HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mayıs Hatice Ergün'ü arınıyor nerede

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Perihan Aydın, kızı Konya'dan kaçan Hatice Ergün'ü arıyor. 10 yıldır haber alınamayan Hatice Ergün nerede olduğu merak konusu oldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölümde Hatice bulmak için seferber oldu.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 4 Mayıs Hatice Ergün'ü arınıyor nerede

Telefona bağlanan Konya'dan ismini vermek istemeyen izleyici " Biz köy halkı olarak Hatice'yi annesinin yanında biliyorduk dedi. 20 Yıl önce köyden ayrılan Perihan Aydın, 10 yıldır kendisinden haber alınamayan Hatice Aydın'ı arıyor. Bebekken ayrıldığı köyden şimdi genç bir kız olan Hatice merakla bekleniyor. 8 Yaşından beri haber alınamayan Hatice'den annesi yıllardır sorduğunu ve birine kaçtığını söylediler.

Konya Kantarcı Köyünde kaybolan Selahattin Ergün'ün kızı Hatice hakkında bilgi sahibi olanlar merakla Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmasını istiyor. Kardeşi Mehmet, Kayıp Hatice'nin erkek kardeşi. Kimseye kaçtığını söylemeden annesinin yanına gitti diyerek halka yalan söylediklerini söyledi.

KARDEŞİ MEHMET BEY ŞOK İTİRAFLAR!

Burası küçük bir köy, kaçmamış olsa illaki çıkar. Kesin olarak kaçtığını biliyoruz. Hiç bir şey bırakmadan kimliğini yırtıp kaçmış. Müge Anlı kaçmadıysa birisi öldürüp kimliğini yırtmış olabilir dedi. Köyün dışından nasıl ve hangi araçla gittiği bile bilinmese de, gece karanlığı olduğu için nasıl gittiği bilinmiyor. Ancak Mehmet Bey, ev telefonuyla konuşarak biriyle kaçtı ve o günden beri ne gördük ne haber aldık dedi. Görenler olsa bize söylerlerdi. Annesiyle telefonla görüşerek kaçtı ve bir tane de oğlu olduğunu söyledi. Jandarma aramasa kızını halen hayatta olduğunu söyliyecek. Bir diğer kardeşi Berat ise Kütahya'dan biriyle evlendiğini ve çocuğu olduğunu dile getirdi.

MÜGE ANLI ŞÜPHELENDİ!

Müge Anlı, 3 tane erkek ne yaptığınızı söyleyin diyerek erkek kardeşlerden şüphelendiğini söyledi. Annenizle dalga mı geçtiniz diyerek ortalık gerildi. Müge Anlı, diyemediyseniz neden olduğunu söyleyin diyerek ortalık iyice gerildi. Annesi de kaçmış olan biri ona da kızın kaçmış gayet rahat bir şekilde söyler dedi. Abim,ben ve kardeşim evde yaşarken abim ortadan kayboldu dedi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler