HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Muhteşem Yüzyıl 111. Bölüm sürprizlerle dolu

Muhteşem Yüzyıl 111. Bölüm Sultan Süleyman’ın yeni şehzadesi, haremdeki tüm dengeleri değiştirecek.

Muhteşem Yüzyıl 111. Bölüm sürprizlerle dolu

Muhteşem Yüzyıl 111. bölümde heyecan ve gerilim tırmanırken şehzadelerin davranışları büyük sürprizlere neden oluyor.

Sancaklardaki teftişini bitiren Matrakçı, Süleyman’a rapor verir. Selim’in dava meselesini açıklarken, Bayezıt ve Mustafa’nın kabahatlerini saklar. Selim ise başına bela açanın Bayezıt olduğuna inanır.

Babasına Bayezıt’ı suçlayan bir mektup yazar.

Huricihan’ı görmek için gizlice payitahta gelen Bayezıt’ı bir sürpriz bekliyor! Süleyman’a gelen acı bir haber, bir devrin kapanmasına neden oluyor!

Bayezıt ve Huricihan’ı bir arada gören Cihangir aşk acısıyla payitahta geri dönüyor.

Mustafa, Atmaca ve Mahidevran’ın tüm uyarılarına rağmen Nisa’yı göndermez. Geleceğini tehlikeye atma pahasına nikah kıyar. Atmaca ise Mihrünnisa ile alakalı şok eden bir emir alır.

Süleyman Barbaros’u azletmeyince, Rüstem Barbaros’tan kurtulmak için harekete geçiyor. Mustafa ise Mihrünnisa ile nikah kıyarak hayatını tehlikeye atıyor!

Ayrıca Süleyman’ın yeni doğan çocuğu, haremdeki tüm dengeleri değiştiriyor. Nazenin doğum yapıyor. Doğan çocuk kimlerini sevindirirken, kimilerini derinden üzüyor. Süleyman’ın yeni doğan çocuğu, haremdeki dengeleri değiştirir. Hürrem ve Fatma arasındaki oyun yeniden başlar.

Fatma, Rüstem ile Mihrimah’ın evliliğini bozma niyetindedir. Rüstem ise Barbaros’tan kurtulmanın yollarını arıyordur. Aniden gelen bir haber, Süleyman’ı derin bir kedere boğar.

Muhteşem Yüzyıl tüm heyecanı ve entirikalarıyla ile devam ediyor.

[

Muhteşem Yüzyıl, ](http://www.mynet.com/sebastiyan/muhtesem-yuzyil-izle-did384/)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler