-23 13:20

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yakışıklı Soner'iydi! Türkiye'yi terk eden Mete Horozoğlu son haliyle şaşırttı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde canlandırdığı Soner karakteriyle izleyicilerin beğenisini toplayan Mete Horozoğlu, yıllar sonra ortaya çıktı. En son Nefes filmindeki komutan karakteriyle seyirci karşısına çıkan Horozoğlu, son haliyle şaşırttı.

Magazin 09-07-23 13:03

Rusya'dan flaş Ukrayna hamlesi! İki üst düzey komutan arananlar listesine eklendi

Geçtiğimiz günlerde Ukrayna'nın İHA ile Moskova'ya düzenlediği hava saldırılarında bazı apartmanlarda hasarların oluştuğu ifade edilmişti. Putin bu saldırıyı "terör eylemi" olarak nitelendirmiş ve Ukrayna'yı sorumlu tutmuştu. Bu olay üzerine Rusya İçişleri Bakanlığı'ndan flaş bir hamle geldi.

Haber 30-05-23 20:24

Mukan Kağan kimdir, kimin oğlu? Mukan Kağan hangi devletin hükümdarıdır?

Tarihte kurulan devletlerde yer alan hükümdarlar; halkı yönetmek, savaş ve barış kararlarına imza atmak, ordu kurmak ve idare etmek gibi birçok görevi üstlenmişlerdir. Ordunun başında göreve çıkan hükümdarlar; yönettikleri ülkelerin sınırlarını genişletmeyi ve halkın yeni kaynaklara ulaşmasını kolaylaştırmayı amaçlamıştır. İyi bir devlet adamı ve komutan olan Mukan Kağan’da, Göktürk Devleti’nin önemli hükümdarlarından birisidir. Mukan Kağan kimin oğlu?

Egitim 20-04-23 09:45

'Fazla bir maddi değeri yok ama...' Cebinden çıkardığı bozuk para herkesi duygulandırdı! Türkiye'ye yardıma gelen İsrailli komutana verilen o Türk lirası...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm dünyadan ekipler Türkiye'ye yardıma koşmuştu. Türkiye'ye destek için ekip gönderen ülkeler arasında İsrail de vardı. Arama kurtarma görevi dolayısıyla Türkiye'ye gelen İsrailli komutan Golan Vach'ın ülkesine döndükten sonra Türkiye'de yaşadığı hikayeyi anlattı, o anlar herkesi duygulandırdı. Vach, cebinden çıkardığı bozuk parayı gösterip onu enkaz altından çıkardığı çocuğun amcasının neden verdiğini anlattı.

Trend 23-02-23 08:36

Büyük yıkımın ardından Minik Ayla'yı kurtaran komutan gözyaşlarına boğuldu! Okula gideceğim diyor ya...

'Yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından çalışmalar sürüyor. Deprem bölgesinde Minik Ayla'ya kurtaran bir komutanın gözyaşları dikkat çekti. Enkazdan çıkarılan Ayla'ya elleriyle su içiren komutan, muhabirin "Ne oldu Ayla'yla aranızda?" sorusuna ağlayarak 'Kurtardık' cevabını verdi.

Haber 08-02-23 08:43

Kuruluş Osman'ın Nayman Komutan'ı Berik Aitzhanov kimdir, kaç yaşında ve nereli? Kuruluş Osman'a yeni karakter yeni heyecan!

Kuruluş Osman 115. bölüm fragmanında yeni bir karakterin dahil olduğu görülüyor. Komutan Nayman'a hayat verecek olan Berik Aitzhanov dizinin kadrosuna katılıyor. Fragman sonrası Kuruluş Osman Nayman Komutan oldukça merak edildi. Peki Kuruluş Osman'ın Nayman Komutan'ı Berik Aitzhanov kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 01-02-23 17:32

Pençe-Kilit Operasyonu'nda mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı! Girilemez, ulaşılamaz denilen her yere girdik

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından geçen yıl başlatılan Pençe-Kilit Harekatı, teröristlere geçit vermedi. Sınır güvenliğini ileriden sağlamak amacıyla yapılan operasyonlarda terör hedefleri birer birer etkisiz hale getirilirken mağaralar teröristlerin başlarına yıkıldı. 2'nci Hudut Tugay Komutan Yardımcısı Albay Ercan Şen "Kahraman komandolarımız operasyonlara devam ediyor. 'Girilemez' denilen her yere girdik, 'Ulaşılamaz' denilen her noktaya ulaştık" dedi.

Haber 15-01-23 21:22

İran'da Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı komutana suikast!

İran'ın başkenti Tahran’da Devrim Muhafızları Ordusu mensubu bir komutan öldürüldü.

Haber 04-01-23 00:26

Sevgi ve özlemle anıyoruz... Büyük Önder Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84'üncü yılı

"Özgürlük ve bağımsızlığı karakteri" olarak ilan eden, bir milleti esaretten kurtaran Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin üzerinden 84 sene geçti. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 57 yıl süren yaşamında, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla yöneten bir komutan olarak değil, devrimleriyle de dahi bir devlet adamı olarak tarihe geçti.

Haber 10-11-22 07:38

Atamızı anıyoruz! Atatürk nerede ve ne zaman öldü? İşte Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü tarihi

Atatürk’ün ne zaman ve nerede öldüğü merak ediliyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümüne sayılı saatler kaldı. Bu sene 10 Kasım, perşembe gününe denk geliyor. Vatandaşlar yurdun dört bir yanında anma etkinliklerine katılacaklar. Atatürk, yalnızca Türk milletinin Kurtuluş Savaşı'nı başarıyla yöneten bir komutan olarak değil, aynı zamanda gerçekleştirdiği devrimlerle de dahi bir devlet adamı olarak tarihe geçmiştir. Peki, Atatürk ne zaman ve nerede öldü?

Haber 09-11-22 22:49

Ünverdi’den 29 Ekim kutlaması

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi yayımladığı kutlama mesajında, Kurtuluş Savaşı’nda verilen eşsiz mücadeleye işaret ederek, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde küllerinden doğan bir milletin dünyaya ders olacak bir kahramanlık gösterdiğini ve 29 Ekim 1923’te Cumhuriyetin ilanı ile egemenliğin millet iradesine geçtiğini belirtti.

Haber 28-10-22 11:34

Büyük saldırının sinyali mi verildi? Rus komutandan çarpıcı sözler: Zor kararlar alabiliriz!

24 Şubat'tan bu yana süren Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Rus Komutan Sergey Surovikin, Ukrayna'da "operasyon" bölgesindeki durumu "gergin" olarak nitelendirerek, "zor kararlar" alabileceklerini belirtti. Öte yandan Surovikin, Kiev yönetiminin Herson şehrine saldıracağını da iddia ederek, "Ukrayna ordusunun şehre hedef ayırt etmeden büyük bir füze ve topçu saldırısı hazırladığına dair kanıtlarımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 18-10-22 23:00

Yunan generali esir alanlardan Bayram Bayazıt'ın hatıraları Taş Mektepte yaşatılıyor

Kurtuluş Savaşı'nda Yunan ordusunun başındaki komutan Nikolaos Trikopis'i Uşak'ta a esir alan askerlerden Bayram Bayazıt'ın tüfeği, İstiklal Madalyası ve hüviyeti Kayseri Milli Mücadele Müzesi'nde sergileniyor - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Müzeler ve Tarihi Yapılar Yönetim Müdürü Fehmi Gündüz: - "Bu belgelerde yaşanan olayları görüyoruz, dilekçelerde parmak izi var"

Yurthaber 29-08-22 11:06

GRAFİKLİ - Bizans ordusunu bozguna uğratan komutan: Sultan Alparslan

Malazgirt'te 951 yıl önce Bizanslıları mağlup ederek Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Büyük Selçuklu Devleti hükümdarı Sultan Alparslan, kararlılığı, cesareti, öngörüsü, zekası ve uyguladığı savaş taktiğiyle öne çıkıyor - Ortaçağ Tarihi Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra Çıplak: - "Halkına karşı oldukça adil, merhametli, hoşgörülü ve devlet adamı olarak ileri görüşlü. Askeri ve siyasi kararları iyi alan ve hükümdarlık süresine çok şey sığdıran önemli bir lider"

Yurthaber 25-08-22 11:22

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Kurtoğlu'ndan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'na ziyaret

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Kurtoğlu'ndan Siirt Valisi Hacıbektaşoğlu'na ziyaret

Yurthaber 24-08-22 14:28

Herkes babası sanmıştı! Survivor Ogeday Girişken'in aradığı bakın kim çıktı

Survivor yarışmasında şampiyonluk yaşayarak adını milyonlara duyuran Ogeday Girişken geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düşmüştü. 3 gündür kayıp olan İsmail Nayman Arık için dua isteyen Girişken'in babası olduğu düşünülen kişi bambaşka çıktı. Yeni bir paylaşım yapan Girişken aranılan kişinin kendi babası olmadığını açıkladı.

Magazin 06-08-22 15:33

Efsanelere konu olan dünyaca ünlü Sedir Adası havadan görüntülendi! Güzelliğiyle mest etti

Mısır Kraliçesi Kleopatra ile sevgilisi Romalı Komutan Antonius’un buluştuğu rivayet edilen Sedir Adası güzelliyle mest etti. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan ada, havadan görüntülendi. Ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

Trend 03-08-22 17:55

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Çitil, Muğla'da trafik denetimlerine katıldı

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Çitil, Muğla'da trafik denetimlerine katıldı

Yurthaber 08-07-22 19:45

Kaymakam çift hem evde hem de iş konusunda birbirlerine destek oluyor

Samsun'da Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ile Asarcık Kaymakam Vekili Fatma Gül Nayman, mesailerinin dışındaki zamanlarda mutfaktan bahçe işlerine kadar dayanışma örneği sergiliyor - Havza Kaymakamı Cengiz Nayman: - "Aramızda rekabet hissini yaşamadık, daha çok yardımlaştık ama ister istemez oluyordur. Bu bir hizmet yarışı" - Asarcık Kaymakam Vekili Fatma Gül Nayman: - "Yaptığımız her şeyde birbirimize destek oluyoruz, her şeyi yardımlaşarak yapıyoruz"

Yurthaber 15-06-22 13:10

SON DAKİKA | Yunanistan-Türkiye gerilimi tırmanıyor! Hem tehdit hem provoke edip, Türkiye sınırına hendek kazıyorlar

Son dakika haberi: Yunanistan, Ege ve Akdeniz'deki tahriklerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye ile artan gerilim sonrası sıcak çatışma ihtimaline karşı Meriç Nehri'ne hendek kazmaya başladı. Yunan medyası, olası bir savaş ihtimaline karşı Türk kara kuvvetlerinin ilerleyişini durdurmak için sınır hattına 135 kilometrelik tanksavar hendek kazıldığını yazdı. Emekli bir Yunan komutan da İstanbul'daki boğaz köprülerini vurmakla tehdit etti. Artan gerilim sonrası ABD'den de yeni bir açıklama geldi.

Haber 12-06-22 10:15

Komutan ne demek? Komutan kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sanat yapıtlarında kullanılmak için oldukça elverişli bir zenginliğe sahiptir. Özellikle roman ve şiir gibi edebi sanatlarda Türkçenin ifade zenginliği sıkça ön plana çıkar. Bu zenginlik tarih boyunca pek çok önemli edebi eserin ortaya çıkmasını sağlamıştır. Ancak bu zenginlik beraberinde pek çok yeni kelimeyle karşılaşmayı da getirmiştir. Komutan kelimesine de sıkça karşılaşılan kelimelerden bir tanesidir. Komutan TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 23:59

Edirne'de engelli öğrencilere asker kınası yakıldı

Etkinlikte engelli öğrencilerin aileleri ve Tugay Komutan Yardımcısı Piyade Kurmay Albay Erhan Yeşil gözyaşlarını tutamadı

Yurthaber 12-05-22 11:53

Ukrayna sadece başlangıç! Rus komutan işaret etti: Putin'in işgal listesindeki bir sonraki ülke...

Tüm dünya Rusya-Ukrayna savaşını konuşurken, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in işgal listesindeki bir sonraki ülkenin Moldova olduğu iddia edildi. Rusya Merkez Askeri Bölgesi Komutan Vekili Rustam Minnekaev'in özerk bölge Transdinyester'i işaret etmesi Moldova'ya operasyon sinyali olarak yorumlandı.

Haber 24-04-22 15:56

Rusya'nın yeni planı ortaya çıktı! Rus general duyurdu: Moskova...

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesi devam ederken Moskova'nın yeni planı ortaya çıktı. Üst düzey bir Rus komutan, Rusya'nın sadece Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesinin dışında, Ukrayna'nın güneyinin de tam kontrolünü almayı amaçladığını söyledi.

Haber 23-04-22 12:54

Mariupol'deki Ukraynalı komutan dünyaya seslendi: Bunlar belki de son saatlerimiz

Ukrayna'nın uzun süredir kuşatma altında olan liman kenti Mariupol'de kalan son Ukrayna birlikleri direnişini sürdürüyor. Mairupol Belediye Başkanı 100 bin sivilin kaldığı kentten insani geçiş koridorları oluşturulması için Rusya ile ön anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Haber 20-04-22 13:53

Mariupol Belediye Başkanı acı tabloyu açıkladı: Bir aydır abluka altında olan şehirde 5 bin kişi öldü

Ukrayna’nın Mariupol Belediye Başkanı Vadim Boyçenko, abluka altında olan şehirde bir ay içinde 210’u çocuk olmak üzere yaklaşık 5 bin kişinin öldüğünü söyledi. Öte yandan Ukrayna Ulusal Muhafızlarının özel kuvveti Azak Taburu Komutan Yardımcısı Svyatoslav Ponomar, yaptığı açıklamada, Mariupol’da enkaz altında kurtarılmayı bekleyen insanların olduğunu bildirdi.

Haber 06-04-22 21:44

Rus komutan canına kıydı! Gerçeği öğrenince dayanamadı

Ukrayna Savunma Bakanlığı, bir Rus komutanının kendini öldürdüğünü açıkladı. Bakanlığın açıklamasına göre komutan tanklarının yüzde 90'ının nakit para için soyulduğu için çalışmadığını tespit etmesi üzerine canına kıydı.

Haber 29-03-22 11:11

Rusya'ya büyük şok! Ukrayna ordusuna katılmayı reddetmişti

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Rusya'ya bir darbe daha geldi. 1993 yılında Ukrayna ordusuna katılmayı reddedip Rus Kuzey Donanmasına giren Rusya'nın Karadeniz Donanması Komutan Yardımcısı Kıdemli Albay Andrey Paliy'in Ukrayna'daki savaşta hayatını kaybetti.

Haber 20-03-22 21:06

Putin'e yeni darbe! Sayı yükseliyor

Ukrayna Rusya'nın Karadeniz Donanması'ndan bir komutan yardımcısının vurularak öldürüldüğünü açıkladı. 51 yaşındaki birinci sınıf kaptan Andrey Paliy'in öldürülen ilk deniz subayı olduğu öne sürülüyor. Putin'in işgal güçleri böylelikle bir darbe daha almış oldu. Ukrayna ayrıca Rus ordusunun kaybettiği asker ve savaş aracı sayılarını da açıkladı.

Haber 20-03-22 13:05

Son dakika: Putin'in 'kara kutum' dediği komutan Zolotov'dan Rus lideri üzecek açıklama

Son dakika haberi: Ukrayna'yı işgal eden Rusya'da işler istediği gibi gitmiyor. Güçlü bir direnişle karşılaşan Rus ordusu, ağır kayıplar verirken harekatın planlandığı gibi gitmediği belirtildi. Bu konuda itiraf gibi açıklama ise Putin'in "kara kutum" dediği Ulusal Muhafız Komutanı Viktor Zolotov'dan geldi. Rus komutan yaptığı açıklamada "Evet, her şeyin istediğimiz kadar hızlı gitmediğini söylemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 15-03-22 08:40

Son dakika: Yunan komutan Nikolaos Tamouridis'in skandal İstanbul ve Ayasofya sözlerine tepki yağıyor! 'Silahlansanız bile...'

