Hikmet Karakurt Haberleri

Uzman isimden kritik uyarı: Deterjanlardaki gizli tehlike! Deri yoluyla vücuda giriş yapıyor

Evlerde sıklıkla kullandığımız çamaşır ve bulaşık deterjanlarındaki risklere dikkati çeken Prof. Dr. Hikmet Tekin Nacaroğlu, “Deterjanların içinde bulunan kimyasallar, deri bariyerimizde bulunan proteinlerin düzenlenmesini bozduğu ve alerjik proteinlerin üretimini tetiklediği kanıtlanmıştır. Bu durum atopik dermatit, alerjik rinit gibi hastalıkların yanı sıra besin alerjilerinin gelişimine de zemin hazırlamaktadır” dedi.

Kadin 2024-04-20 15:54:58

Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadı! Rakip oyuncudan maç sonunda iğrenç hareket...

Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcumuz Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'un vuruşunun ardından rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Spor 2024-04-15 08:45:52

Yer: Antalya! Yaralı küçük kız hastane kapısından çevrildi, sosyal medyada gündem oldu

Antalya'da elinden yaralanan küçük kız iddiaya göre sigortası olmadığı için hastane kapısından çevrildi. Diğer taraftan küçük kız çocuğunun elinin hijyenik bir ortamda değil kayıt masasının yanında kontrol edilmesi tepki çekti. Sosyal medyada görüntüler gündem olurken Kırkpınar başpehlivanlarının antrenörü Hikmet Tuğsuz, "Gariban özel bir hastaneye gidemeyecek mi?" dedi.

Haber 2024-04-14 19:42:11

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 2024-04-10 14:26:48

MSB acı haberi duyurdu! Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın şehit olduğunu bildirdi.

Haber 09-04-24 22:27

Nakit çekim faizi artmıştı! Kredi kartı kullanım faizi için gözler saat 14.00’te! ‘Bankalar gerekli işlemi yapmaya başladı’ diyerek anlattılar

Merkez Bankası faiz kararı sonrası kredi kartı için yeni bir hamlenin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Gözler saat 14.00’e çevrilirken uzmanlardan kritik bir değerlendirme geldi. Ekonomist Hikmet Baydar, Merkez Bankası’nın bankalara sıkılaştırma adımları için sözlü yönlendirmelerde bulunduğunu dile getirdi. Baydar, “Ekstra bir düzenleme olabilir ancak şu anda zaten bankalar gerekli olan işlemleri yapmaya başladılar” ifadelerini kullandı.

Finans 21-03-24 11:12

Yeniden Refah ile İYİ Parti arasında 'destek' krizi: Teşekkür eden belediye başkan adayına çok sert çıktı

İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye başkan adayı Canan Uçar'ın 'teşekkür' paylaşımı Yeniden Refah Partisi'yle ipleri gerdi. Uçar, Pasinler ziyaretinin ardından "Hikmet Çakal'a seçimdeki destek sözü için teşekkür ederiz" dedi. Ancak Yeniden Refah Partililer bu paylaşıma sert tepki gösterdi.

Haber 18-03-24 15:36

Ebrar Karakurt hakkında olay iddia: Sahneye atlayıp şarkıcının elinden mikrofonu çekti! Barış Murat Yağcı da oradaydı

A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldızı Ebrar Karakurt başarılı spor kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Voleybolcu Ebrar Karakurt hakkında bu defa ortaya atılan bir iddia herkesi şoke etti. İddiaya göre Karakurt, alkolün etkisiyle gece kulübünde olay çıkardı. Şarkıcı Melsum Erdost'un elinden mikrofonu çekip sahneye atladı...

Magazin 05-03-24 07:22

Beşiktaş Galatasaray derbisi öncesi Ebrar Karakurt'tan beğeni alan paylaşım

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaşacağı maç öncesi milli voleybolcu Ebrar Karakurt beğeni alan bir paylaşım yaptı.

Spor 03-03-24 17:35

Ani baş dönmesi o tehlikenin işareti olabilir! 'Kadınlarda daha fazla...'

Nöroloji Uzmanı Dr. Hikmet Dolu, ani baş dönmesinin inme işareti olabileceğini söyledi. Uzm. Dr. Dolu, “Erkeklerdeki felç ihtimali, kadınlara kıyasla daha yüksek olsa da kadınlarda felçten dolayı gerçekleşen ölüm oranları erkeklere kıyasla daha fazladır" dedi.

Kadin 22-02-24 16:03

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, polislerle tartıştı! Haddini bileceksin, beni geçireceksin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görevli polislerle tartışan Ayar, "Haddini bileceksin be aslanlık yapmayın. Arkadaşım ben il başkanıyım. Ben bu mitingin sahibiyim, beni geçireceksin. Hayret bir şey ya siz ajan mısınız? FETÖ müsünüz? Nesiniz ya terbiyesizlik etmeyin" dedi.

Haber 18-02-24 18:44

Hikmet Karaman'a 'kel' diyen şahısın 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.

Spor 01-02-24 15:12

Yaşamını yitiren Yeşilçam oyuncusu Hikmet Taşdemir kanser hastasıymış

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, dün üniversite hastanesinde hayatını kaybeden Hikmet Taşdemir'in 15 Ocak'ta solunum yetmezliği nedeniyle hastanelerine geldiğini belirterek, yapılan inceleme sonucu kendisinin dördüncü evre kanser hastası olduğunun belirlendiğini söyledi.

Yurthaber 26-01-24 13:39

Yeşilçam'ın 'kötü adamı' Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti

'Korkusuz Korkak' filminde 'Gaddar Kerim', 'Umudumuz Şaban' da 'Mardinli Arif’i ve 'Tatar Ramazan' da 'Cıbıl Halil' karakterleriyle hafızalara kazınan Hikmet Taşdemir, hayatını kaybetti.

Magazin 25-01-24 21:59

Ebrar Karakurt doğum gününde Joker oldu! Çok karizmatik be

Filenin Sultanları arasında öne çıkan isimlerden biri de Ebrar Karakurt. Hem başarılı spor hayatı hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Ebrar Karakurt doğum gününde kostüm partisi yaptı ve pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 22-01-24 10:28

Adana Demirspor'da yeni hoca resmen açıklandı! Mavi Şimşekler Hikmet Karaman'a emanet

Adana Demirspor'un resmi kanallarından yapılan açıklamayla yeni hoca belli oldu. Yapılan açıklamada tecrübeli çalıştırıcı Hikmet Karaman ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 18-01-24 21:41

Kars'ta ölümlü kazaların yaşandığı Karakurt mevkisine viyadük talebi

Kars Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Kars-Erzurum kara yolunun Karakurt mevkisinde meydana gelen trafik kazalarının bir daha yaşanmaması için bölgeye viyadük yapılmasını talep etti.

Yurthaber 17-01-24 14:52

Zehra Güneş Ebrar Karakurt ile pozlarını paylaştı! Canımın içi...

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı ve Vakıfbank oyuncusu Zehra Güneş, hem kariyeri hem de özel hayatıyla dillerden düşmüyor. Zehra Güneş son olarak yine sık sık adından söz ettiren arkadaşı Ebrar Karabulut ile pozlarını paylaştı.

Magazin 17-01-24 11:13

Son dakika! Kars'ta otobüs kazası: Ölü ve yaralılar var

Son dakika haberi: Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan bir otobüs kaza yaptı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İlk bilgililere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Kazanın gerçekleşme anı da kameralara yansıdı.

Haber 05-01-24 08:49

Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı, ölü ve yaralılar var

Kars Sarıkamış Karakurt mevkiinde kontrolden çıkan otobüs kaza yaptı, ölü ve yaralılar var.

Yurthaber 05-01-24 08:35

Hayalini kovalayan iş insanının 500 bin Euro'su buhar oldu! Dolandırıcılar profesör çift çıktı, gözaltına bile alınmadılar

Hayalinin peşinde koşan iş insanı Hikmet Gürbüz 500 bin Euro dolandırıldı, dolandırıcılar profesör bir çift çıkınca işler sarpa sardı! Dolandırıcı profesörler Ankara'da yıllardır süren dava boyunca duruşmalara dahi gelmedi. Daha vahim olanı ise profesör çiftin bu şekilde birçok kişiyi de dolandırmış olması! Sadece Gürbüz'ün 500 bin Euro'su buhar olup gitti ama toplam için telaffuz edilen rakam dudak uçuklatıyor.

Haber 03-01-24 09:12

Açıklamalar peş peşe geldi! Hikmet Karaman, daha önce bana da saldırmıştı dedi, Erman Toroğlu ateş püskürdü: Defolun gidin, tutuklayıp cezaevine atsınlar

Teknik Direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın kendisine de saldırdığını açıklarken, Erman Toroğlu konuyla ilgili canlı yayında adeta ateş püskürdü. Faruk Koca'ya yönelik olarak "Böyle bir Ankaragücü başkanını ve idarecilerini ben kabul etmiyorum! Bunlar varsa ben Ankaragücülü değilim. Defolun gidip lan! Ayıp ya!" ifadelerini kullandı.

