Kilo Almaya Meyilli Burclar Haberleri

Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar! Satışlar arttı

Kırşehir’in tarihi Uzun Çarşısı’nda Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hurma satışları arttı. Aktarlar, hurma fiyatlarının değiştiğini ancak vatandaşların kilo yerine gramla hurma almaya devam ettiğini belirtti.

Finans 2024-03-15 17:50:48

Baklavacılarda Ramazan mesaisi başladı, personel sayısı iki katına çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Avrupa Birliği'nin (AB) ilk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası", ramazanda iftar sofralarının baş köşesinde yerini almaya hazırlanıyor. Baklavacılar mesai saati ve personel sayısını iki katına çıkarırken baklavanın kilo fiyatı da bin TL'ye yaklaştı.

Finans 2024-03-10 11:00:57

Kilo alan bu yoldan geçemiyor! Türkiye'nin en ilginç yolu

Antalya Muratpaşa'da kentsel dönüşüm projesi tamamlandı. Mahalledeki Kentsel Yenileme Projesi’nin güvenlik bariyerleri nedeniyle bahçe kapıları kapanan bazı mahalle sakinleri, bitişik iki evin arasındaki 34 santimlik alandan yan yürüyerek caddeye çıkabiliyor. Arka çıkış kapılarının yolu uzattığını, yaşlı ve kilolu vatandaşların o aralıktan geçemediğini söyleyen vatandaşlar, mağdur. Mahalleli Meryem Sekin "Kilo bile almaya korkuyoruz" diye yakındı!

Trend 2023-12-12 18:52:47

Adana'da kendi adına kargoya 48 kilo 500 gram esrar veren sanığa hapis cezası

Adana'da kendi adına kargoya verdiği 48 kilo 500 gram esrarı almaya hazırlanırken yakalanan sanığa, 10 yıl 10 ay hapis ve 25 bin lira para cezası verildi.

Yurthaber 2023-10-27 11:24:32

Lohusalık nedir? Lohusalık döneminde ne olur?

Anne olmak ve annelik duygusunu yaşamak her kadının hakkıdır. Bir bebek sahibi olacağının heyecanı, onu kucağına almayı bekleme, geleceğe dair hayaller kurma gibi durumlar birçok kadında görülmektedir. Gebelik sürecinde çoğu kadınlarda fiziksel değişimler söz konusu olur ve kimisi kilo alırken kimisi ise yalnızca göbek kısmından kilo almaya başlar. Gebelikte belirlenen süre bittiğinde yani doğum gerçekleştiğinde ise lohusalık dönemine geçiş yapılır. Peki, lohusalık nedir?

Kadin 18-10-23 19:50

Protein tozu kilo aldırır mı, kilo vermeye çalışan biri protein tozu kullanabilir mi? Protein tozu ne işe yarar, kilo yapar mı?

Protein tozu sporcuların ve fitness meraklılarının antrenmanlarını desteklemek için yaygın bir şekilde kullandığı bir takviye maddesidir. Bu tozlar yoğun egzersizlerin neden olduğu kas yıkımını azaltmaya ve kas onarımını desteklemeye yardımcı olan yüksek kaliteli protein kaynaklarından elde edilir. Peki, protein tozu kilo almaya neden olur mu?

Haber 07-07-23 01:16

Az yediğiniz halde kilo alıyorsanız sebebi ciddi hastalıklar olabilir! Bu maddeleri gözden geçirin

Günümüz sağlık sorunlarından biri ola fazla kilolar kadın, erkek, yaşlı veya çocuk fark etmeksizin çoğu insanın yaşadığı bir durum. Bu durumun yanında bir de az yediği halde zayıflayamayan ve hızla kilo almaya başlayan kişiler bazı hastalıkların belirtisini yaşıyor olabilir. Peki, hızla alınan ve verilemeyen kilolar hangi hastalıkların belirtisi?

Haber 06-12-22 20:28

Yerlisi de yabancısı da onları görmek için akın ediyor! Van Kedi Villası’nda yılın son doğumu gerçekleşti

Her yıl yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin ziyaret ettiği Van Kedi Villası’nda koruma altında bulunan kedilerin bu yılki üçüncü parti doğumları gerçekleşti. Van Kedisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, “Şimdiden 2023 yılı hazırlıklarına başladık. Hayvanların aşılarını, sağlık taramalarını ve kilo almaya yönelik beslenmelerini başlatmış durumdayız. Birinci parti doğumlar için ocak ayı itibariyle de çiftleştirmeye başlayacağız” dedi.

Haber 31-10-22 09:58

Yıllardır evden dışarı çıkamıyor, kapılardan bile geçemiyor... Tam 300 kiloya ulaştı! En zayıf halim 7 yaşındaydı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan obezite hastası 25 yaşındaki Uğur Civan'ın hayatı adeta kabusa döndü. 7 yaşında sünnet olduktan sonra kilo almaya başlayan ve 300 kiloya ulaşan Civan, kapılardan geçemediğini ifade ederek yıllardan beri evden çıkamadığını söyledi. Epilepsi ve daha birçok hastalıkla mücadele eden Civan, en zayıf halinin 7 yaşında olduğunu kaydetti. Civan'ın annesi Selma Civan ise "O benim en ağır ve en güzel yüküm. Biz oğlumla beraber öleceğiz, kimseye vermem onu." dedi.

Haber 18-10-22 23:26

Ihlamur fiyatı, altın ile yarışıyor! 'Gramla satıyoruz'

Kış ayının vazgeçilmezi ıhlamurun fiyatı, altın ile yarışıyor. Bitki çayı sevenlerin gözdesi olan ıhlamurun kilosu, havaların soğumasıyla birlikte 600 lirayı aştı. Ihlamur fiyatını görenler, kilo yerine gramla ıhlamur almaya başladı. İşçilik ile paketleme maliyeti nedeniyle ambalajlı ürünün kilogram fiyatının 1000 lirayı bulduğunu belirten aktar Orkun Yılmazörs, "İşçilik maliyeti de yüksek olduğu için ıhlamur eskisi kadar satılmıyor" dedi.

Finans 16-10-22 11:38

Obez kedi mide botoksu ile zayıfladı

Aydın'da veteriner hekim Burak Antakyalıoğlu, "Oscar" adlı 8 kilo 480 gram ağırlığındaki kedinin mide botoksu yöntemiyle 4 ayda 6 kilo 840 grama inmesini sağladı - Burak Antakyalıoğlu: - "Daha önce (kedilere) uygulayan kimse olmamış. Dozaj ayarlamasını yaptıktan sonra Oscar'da denedik. Gayet güzel sonuçlar almaya başladık"

Yurthaber 03-10-22 11:03

Şu sıralar herkes onu konuşuyor! Ünlü olmak sağlığından etti...

Ukrayna doğumlu Amerikan YouTuber Nikocado Avocado sosyal medyada viral oldu. Şu sıralar herkes onu konuşuyor! Mukbang videolarıyla tanınan ve yıllar içerisinde kilo almaya devam eden Nikocado Avocado, son haliyle gündem oldu.

Magazin 02-09-22 12:28

Duygu Özaslan'ın beğeni yağmuruna tutulan bikinisini beğenenlere alternatif öneriler

Son yıllarda her giydiğiyle olay olan ve çok konuşulan sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, giydiği kazayağı desenli kırmızı bikini takımıyla da bolca beğeni toplamayı başardı. Kilo verdikten sonra iddialı giyim tarzıyla dikkat çeken ünlü fenomen, kırmızılar içinde boy gösterdi. Çok beğenilen bikini takımının orijinalini almaya yetecek kadar bütçeniz yoksa sakın üzülmeyin, uygun fiyatlı alternatifleri sizin için derledik!

