Vpn Nasil Kurulur Haberleri

Lima sendromu nedir, nedenleri nelerdir? Lima sendromu belirtileri ve tedavisi

Lima Sendromu, kaçırılan kişi ile kaçıran kişi arasında gelişen duygusal bağı ifade eden bir durumdur. Bu sendromda rehin alan ya da kaçıran kişi bir süre sonra kaçırılan ya da rehin alınan kişiye karşı bir bağ geliştirir. Kaçıran kişi kendisini kaçırılan kişinin yerine koyar, derin bir empati ve bağlılık geliştirir. Bu süreç içerisinde de 2 kişi arasında bir bağ kurulur. Peki, adını yaşanmış bir olaydan alan Lima sendromu nedir, belirtileri nelerdir?

Haber 2024-03-26 18:32:44

İftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Ramazan ayında Müslümanlar oruç tutarak ibadet eder. Ramazanda oruç ibadetini yerine getirecek kişiler için hayırsever vatandaşlar ve belediyeler tarafından il ve ilçelerin belirli noktalarına da ramazan çadırları kurulur. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine yönelik düzenlenen bu uygulama sayesinde birçok Müslüman birlikte iftar yapar. Peki iftar çadırı nedir, neden kurulur? İftar çadırı ücretli mi?

Haber 2024-03-15 02:15:25

Portakal reçeli tarifi: Portakal reçeli nasıl yapılır?

Türk mutfağına has konulardan biri de türlü türlü tatlı ve tuzlu yiyeceklerin sunulduğu kahvaltı sofralarıdır. Günlük hayatın koşturmacası nedeniyle genellikle hafta içi kahvaltı için geniş zamanlar ayrılamasa da hafta sonları uzun sohbetlere eşlik eden kahvaltı sofraları kurulur. Bu sofraların gözde lezzetlerinden biri de türlü türlü reçeller olur.

Yemek 2024-02-14 20:51:29

Cüneyt Özdemir'den 'Seks Satar' belgeseli! Nuri Alço Yeşilçam'daki seks furyasını anlattı

Yeşilçam seks furyasından erkek dergilerine, kırmızı noktalı televizyon yayınlarından VPN kuşağına... Cüneyt Özdemir'in 'Seks Satar' belgeseli sosyal medyada gündem oldu. Efsane oyuncu Nuri Alço da bakın belgeselde neler dedi.

Magazin 2024-02-01 13:30:04

SON DAKİKA | Devlet o evlere el mi koyacak? Kentsel dönüşümdeki rezerv alan tartışmaları için Bakan Özhaseki net konuştu: Kimsenin malında gözümüz yok!

Son dakika haberi: Kentsel dönüşümdeki rezerv tartışmaları gündem yaratırken, "Devlet o evlere el mi koyacak?" sorusu dikkat çekmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, iddiaları net bir dille yalanladı. Bakan Özhaseki yaptığı açıklamada "Bakanlık millete hizmet etmek için kurulur. Milletin evlerine bakanlık el koyup ne yapacak? Kimsenin malında gözümüz yok." ifadelerini kullandı.

Finans 28-11-23 12:53

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR, kaç rekat? Diyanet 3 Kasım 2023 cuma saatleri ve cuma namazı kılınışı!

Cuma namazı kılınışı internette araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Cuma hutbesi konusunu "Zulme rıza göstermek zulümdür" olarak belirledi. Cuma namazı nasıl kılınışı ile ilgili detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il 3 Kasım 2023 cuma vakitleri ile cuma namazı kılınışı hakkında bilgiler...

Haber 03-11-23 11:39

Love bombinge karşı koymak: Love bombinge karşı ne yapmalı?

Love bombing sağlıklı bir ilişki dinamiğinin bir parçası değildir. Bu tür davranışları tanımak ve ilişkinin ilerleyen dönemlerinde daha toksik bir hal almasını önlemek önemlidir. Sağlıklı bir ilişki açık iletişim, saygı, karşılıklı destek ve kişisel bağımsızlık temelinde kurulur. Manipülatif davranışları ve toksik ilişki dinamiklerini tanımak, bu temel ilkelerin korunmasına yardımcı olabilir.

Kadin 31-10-23 14:54

VPN nasıl kullanılır? VPN uygulaması ne işe yarar?

Akıllı telefonlar, tabletler, masaüstü bilgisayarlar veya laptoplar üzerinden VPN servisine bağlanılması mümkündür. Dolayısıyla VPN kullanımının farklı cihazlardan gerçekleştirilmesi söz konusu olabilir. Bu bağlamda ücretsiz veya ücretli VPN servislerinin nasıl incelenebildiği hakkında bilgi verilmelidir. Daha sonra ise VPN bağlantısının iOS veya Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlardan nasıl tamamlanabildiği açıklanmalıdır.

Haber 21-08-23 10:39

KURBAN ETİ NASIL SAKLANIR? Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte püf noktaları

Kurban eti nasıl saklanır merak ediliyor. Kurban bayramının ikinci gününde kurban kesme ibadetini yerine getiren vatandaşlar kalan etlerini nasıl muhafaza edeceklerini araştırıyorlar. Etin bozulmasını önlemek için doğru saklanması çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin bakteri ile enfekte olmaması için doğru şekilde saklanması gerekli. Peki, Kurban eti kaç saat dinlendirilir, ne zaman buzluğa konur? İşte tüm merak edilenler...

Haber 29-06-23 15:43

Boy bos nasıl yazılır, boy bos yazımı nasıl olmalıdır? Boy bos mu boy pos mu, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Türkçe ikilemeler yönünden zengin bir dildir. Dilimizde yer alan dil bilgisi ve yazım kuralları açısından en çok hata yapılan kelimeler ikilemelerdir. İkilemeler genel olarak eş anlamlı ve zıt anlamlı sözcükler ile kurulur. Bazı durumlarda bir kelime anlamlı iken diğeri anlamsız bir kelime olabilir. Boy bos yazımı karıştırılabilen bir ikilemedir. Peki, bir ikileme olan boy bos yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 22-05-23 10:50

Paragrafta ve hikâyede anlatım biçimleri nelerdir? Anlatım biçimleri örnekleri nedir, anlatım biçimleri ve yazı türleri arasındaki ilişki nasıl kurulur?

Düzyazıların kendi içerisinde satır başı ile ayırmış oldukları bölüme paragraf denilmektedir. Ayrıca öğrencilerin özellikle sınavlarda karşılaştıkları ve zorlandıkları konulardan da birisidir. Paragraf yazılırken belli başlı anlatım tekniklerinden yararlanılmaktadır. Paragraf ve hikayede kullanılan dört anlatım tekniği bulunmaktadır. Peki, anlatım biçimleri ve yazı türleri arasındaki ilişki nasıl kurulur?

Egitim 20-04-23 09:47

DEPREM DAYANIKLILIK TESTİ NEDİR, NASIL YAPILIR? Evim depreme dayanıklı mı? 6,4 ve 5,8'lik Hatay depremleri sonrası risk tespiti işlemi

Deprem dayanıklılık testinin nasıl yaptırılacağı 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden tam 14 gün sonra, Hatay'da 6 kişinin hayatını kaybettiği 6,4 ve 5,8'lik depremler sebebiyle tekrar merak konusu oldu. Herkesin aklında tek bir soru var: Evim depreme dayanıklı mı? İstanbul ve Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan kişiler internette araştırma yapıyor. Peki, deprem dayanıklılık testi nedir, nasıl yapılır?

Haber 21-02-23 08:56

VPN nedir, nasıl açılır? VPN nasıl kurulur, Twitter VPN ile giriş nasıl olur? İşte adım adım kullanım rehberi

Bazı sosyal medya hesaplarına giriş yapılamıyor. Kahramanmaraş depremi sonrasında vatandaşlar seslerini sosyal medya aracılığıyla duyuruyorlar. Şu anki şartlarda çok elzem olan sosyal medya kullanımı için yaşanan soruna kullanıcıların bulduğu çözüm ise VPN ile bağlanmak. Bu yüzden kullanıcıların erişim kısıtlaması durumlarında sıkça başvurduğu yöntemler arasında geliyor. Peki, VPN nedir, nasıl açılır? VPN nasıl kurulur, Twitter VPN ile giriş nasıl olur? İşte adım adım kullanım rehberi...

Haber 08-02-23 19:03

Uçurum eş anlamlısı nedir? Uçurum kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Kelime dağarcığı bakımından oldukça zengin olan dilimizde pek çok anlamdaş kelime bulunmaktadır. Eş anlamlı yani bir diğer adıyla anlamdaş kelimeler, aynı anlamı taşıyan, birbirlerinin yerine kullanıldıklarında anlam farklılığı yaratmayan sözcüklerdir. Eş anlamlısı olan kelimelerden biri de uçurumdur. Türkçe kökenli olan ve dilimizde uzun zamandır yer edinen uçurum kelimesinin eş anlamlıları nelerdir, uçurumun eş anlamlılarıyla örnek cümleler nasıl kurulur?

Egitim 02-12-22 19:50

VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? Instagram, Youtube, Twitter'daki erişim sorunu sonrası gündem oldu

VPN’nin nasıl kullanıldığı Geçtiğimiz gün (13 Kasım 2022 Pazar) Instagram, Youtube ve Twitter’a girmekte güçlük yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediliyor. İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen patlamanın ardından sosyal ağlara ulaşımda problem yaşanıyordu. Peki, VPN nedir, nasıl kullanılır? Instagram, Youtube, Twitter VPN ile nasıl açılır? İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-22 07:33

Turşuların çabuk bozulmaması için yapılması gerekenler! Turşunun içerisine neden nohut eklenir?

Turşu yaz, kış sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında bulunuyor. Turşu kurulan günlerde birçok kadın 'turşu nasıl kurulur?' 'turşuların çabuk bozulmaması için ne yapılmalı?' diye araştırmalarda bulunuyor. Hevesle beklenen turşuların bir anda bozulması oldukça can sıkıcı olabiliyor. İşte turşuların çabuk bozulmaması için yapmanız gerekenler...

Yemek 28-10-22 10:16

Steam_api64 dll dosyasının en son sürümü nedir, nasıl kurulur? Steam_api64 dll hatası nedir?

Steam_api64 dll hatası, Steam oyunlarını oynamayı engelleyen bir sorundur. Eksik bir dosya nedeni ile ortaya çıkan bu sorun, oyunseverler tarafından can sıkıcı olabilir. Steam_api64 dll hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 12-10-22 09:34

VPN nasıl kurulur? MacOS ve Windows işletim sistemlerinde VPN kurulumu nasıl yapılır?

Güvenli bir bağlantı kurmak, farklı bir konumdaki ağa bağlanmak, uzaktan çalışmak ve daha birçok sebep sizi VPN nasıl kurulur sorusuna yönlendirebilir. MacOs ve Windows bilgisayarlarda VPN kurulumu farklı adımları beraberinde getirir. MacOS ve Windows bilgisayarlar için VPN kurulumu adımlarını anlattık.

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN nasıl kapatılır? Bilgisayarda ve iOS, Android cihazlarda VPN bağlantısı nasıl kaldırılır?

'Sana Özel Ağ' olarak çevirisi yapılabilen VPN, internet kullanıcılarının güvenli bir bağlantı kurabilmelerine imkan tanır. İnternette gezinirken takip edilmeyi engellemek, coğrafi kısıtlama olmadan site ziyaret etmek, daha hızlı bağlantı kurmak gibi farklı sebepler ile kullanılabilen VPN'i kapatmak birçok kullanıcının merak ettiği bir konudur. VPN nasıl kapatılır?

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır? VPN bağlantısı nasıl eklenir?

Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN bağlantısı, Türkçeye 'Sana Özel Ağ' olarak çevrilir. İnternet kullanıcıları tarafından sıklıkla merak konusu olan VPN bağlantısının nasıl çalıştığı ile ilgili sorular da oldukça fazladır. VPN bağlantısı nedir, nasıl çalışır?

Haber 12-10-22 09:34
VPN

VPN nasıl açılır? iOS, Android ve Windows cihazlarda VPN aktif etme adımları

Onlarca farklı eklenti, program ve uygulama denemenize gerek kalmadan iyi bir VPN deneyimi yaşamanız mümkündür. Açılımı 'Virtual Private Network' olan VPN açma ve aktifleştirme işlemleri internet kullanıcıları tarafından merak konusu olur. VPN nasıl açılır, aktif edilir?

Haber 12-10-22 09:33
VPN

VPN nedir, ne işe yarar? VPN nasıl ve neden kullanılır?

Teknolojik gelişmeler belli kısıtlamaları da beraberinde getirmektedir. Bu kısıtlamaların neden olduğu erişim engelleri sıklıkla uygulanır bir hale gelmiştir. Bu konuya VPN hizmeti ile çözüm sağlanır. VPN nedir, ne işe yarar? VPN nasıl çalışır?

Haber 12-10-22 09:29

VPN değişikliği adımları: Cep telefonu ve bilgisayarlarda VPN değişikliği nasıl yapılır?

Günümüzde tüm işlemlerimizi internet üzerinden sağlayabiliyoruz. Tüm önemli işlemlerimizi artık internet vasıtasıyla sağladığımızdan hem bireysel hem de kurumsal her aktivitemizde ilk sorguladığımız şey güvenliktir. VPN de bireylere ve şirketlere böyle bir güvenlik duvarı içinde işlem yapma olanağı sunmaktadır. Cep telefonu ve bilgisayarlarda VPN değişikliği nasıl yapılır?

Haber 11-10-22 15:44

Adımları ile modem kurulumu: TTNET modem internet kurulum ayarları nasıl yapılır?

İnternet artık her alanda ihtiyaç duyulan bir araçtır. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internetin ana güç kaynağı olan modem nasıl kurulur? Çoğu bilgiye ulaşım için kullanılan internet, ev, iş, kafe vb. birçok alanda da bu erişimi sağlamak için hizmet verir. İnterneti kullanabilmek için modeme ihtiyaç vardır. Modemi kullanabilmek içinse modem kurulumu yapmak gerekir. Modem kurulumu nasıl yapılır? Modem kurulumu ayarları nelerdir? TTNET modem kurulumu nasıl yapılır?

Haber 26-09-22 21:31

2022 YKS EK TERCİH İŞLEMİ NASIL YAPILIR? YKS ek tercih ücreti ne kadar?

YKS ek tercih süreci ÖSYM tarafından yapılan açıklamanın ardından 7 Eylül 2022 Çarşamba günü başladı. Üniversitelerin 2 ve 4 yıllık bölümlerine yerleşemeyen adaylar tarafından araştırılıyor. YKS ek tercih süreci ile ilgili son dakika açıklaması 7 Eylül 2022 Çarşamba günü ÖSYM tarafından yapıldı. Peki, YKS ek tercih işlemi nasıl yapılır, YKS ek tercih ücreti ne kadar?

Egitim 08-09-22 09:18

VPN kullanımının avantajları ve dezavantajları nelerdir? VPN neleri saklar?

VPN nedir sorusu şu şekilde kolayca cevaplanabilir. Özel sanal ağ’ın İngilizce kısaltması olan VPN, İnternet ile aranızda IP adresinizi gizleyerek güvenli bir bağlantı oluşturma görevine sahiptir. Peki bu ne işe yarar ve tam olarak nasıl kullanılır? Avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Haber 01-09-22 09:12
VPN

Android telefona nasıl format atılır? Adımları ile Anroid işletim sistemli akıllı telefonlara format atma

Bir elektronik cihaza format atılması yer alan tüm bilgilerin, dosyaların, verilerin silinmesi anlamına gelir. Format atılan cihazda işletim sistemi de yeniden kurulur. Cihaz adeta yenilenmiş gibi olur ve her şeye sıfırdan başlanır.

Haber 10-07-22 16:56

Router nasıl kurulur, çalışır? Router'ların belirleyici özellikleri nelerdir?

Online oyunlar oynarken ya da YouTube videoları izlerken internet hızı ve gecikmesi ile ilgili yaşanan sorunların kaynağı aslında router kalitesidir. Peki, router nedir? İnternet erişimini kolaylaştıran router nasıl kullanır? Merak ettiğiniz soruların cevaplarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Haber 10-07-22 14:35

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Adana'da konuştu:

"Biz artık 2023'ün planlarını ve hedeflerini zaten gerçekleştirdik. Artık bundan sonra 2053 hedefleri doğrultusunda çalışıyoruz. 2053 yılına kadar da tam 198 milyar dolarlık ulaştırma yatırımını da planladık" - "Siz bakmayın, birileri masaları kuruyor, kaldırıyor. O masalar daha çok kurulur, kaldırılır çünkü o masaların üstünde başkaları, altında başkaları var"

Yurthaber 20-06-22 18:35

Kaspersky VPN Secure Connection, kesintisiz veri akışıyla öne çıkıyor

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova: - "Ürünümüzün müşterilerimiz için güvenlik ve şeffaflık sağlayan düşük gecikme etkisiyle tüketici pazarındaki en hızlı VPN'lerden biri olarak kabul edildiğini görmekten gurur duyuyoruz"

Yurthaber 17-06-22 10:55

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? İşte Diyanet Cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtı Müslümanlar için mübarek kabul edilen cuma günü sebebiyle camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün eller semaya yükselecek ve dualar edilecek. Peki Cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan bilgiler haberimizde...

Haber 03-06-22 12:46

Şahıs şirketi nedir? Şahıs şirketi nasıl kurulur, özellikleri nelerdir?

Çalışma hayatının resmiyeti şirketler tarafından sağlanır. Şirket kurup kendi hesabına çalışmanın en avantajlı yollarından biri de şahıs şirketi kurmaktır. Birçok çalışanın kendi işini kurmak için başvurduğu bir yöntem olan şahıs şirketi nedir? Daha az prosedür uygulanarak kurulan şahıs şirketi nasıl kurulur? Şahıs şirketi kurmak için gereken belgeler ve özellikler nelerdir?

Finans 01-06-22 11:28

Anonim şirket nedir? Anonim şirket nasıl kurulur, özellikleri nelerdir?

Anonim şirket, üç farklı şirket türünden biridir. Diğer şirket türlerine göre daha fazla ortak sayısına sahiptir. Anonim şirket kuruluşunda asgari bir sermaye gerekir. Bu şirketlerin ticari amaçları önceden belirlenmiştir. Anonim şirket nedir? Anonim şirket nasıl kurulur? Anonim şirket ilkeleri nelerdir?

Finans 01-06-22 11:17

Adi şirket nedir, nasıl kurulur? Adi şirketlerin kaç kişi ile kurulur, Ticaret sicil kaydı belgeleri nelerdir?

Adi şirket, şirket kuruluş süreçlerinde kişilere kolaylık sağlayan ve herhangi bir ticari unvan gerektirmeyen şirket türlerindendir. Mevzuat açısından da çok fazla ayrıntı barındırmadığı için en sık tercih edilen şirketler arasındadır. Birçok avantaja sahip olan adi şirket türü, şahıs şirket grubuna dâhildir. En basit şirket modeli olarak tanımlanan adi şirketin bir diğer adı ise adi ortaklıktır. Adi şirket kurmak için gereken ticaret sicil kaydı belgeleri nelerdir? Adi şirket nasıl kurulur?

Finans 27-05-22 17:45

Sermaye şirketi nedir? Sermaye şirketi türleri nelerdir, nasıl kurulur?

Türk Ticaret Kanunu’na göre şirketler, şahıs ve sermaye şirketi olarak ikiye ayrılır. Tercih edilecek olan şirket türü, yapılmak istenen ticari faaliyetlere göre belirlenir. Sermaye şirketi nedir ve özellikleri nelerdir? Sermaye şirketi kurulurken istenen belgeler nelerdir? Sermaye şirketi türleri arasında hangi şirketler yer alır?

Finans 27-05-22 17:36

Limited şirket kaç kişi ile kurulur? Limited şirket nasıl kurulur?

Günümüzde şirket kurmak isteyenlerin en çok tercih ettiği şirket türlerinden biri limited şirkettir. Ticari faaliyet yürütmek isteyen kişilerin tek bir çatı altında toplanmasını sağlayan bu şirket türünün birçok avantajı da bulunmaktadır. Şahıs şirketlerine göre daha karmaşık bir yapıya sahip olan limited şirket kaç kişi ile kurulur? Limited şirket kuruluşu için yerine getirilmesi gereken adımlar nelerdir?

Finans 27-05-22 17:02

Bu teklifi reddetmek yürek ister! Mert Hakan Yandaş'tan gelecek parayla takım kurulur...

Fenerbahçe'de gündem Mert Hakan Yandaş transferi. Yaklaşık 2 haftadır CSKA Moskova'nın ilgisini sürdürdüğü milli oyuncunun yuvadan uçması an meselesi. Mert Hakan Yandaş için 5 milyon euro teklif eden CSKA Moskova, Fenerbahçe'nin teklifi reddetmesinin ardından geri adım atmadı. Rus ekibinin Fenerbahçe'ye yeni bir teklifle geleceği öğrenildi.

Spor 27-05-22 14:30

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NASIL İZLENİR? Sivasspor - Alanyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maçın muhtemel 11'leri!

Sivasspor - Alanyaspor maçı heyecanla bekleniyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek iki takım da maçın galibi olmak istiyor. Sivasspor, Alanyaspor'u 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek. Sivasspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sivasspor - Alanyaspor maçının muhtemel 11'leri!

Spor 11-05-22 17:02

TEHECCÜD NAMAZI NASIL KILINIR? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Teheccüd namazı yatmadan önce kılınabilir mi?

Teheccüd namazı, İslam Peygamberi Hazreti Muhammed'in teşvik ettiği bir ibadet biçimidir. Önemi büyük olan bu ibadet biçiminin faziletleri de oldukça çoktur. Peki Teheccüd namazı nasıl kılınır? Teheccüd namazı ne zaman kılınır, kaç rekat? Yatmadan önce kılınabilir mi? İşte detaylar...

Haber 02-05-22 08:43

BAYRAM NAMAZI NASIL KILINIR? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler?

Bayram namazı nasıl kılınır? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar Ramazan Bayramı sebebiyle konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı, konu hakkındaki bilgileri internet sitesinde yayımladı. Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Evde kılınabilir mi? Bayram namazında okunacak dualar neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 02-05-22 04:56

Pubg mobile nasıl indirilir? Android ve iOS telefonlar ile bilgisayara Pubg mobile nasıl kurulur?

PubG maceraseverlerin keyifle oynadığı aksiyon ve macera temalı bir oyun. 100 kişinin bir adaya düştüğü ve birbirlerini bulup yok etmeye çalıştığı bir konsept üzerine şekilleniyor. PubG son dönemlerin fenomen oyunlarından biri olunca akıllarda bazı sorular oluşuyor. PubG mobile nasıl indirilir? Bilgisayara (PC), cep telefonuna PubG indirme yolu nedir? İşte detaylar...

Haber 21-04-22 19:17

Limited şirket nedir, nasıl kurulur? Limited şirketlerin özellikleri nelerdir?

Limited şirket kurmak, ticari faaliyetlerini resmiyete taşımak isteyen girişimciler için önemli bir konudur. Limited şirketlerinden, hem kurulum hem de vergilendirme aşamalarında anonim ve şahıs şirketlerinden ayrılan birtakım özellikleri vardır. Limited şirket nedir, nasıl kurulur?

Finans 11-04-22 15:12

Şirket türleri nelerdir? Şirket türleri ve özellikleri ile ilgili bilgiler

Genel olarak amaçları kar etmek olan şirketler farklı türlere ayrılırlar. Şirket türlerinin sınıflandırılması bazı kriterlere göre yapılır. Yeni bir iş kurmak isteyen ya da var olan bir firmanın türünü değiştirmek isteyen girişimciler için şirket türlerinin bilinmesi oldukça önemlidir. Bu bağlamda anonim, limited, şahıs şirketi nedir ve nasıl kurulur?

Finans 11-04-22 15:09

Adi komandit şirket nedir, nasıl kurulur? Adi komandit şirketlerin özellikleri nelerdir?

Günümüzde şirket kurmak isteyenler için birçok farklı seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklerden bir tanesi de adi komandit şirket türüdür. Komandit şirket türlerinden biri olan adi komandit şirket, girişimcilere yeterli sermayesi olmadan da ticaret yapma fırsatını sunmaktadır.

Finans 11-04-22 14:58

Kooperatif şirket nedir, nasıl kurulur? Kooperatif şirketlerin özellikleri nelerdir?

Yeni Türk Ticaret Kanunu şirket türleri arasında yer alan kooperatif şirket, 1163 sayılı Kooperatif Kanunu’na uygun kurulup faaliyetlerini sürdüren sermaye kuruluşlarıdır. Karşılıklı yardımlaşmayı amaçlayan ve herkesin ihtiyaçlarını karşılamak için kurulan bu şirketler, ekonomik kuruluşlar olarak da bilinmektedir. Kooperatif şirket nedir ve özellikleri nelerdir? Konuyla ilgili ayrıntılar...

Finans 11-04-22 14:47

Kollektif şirket nedir, nasıl kurulur? Kollektif şirketlerin özellikleri nelerdir?

Kollektif şirketler, ticari faaliyetler yürütmek için en az iki ortakla kurulan kuruluşlardır. Kurulumu ve yönetmesi kolay olduğu için girişimciler tarafından sıklıkla tercih edilen kollektif şirketlerin çeşitli özellikleri bulunur. Peki, bu özellikler ve şirketlerin kuruluş aşamaları nelerdir? İşte cevapları...

Finans 11-04-22 14:47

Anonim şirket kaç kişi ile kurulur? Anonim şirketlerin kuruluş aşamaları nelerdir?

Anonim şirket belli bir miktarda sermaye gerektiren, gerçek veya tüzel kişiler ile kurulabilen şirket türüdür. Bu şirket türü genellikle işlem hacmi fazla ve geliri yüksek kuruluşlar tarafından tercih edilir. Bankaların nezdinde itibarı yüksek olan anonim şirket kaç kişi ile kurulur?

Finans 11-04-22 10:44

Şirket nasıl kurulur? Limited, anonim, bireysel şirket kurulum şartları nelerdir?

Kendi şirketinizi kurup fikrinizi paraya dönüştürmek istiyor ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için hazırladığımız bu rehber sayesinde "Sıfırdan nasıl kurulur?" sorusunun yanıtını öğrenebilir ve kendi girişimcilik yolculuğunuza başlayabilirsiniz. İşte, firma nasıl kurulur sorusunun cevabı ve tüm detaylar.

Haber 01-04-22 10:10

Kaspersky VPN Secure Connection yeni cihaz ve konumları destekliyor

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova: - "Güvenlik ve gizliliklerinden endişe edenler için VPN gerekli bir hizmet. Bu nedenle güvenilir ve şeffaf veri işleme yöntemiyle güvenilir araçları kullandığınızdan emin olun"

Yurthaber 02-02-22 10:46