Spor 12-12-23 08:33

Ebrar Karakurt'un müthiş performansı finale çıkmaya yetmedi! Rus ekibi mağlubiyeti onun fotoğrafıyla paylaştı

Rus ekibi Lokomotiv Kaliningrad'da forma giyen milli voleybolcumuz Ebrar Karakurt, Rusya Kupası'na yarı finalinde adeta yıkıldı. Milli oyuncunun ekibi kupaya yarı finalde altın sette kaybederken, maç sonu Rus ekibi Ebrar'ı paylaştı. İşte detaylar...

Spor 26-11-23 09:21

AK Parti Rize İl Başkanı Ayar'dan HES tepkisi: Halka rağmen iş yapılamaz

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize'nin İkizdere ilçesinde yapılması planlanan hidroelektrik santral (HES) projesine karşı çıktıklarını açıkladı. HES projesinin yapılması planlanan bölgede parti teşkilatı üyeleriyle birlikte basın açıklaması yapan Ayar, "Sadece AK Parti değil, bu bölgenin tamamı, diğer partileri yöneticileri de aynı düşünüyor. Çünkü halka rağmen iş yapılamaz." ifadelerini kullandı.

Haber 25-11-23 16:53

CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya kaza geçirdi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada aralarında eski CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya'nın da bulunduğu 3 kişi yaralandı.

Haber 18-11-23 00:20

Kirası fahiş zamla katlandı! Ev sahibi kendisine 'ya bu fiyata oturursun ya da çıkarsın' dedi: Parkta çadır kurmayı düşünüyor

Pendik'te 2 engelli çocuğuyla yaşayan ve onların bakımı nedeniyle düzenli olarak çalışamayan Reyhan Karakurt, iddiaya göre bin 500 TL olan kirasının ev sahibi tarafından 5 bin TL'ye çıkarılması nedeniyle mağduriyet yaşadığını söyledi. Ev sahibinin kendisine 'ya bu fiyata oturursun ya da çıkarsın' dediğini ifade eden Karakurt, bu miktarın fazla olduğunu, yüzde 25'in üzerinde bir artış yaptıklarını ve bunu ödeyemeyeceğini belirtti. Karakurt, "Parkta çadır kurmayı düşünüyorum" dedi.

Haber 15-11-23 11:35

Voleybolun en zenginleri listesi açıklandı! Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş...

A Milli Kadın Voleybol Takımı ile alınan başarılarda büyük pay sahibi olan Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt'un servetleri dudak uçuklattı. Başarılı iki genç voleybolcu, servetleri ile dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesinde girdi.

Spor 01-11-23 19:34

Ebrar Karakurt pozlarını peş peşe paylaştı! Survivor'ın yıldızı dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Sevilen isim en son paylaştığı pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 20-10-23 11:21

Ebrar Karakurt pozlarıyla dikkat çekti! Kerimcan Durmaz dayanamadı

Filenin Sultanları'nın parlayan yıldızları arasında yer alan Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla ilgi odağı oldu. Başarılarıyla dikkat çeken isimlerden biri olan Karakurt'un fotoğraflarına Kerimcan Durmaz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 05-10-23 11:13

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt 'Erik Dalı' dersi verdi, sosyal medya yıkıldı! O anlar gündem oldu

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'nın öne çıkan başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt, Lokomotiv Kaliningrad'a transfer oldu. Karakurt, A Milli Kadın Voleybol Takımı ile özdeşleşen "Erik Dalı" dansını Rus taraftarlara öğretti. Ünlü ismin 'Erik Dalı' dersi videosu sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-10-23 09:04

Hasta yakınları tarafından darbedilen asistan doktor yoğun bakımda

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde (YYÜ) görevli asistan doktor Halil İbrahim Ulusal, hasta yakınları tarafından darbedildi. Darbedilen doktor yoğun bakıma alınırken, 2 saldırgan ise gözaltına alındı. Sağlık Sen Van Şube Başkanı Hikmet Bilgin, saldırganları şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyledi.

Haber 29-09-23 20:00

Melissa Vargas'ın adı yanlış anons edilince olay oldu! Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş dayanamadı

Filenin Sultanları’nın parlayan yıldızlarından biri olan Melissa Vargas Avrupa Şampiyonluğundaki başarılı skorlarıyla hafızalara kazındı. Sempatik tavırlarıyla da sık sık ilgi odağı olan Vargas’ın adı yanlış anons edilince Zehra Güneş ve Ebrar Karakurt’tan da tepki gecikmedi.

Spor 26-09-23 14:51

Dünyanın gözü bu iki kritik tarihte! 26 Eylül ve 5 Ekim...

Karabağ'da yaşanan olayların ardından dünyanın gözü Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki temaslara çevrildi. 26 Eylül'de Brüksel'de, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev ile Ermenistan Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Armen Grigoryan bir araya gelecek. 5 Ekim'de İspanya'nın Granada şehrinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan görüşecek.

Haber 24-09-23 18:20

İkinci baharı kara kışa döndü: Evlilik vaadiyle kandırılan adam 10 milyonluk evinden oldu! 'Ölümüne evlilik olsun diye razı geldim, meğerse dolandırılıyormuşum'

Sakarya'da yaşayan Hikmet Baylan (48) üçüncü kez dünyaevine girip ölene dek mutlu bir evlilik yaşamak istedi. Ancak mutluluk bir yana, Baylan bu sefer hayatının şokunu yaşadı. "Buradan cesedim çıkar, ben gitmem, ayrılmam" dediğini iddia ettiği kadına güvense de dolandırıldığını fark ettiğinde iş işten geçmişti. Bahtsız adam şimdi 10 milyon liralık evinin tapusunun çaresizce peşine düştü.

Haber 24-09-23 09:10

Son dakika | Ermenistan'ın 'asker' iddiasına Azerbaycan'dan yanıt geldi! Hacıyev Elimizde kanıtlar var diyerek açıkladı

Son dakika haberi: Azerbaycan'ın Karabağ'da Ermeni askeri güçlere yönelik başlattığı antiterör operasyonunun ardından bugün ateşkes ilan edildi. Ermenistan'ın Azerbaycan toprağında askerleri olduğunu reddettiğini dile getiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, "Ancak bizim elimizde operasyonel kanıtlar var" diyerek detayları paylaştı.

Haber 20-09-23 17:00

Sosyal medyada gündemde! Ebrar Karakurt'tan 'lezbiyen' paylaşımı... Kısa süre sonra sildi

Avrupa Şampiyonu olan Kadın Milli Voleybol Takımı'nın öne çıkan başarılı voleybolcularından Ebrar Karakurt, duvardaki "Lezbiyen Ebrar" yazısının fotoğrafını paylaşarak bakın ne dedi. İşte gündem olan Ebrar Karakurt paylaşımı...

Magazin 08-09-23 11:32

Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in yıllar önceki pozları olay oldu! Bu nasıl değişim

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızlarından olan Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş'in yıllar önceki bir pozları ortaya çıktı. Sevilen isimleri görenler çok şaşırdı. Sosyal medyada gündem olan fotoğrafa yorum yağdı.

Magazin 08-09-23 11:06

Komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan HKP Genel Başkanı Efe, adliyede

İstanbul'da komşularıyla çıkan bıçaklı sopalı kavgada gözaltına alınan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe ile oğlu Hikmet Efe, adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 04-09-23 15:40
hkp

Genel başkan bıçaklı, sopalı kavgaya karıştı, kan aktı! 'Çok ağır küfürler' iddiası! Kafama darbe alıp yere yığıldım, sonrasını hatırlamıyorum

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut oğluyla bıçaklı kavgaya karıştı, sopanın da konuştuğu kavgada kan döküldü. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Efe'nin komşularına "Siz hırsız mısınız?" deyip ağır küfürler ettiği öne sürüldü. Kavgada Ankut ile komşusu R. A.'nın (60) boğuştuğu, R. A.'nın üç bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirtildi. Genel Başkan Efe ile oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Nurullah Efe ise iddiaları reddedip "Bana bıçak sallayıp küfretti" dedi.

Haber 04-09-23 14:45

Son dakika: Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İstiklal Marşı'nda daha fazla dayanamadı, hüngür hüngür ağladı! O anlar geceye damga vurdu...

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılar, müsabakadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve şampiyon oldu. Kupa töreninde İstiklal Marşı okunurken, Ebrar Karakurt'un hırsı ve gözyaşları sosyal medyaya damgasını vurdu.

Spor 04-09-23 07:22

Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Gizem Örge ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas, Eda Erdemve Ebrar Karakurt ile devleşen Gizem Örge'nin nereli olduğu, boyunun kaç olduğu ve evli olup olmadığı merak edildi. Peki, Gizem Örge nereli, kaç yaşında? Gizem Örge boyu kaç, evli mi? Sahada devleşti!

Spor 04-09-23 00:37

Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Ebrar Karakurt ile ilgili aramalar Türkiye'nin CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa şampiyonu olmasıyla birlikte hız kazandı. Final maçında Cansu Özbay, Melisa Vargas ve Eda Erdem ile devleşen Ebrar Karakurt'un hangi takımda oynadığı ve hayat hikayesi merak edildi. Peki, Ebrar Karakurt kimdir, kaç yaşında, nereli? Ebrar Karakurt hangi takımda oynuyor? O artık Avrupa Şampiyonu!

Spor 04-09-23 00:20

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı ekranı vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Melisa Vargas, Cansu Özbay, Ebrar Karakurt ve Eda Erdem gecenin en skorer oyuncuları arasında yer aldı. CEV 2023 Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan ile final maçı oynayan A Milliler, Sırbistan ile 5 set oynadılar. Peki, Türkiye Sırbistan voleybol maçını kim kazandı? CEV 2023 Avrupa şampiyonu kim oldu? İşte Avrupa'nın en büyüğü!

Spor 04-09-23 00:02

Melisa Vargas kimdir, kaç yaşında? Filenin Sultanları'ndan Melisa Vargas aslen nereli? Sahada devleşti!

Melisa Vargas ile ilgili aramalar A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Türkiye Sırbistan voleybol final maçı oynaması nedeniyle merak edildi. Türk vatandaşlığına geçen Vargas'ın aslen nereli olduğu, boyu ve kim olduğu merak edildi. Ebrar Karakurt ile olan uyumuyla da adından söz ettiren milli voleybolcunun hayatı araştırılıyor. Peki, Melisa Vargas kimdir, kaç yaşında? Filenin Sultanları'ndan Melisa Vargas aslen nereli? Sahada devleşti!

Spor 03-09-23 23:23

Başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt tepkisiz kalmadı! Müslüman Türk Milleti olarak...

A Milli Kadın Voleybol takımımızın yıldızı Ebrar Karakurt başarılı spor kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Voleybolcu Ebrar Karakurt kendisine yapılan kötü yorumları da tepkisiz bırakmayarak dikkat çekiyor.

Magazin 28-08-23 13:45

Yeşilçam'ın aranan kötülerindendi! Suzan Avcı yıllar sonra ortaya çıktı, görenler tanıyamadı! Ahlar tutmuş

Yeşilçam yıldızları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Mürüvvet Sim, Aliye Rona, Hikmet Gül ve Leyla Sayar gibi isimlerin yanı sıra Suzan Avcı da kötü kadınlar listesinde yer alıyor. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu yıllar sonra ortaya çıktı. Son halini görenler tanıyamadı.

Magazin 26-08-23 22:21

Akşam yemeğinde İmamoğlu'na Aday olma demiş! Murat Karayalçın o görüşmeyi ilk kez anlattı: 'Gülümseyerek karşılık verdi'

CHP'de değişim üzerinden yürüyen tartışmalar devam ederken en çok merak edilenlerden biri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun izleyeceği yol haritası. İmamoğlu yerel seçimlerde tekrar aday mı olacak yoksa CHP liderliği için mi mücadele edecek? İmamoğlu eski CHP genel başkanları Hikmet Çetin, Altan Öymen ve eski SHP genel başkanı Murat Karayalçın ile yemekte bir araya gelerek dikkatleri üstüne çekmişti. Murat Karayalçın, İmamoğlu'na "Aday olma" dediğini ve İmamoğlu'nun verdiği karşılığı anlattı.

Haber 02-08-23 08:36

Yeşilçam efsanesi Hikmet Gül'ün kızı bakın kim çıktı! Meğer çok ünlüymüş

Yeşilçam’ın efsane isimlerinden biri olan Hikmet Gül hayat verdiği kötü kadın tiplemesiyle hafızalara kazındı. Genellikle gaddar karakterleri canlandıran Gül sayısız filmde rol aldı. Usta oyuncunun kızının kim olduğunu duyanların ise ağızları açık kaldı.

Magazin 02-08-23 07:58

Yürek sızlatan görüntü! 95 yaşındaki kadın sokakta kaldı

Küçükçekmece'de 95 yaşındaki Hikmet Zeren, ev sahibi tarafından mahkeme kararıyla evden çıkarıldı. 3 yıl önce kızı vefat eden ve yalnız yaşayan yaşlı kadın, eşyaları ve köpeğiyle birlikte sokakta kaldı. 15 yıldır yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Zeren, geceyi bir komşusunun evinde geçirdi. Yaşlı kadının komşuları, ev sahibine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 01-08-23 13:18