Novak Haberleri

Rusya'da benzin ihracatı ağustosta tekrar yasaklanacak

Rusya'da benzin ihracatı ağustosta tekrar yasaklanacak. Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak kararı duyururken yasağın eylül ve ekimi de kapsamasına yönelik değerlendirmeler yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Finans 2024-07-23 15:21:53

Wimbledon'da tek erkeklerde Alcaraz şampiyon oldu

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler finalinde 2 numaralı seribaşı Sırp tenisçi Novak Djokovic'i 3-0 yenen 3 numaralı seribaşı İspanyol sporcu Carlos Alcaraz, şampiyon oldu.

Spor 2024-07-14 19:01:43

Macaristan bu olayı konuşuyor! Cumhurbaşkanı Novak istifa etti

Macaristan’da çocuk istismarı nedeniyle hüküm giymiş bir kişiyi affetmesi nedeniyle başta muhalefet olmak üzere toplumun geniş kitlelerince tepki gösterilen Cumhurbaşkanı Katalin Novak, "hata yaptığını" belirterek görevinden istifa etti.

Haber 2024-02-10 23:23:54

Djokovic, Paris Masters'ta kupaya uzandı

Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) tarafından düzenlenen Paris Masters turnuvasında dünya 1 numarası Novak Djokovic, kupanın sahibi oldu.

Spor 2023-11-06 00:25:47

Novak Djokovic'ten tarihi şampiyonluk! Rekor kırdı...

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, tek erkekler finalinde Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic, kupaya ulaştı. Sırp tenisçi, 24. kupaya ulaşarak açık dönemde tüm zamanların en fazla grand-slam kazanan tenisçi rekorunu kırdı.

Spor 11-09-23 09:10

Ülkede büyük tepki var! Novak Djokovic'in Hande Baladan'ın fotoğrafını beğenmesi Sırp taraftarları kızdırdı

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta, tek erkeklerde dünya 2 numarası Novak Djokovic ve tek kadınlarda dünya 6 numarası Coco Gauff, yarı finale yükseldi. Bu hamlenin ardından ülkesinde sevinçle karşılanması beklenen olay Novak Djokovic için tam tersine döndü.

Spor 06-09-23 14:09

Novak Djokovic, ABD Açık'ta dördüncü tura yükseldi

Sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta tek erkeklerin 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, 2-0 geriye düştüğü maçı 3-2 kazanarak adını dördüncü tura yazdırdı.

Spor 02-09-23 12:10

Wimbledon tek erkekler şampiyonu Carlos Alcaraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz'ın kariyeri!

Carlos Alcaraz, Wimbledon tek erkekler şampiyonu olmasının ardından merak edildi. Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu. Başarılı tenisçi ile ilgili aramalar şampiyonluğunun ardından hız kazandı. Peki, Wimbledon tek erkekler şampiyonu Carlos Alcaraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Wimbledon şampiyonu Carlos Alcaraz'ın kariyeri!

Spor 16-07-23 21:44

Son dakika: Wimbledon tek erkekler finalinde şampiyon Carlos Alcaraz! 20 yaşında...

Son dakika haberleri: Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde Sırp tenisçi Novak Djokovic'i 3-2 yenen İspanyol raket Carlos Alcaraz şampiyonluğa ulaştı.

Spor 16-07-23 20:56

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macaristan Cumhurbaşkanı Novak'tan açıklamalar! TANAP'tan doğal gaz desteği vermeye hazırız

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ortak basın toplantısında açıkalamalar yaptı. Erdoğan "Şu an itibarıyla TANAP'tan Macaristan'a doğal gaz verilmesi konusunda Azerbaycan ile her türlü desteğe vermeye hazırız. Macaristan'ın Türkiye-AB ilişkilerindeki olumlu gündemin ilerletilmesine matuf desteğini artırarak sürdürmesini bekliyoruz." dedi. Novak "Türkiye, Macaristan'ın enerji güvenliği konusunda vazgeçilmez öneme sahiptir. Türk akımına ihtiyacımız var" dedi.

Haber 29-03-23 19:03

Novak Djokovic, 22. grand slam şampiyonluğunu aldı

Novak Djokovic, Avustralya Açık tek erkekler final müsabakasında karşılaştığı Yunan raket Stefanos Tsitsipas’ı setlerde 3-0 mağlup ederek zafere ulaştı. Sırp tenisçi, bu sonuçla Avustralya Açık’ta 10. kez, grand slam turnuvalarda ise 22. şampiyonluğunu elde ederek, Rafael Nadal’a ait en fazla grand slam turnuva kazanan erkek tenisçi’ rekorunu egale etmiş oldu.

Spor 29-01-23 15:06

Avustralya Açık'ta Djokovic, finalde Tsitsipas'ın rakibi oldu

Sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'ta tek erkeklerin 4 numaralı seribaşı tenisçisi Novak Djokovic, Stefanos Tsitsipas'ın finaldeki rakibi oldu.

Spor 27-01-23 14:18

Rusya, petrol için peş peşe duyurdu: Putin’den yeni kararname: Bugün ya da yarın açıklayabilir...

Petrol fiyatları bir aşağı bir yukarı hareket ederken Rusya’dan peş peşe çok kritik iki açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak petrol üretimini azaltacaklarını duyurmasının ardından, ham petrol ihracatını arttırabileceklerini belirtti. Piyasalar ise Rusya’nın açıklamaları ile yön bulmaya çalışırken Putin’in bugün ya da yarın, henüz detayları tam olarak bilinmeyen ‘önleyici tedbirler’i içeren bir kararnameyi açıklaması bekleniyor.

Finans 26-12-22 08:47

Son dakika | Rusya bir kez daha Türkiye'yi adres gösterdi; 'doğal gaz merkezi' için ilk kez tarih verdi! Putin'in teklifi dünyada yankı uyandırmıştı

Son dakika haberi: Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'yi gaz merkezi haline getirme önerisinin ardından Rusya'dan konuyla ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak Başbakan Yardımcısı Novak, Türkiye'de oluşturulması planlanan gaz merkezinin gaz fiyatlandırma mekanizması için araçlar sağlayabileceği düşüncesini dile getirdi. Novak ayrıca doğal gaz merkezi için de tarih de verdi.

Finans 23-12-22 11:04

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe, Rennes karşısında liderlik için Kadıköy'de sahaya çıkacak!

Fenerbahçe ile Rennes UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Karşılaşmada Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic düdük çalacak. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstleniyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu'ndaki maç için teknik direktör Jorge Jesus'un nasıl bir 11'le sahada yer alacağı ortaya çıktı. Maç öncesi 'Fenerbahçe Rennes maçı canlı izle' arama motorlarında sorgulanıyor. Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 27-10-22 19:31

Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında? Ülkesinde Elvis Presley deniyor!

Novak Simovic, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta karşılaşması olan Fenerbahçe Rennes maçında düdük çalacak. Sırp hakem saç kesimi sebebiyle Sırbistan'da Elvis Presley olarak tanınmakta. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe Rennes maçında deneyimli hakemin yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstleniyor. Peki, Fenerbahçe Rennes maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında?

Spor 27-10-22 19:28

Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Rennes maçı öncesi 4 futbolcuya şok! İşte Jorge Jesus'un 11'i!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile karşı karşıya gelecek. Maçta Sırbistan Futbol Federasyonundan Novak Simovic düdük çalacak. Simovic'in yardımcılıklarını Nikola Djorovic ve Milos Simovic üstlenecek. Karşılaşma Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Sarı Lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus'un ilk 11'i belirledi. Peki, Fenerbahçe Rennes maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe Rennes maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 25-10-22 14:05

Fenerbahçe'de ayrılan ayrılana! Belözoğlu'nun prensiydi... Takımdan gönderiliyor

Son dakika... Yeni sezon öncesi kadrosunda köklü bir değişime giden Fenerbahçe birçok yeni ismi kadrosuna katarken, birçok isimle de yollar ayrılmıştı. Sarı-Lacivertliler'de son olarak vedalaşılan isim ise Çek savunmacı Filip Novak olurken, bir ayrılığın daha kapıda olduğu iddia edildi. İşte detayar...

Spor 29-09-22 17:28

Son dakika: Fenerbahçe'de Filip Novak sonrası bir ayrılık daha! Yeni transfer Bruma'yı Beşiktaş'ın eski hocası alıyor...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 6 maçta 13 puan toplayan Fenerbahçe, oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirmişti. Sarı - lacivertliler, Hollanda Ligi Eredivisie ekiplerinden PSV'de forma giyen Bruma'yı satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Fenerbahçe'ye geldiği günden itibaren istenen performansı sergileyemeyen Portekizli futbolcu, TFF'nin tescil listesine eklenmemişti. Bruma'nın devre arasında Beşiktaş'ın eski hocası Carvalhal'in takımı Al Wahda'ya gideceği iddia edildi.

Spor 28-09-22 14:51

Mauricio Lemos kimdir? Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos, Filip Novak gibi BAE'ye mi transfer olacak?

Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos'ın Filip Novak gibi BAE'ye transfer olacağı öne sürüldü. 28 Eylül 2022 Çarşamba günü basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Mauricio Lemos kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe oyuncusu Mauricio Lemos, Filip Novak gibi BAE'ye mi gidecek?

Spor 28-09-22 14:13

Son dakika: Fenerbahçe, ayrılığı resmen açıkladı! Filip Novak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Filip Novak ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Sarı - lacivertliler, oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Öte yandan oyuncunun yeni adresi de belli oldu. 32 yaşındaki Çek futbolcu, Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Al Jazira ile anlaşmaya vardı. Al Jazira'nın kısa süre içerisinde Novak'ın transferini açıklaması bekleniyor. İşte detaylar...

Spor 28-09-22 12:03

Fenerbahçe ihya olacak! Arap kulübünden transfer teklifi Hemen satın

Son dakika... Yeni sezonda Jorge Jesus ile kupaya uzanmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Sarı-Lacivertliler'de kadroya dahil edilmeyen ve takımdaki geleceği merak konusu olan Çek futbolcu Filip Novak için oldukça dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 27-09-22 08:56

Sirkeli Höyüğü'nde Tunç ve Demir çağlarına ait kalıntılar gün yüzüne çıkarılıyor

Kazı Başkanı Prof. Dr. Mirko Novak: - "Bölgenin en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Sirkeli Höyüğü'nün tarihi resmini çizmek istiyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında ise antik şehrin kapılarını meraklılarına açmayı hedefliyoruz"

Yurthaber 18-09-22 12:41

Fenerbahçe'de Bruma, Novak ve Lemos, ligde forma giyemeyecek

Fenerbahçe'de Bruma, Novak ve Lemos, ligde forma giyemeyecek

Yurthaber 10-09-22 21:11

Son dakika! Erdoğan dünyanın gözü burada demişti! Soçi zirvesi sona erdi... İşte alınan kararlar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüştü. Zirve öncesi liderler kamera karşına geçip önemli açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan'ın "dünyanın gözü burada dediği" zirve sona erdi. Rusya Başbakan Yardımcısı Novak, "Erdoğan ve Putin gaz ödemelerinin kısmen Rus rublesi ile yapılması konusunda anlaştı." ifadelerini kullandı. Öte yandan iki liderin görüşmesinin ardından ortak bildiri yayınlandı. İşte detaylar...

Haber 05-08-22 19:35

Wimbledon'da şampiyon kim oldu? Tenis turnuvası Wimbledon'ı kim kazandı?

Dünyanın en eski ve bilinen tenis turnuvalarından olan Wimbledon'da final bölümü ilgiyle takip edildi. 1 numaralı seri başı olan 35 yaşındaki Novak Djokovic ile dünya 40 numarası Nick Krygios şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Peki Wimbledon'da şampiyon kim oldu? Tenis turnuvası Wimbledon'ı kim kazandı? İşte şampiyon ve merak edilenler...

Spor 10-07-22 23:40

Son Dakika: Wimbledon'da Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler kupasını, Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic kazandı. Düzenlenen son dört Wimbledon'dan da zaferle ayrılan Djokovic, turnuvada 7. kez kupa sevinci yaşadı.

Spor 10-07-22 19:24

Nick Kyrgios kimdir: Wimbledon finalinde Djokovic ile karşılaşan tenis dünyasının hırçın yıldızı

Tenis dünyasının en tartışmalı karakterlerinden olan Nick Kyrgios, kariyerinin ilk grand slam finalinde Novak Djokovic ile karşılaştı.

Haber 10-07-22 18:52

Fenerbahçe hazırlık maçında gol oldu yağdı! Tirana'yı 4-0 mağlup eden sarı-lacivertlilerde Lincoln yıldızlaştı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında geçtiğimiz sezon Arnavutluk Ligi'ni şampiyon tamamlayan Tirana'yı ağırladı. Shkupi ile berabere kalan Kanarya, Tirana'yı mağlup edip moral depolamak istiyordu. Sarı-lacivertlilerin maçın başından sonuna kadar üstünlük kurduğu mücadele 4-0 sonuçlandı. Fenerbahçe'nin gollerini Berisha, Novak, Pelkas ve Samatta kaydetti.

Spor 25-06-22 19:47

Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic kimdir? Novak Simovic nereli ve kaç yaşında?

Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic, 7 Haziran 2022 Salı günü oynanacak mücadele öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye, Uluslar Ligi C1 grup mücadelesi kapsamında Litvanya ile kozlarını paylaşacak. Peki Litvanya - Türkiye maçının hakemi Novak Simovic kimdir? İşte hakem Novak Simovic hakkında bilgiler...

Spor 07-06-22 21:17

Macaristan Başbakanı Viktor Orban'dan Rusya kararı! AB'nin yaptırımını kabul etmeyecekler

Macaristan'da genel seçimleri yeniden kazanan Başbakanı Viktor Orban'ın kabinesi, Cumhurbaşkanı Katalin Novak tarafından onaylandı. Yeni kabinenin kurulmasının ardından ise Başbakan Orban, Avrupa Birliği (AB) Komisyonunun Rusya'ya yönelik hazırladığı 6. yaptırım paketini gündeme almaması için AB Konseyi Başkanı Charles Michel'e mektup yazdı.

Haber 24-05-22 20:59

Derbiye Filip Novak damgasını vurdu! ''Futbol katili'' dedi ve...

Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynadığı derbide 27. dakikada ikinci kez penaltı kazandı. Penaltıların ikisini de golün Novak yapınca sosyal medyada ortalık karıştı.

Spor 08-05-22 19:47

Novak Djokovic kimdir? Novak Djokovic nereli ve kaç yaşında? Wimbledon kaç kez kazandı?

Novak Djokovic, Rus ve Belaruslu tenisçilerin bu yıl Wimbledon'a kabul edilmeyeceklerinin açıklanmasına tepki göstermesi nedeniyle merak konusu oldu. Başarılı tenisçi, Rusya ve Belarus adına sahaya çıkacak tenisçilerin sessiz olmasına karşın alınan kararı açık yüreklilikle doğru bulmadığını ifade etti. Peki Novak Djokovic kimdir? Novak Djokovic nereli ve kaç yaşında? Wimbledon kaç kez kazandı? İşte detaylar...

Spor 21-04-22 14:02

‘‘Bazı Alıcılar Doğalgaz Ödemelerini Ruble’yle Yapacak’’

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Novak, Cuma günü yaptığı açıklamada, Rus doğalgazının birçok alıcısının ruble ile ödeme yapmayı kabul ettiğini söyledi

Haber 15-04-22 17:29

Ozan Tufan Beşiktaş'a gidiyor! Hem de bedavaya...

Yeni sezonda bir kez daha önemli bir kadro değişimi yaşayacak sarı lacivertlilerde Mesut Özil ve Ozan Tufan dışında, Sosa, Gustavo, Valencia, Novak ve Tisserand’ın da üzeri çizildi. Ozan Tufan'ın ezeli rakip Beşiktaş'a gideceği öne sürüldü. Bu transfer için Ozan Tufan'ın bonservisini eline almak için görüşmeler yaptığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 14-04-22 09:31

Djokovic kortlara mağlubiyetle döndü

Sırp tenisçi Novak Djokovic, 1 numaralı seribaşı olarak katıldığı Monte Carlo Masters Erkekler Tenis Turnuvası'ndaki ilk maçında elendi.

Spor 12-04-22 22:39

Rusya'dan doğal gaz ve petrol uyarısı: 'Piyasa çöker'

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı işgali devam ederken, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak’tan doğal gaz ve petrol açıklaması geldi. Novak, Rusya'nın, dünyanın en büyük enerji kaynakları ihracatçısı olduğunu belirterek, "Rus enerji kaynakları olmadan küresel doğal gaz ve petrol piyasaları çöker." dedi. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Novak, Batılı ülkelerin Rus petrolünün almayı durdurmaları halinde fiyatların varil başının 500 dolara çıkabileceğini söylemişti.

Finans 23-03-22 14:59

Rusya'dan korkutan petrol tahmini! 300 dolara kadar...

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak'tan korkutan petrol tahmini geldi. Novak, batılı ülkelerin Rus petrolünü almayı durdurmaları halinde, fiyatların varil başına 300 dolara çıkabileceğini söyledi.

Finans 21-03-22 17:22

Katalin Novak: İktidar partisinin eski aile bakanı Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı seçildi

Yaklaşan 3 Nisan genel seçimleri arifesinde Macaristan Parlamentosu'nda bugün cumhurbaşkanı seçimleri gerçekleşti. Macaristan'ın yeni cumhurbaşkanı Katalin Novak oldu. Budapeşte'den Tarık Demirkan, Novak ve rakibi Peter Rona'nın politikalarını aktarıyor.

Haber 10-03-22 18:57

Rusya'dan Avrupa'ya gazı kesme tehdidi

Rusya, Avrupa'yı savaşın başlamasından bu yana ilk kez açıkça doğal gaz sevkiyatını kesmekle tehdit etti. Henüz bu yönde karar alınmadığını ve olası bir ambargodan hiç kimsenin kazançlı çıkmayacağını ifade eden Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Avrupalı politikacıların suçlamalarının Rusya'yı "böyle bir karar almaya ittiğini" öne sürdü.

Haber 08-03-22 10:44

Rusya'dan ambargo uyarısı: Petrolün varil fiyatı 300 doları aşabilir

Brent petrol, Rusya Ukrayna savaşının etkisiyle 14 yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Rusya Başbakan Yardımcısı Novak ise Rus petrolüne yönelik ambargo tartışmalarına ilişkin konuştu. Ambargo kararının felakete yol açacağını savunan Novak, petrolün varil fiyatının 300 doların üstüne çıkabileceğini söyledi.

Haber 08-03-22 00:01

Novak Djokovic: Tenis yıldızına yapılan Covid testinin zamanlamasına dair kuşkular

BBC, ünlü tenis oyuncusunun pozitif çıktığı Covid testinin seri numarasının, Sırbistan'a ait diğer test kodlarıyla farklılık gösterdiği yolundaki haberleri inceledi.

Haber 28-01-22 16:21

Duyanlar üzüntüden kahroluyor! İsmail Kartal'dan Filip Novak açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Demir Grup Sivasspor maçı sonrasında konuştu. Karşılaşmada sakatlanan Flip Novak için kötü haberi veren İsmail Kartal, "Durumu çok ciddiymiş. Doktorun ilk söylediği şey bu. Üstüne basamıyor yürüyemiyor. Ciddi bir sakatlığı var." ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar tecrübeli oyuncunun sosyal medya hesabına geçmiş olsun mesajları yağdırmaya başladı.

Spor 22-01-22 19:29

Djokovic'ten Covid-19 Tedavisi Geliştiren Şirkete Yatırım

Aşı olmayı reddettiği için Avustralya’daki tenis turnuvasına katılmasına izin verilmeyen ünlü Sırp tenisçi Novak Djokovic'in Covid-19'a karşı tıbbi tedavi geliştiren bir firmanın yüzde 80'ini satın aldığı bildirildi

Haber 19-01-22 21:11

Djokovic'i Avustralya'dan gönderilmesinin ardından kariyerinde ne bekliyor?

Kariyerini "tüm zamanların en çok Grand Slam kazanan erkek tenisçisi" olarak bitirmek isteyen Novak Djokovic, Covid-19 aşısı olmayı reddettiği için bu haftaki Avustralya Açık'ta 21. Major turnuvasını kazanma şansını kaçırdı. Dün ülkesi Sırbistan'a dönen 34 yaşındaki tenisçinin yaşadıkları, önümüzdeki sezonlarda hem onun hem de diğer aşı olmak istemeyen sporcuların durumuyla ilgili sorular gündeme getirdi.

Haber 18-01-22 07:38

EKOTÜRK Stüdyo VOA 17 Ocak

ABD’de kar fırtınası ülkenin güneydoğusunda birçok bölgede yüzbinlerce kişiyi elektriksiz bıraktı, binlerce uçuş da iptal oldu. Uzmanlar Corona salgınının etkisinin azaldığına dikkati çekse de, önümüzdeki birkaç ayın hala sıkıntılı geçeceğine işaret ediyor. ABD’de bugün resmi tatil, Martin Luther King günü. Rusya’yla Ukrayna krizinin tırmandığı bugünlerde ABD Senatosu’ndan bir grup Ukrayna’ya gitti. Aşı bilgilerini paylaşmadığı için Avustralya’dan sınır dışı edilen Sırp tenisçi Novak...

Haber 18-01-22 00:05

Djokovic: Avustralya Başbakanı Morrison, ünlü tenisçinin 3 yıllık vize yasağının erken bitebileceğini söyledi

Ünlü tenisçi Novak Djokovic, Covid-19 aşısı olmadığı için Avustralya'dan sınır dışı edildi. Avustralya Başbakanı Scott Morrison, Djokovic'in ülkeye beklenenden daha erken dönebileceğini söyledi.

Haber 17-01-22 11:30

Avustralya Djokovic’i Sınır Dışı Etti

Erkek tenisinin 1 numarası Novak Djokovic Avustralya Açık’ta oynamak için verdiği hukuki mücadeleyi kaybetti. Avustralya’da mahkeme, sağlık ve kamu düzenini gerekçe göstererek Djokovic’in vizesini iptal etti

Haber 16-01-22 16:02

Novak Djokovic: Tenis yıldızı Avustralya'dan sınırdışı edilecek

Ünlü Sırp tenis oyuncsu Novak Djokovic, mahkemeye yaptığı son itirazın da reddedilmesinin ardından Avustralya'dan sınır dışı edilmek üzere.

Haber 16-01-22 11:57