Tunceli Deprem Mi Oldu Haberleri

Emin Pazarcı'nın paylaştığı fotoğraf olay oldu! Höst diye yanıt vermişti, AK Partili isim de topa girdi: Kısıtlanmalı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın paylaşımları gündem oldu. Cumhurbaşkanlığı uçağıyla birlikte fotoğrafını paylaşan Pazarcı'ya "Tasarruf tedbirleri size yok değil mi?" yorumları geldi. Yapılan eleştirilere gülerek yanıt veren Pazarcı'nın "Höst, Devlet işidir bu. Helaldir helal" ifadeleri ise dikkat çekti. Öte yandan AK Partili Birinci de topa girdi: "Mümkün mertebe kısıtlanmalı"

Haber 2024-05-06 09:02:59

Son dakika| Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem! Derinliği...

Van'ın Tuşba ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem, 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Haber 2024-05-05 23:14:08

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 2024-05-04 11:34:28

Araştırma tamamlandı: Aşırı öfke kalp krizine neden olur mu? Şaşırtıcı sonuçlar!

Bilim insanları kalp krizine neden olan faktörleri araştıran önemli bir çalışmaya imza attı. 280 kişinin bir teste tabii tutulduğu çalışmada katılımcılar 4 gruba ayrılarak kendilerine öfkelenecekleri, endişelenecekleri, üzülecekleri ve normal hissedecekleri duygular yaşatıldı. Ortaya çıkan sonuç bilim dünyasında heyecanla karşılanırken, aşırı öfke kalp krizini tetikler mi sorusuna da önemli bir cevap vermiş oldu.

Haber 2024-05-02 10:54:35

Faizler uçuşa geçmişti ama TL mevduat ve fonda kazanç hesabı değişti! Kesintiden sonra 100 bin liranın getirisi!

TL'de parası olanlar dikkat! TL mevduata uygulanan stopaj (vergi kesintisi) oranları değişince kazanç hesapları da değişti. 100 bin TL'nin kesintiler sonrası kazancı ne kadar oldu? Stopaj artışı eski vadeleri etkileyecek mi? İşte detaylar...

Finans 02-05-24 07:26

SON DAKİKA: Fed faiz kararı sonrası ons altın, gram altın ne kadar, kaç TL? Tüm dünyanın beklediği açıklama geldi: 'İyi değerlendirmek lazım...'

Son dakika haberi… Altın fiyatları için kritik açıklama geldi. Ons altın ve gram altın fiyatında yaşanan düşüş sonrası gözler ABD Merkez Bankası Fed faiz kararına çevrilmişti. Fed faizleri sabit bıraktı. Peki altın fiyatları faiz kararı sonrası ne oldu? Altın gram fiyatı düşer mi yükselir mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş ve Şirin Sarı dikkat çeken iki değerlendirmede bulundu. İslam Memiş gram altın için tahminini açıkladı.

Finans 01-05-24 22:26

Naci Görür'den 4 il için deprem uyarısı! 'Endişelendiriyor' diyerek açıkladı

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 4 il için deprem uyarısında bulundu. Görür, "Bugünlerde daha çok Tunceli, Bingöl Karlıova, Erzincan yöreleri biraz endişelendiriyor. İzmir'de de endişemiz var. Çünkü İzmir'de, 15 fay var. İzmir yarımadasını kesen fayların özelliklerini bilmiyoruz. Bilmediğimiz için sorun olarak düşünüyoruz" dedi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Haber 01-05-24 13:55

Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalar! Cinayete mi kurban gitti?

Ekonomist Korhan Berzeg'in ölümüyle ilgili ailenin avukatı Emre Akkaş çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Akkaş, "312. günden sonra değerli Korhan hocamızı kaybettiğimizi anladık. Bu noktada kafamızda oluşan yeni soru işaretleri var. Kendisi doğal bir süreçte mi hayatını kaybetti, yoksa hiçbirimizin duymak istemediği bir cinayete mi kurban gitti? Kitabın bu sayfası yeni açılmış oldu. Ailenin temennisi ölümün aydınlatılması. Kısa bir süre içerisinde net bir sonuca ulaşacağımızı beklemiyoruz" dedi.

Haber 30-04-24 10:40

Son dakika: AFAD duyurdu: Malatya'da ve Burdur'da peş peşe depremler

Son dakika haberi: AFAD, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Dakikalar sonra ise Burdur'un Çavdır ilçesinde de 3.9 büyüklüğünde bir deprem oldu.

Haber 29-04-24 00:25

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 24-04-24 18:19

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 23-04-24 15:05

Tayvan'da 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi

Tayvan'ın Hualien kentinde art arda 6,1 ve 6 büyüklüğünde 2 deprem oldu. Depremlerde ilk belirlemelere göre can veya mal kaybı bildirilmedi.

Haber 22-04-24 22:48

Her mevsime uygun Columbia yağmurluk günün fırsat ürünü oldu

Yağmuru keyfe dönüştürecek kaliteli bir yağmurluğunuz yoksa şimdi almanın tam zamanı! Neden mi? Çünkü Columbia Erkek Pouring Adventure II Yağmurluk yalnızca bugüne özel Günün Fırsatları kapsamında tam 475 TL indirime girdi. Kaçırmamak için acele edin, işte detaylar!

Haber 22-04-24 12:14

Sosyal medyada yaptığı canlı yayın sırasında deprem olacağını hissettiğini söyledi! Dakikalar sonra deprem oldu....Deprem olmadan hissetmem peki?

TikTok'ta 'dollunayy35' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyadan açtığı canlı yayın sırasında 'Deprem olacak gibi hissediyorum' dedi. Canlı yayında takipçilerinin sorularını yanıtlayan kadın hislerini dile getirdikten dakikalar sonra Tokat depremi oldu. Depreme canlı yayında yakalanan kadın hem korktu hem de şaşırdı.

Trend 20-04-24 07:53

İsrail İran'ın hava savunma tesisini mi vurdu? ABD'li üst düzey yetkiliden misilleme açıklaması

Geçtiğimiz hafta İran'ın saldırısının ardından İsrail'in misilleme yaptığı iddiaları gündem oldu. ABD'li üst düzey bir yetkili ise İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına girmeden İran'a 3 füze fırlattığını açıkladı. Aynı yetkili İsrail'in İran'ın nükleer tesisini koruması için kurulan hava savunma sistemini hedef aldığını söyledi.

Haber 19-04-24 21:56

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki deprem sonrası o paylaşım gündem oldu! 16 saat önce depremi bildiler

Tokat peş peşe depremlerle sarıldı. İlk deprem gece 01.10 sıralarında meydana geldi. 4.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Tokat'ta bugün 18.11'de 5.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Paniğe yol açan deprem sonrası peş peşe açıklamalar gelirken sosyal medyada bir paylaşım gündem oldu.

Haber 18-04-24 19:12

Bakan Işıkhan son noktayı koymuştu! SGK Uzmanı Özgür Erdursun'dan dikkat çeken 'asgari ücrete ara zam' yorumu: 'Diğer ücretlerde de...'

"Asgari ücrete ara zam gelecek mi?" sorusuna net yanıt bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan geldi. Işıkhan, "Başta nasıl bir karar aldıysa şu an öyle devam edecek" açıklamasıyla asgari ücrete temmuzda ara zam yapılmayacağını ilan etmiş oldu. Bakan Işıkhan'ın asgari ücret ve emekli açıklamalarını SGK uzmanı yorumladı.

Finans 17-04-24 17:02

Altın fiyatı tahminleri alt üst oldu! En kötü senaryoda bile yükseliyor: Süre 1 ay daha uzadı (17 Nisan Çarşamba gram, çeyrek altın fiyatları)

Ons altın fiyatları rekor seviyelere yakın seyrederken yurt içinde gram altın fiyatı da 2600 liraya doğru ilerliyor. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını bugün ne kadar, kaç TL? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Uzmanlar altın fiyatları için kötü senaryoyu açıklayarak yeni tahminde bulundu. Ünlü ekonomist Doç. Dr. Filiz Eryılmaz, geçtiğimiz hafta tüm beklentilerin değiştiğini belirtti.

Finans 17-04-24 07:55

SON DAKİKA: Savaş olursa altın, dolar, borsa ne olur? Hepsinin cevabı belli oldu, İslam Memiş iki senaryoyu birden anlattı: Altın fiyatı tahmini bir kez daha değişti

Son dakika: Tatilin ardından piyasalar yeni haftaya ‘merhaba’ diyor. Altın fiyatları, dolar ve borsa ise Orta Doğu’da yaşanan gerginlikleri takip edecek. Peki savaş çıkarsa altın fiyatları ne olur? Dolar/TL düşer mi yükselir mi? Borsa İstanbul’da kritik seviyeler neler? Yatırımcılar bu sorulara yanıt ararken tahminler ve senaryolar belli oldu. Goldman Sachs ons altın tahminini 400 dolar birden yükseltti. İslam Memiş ise iki senaryoda altın, dolar, borsa, Bitcoin ve gümüş tahminini açıkladı.

Finans 15-04-24 07:45

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 14-04-24 19:42

Cem Yılmaz'ın paylaşımı Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme mi? Sosyal medya karıştı

Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri' gecesindeki kıyafetiyle gündem oldu. Cem Yılmaz'ın son paylaşımı ise Serenay Sarıkaya'nın dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.

Magazin 14-04-24 11:48

Son dakika: SSK 2000 öncesi, sonrası, Bağ-Kur emeklisi… Rakam 14.095 lirayı bulacak! Temmuz zammında emekli taban maaş tehlikesi

Son dakika: SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı zammı için Temmuz verisi ortaya çıktı. 3 aylık enflasyon şimdiden yüzde 15,06 oldu. Emekli maaşları 6 aylık enflasyon rakamları ile netliğe kavuşacak ancak milyonlarca kişi Temmuz 2024 öncesinde yeni emekli zammı için ipuçları arıyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Emekliye refah payı gelecek mi? İşte emekli maaşı hesaplaması yapan milyonlara rehber…

Finans 13-04-24 09:38

İsrail'e yeni yaptırımlar gelecek mi? Ticaret Bakanı Bolat'tan ihracat kısıtlaması açıklaması: Gelişmelere göre karar verilebilir

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail'e ihracat kısıtlaması kararıyla ilgili açıklamalar yaptı. Bolat, "Maalesef bugüne kadar uluslararası bir ambargo kararı alınmadı. Dünyada Türkiye, bu sabah alınan kararla bir işaret fişeği yakmıştır. Türkiye ambargo uygulayan ilk ülke oldu. Bu ürünler seçilirken temel gıda maddeleri kapsam dışı bırakıldı. Gelişmelere göre bu ürünlerle ilgili de karar verilebilir." dedi.

Finans 09-04-24 23:30

Güneş tutuldu, sırada deprem mi var? Gündem olan iddiaya yanıt geldi! Tarih boyunca hep kötüye yorulmuş

Dünyanın yakından takip ettiği Güneş tutulmasının ardından doğa olayının depremi tetikleyebileceği yorumları gündem oldu. Prof. Dr. Şükrü Ersoy söz konusu iddiaya yanıt verdi. Tarih boyunca tutulmaların hep kötüye yorulduğunu belirten Ersoy yapılan çalışmaların sonucuna dikkat çekti.

Haber 09-04-24 15:42

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Acun Ilıcalı ve Ogeday arasında merak ettiren diyalog! Ogeday o sözden sonra konseyden çıkmak istedi

Survivor All Star'ın en iddialı isimlerinden Ogeday yine gündemde. Fragmanda Acun Ilıcalı'nın sert ifadeler kullandığı Ogeday diskalifiye mi olacak? Ogeday'ın Acun Ilıcalı'nın sözleri sonrası konseyden çıkmak istemesi gündem oldu.

Magazin 08-04-24 07:41

3 aylık enflasyon farkı sonrası emekli maaşında hesaplar değişti! Uzman isim 'kök maaş' formülünü paylaştı: 'Büyük devrim olur'

Milyonlarca emeklinin beklediği veriyi TÜİK 3 Nisan'da açıkladı. Mart ayı enflasyonuyla birlikte de emekli maaşlarına yansıyacak 3 aylık enflasyon farkında oran belli oldu. Emeklinin temmuz hesabı değişti. Emeklilere refah payı gelir mi? En düşük emekli maaşı ne kadar olur?

Finans 07-04-24 13:48

Altın mı döviz mi borsa mı? Bu hafta yatırımcısına en çok kazandıranlar belli oldu!

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 5,21, altının gram fiyatı yüzde 2,75 artarken, dolar/TL yüzde 1,35, avro/TL yüzde 1,39 azalış kaydetti. Hangi hisseler kazandırdı? İşte bu haftanın yatırım analizi...

Finans 07-04-24 10:38

Bayramda çalışacaklar dikkat! Fazla mesai ücreti hesaplaması yaparken kafanız karışmasın… Resmi tatilde 1 saat bile çalışana 1 günlük ücret

Çalışma hayatında hem işverenler hem de çalışanlar açısından tereddüt oluşturabilen konulardan biri de fazla mesai ücreti. Ramazan Bayramı yaklaşırken, bayramda da çalışacak olanların ‘Fazla çalışma ücreti nasıl hesaplanır? Resmi tatillerde fazla çalışma ücreti ödenir mi? gibi sorulara yanıt aramasına sebep oldu. Konunun detayları belli oldu.

Finans 06-04-24 10:42

İYİ Parti için kader günü: Kurultay tarihi belli oldu! Gözler Meral Akşener'de

İYİ Parti'de seçim yenilgisi Meral Akşener'i koltuğundan edecek mi? Bu sorunun yanıtını bulması için gözler kurultaya çevrilmişti. Seçimli kurultayın tarihi belli oldu. Akşener'in de aday olabileceği iddialar arasında.

Haber 05-04-24 14:51

Japonya'nın kuzeydoğusunda 6 büyüklüğünde deprem! Birçok şehirde hissedildi

Japonya'nın kuzeydoğusundaki Fukuşima eyaleti açıklarında 6 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmadı. Deprem birçok noktada hissedildi.

Haber 04-04-24 09:34

Altın fiyatlarında beklenen oldu! Powell konuştu altın rekor kırdı… Gram altın fiyatı için tahminler ortaya çıktı

Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamasında faiz indirimi için bekleyecek zamanın olduğunu vurguladı. Açıklamaların ardından ons altın fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Yurt içinde ise gram altın fiyatları yatay seviyelerdeki hareketini sürdürüyor. Peki gram altın fiyatları ne olur, düşecek mi yükselecek mi? Uzman isim altının gram fiyatı için tahminini paylaştı, bu yıl göreceği rakamı açıkladı. İşte Kapalıçarşı’da güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

Finans 04-04-24 07:32

Emekli kök maaşında yüzde 25 kabusu! Enflasyon rakamlarının ardından SGK Uzmanı İsa Karakaş hesap yaptı! 'Sıfır zam' alacakları açıkladı

TÜİK'in mart ayı enflasyonunu açıklamasının ardından memur ve emekliler için Temmuz hesabı da başladı. Zamda 3 aylık oran kesinleşti. Peki emekli maaşı zammı ne oldu? 3 aylık enflasyon farkı ile memur zammı oranı ne? Kök maaşlar için yeni bir düzenleme gündemde mi? İşte detaylar...

Finans 03-04-24 16:26

SON DAKİKA | Malatya'da korkutan deprem! Elazığ, Kahramanmaraş ve Adıyaman'da da hissedildi

Son dakika: Malatya'dan son dakika haberi! Malatya'da korkutan bir deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü de belli oldu. AFAD, sarsıntının büyüklüğünü 4.5, Kandilli ise 4.7 olarak açıkladı. Deprem Malatya'nın haricinde Elazığ'da, Adıyaman'da, Diyarbakır'da ve Kahramanmaraş'ta da hissedildi.

Haber 03-04-24 11:00

SON DAKİKA | Tayvan'da 7,4 ve 6.4 büyüklüğünde peş peşe deprem! Tsunami alarmı verildi: 25 yılın en büyüğü...

Son dakika haberi: Tayvan'ın doğu kıyısındaki Hualien kentinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk depremden 20 dakika sonra bu kez Hualien kentinin 11 kilometre kuzeydoğusunda 6.4 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. Tayvan Merkezi Meteoroloji İdaresi (CWA), Ada'nın kuzey bölgeleri için tsunami uyarısı yaptı. İlk belirlemelere göre depremlerde 4 kişi öldü, 90'dan fazla kişi yaralandı.

Haber 03-04-24 06:11

Özel bankalardan emekli promosyonu hamlesi! En yüksek tutar değişti... 'Yüzde 50 artış daha gelebilir'

Emekliler, seçim öncesi seyyanen zam hayalleri suya düşerken gözünü bankaların verdiği emekli maaşı promosyonuna çevirdi. Kamu bankalarının ardından özel bankalar da promosyon artışına gitti. En yüksek tutar ne oldu? Daha da artış gelir mi?

Finans 02-04-24 07:54

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Sosyal medyada çizmeyi aşan 'deprem' paylaşımları! Skandal ifadeler kullanmaktan Büşra Dede de geri durmadı

Türkiye tarihi bir seçimi geride bırakırken seçim sonuçlarıyla ilgili sosyal medyada çirkin paylaşımlara imza atıldı. Kimileri İstanbul'da beklenen büyük depremle ilgili skandal ifadeler kullandı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Büşra Dede de bu furyanın başını çekenlerden oldu.

Haber 01-04-24 12:35

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 31-03-24 20:48

CANLI GİRESUN seçim sonuçları! Giresun'da seçimi kim kazandı? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Giresun'u yeniden Aytekin Şenlikoğlu kazanmaya çalışıyor. Giresun’da 2024 yerel seçim sonuçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. CHP ise yarışa Fuat Köse ile girdi. İYİ Parti’nin de Giresun’daki adayı Harun Cici oldu. Giresun seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları ve anlık oy oranlarını Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Finans 31-03-24 20:39

CANLI | İzmir yerel seçim sonuçlarında oy oranları belli oldu: CHP'li Cemil Tugay önde mi? AK Partili Hamza Dağ ne kadar oy aldı?

Seçim sürecinin en heyecanlı anı geldi çattı. Sandıklar kapandı, yasaklar kalktı. Gözler büyükşehirlere çevrilirken İzmir sonuçları da yakından takip edilmeye başlandı. CHP'nin kalesinde son durum da yasakların kalkmasıyla belli oldu. CHP'li Cemil Turgay ne kadar oy aldı? AK Partili Hamza Dağ sürpriz yapabilecek mi? İşte İzmir yerel seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 19:01

CANLI | MALTEPE canlı seçim sonuçları! Maltepe ilçesin yerel seçimi Kadem Ekşi mi Esin Köymen mi kazandı?

İstanbul'un gözde ilçelerinden Maltepe'de seçim heyecanı yaşanıyor. 31 Mart'ta sonucu en çok merak edilen ilçelerin başında da İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Maltepe ilçesi de geliyor. Maltepe'de kıyasıya geçen yarışta seçimin kazanını AK Parti'nin adayı Kadem Ekşi mi CHP'nin adayı Esin Köymen mi oldu? İşte Maltepe yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm bilgiler, detaylar ve merak edilenler...

Finans 31-03-24 18:52

CANLI GAZİANTEP seçim sonuçları! Gaziantep yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Fatma Şahin mi, CHP adayı Muzaffer Ertürk mü kazandı?

Herkes nefesini tuttu yeni belediye başkanları için artık saatler sayılıyor. Sandığa giden vatandaşlar seçim sonuçları için sabırsızlanırken en çok merak edilen illerden biri bu seçimde yine Gaziantep oldu. Fatma Şahin ile AK Parti yönetiminde olan kentte 2024 yerel seçim sonuçlarında herhangi bir değişiklik olacak mı? CHP’nin adayı Muzaffer Ertürk ne kadar oy alacak? İşte Gaziantep seçim sonuçları...

Finans 31-03-24 18:22

CANLI | KÜÇÜKÇEKMECE canlı seçim sonuçları! Küçükçekmeceliler mevcut başkan Kemal Çebi ile devam mı dedi yoksa AK Parti adayı Aziz Yeniay mı kazandı?

Türkiye 31 Mart Pazar günü sandık başına gitti. İstanbul Küçükçekmece ilçesinde de belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta yaşandı. Başkanlık yarışının galibi mevcut başkan Kemal Çebi mi yoksa AK Parti'nin adayı Aziz Yeniay mı oldu? İşte Küçükçekmece yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm gelişmeler...

Finans 31-03-24 18:18

SON DAKİKA | Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem oldu! Isparta'daki depremi sosyal medyadan duyurdular

Son dakika haberi: Konya ve Isparta'da hissedilen bir deprem meydana geldi! Isparta'daki deprem aynı zamanda Burdur, Antalya ve Denizli'de de hissedildi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden açıklama geldi. AFAD'ın açıklamasına göre Isparta ve çevre iller 2.8 ile sallandı.

Haber 31-03-24 17:42

CANLI BAŞAKŞEHİR seçim sonuçları: Başakşehir'de seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi?

Başakşehir seçim sonuçları için heyecan dorukta. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde ilçe sakinleri milyonlarca kişinin katılımıyla yeni belediye başkanını seçti. Peki, Başakşehir'de seçimi kim kazandı? 31 Mart belediye yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu mu? İşte konuya dair tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 17:34

CANLI | TUNCELİ seçim sonuçları: Komünist başkan Maçoğlu'ndan sonra Tunceli'de kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Erkan Eroğlu mu CHP'li Ali Mustafa Çelik mi kazandı?

Türkiye seçimini yaptı, sandıklar kapandı! 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Tunceli de seçim sonuçları merak edilen iller arasında. "Komünist başkan" olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy'de aday olmasının ardından Tunceli'de seçimi kim kazandı? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi?

Finans 31-03-24 17:13

Sancaktepe seçim sonuçları CANLI! Sancaktepe'de seçim heyecanı sürüyor, AK Parti mi kazandı CHP mi?

Sancaktepe seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Sancaktepe'de mevcut belediye başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti'den aday olurken CHP'nin adayı ise Alper Yeğin oldu. İYİ Parti'de ise Cemal Doğan aday oldu. Sancaktepe seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 16:08

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | Ağrı seçim sonuçları? Ağrı'da yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti mi CHP mi DEM Parti mi kazandı?

81 ilde seçim heyecanı sona erdi. 2024 Ağrı yerel seçim sonuçları belli oldu. Yaklaşık 61 milyonun sandık başına gittiği 2024 seçimlerinde en çok merak edilen illerden birisi de Ağrı. Peki Ağrı seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Salih Aydın mı CHP adayı Erkan Bulut mu DEM Parti adayı Hazal Aras mı kazandı? İşte Ağrı yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar...

Finans 31-03-24 15:43