HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kertenkele 74.Bölüm Fragmanı 8 Ekim Tanıtımı Atv

aTV'NİN kOMEDİ rÜZGARI eSTİREN dİZİSİ Kertenkele 74.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Kertenkele 74.Bölüm Özeti Kertenkele 74.Bölümde neler Olacak Kertenkele 74.Bölüm Tanıtımı 8 ekim neler oluyor heyecan dorukta

Kertenkele 74.Bölüm Fragmanı 8 Ekim Tanıtımı Atv

Mahalleye gelen Murat isimli Komiser gündüzleri suçluların peşinde geceleri ise Ayyıldızlı Adam karakteriyle Akıncı ve Kızıl Ejder’in peşindedir aynı zamanda Kedi Kız Ayyıldızlı Adam’ın işini zorlaştırmaktadır. Nişan gecesinde beklenmedik olaylar yaşanır. Komiser Murat Kızıl Ejder’i yakalayabilecek mi? Akıncı Komiser Murat’ın yanında mı olacak yoksa düşmanı mı?

KERTENKELE KONUSU:

Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi… Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Dizinin yeni bölüm fragmanında izleyicileri merakta bırakan anlar yaşanıyor. Kertenkele 73. bölüm fragmanında Murat Komiser yüzü değiştirilmiş bir istihbarat görevlisi olma ihtimali dizinin takipçileri tarafından merakla cevabı beklenen sorulardan biri.

Kertenkele'nin yeni bölüm yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin 73. bölüm fragmanında yer alan yeni oyuncular diziye farklı bir akış sağladı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanları ve meydana gelen olaylar

Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan 'Kertenkele Yeniden Doğuş' dizisi, aksiyon dolu sahneleri ve sürpriz kahramanlarıyla ekrana geliyor.

Cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde nefesler tutulacak. Peki yeni bölümde neler olacak? Murat komiser, Maskeli kızın kim olduğunu öğrenebilecek mi? Malikanedeki sürpriz nişanda neler olacak?

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler