HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

ABD: Kayıp çocuk evinin bodrumunda sağ bulundu

Detroit'te 11 gündür kayıp olan 12 yaşındaki çocuk evinin bodrumundaki kutuların arkasında sağ salim bulundu. Daha önce bodrumu köpekler eşliğinde arayan polis Charlie'nin 11 günün tamamında orada olmadığını düşünüyor.

ABD: Kayıp çocuk evinin bodrumunda sağ bulundu

ABD'de 11 gündür kayıp olan 12 yaşındaki çocuk evinin bodrumunda sağ salim bulundu.

Baba, oğlunun daha önce birden fazla kez aranan bodrumda bulunduğunu katıldığı bir canlı yayında öğrendi.

Charlie Bothuell Detroit'te 14 Haziran'da kaybolmuştu ve sağlığından endişe ediliyordu.

Çarşamba günü bodrumdaki bir yığın kutunun arkasında sağ bir şeklde bulunan Charlie hastaneye kaldırıldı. Durumu iyi olan çocuk Perşembe günü taburcu edildi.

Canlı yayında öğrendi

HLN kanalında oğlunun bulunması için seyircilerden yardım isterken sunucu tarafından oğlunun bulunduğu haber verilen baba Charles Bothuell IV ise, Detroit polisinin ve FBI'ın bodrumu defalarca aradığını söyledi.

Canlı yayında oğlunun sağ şekilde bulunduğunu öğrenen baba "Aman Tanrım, köpekler getirmişlerdi, herşey getirmişlerdi... Herkes aramıştı... Aman Tanrım, oğlum." dedi.

Detroit polis müdürü James Craig muhabirlere yaptığı açıklada "Daha önce hiç böyle birşeyle karşılaşmamıştım" dedi. "Fakat sonuç, bundan daha fazla mutlu olamazdım."

Polis yetkilileri bodrumu köpekler eşliğinde aradıklarını doğrularken, Charlie'nin 11 günün tamamında bodrumda olduğundan emin olmadıklarını söyledi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler