HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bayern Münih Atletico Madrid 2 1 özeti kim tur atladı? Finale kim kaldı

Şampiyonlar Liginde günün maçında Bayern Münih ile Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Bayern Münih Atletico Madrid maçında kim tur atladı. UEFA Şampiyonlar Ligi Finaline adını yazdıran hangi takım oldu.

Bayern Münih Atletico Madrid 2 1 özeti kim tur atladı? Finale kim kaldı

Şampiyonlar Ligi Yarı final karşılaşmasında Almanya'nın Bayern Münih takımı ile İspanya'nın Atletico Madrid takımları karşı karşıya geldi. Allianz Arena stadında oynanan mücadeyi türk hakemlerimiz Cüneyt Çakır,Cem Satman ve Tarık Ongun yönetti. İlk maçta evinde 1-0 galip gelen Atletico Madrid oldukça avantajlı olarak mücadeleye çıktı. Deplasmanda atılan golün önemiyle bir gol bularak adlarını finale yazdırmak istediler. Mücadeleye hızlı başlayan Bayern Münih penaltı kazandı ve Müller penaltı kaçırdı. Hızlı ataklarını sürdüren Alman ekibi Xabi Alanso golüyle 31. dakikada 1-0 öne geçti. Bu gol ayrıca ilk yarının skoru oldu. Maç böyle biterse maç uzatmaya götürecek tek sonuç buydu.

XABİ ALANSO GOLÜ!

İkinci yarıda Antoine Griezmann golüyle beraberliği yakalayan Atletico Madrid avantajı yakaladı. Artık maçın uzama ihtimali de kalmamıştı. Evinde 2 farklı yenemezse Bayern Münih elenerek kupaya veda edecekti. Ümitlerin tükendiği anda sahneye Robert Lewandowski çıktı ve skoru 74. dakikada 2-1 getirdi. Bu skorla Bayern Münih elenen takım oldu oldu.

Kalan sürede başka gol olmayınca Atletico Madrid adını finale yazdırdı. Atletico Madrid 2. yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Liginde finale kalmayı başardı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler