HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş 1-0 Dinamo Kiev Ricardo Quaresma Muhteşem Golü İzle

Şampiyonlar Ligi Beşiktaş 1-0 Dinamo Kiev Ricardo Quaresma Muhteşem Golü İzle pORTEKİZLİ yILDIZ rİCARDO Quaresma mUHTEŞEM gOLÜ iZLE

Beşiktaş 1-0 Dinamo Kiev Ricardo Quaresma Muhteşem Golü İzle

Beşiktaş 0-0 Dinamo Kiev (İLK YARI OYNANIYOR)

1.dakika: Karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların vuruşuyla başladı.

5.dakika: Beşiktaş'ta Talisca sakatlık geçirdi. Sağlık ekipleri sahada müdahale ediyor.

12. dakika: Beck'in sağ kanattan getirdiği topta ceza sahası içine yerden ortasını yaptı. Talisca penaltı noktası üstünde şutunu çekti son anda müdahele geldi. Karar korner...

13. dakika: Caner'in kullandığı köşe vuruşunda Rudko topu yumrukladı.

22. dakika: Quaresma'ya atılan uzun pasta Vida araya girdi ve topu kornere gönderdi.

23. dakika: Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda Dinamo Kiev savunması topu uzaklaştırdı.

27. dakika: Beşiktaş'ta Aboubakar, Kiev ceza sahasına girerken Korzun'un müdahelesi sonrası yerde kaldı. Bu pozisyonun ardından Korzun sarı kart gördü.

29. dakika: QUARESMA SAHNEDE! PORTEKİZLİ YILDIZ SERBEST VURUŞTAN ATTIĞI MÜTHİŞ GOLLE TAKIMINI 1-0 ÖNE GEÇİRDİ.

İŞTE İLK 11'LER

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Adriano, Quaresma, Aboubakar

Dinamo Kiev: Rudko, Morozyuk, Vida, Khacheridi, Antunes, Rybalka, Garmash, Buyalskiy, Derlis Gonzalez, Yarmolenko, Moraes

VODAFONE ARENA'DA BİR İLK

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasındaki mücadele, Vodafone Arena'daki ilk Avrupa kupası maçı oldu. Siyah-beyazlı takım, 2 bin 483 gün sonra Dolmabahçe'de Şampiyonlar Ligi maçı oynadı.

BEYAZ FORMA DETAYI

Beşiktaş bu akşam Vodafone Arena'daki ilk Şampiyonlar Ligi maçında Dinamo Kiev'e karşı beyaz forma giyecek.

Resmi Twitter'da görüntüle

PRİM 40'AR BİN DOLAR

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, maç öncesi Şampiyonlar Ligi'nde takıma galibiyet primi vereceklerini ve bu primin oyuncu başı 40'ar bin dolar olduğunu açıkladı.

37 BİN TARAFTAR GELDİ

Beşiktaş'ın Şampiyonlar ligi karşılaşması için Vodafone Arena Stadına 37 bin biletli taraftar gelmesi yöneticileri sevindirdi. Vodafone Arena Stadından sorumlu Asbaşkan Umut Güner "Taraftarlarımız bu sezon bizi yalnız bırakmadılar. kendilerine teşekkür ederiz. Her geçen gün bilet talebinde artma var. Kombinelerimiz kapışılıyor. Yönetim olarak çok mutluyuz" dedi.

50 KADAR UKRAYNALI GAZETECİ BİR ARADA GELDİ

Beşiktaş-D.Kiev maçını izlemek için akretide olan 50 kadar Ukraynalı gazeteci maç öncesi toplu halde Boğazda yemek yedikten sonra stada geldiler. Medya mensupları daha sonra toplu halde stada sokuldular.

BEŞİKTAŞ'TA GÖKHAN GÖNÜL SIKINTISI

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Kulüp Doktoru Sarper Çetinkaya yaptığı açıklamada "Gökhan Gönül önceki akşam antrenmanda sakatlandı ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonucunda sol kalça adduktor brevis kasında Tip 3A (Grade 1) zorlanma ve ödem tespit edildi. Ve hemen tedavisine başlandı" dedi.

PROTOKOL ZENGİNDİ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman şampiyonlar ligi maçını şeref tribününden Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş TRT Genel Müdürü Şenol Gökağ, Gençlik Spor İl Müdürü İlhami İbrahim Koç ile birlikte izledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler