HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

7 yaşındaki öğrencisine "fazla seksisin" dedi

ABD'nin New Jersey eyaletindeki bir beden öğretmeni 7 yaşındaki kız öğrencisine, beden eğitimi dersi almak için "fazla seksi" olduğunu söyledi.

Kız öğrencinin ailesinin şikayetçi olmasının ardından olay adli makamlara intikal etti.

ABD'nin New Jersey eyaletindeki Charles L. Spragg ilkokulunda geçici olarak beden eğitimi öğretmenliği yapan Marco Inskip, 2.sınıfta okuyan 7 yaşındaki kız öğrencisine, beden eğitimi dersi almak için "fazla seksi" olduğunu söyledi. Bunun üzerine, çocuğuna beden öğretmeni tarafından sözlü taciz edildiğini düşünen baba Henry Wilson, Inskip'i New Jersey polisine şikayet etti.

Egg Harbor Şehri ilçe müffettişlerinden John Gilly tarafından kendisine soruşturma açılan Inskip, öğrencisine "seksi" değil "şirin" dediğini iddia etti. Bunun üzerine müfettiş Gilly, "Öğrencisine seksi yerine şirin demesi bir şeyi değiştirmez. Öğrencimizin ve ailesinin bu olaydan dolayı ne kadar üzgün olduğunu hepimiz gördük; önemli olan da bu" dedi.

ABC News ile görüşen müfettiş Gilly, "Öğrencimiz, başına geleni anlatırken 'seksi' kelimesini kullandığı için çok utanıyordu" dedi. 7 yaşındaki kız öğrencinin babası Wilson ise "Kızım 'seksi' kelimesinin arkasında yatan mananın ne olduğunu bilmiyordu. Okula giderken de her zaman sıradan bir öğrenci gibi giyiniyordu. Sonuçta, 7 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz" dedi.

Geçtiğimiz Ocak ayında da ders sırasında öğrencilerine küfür ettiği için, beden öğretmeni Inskip hakkında veliler şikayette bulunmuştu ve Inskip suçlamaları reddettmişti. Yaşanan son olayla ilgili ABC News ile görüşmeyi redderen öğretmen Inskip hakkında müfettiş Gilly, "Marco Inskip bu okuldan uzaklaştırıldı fakat diğer okullarda hala çalışabilir. Inskip'i işe almayı düşünen okullardan tek isteğim; kendisinin bugüne kadar öğrencilerine nasıl yaklaştığının farkında olmalarıdır" dedi.

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler