HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Oracle Java 8’i duyurdu

Çığır Açan “Java SE 8” Sürümü Java Programlamada En Belirgin Yükseltme Özelliklerini İçeriyor; “Java SE 8” ile “Java ME 8” Kullanıcılara Uzun Vadeli Birleşim Alanında Önemli Bir Adım Sunuyor.

Oracle Java 8’i duyurdu

Oracle bugün Java teknolojisinin en önemli sürümünden biri olanJava 8 için web yayını ile tanıtımını yapıyor.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Bu yayında Oracle, Java Platform, Standard Edition 8 (Java SE 8),Java Platform Micro Edition 8 (Java ME 8) ve Oracle’ın Java Embedded ürünlerinin ilgili sürümlerini duyuruyor.

Web yayınında, oracle Java geliştiricileri ve sektör liderleri bu yeni ürünün önemli özelliklerinden bahsedecekler. Ek olarak Java SE 8, Java ME 8, “Java Embeded” ve “Internet of Things” ile ilgili olarak 30’u aşkın teknik video “on demand” izlenebilecek.

Java 8 tanıtım web yayınına bugün, 25 Mart 2014 saat 10:00 PDT/13:00 EDT/ 18:00 CET buradan katılabilirsiniz.

Çığır Açan “Java SE 8” Sürümü Java Programlamada En Belirgin Yükseltme Özelliklerini İçeriyor; “Java SE 8” ile “Java ME 8” Kullanıcılara Uzun Vadeli Birleşim Alanında Önemli Bir Adım Sunuyor

Oracle bugün Java teknolojisinin en önemli sürümünden biri olanJava 8 için web yayını ile tanıtımını yapıyor.

Bu yayında Oracle, Java Platform, Standard Edition 8 (Java SE 8),Java Platform Micro Edition 8 (Java ME 8) ve Oracle’ın Java Embedded ürünlerinin ilgili sürümlerini duyuruyor.

Web yayınında, oracle Java geliştiricileri ve sektör liderleri bu yeni ürünün önemli özelliklerinden bahsedecekler. Ek olarak Java SE 8, Java ME 8, “Java Embeded” ve “Internet of Things” ile ilgili olarak 30’u aşkın teknik video “on demand” izlenebilecek.

En Çok Aranan Haberler