Uykusuzluk Nedenleri Haberleri

Sabahları yorgun uyananlar dikkat! Özellikle o kişilerde görülüyor, sürekli alarm ertelemenizin nedeni bu hastalık olabilir

Gece boyunca deliksiz bir uyku çekenler buna rağmen bitkin bir şekilde uyanabiliyor. Uzmanlar bilhassa çok çalışan ve stres altındaki kişilere dikkat çekip uyarıda bulundu. Sabahları yorgun uyanmak hastalık habercisi olabilir.

Haber 11-12-2023 11:33

Güne yorgun başlıyorsanız dikkat! Uykusuz kalkmanın nedeni meğer buymuş, hemen kontrol ettirin

Uzmanlar en verimli uyku saatlerinin 23.00-03.00 arası olduğunu belirtiyor. Yapılan açıklamalara göre yetişkin bir insanın ortalama 6-8 saat uyuması gereklidir. Bunlara rağmen güne enerjik bir başlangıç yapamayanları uyaran uzmanlar dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Uykusuzluğun asıl nedeni bu olabilir...

Haber 22-09-2023 07:26

Uykusuz kalmanın zararları nelerdir? Uykusuzluğun yan etkileri nelerdir?

Uykusuzluk modern yaşamın yaygın bir sorunudur ve birçok insanın günlük yaşamını etkileyen önemli bir konudur. Uykusuzluk uyku süresinin yetersiz olması, uyku kalitesinin düşük olması veya uyandıktan sonra tekrar uykuya dalmada zorluk çekilmesi olarak tanımlanır. Uykusuzluk stres, kaygı, depresyon, fiziksel rahatsızlıklar, ilaç kullanımı, uyku düzenindeki bozukluklar ve yaşam tarzı faktörleri gibi birçok nedenden kaynaklanabilir. Peki, uykusuzluğun zararları nelerdir?

Haber 25-05-2023 21:47

Bilim adamları uyardı! Bu uyku sorununu yaşayanların kalp krizi riski çok daha fazla

Uyku vücudumuzun olmazsa olmaz ihtiyacı olarak görülüyor. Zihnimizin ve vücudumuzun dinlenmesini sağlayan uykunun düzenine dikkat etmek gerekiyor. Bilim adamları uyku problemi yaşayan kişilerin kalp krizi riskinin çok daha fazla olduğunu paylaşarak uyarılarda bulundu.

Haber 26-02-2023 09:16

Uykusuzluk Nedenleri

Uykusuzluk Nedenleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uykusuzluk Nedenleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Son zamanlarda büyük artış gösterdi! Geceleri uyuyamıyorsanız nedeni uyuz olabilir

Uyku sağlıklı bir vücut için en gerekli olan ihtiyaçlar arasında bulunuyor. Ancak birçok insan uyku problemleri çekiyor. En çok görülen uyku problemlerinden olan uykusuzluk yaşam kalitesinin düşmesine neden oluyor. Son zamanlarda artan uyuz vakaları uykusuzluğa neden olan etkili hastalıklar arasında bulunuyor.

Haber 30-09-2022 14:39

İyi bir gece uykusu akşam saatlerinde yememeniz gereken besinler

Uyumakta zorlanıyor musunuz? Yalnız değilsiniz. Sıcak geceler, haber döngüsü, kişisel ilişkiler veya sadece açıklanamayan uykusuzluk olsun, çoğumuz uykuya dalmak ve uyumak için mücadele ediyoruz. Uykusuzluk günlük hayatı olumsuz etkilemekle beraber bazı hastalıklarla davetiye çıkarabilir. Beslenme programınızın uyku düzeninizi bozduğunu biliyor musunuz?

Haber 30-07-2022 12:37