Magazin 22-07-22 11:40

Su diyeti nedir, nasıl yapılır? 7 günde hızla kilo vermenizi sağlayacak su diyeti!

Su diyeti son dönemlerde popüler olmasıyla gündemde yer almaya başladı. Su diyeti gün içerisinde bol miktarda su ve sıvı içecek dışında herhangi bir besin alınmamasıyla yapılıyor. Fazla kilolarından şikayetçi olanların bir hafta içerisinde hızla kilo vermesine yardımcı olacak su diyetinin nasıl uygulanacağı merak konusu oldu. Peki su diyeti nedir, nasıl uygulanır? Sizler için derledik.

Haber 22-07-22 00:47

Beslenme ve Diyetetik mezunları ne iş yapar? Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

İnsanlar, kontrol edemediği şekilde kilo almaya başladığında veya istediği halde kilo alamadığında bir düzen arayışına girer. Bu durumda kendi başına sağlıklı bir çözüm bulamayacağını düşünüp bu iş için uzmana başvurmayı düşünebilirler. Diyetisyen unvanı ile bilinen bu uzmanlar, Beslenme ve Diyetetik bölümünde lisans eğitimi alır. Kapsamlı bir eğitim süreci geçiren Beslenme ve Diyetetik bölümü öğrencilerinin iş imkanları, eğitim süreleri, kamu ve özel sektörde iş olanakları merak konusudur.

Egitim 19-07-22 13:23

Zayıflamaya yardımcı oluyor! Zencefilli tarçın çayı ile kilolarınızdan kurtulun

Aktivitenin az olması, spor yapmamak, sağlıksız yiyecekler tüketmek kilo almaya neden oluyor. Bu durumun yaşam stili haline gelmesi durumda ise kilo almak kaçınılmaz oluyor. Spor ve beslenmeye dikkat etmenin yanı sıra zencefilli tarçın çayı ile kilo verebilirsiniz.

Haber 26-05-22 00:17

Albino kaplan Kartopu, yeni hayatına şempanze Can ile uyum sağlıyor

İstanbul'daki bir villada bulunduktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yaban Hayatı Koruma Parkı'na getirilen albino Bengal kaplanı yavrusu Kartopu, kilo almaya ve yeni hayatına alışmaya başladı - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma Daire Başkanı Celal Özsöyler: - "Şu anda genel durumu çok iyi, her gün kilo almaya devam ediyor. Kendisine bebek hassasiyetiyle bakıyoruz"

Yurthaber 21-04-22 12:05

Uykusuzluk kilo almaya yol açabilir

Çok az dinlenme ve çok sayıda yanlış gıda tüketmek, uykusuzluğa yol açarak zararlı bir döngüye dönüşebiliyor. Uykuyu iyi almak birçok sorunu çözebilir.

Haber 24-03-22 14:44

Büyük beden model olmak için kilo almaya başladı! Değişimi herkesi şaşırttı

23 yaşındaki Ronja, moda endüstrisinin güzellik standartlarına yeterince sahip olduğuna karar verdikten sonra çarpıcı dönüşümünü ortaya çıkardı. Sıfır beden manken olarak uzun yıllar boyunca çalıştıktan sonra Ronja ani bir kararla kilo almak istediğini söyledi. Büyük beden model olarak kariyerine devam edebileceğini fark eden Ronja, kilolu haliyle daha mutlu hissettiğini dile getirdi.

Trend 01-12-21 10:45

Diyet hataları kilo vermeyi engelliyor! İşte en sık yapılan 8 diyet hatası

Kilo vermek isteyenlerin olmazsa olmazı diyetler bazen yanlışlarla dolu olabiliyor. Uzmana danışmadan kilo vermeye çalışan hemen herkes bazen yanlış fikre kapıldığından bazense fazlalıklarından hızla kurtulmak istediğinden hatalı yollara başvurabiliyor. Diyetin sürekliliğini de kıran bu durumlar, bazen kişilerde kilo vermekten çok almaya bile neden olabiliyor.

Haber 22-11-21 11:03

Altın içeceğin kilosu 500 TL! Ağaçlarda bol ama toplayan yok

Kış mevsiminin vazgeçilmez bitkilerinden olan şifa deposu ıhlamurun kilo fiyatı 200 ile 500 lira arasında değişiyor. Vatandaşlar yükselen fiyatlara rağmen kendi bütçelerine göre ıhlamur almaya devam ederken, aktarlar ise bahçelerde ve ağaçlarda ıhlamurun olduğunu ancak toplayan olmadığı için fiyatların yükseldiğini söyledi.

Haber 17-11-21 14:44

Kabağın faydaları nelerdir? Kabak tüketirseniz vüdunuzda neler değişir?

Yazın gözde sebzelerinden kabak sofralarda yerini almaya başladı. Özellikle diyet listelerinde sıkça kullanılan ve bol lifli olması ile dikkat çeken kabak, kilo vermek isteyenlerin de vazgeçilmezlerinden. Peki kabağın neden bu kadar çok tercih edildiğini biliyor musunuz? Kabağın faydaları neler? Neden tüm diyet listelerinde yer alıyor?

Yemek 22-06-21 14:48

Omo Vadisi’nde akıl almaz bir yaşam! Bodi kabilesi, yılın altı ayı kilo almak için inek kanıyla besleniyorlar

21. yüzyılda dünya genelinde teknolojiyle tanışmamış insan topluluklarına rastlamak neredeyse imkansızdır. Ancak Doğu Afrika’da yer alan Bodi kabilesi ilkel hayatlarını ve geleneklerini sürdürüyor. Hatta aralarında her yılın Haziran ayında gerçekleştirdikleri bir yarışmaları dahi var. Bu yarışma için yılın ilk altı ayında kilo almaya çalışıyorlar.

Trend 16-06-21 14:41

Blumia nedir? Bulimia nervoza tedavisi belirtilere göre mi belirleniyor?

Blumia, aşırı yeme davranışından sonra ortaya çıkan bir suçluluk, bunun ardından yemenin kilo almaya sebep olacağı korkusuyla telafi edici davranışların yapılmasıdır. Müshil kullanmak, kusmak, ağır sporlar yapmak bu davranışlara dahil edilebilir. Bu atakların 3 ay boyunca haftada 2 kez olması gerekir. Toplumda yaklaşık yüzde 1-2 oranında görülmektedir. Klinik ara formları çok fazladır ve çok yeni tanınan bir hastalıktır.

Haber 27-01-21 13:49

Kilo almak için ne yenir diye merak ediyorsanız işte liste!

Aşırı aktif yaşam, hızlı metabolizma, genetik zayıflık, stres ve depresyon gibi nedenler kilo almayı bir sorun haline getirebilir. Bu kişiler için kilo almak için ne yemeliyim diye düşünmek kaçınılmaz olacaktır. Ancak kilo almaya odaklanırken gözden kaçırılmaması gereken bir nokta vardır. O da kilo almak için sağlıksız yiyeceklere yönelmeye gerek olmamasıdır. Sağlıksız bir yaşama yönelmeden kilo almanın mümkün olduğunu hatırlayarak yeneceklerin belirlenmesi gerekir.

Yemek 26-01-21 17:47

Burçlara göre diyet nasıl yapılır? Kilo almaya müsait burçlar hangileri? Burçlara göre kilo aldıran yiyecekler

Astroloji yaşamın çok sayıda alanında etkili oluyor. Beslenme alışkanlıkları üzerinde de astrolojinin etkisinden bahsedilebiliyor. Doğru beslenme yöntemini uygulamak adına burçlarla uyumlu şekilde beslenmek tavsiye ediliyor. Peki, burçlara göre diyet nasıl yapılır? Kilo almaya müsait burçlar hangileri? İşte burçlara göre kilo aldıran yiyecekler

Kadin 26-10-20 14:49

Her gün gazlı içecek içerseniz ne olur? Okuyunca şoke olacaksınız...

Gazlı içeceklerin aşırı tüketimi bir dizi sağlık problemine yol açıyor. Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Y. Birol Saygı, “Gazlı ve şekerli içecekler obezitenin önde gelen nedenlerinden biridir. Dahası, aşırı kalori alımı, kalp hastalığı ve diyabetle ilgili bir dizi semptom olan kilo almaya ve metabolik sendroma yol açıyor” diyor.

Haber 10-09-20 12:07

Kahvenizi böyle içiyorsanız fark etmeden kilo almaya başlayabilirsiniz! Kahveye katılan süt ve...

Kahve gün içerisinde, çayla birlikte, en çok tüketilen içeceklerin arasında yer alıyor. Kafeinin canlandırıcı ve metabolizma hızlandırıcı etkisi sebebiyle diyet yapanlar tarafından da sıklıkla tüketiliyor. Ancak dikkat edilmediği takdirde kahve içerek kilo vermeyip aksine kilo alabilirsiniz. Gelin birlikte kahvenin kalorisini nelerin artırdığını inceleyelim.

Kadin 22-08-20 14:55

Vişnenin kilo fiyatında 9 yılda 50 kuruş artış oldu

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde hasat dönemi ile birlikte tüccarların vişnenin kilosunu 2 TL’den almaya başlaması vişne üreticilerini memnun etmedi.Bu yıl vişne alımlarına 2 TL’den başlanmasının kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen vişne üreticileri,” 2011 yılında vişnenin kilosunu 1.50 TL’den sattık.

Yurthaber 04-07-20 13:21

Karantinada herkes kilo almaya başladı! İşte evde göbek eritme egzersizleri...

Koronavirüs (COVİD-19) nedeniyle herkes evlerinde kaldı. Yaşanılan bu zorlu süreci bir tatil olarak değil, kişisel gelişim adına avantaj olarak gören birçok insan evde kaliteli zaman geçirmek için çeşitli yollar aramaya başladı. Siz de karantina sürecinden daha fit olarak çıkmak istiyorsanız evde bazı egzersizler yapabilirsiniz. İşte düz bir karın için etkili hareketler...

Kadin 16-04-20 14:15

İzmir'de gri civa operasyonu! Gözaltılar var

İzmir Foca'da düzenlenen operasyonda gri civayı satmaya ve almaya çalıştıkları öne sürülen 8 zanlı gözaltına alındı. Ekiplerce olay yerinde yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon TL olan 497 kilo gri civa maddesi ele geçirildi

Haber 14-02-20 11:38

Doğum sonrası vücudun toparlanması için 6 öneri

Kadın yaşamındaki en mucizevi yolculuk olan gebelik sürecinde anne vücudunda birçok fizyolojik ve biyokimyasal değişiklik meydana geliyor. Özellikle östrojen ve progesteron hormonlarının etkileri ile dokularda gevşeme ve kilo almaya yönelik değişimler gerçekleşiyor. Tüm bu değişimler yeni anneleri en hassas oldukları dönemde depresyona bile sürükleyebiliyor.

Haber 15-01-20 17:10

Obez anne ile 3 kızı mide küçültme ameliyatı ve diyetle sağlığına kavuştu

Aksaray'da yıllardır fazla kilolarından kurtulamayan ve mide küçültme ameliyatının ardından diyetle kilo veren Semra Durmaz, annesi ve 2 kız kardeşi yeniden sağlıklı bir hayata başladı - Semra Durmaz: "126 kiloyken hareket etmede çok zorlanıyordum. Yürüyeceğim yol kısa mesafe bile olsa 3-4 kere dinlenmek zorunda kalıyordum. Şu an çarşıya bile yürüyerek gidip gelebiliyorum. Kısacası hayatımda her şey değişti" - Anne Remziye Durmaz: "Kendi işlerimi göremez duruma gelmiştim. Aç kalsam da bakkala ekmek almaya gitmiyordum. Ameliyat ve sonrasında uyguladığım diyet programıyla 15 kilo verdim"

Haber 03-01-20 11:14

Tıkayıcı uyku apne sendromu uykuda ölümlere neden olabiliyor

Medicana International İstanbul Hastanesi Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Turan Atay, "Tıkayıcı uyku apne sendromu, insülin direncine ve diyabete, damar sertliğine, miyokard infarktüsüne, kalp ritmi bozukluklarına, beyin-damar hastalıklarına (inmelere), iştahı düzenleyen leptin gibi peptidlerin artmasına ve dolayısıyla kilo almaya, hatta uykuda ölümlere neden olmaktadır." ifadelerini kullandı.

Trend 23-12-19 15:05

Cevizin faydaları nelerdir, cevizin kalori oranı nedir?

Kabuklu yemişler arasında en faydalı olarak bilinen ceviz, doymamış yağ asitlerinden oluşan yapısı ve zengin içeriği sayesinde birçok sağlık sorununa karşı kalkan olur. Cevizin kalori oranı yüksektir fakat dengeli tüketildiğinde vücudun vitamin ihtiyacını karşılar ve kilo almaya neden olmaz. Uzman Diyetisyen Özlem Tay, cevizin faydaları hakkında bilgi verdi. İşte cevizin faydaları ve cevizin iyi geldiği rahatsızlıklar.

Yemek 29-11-19 12:14

Kış ayında eve kapanmak kilo almaya davetiye çıkartıyor

Havaların soğuması ile insanların kapalı ortamda zaman geçirmeye başlamasının düzensiz kilo alımına neden olabileceğini söyleyen Diyetisyen Gözde Ağca, bu dönemde düzenli beslenmenin önemine vurgu yaparak, “Bu dönemde kilo almamak için kısıtlanmış, kalorisi düşük diyetler yerine sağlıklı, yeterli, çeşitli beslenmelere odaklanılması gerekiyor” dedi.

Trend 20-11-19 09:23

3 haftada bağırsakları yenileyen kür tarifi

Bağırsak sağlığı ne kadar iyiyse kendimizi o kadar sağlıklı ve zinde hissederiz. Sağlıklı beslenerek ve hayatımızdaki stresi azaltarak bağırsaklardaki iyi bakteri sayısını çoğaltmamız mümkün. Sindirim konusunda sıkıntılar yaşıyorsanız, kilo almaya başladıysanız ve cildinizde birtakım problemler oluşmaya başladıysa o zaman bağırsaklarınız alarm veriyor demektir. Çaresi ise 3 haftalık şifalı karışımda!

Yemek 14-11-19 09:42

Menopoz döneminde light süt içerek kalsiyum ihtiyacınızı karşılayın

Uzmanlar, kadınların kalsiyum ihtiyacının arttığı ve vücudun kilo almaya en yatkın olduğu menopoz döneminde gerekli tüm mineral ihtiyacını light sütün giderdiğini belirtiyor, light sütün sağlıklı bir menopoz dönemi geçirmek için etkili olduğunu söylüyor.

Kadin 21-10-19 11:15

İş yerinde tükenmişlik sendromu kilo aldırıyor

Tükenmişlik, kişinin fiziksel ve duygusal kaynaklarının tükenmesi anlamına geliyor. Kişinin hem iş hem de günlük yaşamına olumsuz yönde etkilenmesine neden olan bu durum kilo almaya neden olabiliyor. Uzman Klinik Psikolog ve Uzman Diyetisyen Merve Öz, tükenmişliğin neden olduğu iş yükü ve bitkinliğin kontrolsüz ve duygusal beslenmeyi tetiklediğini bunun da doğal olarak kilo kontrolünü zorlaştırdığını söylüyor.

Trend 18-10-19 14:49

Yüz hatlarına çekicilik katan uygulama Bişektomi ve Agassi hakkında bilmeniz gerekenler

Yüz bölgesi, yaş almaya ya da aşırı kilo değişimine bağlı olarak çok fazla değişime uğrar. Bu bölge değişimlerden çok çabuk bir şekilde etkilenir. Ayrıca yüzün, vücudun en çok dikkat çeken bölgesi olması, buranın üzerinde durulmasının nedenidir.

Kadin 27-09-19 14:13

Bir kasesi 350 kalori: 3 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyveye eşdeğer

Bir kase aşurenin yaklaşık olarak 3 dilim ekmek ve 1 porsiyon meyve ile eş değer olduğunu belirten Tanoğlu, "Yani bir kase aşure ortalama olarak 270-350 kalori civarındadır. Enerji ve vitamin yönünden zengin bu tatlıyı kilo almaya çalışanlar, büyüme ve gelişme çağındaki çocuklar, sporcular, emziren anneler rahatlıkla tüketebilir. Yüksek kalori içerdiği için kilo problemi, kronik hastalığı olanlar aşureyi doktor ve diyetisyenlerin önerdiği ölçüde tüketmelidir” tavsiyesinde bulundu.

Yemek 18-09-19 09:56

Yedi saatten az uyuyan insanlar fazla uyuyanlardan daha kilolu

Uyku ve beslenme üzerine yapılan araştırmalarda uykusuzluğun iştahı artırarak kilo almaya yol açtığı ortaya çıktı. Günün son saatlerinde atıştırma hissi de uzmanlar tarafından uykusuzluğa bağlanıyor.

Kadin 09-09-19 11:07

Uykusuzluk kilo aldırıyor

Uyku ve beslenme üzerine yapılan araştırmalarda uykusuzluğun iştahı artırarak kilo almaya yol açtığı ortaya çıktı.

Haber 08-09-19 10:58

Menopoz döneminde light süt içerek kalsiyum ihtiyacınızı karşılayın

Uzmanlar, kadınların kalsiyum ihtiyacının arttığı ve vücudun kilo almaya en yatkın olduğu menopoz döneminde gerekli tüm mineral ihtiyacını light sütün giderdiğini belirtiyor, light sütün sağlıklı bir menopoz dönemi geçirmek için etkili olduğunu söylüyor.

Kadin 19-07-19 10:11

Antalyalı, limonu taneyle alıyor

ANTALYA'da, pazar tezgahlarında limonun kilo fiyatı 10 lirayı bulunca kent sakinleri, taneyle almaya başladı.

Finans 05-07-19 12:29

Araştırma: Boşanma çocukların kilo almasına neden oluyor

İngiltere'de yapılan bir araştırma, ebeveynleri boşanan çocukların diğer çocuklara kıyasla kilo almaya daha çok meyilli olduklarını ortaya koydu. London School of Economics'in (LSE) araştırmasına göre anne-babası ayrılmış çocukların, boşanmadan sonraki 36 ay içinde çok kilolu ya da obez olmaları olasılığı artıyor.

Kadin 20-06-19 16:58

'Boşanma çocukların kilo almasına neden oluyor'

İngiltere'de yapılan bir araştırma ebeveynleri boşanan çocukların diğer çocuklara kıyasla kilo almaya daha çok meyilli olduklarını ortaya koydu.

Trend 18-06-19 09:29

Elif bebek, nakil sonrası kilo almaya başladı

ATATÜRK Üniversitesi Organ Nakil Merkezi'nde 6 aylıkken karaciğer nakli olan Elif Orhan'ın sağlık durumu, her geçen gün iyiye gidiyor.

Haber 30-05-19 10:02

Elif bebek, nakil sonrası kilo almaya başladı

ATATÜRK Üniversitesi Organ Nakil Merkezi'nde 6 aylıkken karaciğer nakli olan Elif Orhan'ın sağlık durumu, her geçen gün iyiye gidiyor.

Haber 30-05-19 09:37