Son dakika haberi: Emekli Yunan Korgeneral Nikolaos Tamouridis'in Ayasofya ile ilgili yaptığı açıklama tepki çekti. Kaleme aldığı bir yazısında Türkiye ile ilgili kullandığı sözler gündem olan Tamouridis, Yunanistan'ın Türkiye'den korkmadığını iddia etti. Emekli Yunan komutan, Ayasofya'da çanların yeniden çalacağını öne sürdü. Yunan komutan "Satın alın, tanklar alın, silahlar, toplar, İnsansız Hava Araçları yapın. Bizi korkutamazsın" ifadelerini kullandı

Haber 16-02-22 09:53

Son dakika haberi: Türkiye, Yunan sahil güvenlik botuna haddini bildiren İlker Reis'i konuşuyor! 'Senin tekneni batıracağım...'

Son dakika: Youtube kanalında çektiği videolarla tanınan İlker Reis, uluslararası karasularında Yunanistan sahil güvenliğiyle atıştı. Yunanlılar, Türk balıkçı teknesini tehdit etti. 'Burası Yunan karasuları buradan git' ifadesinden sonra İlker Reis'in tehdidiyle karşılaşan Yunan komutan 'Tekneni batıracağım' diye bağırdı. 'İşte siz bu kadarsınız' diyen İlker Reis'in isyan ettiği anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 04-02-22 00:13

Alman Deniz Kuvvetleri Komutanı, Putin hakkındaki yorumları nedeniyle istifa etti

Almanya Deniz Kuvvetleri Komutan Kay-Achim Schönbach, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilime ilişkin yaptığı değerlendirme esnasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında sarf ettiği tartışma yaratan sözleri nedeniyle görevinden istifa etti.

Haber 23-01-22 16:45

''Terim Özel Harekat'' Sosyal medya yıkılıyor! Türkiye gündemine oturdu

Galatasaray taraftarı Fatih Terim'in ayrılığı sonrası görülmemiş bir olaya imza attı. Fatih Terim'e komutan kıyafeti giydiren taraftarlar bu fotoğrafı paylaşarak ''Terim Özel Harekat'' etiketi altında yorumlar yapıyor. Türkiye gündeminde 3. sıraya kadar yükselen bu hareket herkesin dikkatini çekti. Yönetime eleştirilerde bulunan taraftarlar hep bir ağızdan yönetime protestolar yapıyor.

Spor 16-01-22 14:57

Anıtkabir'de şemsiye tutan Komutan görevden alındı! Bülent Ersoy’dan açıklama geldi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Anıtkabir ziyareti sırasında Bülent Ersoy'a üniformalı subayın şemsiye tutarak eşlik etmesiyle ilgili başlatılan inceleme kapsamında, Anıtkabir komutanı ve takım komutanı görevden alınmıştı. Konu hakkında açıklama yapan Bülent Ersoy, "Sadece ve sadece Ata’ya duamı ettim. Mozalesinin başında saygı duruşunda bulundum. Kimse bana şemsiye versin, sandalye versin demedim. Sandalyeyi zaten kendim götürdüm." dedi.

Magazin 14-01-22 16:23

Kasım Süleymani'nin kızının Iphone marka telefonu olay oldu: Müthiş bir ironi

İran sosyal medyası ve dünya basını İranlı komutan Kasım Süleymani'nin kızının, anma törenindeki fotoğrafını konuşuyor. Zeynep Süleymani ABD tarafından öldürülen babasının anmasına Amerikan malı iPhone 13 Pro Max'le katıldı. Sosyal medyada bu kare üzerine "Müthiş ironi" yorumları yapıldı.

Haber 05-01-22 19:02

Türk çoban köpeği ırkları, sokak köpekleri için podyuma çıktı

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman: - "Yarışmada dereceye giren köpeklerimize verilen mamalar Havza Kaymakamlığınca hibe edildi. Bu mamalar kışın yiyecek bulmakta zorlanan sokak köpeklerimize dağıtılacak"

Yurthaber 24-10-21 17:33